Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Azt hiszem, ilyen frissen gyártott töltőket csak a legeslegújabb készülékekhez adnak, tehát az elmúlt 1-2 hónapban forgalomba hozottakhoz.
Megnéztem az itthoniakat, nem is hasonlít a kinézete.
|
szer. nov. 18, 2009 19:49 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Bár nem a Nokia tehet róla, de jobb topicot nem találtam...
http://nonstopmobil.hu/14-millio-toltot ... 91110.html
|
szer. nov. 18, 2009 17:34 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Macika írta: Ami biztos, hogy az összes szolgáltató összes adatát beleépítették az S60-as készülékekbe, az S40-eseknél pedig a szolgáltatók nyújtják a támogatást. Illetve KELLENE, hogy nyújtsák.
Meg is lepődtem, hogy a független E52-ben semmit sem kellett beállítanom. Mondjuk nem bántam az biztos.
Az S40-es telókban vajon ezt miért nem oldják meg? Technikai akadálya lehet a dolognak?
|
vas. okt. 25, 2009 11:43 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Dannyboy írta: Macika írta: Szóval a Nokiának eddig kiadták a szolgáltatók az adatokat. Elvégre az ő érdekük volt elsősorban.... Azt nem értem, hogy ez most miért változott meg? Mindkettejük érdeke, hiszen a Nokia saját készülékéről van szó (support), a szolgáltató részéről meg a lehetőség, hogy a delikvens költse a pénzét, hiszen a beállításokat azért kéri le, mert használni szeretné. Talány. Nos, ezt én sem tudom, hogy ki tette meg az 'elszakadás' felé az első lépést.
Mivel egyik szolgáltató sem (külföldi sem) kérhető le már a Nokiától, ezért logikusnak tűnik, hogy ők lépték meg ezt.
|
vas. okt. 25, 2009 8:17 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Macika írta: Szóval a Nokiának eddig kiadták a szolgáltatók az adatokat. Elvégre az ő érdekük volt elsősorban....
Azt nem értem, hogy ez most miért változott meg? Mindkettejük érdeke, hiszen a Nokia saját készülékéről van szó (support), a szolgáltató részéről meg a lehetőség, hogy a delikvens költse a pénzét, hiszen a beállításokat azért kéri le, mert használni szeretné. Talány.
A Voda már csak az utolsó csepp...
|
szomb. okt. 24, 2009 22:28 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Igen, ezt írtam, a 6220c az S60-as...
|
szomb. okt. 24, 2009 15:45 |
|
|
jbl
ezüst tag
|
Nekem Nokia 6220 Classic van, ebbe a készülékbe már nem kell beállítani semmit akármilyen SIM-kártyát teszek bele egyből tudja a beállításokat. De ha nem, akkor olyan jó a szolgáltatóm, hogy az oldalon minden Nokia telefon beállításai megtalálható, SMS-ben elküldik. Tehát ez szolgáltató függő. http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/technikai_segitseg/keszulekbeallitasok/
|
szomb. okt. 24, 2009 13:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Dannyboy írta: jbl írta: Itt nem a Nokiával van a probléma, hanem a szolgáltatóddal!!! Kifejtenéd bővebben? Először a Nokia oldalára mentem, mert évek óta jól beváltan elküldte telefonszámra a beállításokat, amiket elmentettem és már használtam is. Erre most elküld finoman az anyámba, majd ezután mentem a voda oldalára, ahol már megint falakba ütköztem egy igen olcsó és népszerű modell triviális beállításainak letöltése közben. Nyilván, oldjam meg másképp, de akkor minek vannak ezek az okos megoldások? Szánalmas, komolyan, nagyot csalódtam most... Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött...
Szóval a Nokiának eddig kiadták a szolgáltatók az adatokat. Elvégre az ő érdekük volt elsősorban. Aki használta, tudta, hogy a T-mobile helyett az utolsó 1 év kivételével Westel900 volt, a Pannon helyett Pannon GSM mindvégig. Tehát finoman szólva sem voltak naprakészek az infók. Aztán hogy a Nokia unta-e meg vagy a szolgáltatók, azt nem tudni.
Ami biztos, hogy az összes szolgáltató összes adatát beleépítették az S60-as készülékekbe, az S40-eseknél pedig a szolgáltatók nyújtják a támogatást. Illetve KELLENE, hogy nyújtsák.
|
pén. okt. 23, 2009 13:52 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
jbl írta: Itt nem a Nokiával van a probléma, hanem a szolgáltatóddal!!!
Kifejtenéd bővebben? Először a Nokia oldalára mentem, mert évek óta jól beváltan elküldte telefonszámra a beállításokat, amiket elmentettem és már használtam is. Erre most elküld finoman az anyámba, majd ezután mentem a voda oldalára, ahol már megint falakba ütköztem egy igen olcsó és népszerű modell triviális beállításainak letöltése közben. Nyilván, oldjam meg másképp, de akkor minek vannak ezek az okos megoldások? Szánalmas, komolyan, nagyot csalódtam most...
|
pén. okt. 23, 2009 11:31 |
|
|
jbl
ezüst tag
|
Itt nem a Nokiával van a probléma, hanem a szolgáltatóddal!!!
|
csüt. okt. 22, 2009 14:35 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
Próbálok egy 6070-re vodás mms beállításokat lekérni. Ezt kaptam:
http://www.nokia.hu/tamogatas-es-szoftver/beallitasok/beallitasok-letoltese
Elmentem a voda honlapjára, elküldtem az ota mms kódot, erre azt kaptam vissza, hogy "készülékéhez nem tudjuk a beállításokat elküldeni. kérjük..."
A honlapon a támogatási listában benne van:
http://www.vodafone.hu/egyeni/prepaid/segithetunk/technikai_segitseg/tavbeallitas_hu.html
(nem) Kicsit csalódtam... lassan megáll a történet itt. Ja, azt elfelejtettem, hogy elég szánalmas...
|
csüt. okt. 22, 2009 8:06 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Mondjuk nem vagyunk egyformák, de ennél szájbarágósabb jelzésre nekem nem is volna szükségem.
A SE kicsit elegánsabban oldja ezt meg, de a nagy baj az volna, ha nem volna semmi jelzés...
|
vas. feb. 08, 2009 21:08 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Akoska írta: 1, A 6230i óta van lehetőség külön az "írás nyelve" beállításra. Ha azt angolra állítod, megszűnnek a problémák. Azelőtt mindig az egész telefont angol nyelvre kellett állítani ehhez, ma nem kell.
2, Minden, akármeddig számoló telefon figyelmeztet, amikor átléped az sms-határt. Jobb volna, ha ki is írná, mennyi van az adott szakaszból, de nem tudsz figyelmeztetés nélkül a következőbe szaladni, az tuti.
1. Jogos, köszi, ez már így jó.
2. A figyelmeztetés abban merül ki, hogy 840/1 után 839/2 jön, ami azért nem túl feltűnő. Átlépve a 2.-ba, pedig már fejszámolóművésznek kell lenni, mivel ugye az 1000-ből számol vissza. Márpedig ugye az 1000 mint szép kerek szimpatikus szám (és önkényes felső határ) majdnem teljesen indifferens a felhasználónak, inkább érdekelné, hogy a köv. sms-ből mennyi van hátra. Na mindegy.
|
vas. feb. 08, 2009 21:03 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
EFi írta: ... Sms-t gyorsan írni továbbra sem lehet. Az ember mindig beleszalad abba, hogy pl nyomná 3* a v betűhöz, erre jönnek azok az ékezetes betűk, mire észreveszed, hogy baj van, addigra meg tovább lépett. Nem, ezt nem lehet megszokni, mi a francnak kéne memorizálnom csaknem minden billentyűhöz, hogy a 3. rányomott betű az valójában hányadik? Persze nem is mutatja kis ablakban őket, hogy legalább azzal segítene. Lehet, hogy csak én vagyok béna (és nem tudtam átállítani), de az sms-nél 1000 karakterig számol mindig, ezért nem tudom mikor futok bele a láncolt sms-be....
1, A 6230i óta van lehetőség külön az "írás nyelve" beállításra. Ha azt angolra állítod, megszűnnek a problémák. Azelőtt mindig az egész telefont angol nyelvre kellett állítani ehhez, ma nem kell.
2, Minden, akármeddig számoló telefon figyelmeztet, amikor átléped az sms-határt. Jobb volna, ha ki is írná, mennyi van az adott szakaszból, de nem tudsz figyelmeztetés nélkül a következőbe szaladni, az tuti.
|
vas. feb. 08, 2009 20:48 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
Kicsit felmelegítem a topikot, mert ebben a ramaty időben olyan fikázos kedvem van most úgy is.
Na szóval vállalati telefon gyanánt nokiát kaptunk - 6300 -, de azt hiszem lentiek továbbra is típustól függetlenül nokia "védjegyek".
Szomorúan láttam, hogy kevés előrelépés történt az általam nem csípett dolgokban.
Ami pozitív: végre feladták a függőleges térerő és elemkijelzőt, beadták a derekukat. Sokkal praktikusabb vízszintesen, látva azt is, hogy melyik hogyan áll a max.hoz képest.
Ami negatív (és ciki): a híváslistában nem hajlandó utólag sem az olyan telefonszámhoz feltüntetni a nevet, amelyikhez csak később rendeltem hozzá a nevet. Alap dolog, 2 perces programozói munka lehet, 100 éve megoldotta mindenki más.
Továbbra is csak jójózik töltéskor a kijelző. Vagyis, azt hogy töltés alatt van, továbbra is praktikusabb megállapítani abból, hogy be van dugva a konnektorba, mivel ennél többet a kijelzőről sem tudunk meg...
A töltőcsatlakozó persze kisebb, mint a régiek, ehhh. Na jó más gyártók ebben pont olyan tökkelütöttek.
Sms-t gyorsan írni továbbra sem lehet. Az ember mindig beleszalad abba, hogy pl nyomná 3* a v betűhöz, erre jönnek azok az ékezetes betűk, mire észreveszed, hogy baj van, addigra meg tovább lépett. Nem, ezt nem lehet megszokni, mi a francnak kéne memorizálnom csaknem minden billentyűhöz, hogy a 3. rányomott betű az valójában hányadik? Persze nem is mutatja kis ablakban őket, hogy legalább azzal segítene.
Lehet, hogy csak én vagyok béna (és nem tudtam átállítani), de az sms-nél 1000 karakterig számol mindig, ezért nem tudom mikor futok bele a láncolt sms-be.
Lehet, hogy csak engem zavar, ha névkereséskor beütök egy betűt, csak az azzal kezdődőeket dobja ki és már csak köztük lehet cirkulálni. Én jobban szeretem, ha odalép a betűhöz a teljes listában, de utána szabadon mozoghatok a teljes listában.
Ja, a számozott menüpontokat is nagyon hiányolom.
|
vas. feb. 08, 2009 17:19 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
terminal.hu írta: A Nokia létrehozott egy egyelőre meglehetősen titokzatos weboldalt, a www.openatownrisk.com site-ot, mely arra hivatott, hogy már előzetesen is felkeltse az érdeklődést a cég bejelentés előtt álló újdonságai iránt. Az oldalra egy igen egyszerű logikai játékon keresztül lehet bejutni, a site-on pedig egy visszaszámláló játsza a főszerepet. A visszaszámláló szerint a Nokia legközelebb jövő hét hétfőn, egész konkrétan délelőtt 11 órakor rukkol majd elő legfrissebb termékeivel. Azt persze egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen újdonságok debütálnak majd hétfőn: elképzelhető, hogy valamilyen új szolgáltatást indít a cég, az igazi nagy durranás persze az lenne, ha a Nokia hétfőn a vadonatúj S60 Touch érintőkijelzős mobiltelefonokról lebbentené fel a fátylat. Még négy nap, és minden titokra fény derül...
Aztán: http://www.openatownrisk.com/
He
|
vas. júl. 06, 2008 22:08 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: Annyi szabad TELEFON memória kell legyen, amekkora a küldendõ fájlméret. Ugyanis nem azonnal a kártyára írja ki, hanem elõbb a memóriába, majd onnan - felszabadítva a belsõ memóriát - kerül rá a kártyára.
azért ez igen örvendetes. Gratulálok! Talán nem véletlen, hogy a hálózati berendezések piacán nem tud labdába rúgni. Így (szakmai hozzáértés hiányában) szüksége van egy korrupcióban jártas cég (szimensz) segítségére... Macika írta: Örülhetsz, ha 6280-asod lenne, már hulla lenne a készüléked az elsõ pénzes flashelésig... És oda lenne az ÖSSZES adatod, ami a telón volt. Itt 'csak' nem megy rá a kártyára.
többet nem is vártunk ettől a f.talicska cégtől!
|
pén. márc. 28, 2008 17:07 |
|
|
toky11
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 03, 2004 19:58 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: kakao mellett
|
McLaca írta: toky11 írta: on: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Igaz, ez a gyalázó, de ebben a 6233 elég jól sikerült. Kivéve fém részek, de mind a kijelző borítása, mind a gumiszerű borítás jól vizsgázik. Üdv!
Igy van!
Ha például nem aluból csinálták volna hanem savállóból akkor nem lenne ennyire sérülékeny. Viszont az alut jól fel lehet polirozni.
|
szer. jan. 09, 2008 23:16 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
toky11 írta: on: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Igaz, ez a gyalázó, de ebben a 6233 elég jól sikerült. Kivéve fém részek, de mind a kijelző borítása, mind a gumiszerű borítás jól vizsgázik.
Üdv!
|
szer. jan. 09, 2008 22:56 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
toky11 írta: kerelyfe írta: toky11 írta: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont. Melyikhez képest stabilabb? Az én E61-eseimhez.
Jó, ok értem. Visszaolvastam.
|
szer. jan. 09, 2008 21:25 |
|
|
toky11
arany tag
Csatlakozott: vas. okt. 03, 2004 19:58 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: kakao mellett
|
kerelyfe írta: toky11 írta: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont. Melyikhez képest stabilabb?
Az én E61-eseimhez.
|
szer. jan. 09, 2008 12:02 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
toky11 írta: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont.
Melyikhez képest stabilabb?
|
szer. jan. 09, 2008 9:55 |
|
|
toky11
arany tag
|
T68m írta: toky11 írta: Akoska írta: toky11, ő tudja, hidd el neki Nem vagyok hívő! De azért még vannak csodák! De ha van Isten sem szeretnék vele legalább 50 évig találkozni. Addig gondolkozom, filozofálok,elmélkedek. Nem egészen értelek, ha van Isten, akkor miért nem akarsz vele közeljövőben találkozni? Félsz, hogy számokér ezt+azt?
Meglehet!
on: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont.
|
szer. jan. 09, 2008 5:28 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
toky11 írta: Akoska írta: toky11, õ tudja, hidd el neki Nem vagyok hívõ! De azért még vannak csodák! De ha van Isten sem szeretnék vele legalább 50 évig találkozni. Addig gondolkozom, filozofálok,elmélkedek.
Nem egészen értelek, ha van Isten, akkor miért nem akarsz vele közeljövőben találkozni? Félsz, hogy számokér ezt+azt?
|
szer. jan. 09, 2008 3:20 |
|
|
toky11
arany tag
|
Akoska írta: toky11, ő tudja, hidd el neki
Nem vagyok hívő! De azért még vannak csodák!
De ha van Isten sem szeretnék vele legalább 50 évig találkozni. Addig gondolkozom, filozofálok,elmélkedek.
|
szer. jan. 09, 2008 1:08 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
|
hétf. jan. 07, 2008 23:32 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
toky11,
ő tudja, hidd el neki
|
hétf. jan. 07, 2008 17:41 |
|
|
toky11
arany tag
|
|
hétf. jan. 07, 2008 11:25 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
|
vas. jan. 06, 2008 21:49 |
|
|
toky11
arany tag
|
Sziasztok!
Pár hónapja nagyon fel voltam azon háborodva hogy kb: 5 hónapon keresztül javították a telefononmat. kipróbáltam 4 uj mobilt.
Karácsony elött nokia felhivott, hogy küldenek egy papirt és visszaadják mobilom árát.
Bementem a vodafonhoz, (engedélyezés stb), és kiválasztottam uj mobilomat. Remélem hogy ezzel nagyobb szerencsém lesz.
Leadtam e61 készülékemet, és egy e61i készülék lett belőle.
Van isten!
|
vas. jan. 06, 2008 13:57 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Szerintem teljesen mindegy milyen okból nem lehet (teljesen ki)használni egy készüléket.
|
szer. nov. 14, 2007 23:49 |
|
|
toky11
arany tag
|
Nézzétek Nektek softverproblémátok van, ez bosszúság.
Én a G betűnél nél járok a garinál 3 vagy 4. telefoncserénél.
Ez nagyobb busszúság. Nem?
|
kedd nov. 13, 2007 11:02 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
simico írta: Na, a csoda pc suite felrakta ma az i-re a pontot.... egy érdekes sw hiba miatt gondoltam nyomjunk egy fw frissítést a csoda 6300-ra. Előtte persze teljes biztonsági mentés. Lemegy a fw frissítés, pc suite elindít és erre ez az ultragagyerák fostalicska csak a névjegyeket és abeállításokat kínálja fel visszatöltésre, semmi mást! Nesze neked teljes mentés... ráadásul a beállításokat is csak elvileg, mert "természetesen" szinte semmi beállítást nem állított vissza. No comment. Tényleg csináljanak inkább gumicsizmát, talán azt nem b.sszák el ennyire....
De! Az 5500 bizonyítja, hogy a gumialkatrészekhez se értenek, mi lenne egy teljesen gumiból álló termék esetében...
|
hétf. nov. 12, 2007 17:41 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Na, a csoda pc suite felrakta ma az i-re a pontot.... egy érdekes sw hiba miatt gondoltam nyomjunk egy fw frissítést a csoda 6300-ra. Előtte persze teljes biztonsági mentés. Lemegy a fw frissítés, pc suite elindít és erre ez az ultragagyerák fostalicska csak a névjegyeket és abeállításokat kínálja fel visszatöltésre, semmi mást! Nesze neked teljes mentés... ráadásul a beállításokat is csak elvileg, mert "természetesen" szinte semmi beállítást nem állított vissza. No comment. Tényleg csináljanak inkább gumicsizmát, talán azt nem b.sszák el ennyire....
|
hétf. nov. 12, 2007 17:30 |
|
|
Atos
arany tag
|
Én is már 3-4 hete várom...
Szerk: ma megjött!
Nekem is 1020 mAh-s. Kíváncsi lennék, hogy ha boltban vennék egy ilyet, az is "ekkora" lenne? Vagy csak a cseréseket tisztelik meg ezzel?
A régiről csak annyit írnak, hogy ne dobjuk ki, hanem adjuk le a megfelelő helyen.
|
szomb. okt. 20, 2007 7:33 |
|
|
Macika
Moderátor
|
LML írta: Helló mindenkinek!
Aki rendelt csere akkumulátort (BL-5C), megkapta már? Azért kérdezem, mert én még augusztus elején kitöltöttem az igénylőlapot (a neten), és azóta semmi...
Üdv Pedig mindenkitől 12-15 napot hallottam...
|
szomb. okt. 20, 2007 3:46 |
|
|
LML
arany tag
|
Helló mindenkinek!
Aki rendelt csere akkumulátort (BL-5C), megkapta már? Azért kérdezem, mert én még augusztus elején kitöltöttem az igénylőlapot (a neten), és azóta semmi...
Üdv
|
szomb. okt. 20, 2007 1:59 |
|
|
Macika
Moderátor
|
392MHz írta: A régi visszaküldésére semmit se mondtak..... Dehogynem. Oda van írva, hogy rövidesen tájékoztatni fognak a régi akksi visszaszállításáról és biztonságos újrahasznosításáról...
|
pén. okt. 05, 2007 18:18 |
|
|
392MHz
platina tag
|
cooler21 írta: mennyi idõ alatt küldték meg?
kb két hét.
|
pén. okt. 05, 2007 17:23 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Rá van írva hogy hány mAh?
Ez mióta van így?
|
pén. okt. 05, 2007 6:37 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Azert ezt a 20 mondatot igazan lefordithattak volna sztem... Hogy miert nem mondjak meg most, hogy mit csinajon az ember a regi akksival, miert egy masodik levelben (az erdonek smafu, meg gondolom majd szinten angolul) kozlik, azt se ertem
|
csüt. okt. 04, 2007 22:16 |
|
|
cooler21
platina tag
|
mennyi idő alatt küldték meg?
|
csüt. okt. 04, 2007 22:00 |
|
|
392MHz
platina tag
|
john30 írta: Hát, ez nem túl bíztató:
"Ha igen, és cserélni akar, akkor regisztrálnia kell magát a honlapon, majd a DHL – a tulajdonos számára ingyenes – közvetítésével kap egy borítékot, amiben a használt akkumulátort visszaküldi a Nokiának. A cég ezt követõen egy új akkumulátort juttat az ügyfélnek. Arra, hogy a csere milyen gyorsan zajlik majd le, a kommunikációs igazgató szintén nem tudott válaszolni."
Megjött az új BL-5C aksi. 1020 mAh-s !
A régi visszaküldésére semmit se mondtak.....
http://kepfeltoltes.hu/view/071004/DSC01242_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071004/DSC01243_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
csüt. okt. 04, 2007 20:17 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
|
kedd szept. 25, 2007 14:59 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Akkor mégegyszer: NEM symbian telefonról van szó. A *#7370# semmit nem csinál nem symbian telefonon. Még valami?
|
kedd szept. 25, 2007 14:54 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
simico írta: Szóval akkor senki se tud egyszerű módszert nem symbian-os nokia telefon gyalulására? A pc suite-ból (pontosabban azon belül a contect copier-ből) sajnos korábban kivették a törlés opciót, a factory reset meg csak a beállításokat állítja alapra, a user adatokhoz (telefonszámok, üzenetek, naptárbejegyzések, stb) nem nyúl WO? KrE írta: Macika írta: A teljes törléshez pedig symbianosoknál a 4billentyűs formázás kell, míg nem symbianosoknál pedig a *#7370#, vagy a készülékben található gyári beállítások visszaállítása menüpont. A *#7370# a Symbianokon is működik. Nekem eddig semmi bajom nem volt a Másolóval, eddig mindig mindent szépen átvitt, csak a híváslistát nem, pedig elvileg azt is tudná, bár ezt nem tartom kardinális kérdésnek.
|
kedd szept. 25, 2007 12:46 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Szóval akkor senki se tud egyszerű módszert nem symbian-os nokia telefon gyalulására? A pc suite-ból (pontosabban azon belül a contect copier-ből) sajnos korábban kivették a törlés opciót, a factory reset meg csak a beállításokat állítja alapra, a user adatokhoz (telefonszámok, üzenetek, naptárbejegyzések, stb) nem nyúl
|
kedd szept. 25, 2007 11:45 |
|
|
toky11
arany tag
|
Nokia kicserélni a telefont egy ujra. Igéretett kaptam. Köszönöm.
|
kedd szept. 25, 2007 4:43 |
|
|
toky11
arany tag
|
Czumy írta: toky11 írta: Na megoldódott a probléma.
Kaptam egy uj telefont.
Angol, és független.
Köszi szerviz. Angol
Igen csak ez a nyelv van benne. Billenytűkiosztás sem passzol a magyaréval. De már tárgytalan. Állandóan kikapcsolt visszaadtam.
|
szomb. szept. 22, 2007 13:37 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
toky11 írta: Na megoldódott a probléma.
Kaptam egy uj telefont.
Angol, és független.
Köszi szerviz.
Angol
|
szomb. szept. 22, 2007 13:18 |
|
|