Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 9:40

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 76  Következő
Apró kérdések topicja 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Lehet nem ide passzol, de semmiképpen nem akartam új topicot nyitni. Szóval Miskolcon a Herman Ottó múzemban a Mobilkor szervezésével mobiltörténeti kiállítás van. Szerintem tök jó, vannak igazán nagy ICON telefonok is (T68, 7650, 7110 stb..) persze vannak nagyon régi táskatelefonok is. Kb 400 db van kitéve.Ha tudtok menjetek el, megéri. Nekem sikerült két hibát felfedezni a kiállításon:-) Jah és meglepő de iPhone nincs kitéve, van viszont róla egy egész oldalas ismertető a falon:-D

szomb. nov. 21, 2009 15:42
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megérne egy pert :) Letölteni egy ilyen sz*rságot. Aztán beráncigálni a bíróságra ezeket a csalókat.

pén. nov. 20, 2009 19:29
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
integral írta:
Tudja valaki, hogy mi ez a kretnség és hogy "működik"?

Gondolom, hogy sehogy, sima lehúzás.
Azt tudom elképzelni, hogy kapsz egy java progit, ami mondjuk véletlenszerűen kiad egy számot, hogy mennyi idős a tag. Ugyanez lehet hazugságvizsgálatnál is, véletlenszerűen kiadja, hogy igaz, vagy hamis.

Régebben valami "radar" szerűséget lehetett venni ezektől, az pl egy sima animált háttérkép volt, ami úgy mozgott mint a radarjel, persze az sem jelezte ki, hogy ki van a szomszéd szobában... :wink:

Ez erősen megtévesztő reklámnak tűnik. Mert az egyik iylen reklámban az van, hogy a fószer előtt elhúzzák a telefont, mintegy lepásztázva és a kijelzőn látszik ruha nélkül.
A másikban meg hogy a kéz felett húzzák végig a telefont és mintegy röntgenfelvétel jelenik meg a kézről a kijelzőn.
Az ilyenekre jó nagy bírságot kiszabnék. Egy szó se esik a reklámban, hogy ez egy nyilvánvaló csalás. Az apróbetűs rész meg kb 2 mp-ig vagy addig se látható a reklám végén. Ha ott meg is van említve, hogy semmi köze nincs az elmondottaknak a valósághoz, akkor sincs idő rá elolvasni.

pén. nov. 20, 2009 19:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:

Gondolom, hogy sehogy, sima lehúzás.
Azt tudom elképzelni, hogy kapsz egy java progit, ami mondjuk véletlenszerűen kiad egy számot, hogy mennyi idős a tag. Ugyanez lehet hazugságvizsgálatnál is, véletlenszerűen kiadja, hogy igaz, vagy hamis.

Régebben valami "radar" szerűséget lehetett venni ezektől, az pl egy sima animált háttérkép volt, ami úgy mozgott mint a radarjel, persze az sem jelezte ki, hogy ki van a szomszéd szobában... :wink:

pén. nov. 20, 2009 19:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tévében nyomják reklámban, hogy emeltdíjas sms-ben lehet valami alkalmazást letölteni a telefonra. Ami azt csinálja, hogy röntgenez, meg hazugságvizsgál, meg megmondja hogy hány éves az illető, akire irányítva van a telefon.

pén. nov. 20, 2009 18:48
Moderátor

Hozzászólás 
izenahogyishivnak írta:
Pannon hívásrészletezőt hogy lehet kérni? Van online vagy valamilyen elektronikus formátum megszerzésére lehetőség? Hosszú listában jobb lenne géppel keresni. Mennyi időt lehet lekérdezni visszamenőleg?
Két fajta van, az egyik a csak a képernyőn, böngészőablakban olvasható, ez ingyenes.
És van a letölthető, az kerül párszáz (talán pont 200) Ft-ba havonta.

6 hónapot lehet visszamenőleg lekérni.

csüt. nov. 19, 2009 22:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
izenahogyishivnak írta:
Pannon hívásrészletezőt hogy lehet kérni? Van online vagy valamilyen elektronikus formátum megszerzésére lehetőség? Hosszú listában jobb lenne géppel keresni. Mennyi időt lehet lekérdezni visszamenőleg?
A Pannonline-on 2 féleképpen is lehet. Az egyik ("elektronikus számlarészletezés letöltés") fizetős. A "sima" számlarészletezés az nem fizetős, de nem is letölthető fájlban adja az adatokat. Viszont Copy-Paste átviszi excelbe.

A fizetőset nem tudom mennyit visszamenőleg lehet megnézni, a nem fizetős az megmutatja az utolsó lezárt számlát és a még lezáratlant.

csüt. nov. 19, 2009 21:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Pannon hívásrészletezõt hogy lehet kérni? Van online vagy valamilyen elektronikus formátum megszerzésére lehetõség? Hosszú listában jobb lenne géppel keresni. Mennyi idõt lehet lekérdezni visszamenõleg?

csüt. nov. 19, 2009 20:51
ezüst tag

Hozzászólás Igo + win 6.1
Nem tudjátok, hogy windows mobile 6.1 (smartphone, htc) milyen igo-t tudnék rátenni? Eddig egyik változat sem akarta az igazságot. Előre is köszi

csüt. nov. 19, 2009 18:58
Moderátor

Hozzászólás Re: Üzenetek visszatöltése
WD írta:
Macika írta:
WD írta:
Nokia E66-ról csináltam PC Suite-al egy mentést.
Egy E52-ön azt mondtam, hogy az adott mentésből töltse vissza az üzeneteket. Az üzenetek vissza is töltődnek, de a feladó helyén mindenhol csak a telefonszám van, pedig az adott számok benne vannak a telefonkönyvben is.
Igaz utóbbiban +36 (XX) 1234567 formátumban. Viszont ha új üzenetet kapok akkor ki tudja keresni a nevet a +36XX1234567 formátumú számhoz is. Valakinek van tippje hogyan lehetne megoldani hogy a neveket kiírja a régi üzenetekhez?
Sajnos sehogy.
Örülni kell, hogy az üzenet megvan! :)

Ez gyönyörű. 21. század :D
Nem kell ahhoz másolási truvájokat végrehajtani, elég, ha hamarabb kapsz egy SMS-t, mitn ahogy beírod egy Nokia telefonkönyvébe az illető nevét, már nem tudja - visszamenőleg - beazonosítani.

A Nokia ilyen.

szer. nov. 18, 2009 21:17
arany tag

Macika írta:
WD írta:
Egy E52-ön azt mondtam, hogy az adott mentésből töltse vissza az üzeneteket. Az üzenetek vissza is töltődnek, de a feladó helyén mindenhol csak a telefonszám van, pedig az adott számok benne vannak a telefonkönyvben is.
Igaz utóbbiban +36 (XX) 1234567 formátumban. Viszont ha új üzenetet kapok akkor ki tudja keresni a nevet a +36XX1234567 formátumú számhoz is. Valakinek van tippje hogyan lehetne megoldani hogy a neveket kiírja a régi üzenetekhez?
Sajnos sehogy.

Ez gyönyörű. 21. század :D

szer. nov. 18, 2009 20:41
Moderátor

WD írta:
Sajnos sehogy.

szer. nov. 18, 2009 20:04
arany tag

Hozzászólás Üzenetek visszatöltése

szer. nov. 18, 2009 13:14
Moderátor

Hozzászólás 
RAYBEN írta:
Sziasztok Guruk!

Olyan kérdésem lenne hogy létezik e olyan mobil ami autofokuszos dual sim-es tud hivástíltást(feketelistát) akár csoportszinten is (ne csak a menüben legyen hanem működjön is.) fm rádiós legyen SD kártyás bluetooth os. és elérhető áron legyen a dual sim nem feltétel de nagyon jó lenne, de a többi igen.

Köszi a segítséget..

PMben is jöhetnek a tippek
:))))))))))

Ha gyártasz magadnak egyet, akkor lesz!

A Dual SIM miatt borul az egész, az egyetlen használható Dual SIM-es készülék ma a piacon a Samsung D780-asa.

Ha a Dual SIM nem fontos, akkor pedig bármelyik - legalább - középkategóriás SE tudja ezeket.

szer. nov. 18, 2009 10:29
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok Guruk!

Olyan kérdésem lenne hogy létezik e olyan mobil ami autofokuszos dual sim-es tud hivástíltást(feketelistát) akár csoportszinten is (ne csak a menűben legyen hanem működjön is.) fm rádiós legyen SD kártyás bluetooth os. és elérhető áron legyen a dual sim nem feltétel de nagyon jó lenne, de a többi igen.

Köszi a segítséget..

PMben is jöhetnek a tippek

kedd nov. 17, 2009 23:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mivel a jailbreak és a függetlenítés is patch jellegű, ezért egy firmware restore megoldja az ilyen problémákat.

Ha a géppel kommunikál és a restore megcsinálható, akkor nincs para.

kedd nov. 17, 2009 20:42
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás Re: IPhone törés...
dettybee írta:
Segítsetek, kaptam egy IPhone 3G-t, T-s volt ifjúkorában, de feltörték nekem. Most valami döglődik a kijelzőben, a szerviz pampogni fog a szoftver miatt?
Szerinted?

kedd nov. 17, 2009 12:46
vas-tag

Hozzászólás IPhone törés...
Segítsetek, kaptam egy IPhone 3G-t, T-s volt ifjúkorában, de feltörték nekem. Most valami döglődik a kijelzőben, a szerviz pampogni fog a szoftver miatt?

kedd nov. 17, 2009 11:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Andreisen írta:
Macika írta:
Én is így vagyok. A legelsõ készülékem egy 7200-as Motorola Microtac volt, még 1994-ben. Utána - 10 év múlva - 'beleléptem' még egyszer egy Accompli 008-as képében.
Legközelebb 2014-ben próbálom ki az amerikai gyártó valamelyik új szörnyedvényét...

Hehe :D Microtac 7200-asom nekem csak kölcsönbe volt. Accompli 8-ast meg még a fénykorában (bolti megjelenés elõtt) kaptam egyszer teszteléste a Motorolától. Elég is volt. Nem mai darabok :D

szerintem a tic-tac nem volt olyan gáz. És akkoriban nem volt túl nagy választék flippes telefonból. Összevetve egy akkori nokiával, pl. 1610-essel, annál simán jobb volt.

hétf. nov. 16, 2009 18:59
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Én is így vagyok. A legelső készülékem egy 7200-as Motorola Microtac volt, még 1994-ben. Utána - 10 év múlva - 'beleléptem' még egyszer egy Accompli 008-as képében.
Legközelebb 2014-ben próbálom ki az amerikai gyártó valamelyik új szörnyedvényét...

Hehe :D Microtac 7200-asom nekem csak kölcsönbe volt. Accompli 8-ast meg még a fénykorában (bolti megjelenés előtt) kaptam egyszer teszteléste a Motorolától. Elég is volt. Nem mai darabok :D

hétf. nov. 16, 2009 18:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aktuális ár tekintetében ne az egyszeri usereket nyúzd, hanem nézd meg pl. az alábbi helyeken:

apronet.hu, hardverapro.hu, nokiaprogramok.hu és a többi mobilos hirdetési hely.

Van jópár Omnia eladó mindenfelé, ami egyfelől jó, mert van referencia-ár és viszonyítási alap, de rossz is, mert a sajátodat gyorsan csak áron alul tudod eladni, pláne elcserélni.

kedd nov. 10, 2009 9:49
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Udv

Volna egy Samsung Omniam, tokkal vonoval mindennel, hibatlanul, elso tulajkent egy ev utan most untam meg.
Tudom hogy ez nem az adok-veszek topik, de megis itt kerdezem meg..
Tehat mennyi lehet most a realis piaci erteke?
Ha esetleg hajlanek a csere-re akkor melyek azok a keszulekek, amikre realisan megeri cserelni?

Nem ragaszkodom se az erintokijelzohoz, se semmihez, de nem szeretnem azert elkotyavetyelni. Ami elvaras lenne: Nagy es szep kijelzo, nagymeretu hattertar, micro sd kartyahely, lehetoleg Samsung v Nokia :)

Valaszokat elore is koszonom.

kedd nov. 10, 2009 1:46
Moderátor

Hozzászólás 
nagyrobert74 írta:
szerintem először és utoljára az életben vettem Motorolát...
Ezen mindenki átesik egyszer.
Aztán betartja...

Én is így vagyok. A legelső készülékem egy 7200-as Motorola Microtac volt, még 1994-ben. Utána - 10 év múlva - 'beleléptem' még egyszer egy Accompli 008-as képében.

hétf. nov. 09, 2009 0:39
vas-tag

Hozzászólás 
Ha minden igaz, akkor most jó helyre írok. Tud valaki segíteni magyarítással kapcsolatosan? Valami program kellene (egy Motorola EM330-ról van szó). Légyszí segítsen valaki. Köszi!

PS. szerintem először és utoljára az életben vettem Motorolát...

MÉg egy dolog: honnan lehetne valami windows 7 kompatibilis drivert szerezni Motorolához, mert kábeles csatlakozás nem akar működni...

vas. nov. 08, 2009 18:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Ok,ok,koszonom! Most mar vilagos!;)

szomb. nov. 07, 2009 23:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Korrigálok: ha T68m-tõl veszed, akkor olcsóbb

:D

azért pl. itt is van szép számmal:
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... +modem&c=0

(azért van ennyi eladó, mert szolgáltatóváltáskor elõszeretettel hagyja ott a régi szolgáltató a modemjét és az új is hoz (vagy nem kell neki, mert más technológián szolgáltat))

szomb. nov. 07, 2009 20:51
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Korrigálok: ha T68m-től veszed, akkor olcsóbb

szomb. nov. 07, 2009 20:28
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
7ezerért a Tiéd a cucc, vagy akkor is csak bérled, azaz ha megválsz a szolgáltatódtól, akkor vissza kell-e adni?

Külön véve a Tiéd lesz a cucc, de biztos, hogy 7ezernél többe lesz.

szerintem olcsóbb. Nekem is van itthon két elfekvõ adsl modemem. De lehet, hogy három. Bárhol hozzá lehet jutni 1-2 ezerért. A splitter pedig 100Ft-os tétel.

szomb. nov. 07, 2009 15:12
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Az oldal ugy fogalmaz,hogy a "modemkeszlet ara 7e Ft",berletrol nem esik szo. Bar erre neked az afsz atnyalazas utan tudnek pontos valaszt adni. De mindenhol a vasarlas szot hasznaljak,tehat annak "vegleges" atadast kell jelentenie. Ezer kosz a valaszert!

szomb. nov. 07, 2009 14:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
7ezerért a Tiéd a cucc, vagy akkor is csak bérled, azaz ha megválsz a szolgáltatódtól, akkor vissza kell-e adni?

Külön véve a Tiéd lesz a cucc, de biztos, hogy 7ezernél többe lesz.

szomb. nov. 07, 2009 13:57
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom,kicsit OT leszek,de batorkodnam itt feltenni a kerdest, melyik a jobb verzio (vezetekes telefon) adsl eseten: elfogadni a szolgaltato modemes ajanlatat (asszem 7e Ft mindennel egyutt) vagy sajat uton beszerezni a modemet,a splittert s a vezetekeket? Koszonom! S bocs az OT-ert!

szomb. nov. 07, 2009 13:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
Joikuspot a te embered. 3G netmegosztás wifin. Ez nem jó?
Hogyne tudnám. Ezt használom ősidők óta, írtam is valamelyik előző hozzászólásomban, hogy marad a wifi-s módszer. Jobb lenne bluetooth kapcsolaton betárcsázni az egyik Nokiáról a másikra. Joikuspot nem tud titkosítást. Azért köszi.

vas. nov. 01, 2009 23:05
arany tag

Hozzászólás 
Joikuspot a te embered. 3G netmegosztás wifin. Ez nem jó?

szomb. okt. 31, 2009 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
vas tag írta:
Macika írta:
vas tag írta:
Segítséget szeretnék kérni: Mobilinternet ...... Hogyan lehetne megoldani? Köszi.
Esetleg átteszed a SIM-et bele? :hm:
Kérdésemre adott válaszod komolysága elmarad az általam rólad, a fórumban eddig tapasztaltaktól. Szerettem volna egyszerűbb megoldást találni a mobilinternet másik telóra való átadására. Marad egyelőre a wifi-s módszer.
Nézd, ha elmagyarázod, mi módon, milyen programmal akarod.......
Na most akkor..... vettem egy mély levegőt. Nem gondolod, hogy amennyiben ismernék progit a problémára akkor segítséget kérnék? Ha majd lesz az N82 szintű windows-os teló, akkor lecserélem. A windows-os készülékkel ez a feladat alapból megoldható. Köszi a figyelmed.

szomb. okt. 24, 2009 19:37
Moderátor

Hozzászólás 
vas tag írta:
Macika írta:
vas tag írta:
Segítséget szeretnék kérni: Mobilinternet ...... Hogyan lehetne megoldani? Köszi.
Kérdésemre adott válaszod komolysága elmarad az általam rólad, a fórumban eddig tapasztaltaktól. Szerettem volna egyszerűbb megoldást találni a mobilinternet másik telóra való átadására. Marad egyelőre a wifi-s módszer.
Nézd, ha elmagyarázod, mi módon, milyen programmal akarod két telefon között BlueTooth-on keresztül megosztani az internetet, akkor elhiszem, hogy az EGYSZERŰBB megoldás, mint áttenni 2 mozdulattal a SIM-et egyikből a másikba.

Csak mert én nem ismerek ilyen programot. és - őszintén - irreálisnak is tartom az 'áldozatot' ezért a trükkért, az egyik telónak kellene mennie 3G-n, plusz folyamatos BT-kapcsolattal, a másiknak is folyamatos BT-kapcsolattal.
'Pillanatok' alatt lemerülnének, főleg az E61...

szomb. okt. 24, 2009 17:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
vas tag írta:

szomb. okt. 24, 2009 16:21
Moderátor

Hozzászólás 
vas tag írta:
Segítséget szeretnék kérni: Mobilinternet kártyám egy Nokia E61-es telóban használom és ezt a mobilinternetet szeretném néha a Nokia N82-es készülékemen is használni bluetooth kapcsolattal. Hogyan lehetne megoldani? Köszi.

szomb. okt. 24, 2009 15:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Segítséget szeretnék kérni: Mobilinternet kártyám egy Nokia E61-es telóban használom és ezt a mobilinternetet szeretném néha a Nokia N82-es készülékemen is használni bluetooth kapcsolattal. Hogyan lehetne megoldani? Köszi.

szomb. okt. 24, 2009 8:37
Moderátor

Hozzászólás 
A másik helyen már közöltem, hogy látom az IP-ket.
Kéretik a dedót haladéktalanul abbahagyni!

pén. okt. 16, 2009 14:42
ezüst tag

Hozzászólás 
gyugyusz írta:
2400 ft tényleg nem vészes korlátlan zeneletöltésért. De mit is takar az a 4 legnagyobb kiadó? találok ott az én kényes ízlésemnek megfelelő zenét?

2400Ft-ért Csak zenét hallgatni, nekem egy kicsit sok, talán majd ha egy kicsit lejjebb megy az ára... Pedig az ötlet nagyon tetszik :P

pén. okt. 16, 2009 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
gyugyusz írta:
2400 ft tényleg nem vészes korlátlan zeneletöltésért. De mit is takar az a 4 legnagyobb kiadó? találok ott az én kényes ízlésemnek megfelelő zenét?

Gondolom a BMG, Sony, EMI, Warner, Universal stb. közül négy. Sztem már az egyik is elegendő lenne.
Bár amit nem egészen értek, az az, hogy rákerestem a Rolling Stones albumokra, miket lehet letölteni, és egy rakatot kidobott. A Virgin nem tartozik sztem a 4 legnagyobb közé. De örülök. :)

pén. okt. 16, 2009 10:54
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. okt. 16, 2009 10:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Tudtam, hogy ebbe is belekötsz. :)
Értsd jól.

Üdv!

jaja, a telefon áráért nem fognak neked jó oprencert bütykölni, amikor ezt még billy bácsi se teszi sokkal több pénzért. A klasszikus telefonok saját oprendszert futtatnak, ami azért stabil és gyors, mert azon csak a gyártók jó belõtt, egymáshoz illesztett programjaik vannak.

Úgyhogy - megnyugtatlak - nem benned van a hiba. A többi lényegtelen.

kedd okt. 13, 2009 22:59
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudtam, hogy ebbe is belekötsz. :)
Értsd jól.

Üdv!

kedd okt. 13, 2009 21:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Nézz utána a multitasking jelentésének. Ez nem multitasking így. Az iPhone se tud multitaskingot (még annyira se, mint a Sony). Az ilyen fajta multitasking = a Win 3.1 "multitasking" rendszerével.
A symbian akkor lesz lassú, ha ésszerûtlenül raksz fel mindent és hagysz is mindent a háttérben futni (ebbõl a szempontból hasonlít a windowsra :D). Nekem jelenleg 32 progi van a telefonon és egy áttetszõséget is használó téma, és semmivel sem lassabb, mint egy formázás után.

légy erõs, még a legkezdetlegesebb nokia telefonok is multitaskingban dolgoztak, különben képtelenek lettek volna egyszerre a hálózaton maradnia, hívást fogadni, felépíteni, felhasználóval kommunikálni, stb.

McLaca írta:
A symbian egy op' rendszer, és mint olyan, ez is szétcseszhetõ, ha ész nélkül telepítünk mindent - ahogyan egy windows.

Üdv!

szétcseszhetõ, mint minden xar operációs rendszer.

kedd okt. 13, 2009 17:28
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
csipkerongy írta:
Jah, csak a symbiannal annyi a szívás. Volt nekem anno 3650-esem, SX1-es Siemensem, 6600-ám, és emlékszem, mekkora poén volt pl. a távirányító program, amivel kapcsolgattam a Tesóban a legfelső polcon a TV-ket, szegény eladók meg nem tudták, mi történik...
Szóval jópofa, csak amennyi szívás van vele :?
Amúgy melyik programot ajánlod? Ha már mobilnet, akkor melyik szolgáltató, melyik csomag, stb.?
Napi 2-3 óra zenei anyaggal már úgy meg tudnék békélni... :roll:

Ember, ezek özönvíz előtti symbiant futtatnak... :) A v5-tel azért már együtt lehet élni. Ill... mi is a szívás vele? Én 4 hónapja tértem át a symbianra, eleinte szokatlan volt, de belaktuk egymást. Ma már fapadosnak érezném az S40-est, mert nem csinálhatom meg vele azt, amit akarok. Persze van, aki megveszi a symbis telefont, aztán azt se tudja, mire jó (most nem Rólad van szó természetesen), és soha egy progit se tesz rá.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy jön a Symbian 2, 3, aztán a 4 (és talán az 5 is?) hamarosan, na az egy egész más világ lesz a mostani symbianhez képest - azt mondják legalábbis az okosok.

A kérdésedre: én egy nagyon fapados progit használok, a neve S60 internet radio, viszont a southcast fájlja egyszerűen szerkeszthető, de semmi mást nem tud, mint lejátszani. Az LCG Jukebox is jó, az látványos is, okos, van EQ-ja, és készenléti képernyőn widgetként van jelen (v5-ös symbinél) de annak nem tökéletes az okosítása.

Mobilnetből milyet ajánlok? Semmilyet. :) Alkalmatlan bármelyik is értelmes netezésre...

Ubulka írta:
A sony-nál ezért jó a mutitasking egyszerű rendszere , amikor nem eszik a programok a ramot feleslegesen.
Nézz utána a multitasking jelentésének. Ez nem multitasking így. Az iPhone se tud multitaskingot (még annyira se, mint a Sony). Az ilyen fajta multitasking = a Win 3.1 "multitasking" rendszerével.
A symbian akkor lesz lassú, ha ésszerűtlenül raksz fel mindent és hagysz is mindent a háttérben futni (ebből a szempontból hasonlít a windowsra :D). Nekem jelenleg 32 progi van a telefonon és egy áttetszőséget is használó téma, és semmivel sem lassabb, mint egy formázás után.
A symbian egy op' rendszer, és mint olyan, ez is szétcseszhető, ha ész nélkül telepítünk mindent - ahogyan egy windows.

Üdv!

kedd okt. 13, 2009 16:13
arany tag

Hozzászólás 
Zoo kiment Ausztráliába, nem volt kedve tovább már otthon maradni.. meg is lehet érteni..

Aszem fel is rakok pár régi adást a telóra :)

kedd okt. 13, 2009 13:49
Profil Privát üzenet küldése YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
JohnLocked írta:
Ezt már csináltam régen :)
Mikor még a Balaton rádión nyomta Béres Zoo meg Nyalaka, azt mindig felvették, aztán melóban meg meghallgattam másnap :)

Őket én is felvettem:D , nagyon jó rádióadást csináltak, nem tudom miért tűntek el annyira. a balaton rádiót neten meg nincs lehetőségem hallgatni a vonaton, amúgy meg nem hallgatok rádiót :(

kedd okt. 13, 2009 13:38
arany tag

Hozzászólás 
Ezt már csináltam régen :)
Mikor még a Balaton rádión nyomta Béres Zoo meg Nyalaka, azt mindig felvették, aztán melóban meg meghallgattam másnap :)

kedd okt. 13, 2009 13:19
Profil Privát üzenet küldése YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
hát ez egészen kiváló ötlet :) majd még kitalálom, a csillagok milyen együttállása kell ahhoz, hogy az aznapi rádióműsort én másnap meg akarjam hallgatni :) ha eszembe jut ilyen, ti tudjátok meg elsőnek!

kedd okt. 13, 2009 13:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 3774 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 76  Következő