Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 12:44

Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ] 
TMPGEnc,Vdub?!Mi a hiba? 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
1.Le tudod játszani az AVI-t? Ha nem, telepítsd a megfelelő codec-et. Nézd meg GSpot-al az AVI-t, hogy milyen kell.

2.Ha az AVI-ban változó bitrátájú hang van, a TMPGEnc nem tudja átkonvertálni.

hétf. aug. 25, 2003 13:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Alábbiakhoz szeretném a segítségeteket kérni, egy avi filmet át akarok kódolni MPEG-1 Video Cd nek. Az avit nem lehet behozni a TMPGEnc -be, alábbi üzenetet adja " Can not open, or unsupported"

Mit csinálok rosszul?

hétf. aug. 25, 2003 8:09

Hozzászólás 
Sziasztok!
Az a gondom,h egy filmet át akarok kódolni és feliratot hozzátenni. Namost,mindent megcsinálok a leírtak szerint aztán azt mondom,h kódoljon. Ha nem csinálok külön hangot(waw) az audiónak akkor high qualtiy beállításon sec-perc alatt kész van és fél percnyit kódol át aztán vége és a százalák sáv mellett is egy kicsi számot mutat 755 a kb. 130e helyett.
Ha waw filét külön adok meg az audio source-ba,akkor már kiírja a 130e és kezdi kódolni de fél perc után a kép leáll a hang megy tovább és csak a hangot kódolja.
Felirat nélküli sima kódolásnál is ezt játsza.
A film egy sima avi müködő file,amit röhögve lejátszok Real playerrel. Kódoltam már más filmet is és azzal nem volt gond,nem értem mi lehet.
Ha valaki tud,pls help.
Előre is köszi.

vas. aug. 24, 2003 15:05

Hozzászólás 
Üdv!

ha avi-ból akarol vcd-t csinálni a tmpeg-gel sokszor előfordul, hogy szaggat a lejátszáskor a kép! valószinűleg azért, mert mert nem 25frame-s hanem kevesebb, mit lehet kezdeni vele?

pén. aug. 22, 2003 11:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Az elöbb irtam le pár topikkal feljebb! Neked is azt tudom ajállani irj és elküldök mindent! Egyszerü progi(DVD2SVCD) könnyü kezelni. rombolo@maffia.hu

csüt. aug. 14, 2003 18:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Az elöbb irtam le pár topikkal feljebb! Neked is azt tudom ajállani irj és elküldök mindent! Egyszerü progi(DVD2SVCD) könnyü kezelni. rombolo@maffia.hu

csüt. aug. 14, 2003 18:15

Hozzászólás 
Ezek szerint te nem úgy készítsz Svcd-t, mint és.Na sebaj.Elég ritka hogy 1 filmnek ilyen baja legyen, ezért inkább nem is firtatom ezt a kérdést.Azért sem mert felmerült 1 másik problémám, ami már nagyon bosszant, mert 1 napom teljesen ráment.Ehhez nem nyitok új topikot mert találtam valami hasonlót...de a lényeget az "új"topikban +találja aki szeretne és tud segíteni!

szer. aug. 13, 2003 23:17
arany tag

Hozzászólás 
- Mindig ugyanott csuszik el a hang: ha ez kb. a film fele, akkor lehet hogy igaza van az ismerosodnek...
- VDub: nem tudom, miert hasznalod, a leirasodbol ez nem derul ki....
- DVD2SVCD: toltsd le (pl. a doom-rol), nezd meg es probald ki; tudtommal ez egy jol bevalt proggy...

szer. aug. 13, 2003 11:38

Hozzászólás 
Igen,Svcd-t szeretnék csinálni!Még senki sem javasolta hogy a DVD2SVCD-t használjam!Az jobb minőséget produkál?Annak is ugyanúgy be lehet adni a VirtualDubbal készített .vdr filet?Kísérletezgettem 1 kicsit, ésazt vettem észre hogy mindig ugyan ott csúszik el a hang!Egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte 2 részből tették össze az avi és csúszhatott el a hang, ami ha az avit játszom le, nem jön elő, csak ha Svcd-bd kódolok!Lehet benne valami?Jobb lenne ha a DVD2SVCD-t használnám?Ha a film a hibás, akkor mit tudok csinálni?Ki lehet javítani?

szer. aug. 13, 2003 11:25
arany tag

Hozzászólás 
a leirasodbol amugy az se derul ki, hogy vegulis mit akarsz csinalni: (S)VCD-t? Akkor meg miert nem hasznalod a DVD2SVCD-t? (ami AVI-val is mukodik...)

szer. aug. 13, 2003 8:44
arany tag

Hozzászólás 
miert nem adod meg neki az egesz filmet egyben es szeded szet utolag darabokra? (mondjuk vdubbal)

szer. aug. 13, 2003 8:36

Hozzászólás 
Sziasztok!Az lenne a gondom hogy ha a TMPGEnc-vel a create another projectel +adom neki az egész filmet(3 vagy 4 részletben, mondjuk ez lényegtelen), hogy kódolja át, akkor a 2. cd-nek az eleje mindig elcsúszik(mármint a hang)!És innentől kezdve végig csúszni fog!Mitől van ez?!!Van öteletetek?Egy átmeneti +oldásom van.Az hogy amikor 1 cd-nyi kódolást elvégez, akkor a 2. cd-t ismét külön beállítom neki(VirtDub,Start frame server,TMPGEnc stb.).Ez így elég húzós mert így amikor filmet kódolok, nem mehetek el otthonról, mert várnom kell hogy mikor végez az 1. cd-vel,2-al,3-al...Van tippetek?

kedd aug. 12, 2003 19:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 12 hozzászólás ]