Szerző |
Üzenet |
Kiskadar
ezüst tag
|
1.Le tudod játszani az AVI-t? Ha nem, telepítsd a megfelelő codec-et. Nézd meg GSpot-al az AVI-t, hogy milyen kell.
2.Ha az AVI-ban változó bitrátájú hang van, a TMPGEnc nem tudja átkonvertálni.
|
hétf. aug. 25, 2003 13:34 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
Alábbiakhoz szeretném a segítségeteket kérni, egy avi filmet át akarok kódolni MPEG-1 Video Cd nek. Az avit nem lehet behozni a TMPGEnc -be, alábbi üzenetet adja " Can not open, or unsupported"
Mit csinálok rosszul?
|
hétf. aug. 25, 2003 8:09 |
|
|
skiccpausz
|
Sziasztok!
Az a gondom,h egy filmet át akarok kódolni és feliratot hozzátenni. Namost,mindent megcsinálok a leírtak szerint aztán azt mondom,h kódoljon. Ha nem csinálok külön hangot(waw) az audiónak akkor high qualtiy beállításon sec-perc alatt kész van és fél percnyit kódol át aztán vége és a százalák sáv mellett is egy kicsi számot mutat 755 a kb. 130e helyett.
Ha waw filét külön adok meg az audio source-ba,akkor már kiírja a 130e és kezdi kódolni de fél perc után a kép leáll a hang megy tovább és csak a hangot kódolja.
Felirat nélküli sima kódolásnál is ezt játsza.
A film egy sima avi müködő file,amit röhögve lejátszok Real playerrel. Kódoltam már más filmet is és azzal nem volt gond,nem értem mi lehet.
Ha valaki tud,pls help.
Előre is köszi.
|
vas. aug. 24, 2003 15:05 |
|
|
godz
|
Üdv!
ha avi-ból akarol vcd-t csinálni a tmpeg-gel sokszor előfordul, hogy szaggat a lejátszáskor a kép! valószinűleg azért, mert mert nem 25frame-s hanem kevesebb, mit lehet kezdeni vele?
|
pén. aug. 22, 2003 11:52 |
|
|
rombolo
ezüst tag
|
Az elöbb irtam le pár topikkal feljebb! Neked is azt tudom ajállani irj és elküldök mindent! Egyszerü progi(DVD2SVCD) könnyü kezelni. rombolo@maffia.hu
|
csüt. aug. 14, 2003 18:15 |
|
|
rombolo
ezüst tag
|
Az elöbb irtam le pár topikkal feljebb! Neked is azt tudom ajállani irj és elküldök mindent! Egyszerü progi(DVD2SVCD) könnyü kezelni. rombolo@maffia.hu
|
csüt. aug. 14, 2003 18:15 |
|
|
Neooen
|
Ezek szerint te nem úgy készítsz Svcd-t, mint és.Na sebaj.Elég ritka hogy 1 filmnek ilyen baja legyen, ezért inkább nem is firtatom ezt a kérdést.Azért sem mert felmerült 1 másik problémám, ami már nagyon bosszant, mert 1 napom teljesen ráment.Ehhez nem nyitok új topikot mert találtam valami hasonlót...de a lényeget az "új"topikban +találja aki szeretne és tud segíteni!
|
szer. aug. 13, 2003 23:17 |
|
|
macisajt111
arany tag
|
- Mindig ugyanott csuszik el a hang: ha ez kb. a film fele, akkor lehet hogy igaza van az ismerosodnek...
- VDub: nem tudom, miert hasznalod, a leirasodbol ez nem derul ki....
- DVD2SVCD: toltsd le (pl. a doom-rol), nezd meg es probald ki; tudtommal ez egy jol bevalt proggy...
|
szer. aug. 13, 2003 11:38 |
|
|
Neooen
|
Igen,Svcd-t szeretnék csinálni!Még senki sem javasolta hogy a DVD2SVCD-t használjam!Az jobb minőséget produkál?Annak is ugyanúgy be lehet adni a VirtualDubbal készített .vdr filet?Kísérletezgettem 1 kicsit, ésazt vettem észre hogy mindig ugyan ott csúszik el a hang!Egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte 2 részből tették össze az avi és csúszhatott el a hang, ami ha az avit játszom le, nem jön elő, csak ha Svcd-bd kódolok!Lehet benne valami?Jobb lenne ha a DVD2SVCD-t használnám?Ha a film a hibás, akkor mit tudok csinálni?Ki lehet javítani?
|
szer. aug. 13, 2003 11:25 |
|
|
macisajt111
arany tag
|
a leirasodbol amugy az se derul ki, hogy vegulis mit akarsz csinalni: (S)VCD-t? Akkor meg miert nem hasznalod a DVD2SVCD-t? (ami AVI-val is mukodik...)
|
szer. aug. 13, 2003 8:44 |
|
|
macisajt111
arany tag
|
miert nem adod meg neki az egesz filmet egyben es szeded szet utolag darabokra? (mondjuk vdubbal)
|
szer. aug. 13, 2003 8:36 |
|
|
Neooen
|
Sziasztok!Az lenne a gondom hogy ha a TMPGEnc-vel a create another projectel +adom neki az egész filmet(3 vagy 4 részletben, mondjuk ez lényegtelen), hogy kódolja át, akkor a 2. cd-nek az eleje mindig elcsúszik(mármint a hang)!És innentől kezdve végig csúszni fog!Mitől van ez?!!Van öteletetek?Egy átmeneti +oldásom van.Az hogy amikor 1 cd-nyi kódolást elvégez, akkor a 2. cd-t ismét külön beállítom neki(VirtDub,Start frame server,TMPGEnc stb.).Ez így elég húzós mert így amikor filmet kódolok, nem mehetek el otthonról, mert várnom kell hogy mikor végez az 1. cd-vel,2-al,3-al...Van tippetek?
|
kedd aug. 12, 2003 19:23 |
|
|