Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 9:21

Hozzászólás a témához  [ 414 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő
Nokiagyalázó 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Bár nem a Nokia tehet róla, de jobb topicot nem találtam... :)

http://nonstopmobil.hu/14-millio-toltot ... 91110.html
Azt hiszem, ilyen frissen gyártott töltőket csak a legeslegújabb készülékekhez adnak, tehát az elmúlt 1-2 hónapban forgalomba hozottakhoz.

Megnéztem az itthoniakat, nem is hasonlít a kinézete.

szer. nov. 18, 2009 19:49
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bár nem a Nokia tehet róla, de jobb topicot nem találtam... :)

http://nonstopmobil.hu/14-millio-toltot ... 91110.html

szer. nov. 18, 2009 17:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ami biztos, hogy az összes szolgáltató összes adatát beleépítették az S60-as készülékekbe, az S40-eseknél pedig a szolgáltatók nyújtják a támogatást. Illetve KELLENE, hogy nyújtsák.

Meg is lepődtem, hogy a független E52-ben semmit sem kellett beállítanom. Mondjuk nem bántam az biztos.
Az S40-es telókban vajon ezt miért nem oldják meg? Technikai akadálya lehet a dolognak?

vas. okt. 25, 2009 11:43
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Macika írta:
Szóval a Nokiának eddig kiadták a szolgáltatók az adatokat. Elvégre az ő érdekük volt elsősorban....

Azt nem értem, hogy ez most miért változott meg? Mindkettejük érdeke, hiszen a Nokia saját készülékéről van szó (support), a szolgáltató részéről meg a lehetőség, hogy a delikvens költse a pénzét, hiszen a beállításokat azért kéri le, mert használni szeretné. Talány. :(
Nos, ezt én sem tudom, hogy ki tette meg az 'elszakadás' felé az első lépést.
Mivel egyik szolgáltató sem (külföldi sem) kérhető le már a Nokiától, ezért logikusnak tűnik, hogy ők lépték meg ezt.

vas. okt. 25, 2009 8:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Szóval a Nokiának eddig kiadták a szolgáltatók az adatokat. Elvégre az ő érdekük volt elsősorban....

Azt nem értem, hogy ez most miért változott meg? Mindkettejük érdeke, hiszen a Nokia saját készülékéről van szó (support), a szolgáltató részéről meg a lehetőség, hogy a delikvens költse a pénzét, hiszen a beállításokat azért kéri le, mert használni szeretné. Talány. :(

A Voda már csak az utolsó csepp...

szomb. okt. 24, 2009 22:28
Moderátor

Hozzászólás 
jbl írta:
Nekem Nokia 6220 Classic van, ebbe a készülékbe már nem kell beállítani semmit akármilyen SIM-kártyát teszek bele egyből tudja a beállításokat. De ha nem, akkor olyan jó a szolgáltatóm, hogy az oldalon minden Nokia telefon beállításai megtalálható, :) SMS-ben elküldik. Tehát ez szolgáltató függő. http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/technikai_segitseg/keszulekbeallitasok/
Igen, ezt írtam, a 6220c az S60-as...

szomb. okt. 24, 2009 15:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem Nokia 6220 Classic van, ebbe a készülékbe már nem kell beállítani semmit akármilyen SIM-kártyát teszek bele egyből tudja a beállításokat. De ha nem, akkor olyan jó a szolgáltatóm, hogy az oldalon minden Nokia telefon beállításai megtalálható, :) SMS-ben elküldik. Tehát ez szolgáltató függő. http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/technikai_segitseg/keszulekbeallitasok/

szomb. okt. 24, 2009 13:32
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
jbl írta:
Itt nem a Nokiával van a probléma, hanem a szolgáltatóddal!!!

Kifejtenéd bővebben? Először a Nokia oldalára mentem, mert évek óta jól beváltan elküldte telefonszámra a beállításokat, amiket elmentettem és már használtam is. Erre most elküld finoman az anyámba, majd ezután mentem a voda oldalára, ahol már megint falakba ütköztem egy igen olcsó és népszerű modell triviális beállításainak letöltése közben. Nyilván, oldjam meg másképp, de akkor minek vannak ezek az okos megoldások? Szánalmas, komolyan, nagyot csalódtam most...
Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött...

Szóval a Nokiának eddig kiadták a szolgáltatók az adatokat. Elvégre az ő érdekük volt elsősorban. Aki használta, tudta, hogy a T-mobile helyett az utolsó 1 év kivételével Westel900 volt, a Pannon helyett Pannon GSM mindvégig. Tehát finoman szólva sem voltak naprakészek az infók. Aztán hogy a Nokia unta-e meg vagy a szolgáltatók, azt nem tudni.
Ami biztos, hogy az összes szolgáltató összes adatát beleépítették az S60-as készülékekbe, az S40-eseknél pedig a szolgáltatók nyújtják a támogatást. Illetve KELLENE, hogy nyújtsák.

pén. okt. 23, 2009 13:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
jbl írta:

Kifejtenéd bővebben? Először a Nokia oldalára mentem, mert évek óta jól beváltan elküldte telefonszámra a beállításokat, amiket elmentettem és már használtam is. Erre most elküld finoman az anyámba, majd ezután mentem a voda oldalára, ahol már megint falakba ütköztem egy igen olcsó és népszerű modell triviális beállításainak letöltése közben. Nyilván, oldjam meg másképp, de akkor minek vannak ezek az okos megoldások? Szánalmas, komolyan, nagyot csalódtam most...

pén. okt. 23, 2009 11:31
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. okt. 22, 2009 14:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Próbálok egy 6070-re vodás mms beállításokat lekérni. Ezt kaptam:

http://www.nokia.hu/tamogatas-es-szoftver/beallitasok/beallitasok-letoltese

Elmentem a voda honlapjára, elküldtem az ota mms kódot, erre azt kaptam vissza, hogy "készülékéhez nem tudjuk a beállításokat elküldeni. kérjük..."

A honlapon a támogatási listában benne van:

http://www.vodafone.hu/egyeni/prepaid/segithetunk/technikai_segitseg/tavbeallitas_hu.html

(nem) Kicsit csalódtam... lassan megáll a történet itt. Ja, azt elfelejtettem, hogy elég szánalmas...

csüt. okt. 22, 2009 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mondjuk nem vagyunk egyformák, de ennél szájbarágósabb jelzésre nekem nem is volna szükségem.
A SE kicsit elegánsabban oldja ezt meg, de a nagy baj az volna, ha nem volna semmi jelzés...

vas. feb. 08, 2009 21:08
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

1, A 6230i óta van lehetőség külön az "írás nyelve" beállításra. Ha azt angolra állítod, megszűnnek a problémák. Azelőtt mindig az egész telefont angol nyelvre kellett állítani ehhez, ma nem kell.

2, Minden, akármeddig számoló telefon figyelmeztet, amikor átléped az sms-határt. Jobb volna, ha ki is írná, mennyi van az adott szakaszból, de nem tudsz figyelmeztetés nélkül a következőbe szaladni, az tuti.

1. Jogos, köszi, ez már így jó.
2. A figyelmeztetés abban merül ki, hogy 840/1 után 839/2 jön, ami azért nem túl feltűnő. Átlépve a 2.-ba, pedig már fejszámolóművésznek kell lenni, mivel ugye az 1000-ből számol vissza. Márpedig ugye az 1000 mint szép kerek szimpatikus szám (és önkényes felső határ) majdnem teljesen indifferens a felhasználónak, inkább érdekelné, hogy a köv. sms-ből mennyi van hátra. Na mindegy.

vas. feb. 08, 2009 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
EFi írta:
...
Sms-t gyorsan írni továbbra sem lehet. Az ember mindig beleszalad abba, hogy pl nyomná 3* a v betűhöz, erre jönnek azok az ékezetes betűk, mire észreveszed, hogy baj van, addigra meg tovább lépett. Nem, ezt nem lehet megszokni, mi a francnak kéne memorizálnom csaknem minden billentyűhöz, hogy a 3. rányomott betű az valójában hányadik? Persze nem is mutatja kis ablakban őket, hogy legalább azzal segítene.
Lehet, hogy csak én vagyok béna (és nem tudtam átállítani), de az sms-nél 1000 karakterig számol mindig, ezért nem tudom mikor futok bele a láncolt sms-be....

1, A 6230i óta van lehetőség külön az "írás nyelve" beállításra. Ha azt angolra állítod, megszűnnek a problémák. Azelőtt mindig az egész telefont angol nyelvre kellett állítani ehhez, ma nem kell.

2, Minden, akármeddig számoló telefon figyelmeztet, amikor átléped az sms-határt. Jobb volna, ha ki is írná, mennyi van az adott szakaszból, de nem tudsz figyelmeztetés nélkül a következőbe szaladni, az tuti.

vas. feb. 08, 2009 20:48
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kicsit felmelegítem a topikot, mert ebben a ramaty időben olyan fikázos kedvem van most úgy is. :lol:
Na szóval vállalati telefon gyanánt nokiát kaptunk - 6300 -, de azt hiszem lentiek továbbra is típustól függetlenül nokia "védjegyek".
Szomorúan láttam, hogy kevés előrelépés történt az általam nem csípett dolgokban.
Ami pozitív: végre feladták a függőleges térerő és elemkijelzőt, beadták a derekukat. Sokkal praktikusabb vízszintesen, látva azt is, hogy melyik hogyan áll a max.hoz képest.
Ami negatív (és ciki): a híváslistában nem hajlandó utólag sem az olyan telefonszámhoz feltüntetni a nevet, amelyikhez csak később rendeltem hozzá a nevet. Alap dolog, 2 perces programozói munka lehet, 100 éve megoldotta mindenki más.
Továbbra is csak jójózik töltéskor a kijelző. Vagyis, azt hogy töltés alatt van, továbbra is praktikusabb megállapítani abból, hogy be van dugva a konnektorba, mivel ennél többet a kijelzőről sem tudunk meg...
A töltőcsatlakozó persze kisebb, mint a régiek, ehhh. Na jó más gyártók ebben pont olyan tökkelütöttek.
Sms-t gyorsan írni továbbra sem lehet. Az ember mindig beleszalad abba, hogy pl nyomná 3* a v betűhöz, erre jönnek azok az ékezetes betűk, mire észreveszed, hogy baj van, addigra meg tovább lépett. Nem, ezt nem lehet megszokni, mi a francnak kéne memorizálnom csaknem minden billentyűhöz, hogy a 3. rányomott betű az valójában hányadik? Persze nem is mutatja kis ablakban őket, hogy legalább azzal segítene.
Lehet, hogy csak én vagyok béna (és nem tudtam átállítani), de az sms-nél 1000 karakterig számol mindig, ezért nem tudom mikor futok bele a láncolt sms-be.
Lehet, hogy csak engem zavar, ha névkereséskor beütök egy betűt, csak az azzal kezdődőeket dobja ki és már csak köztük lehet cirkulálni. Én jobban szeretem, ha odalép a betűhöz a teljes listában, de utána szabadon mozoghatok a teljes listában.
Ja, a számozott menüpontokat is nagyon hiányolom.

vas. feb. 08, 2009 17:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
terminal.hu írta:
A Nokia létrehozott egy egyelőre meglehetősen titokzatos weboldalt, a www.openatownrisk.com site-ot, mely arra hivatott, hogy már előzetesen is felkeltse az érdeklődést a cég bejelentés előtt álló újdonságai iránt. Az oldalra egy igen egyszerű logikai játékon keresztül lehet bejutni, a site-on pedig egy visszaszámláló játsza a főszerepet.
A visszaszámláló szerint a Nokia legközelebb jövő hét hétfőn, egész konkrétan délelőtt 11 órakor rukkol majd elő legfrissebb termékeivel. Azt persze egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen újdonságok debütálnak majd hétfőn: elképzelhető, hogy valamilyen új szolgáltatást indít a cég, az igazi nagy durranás persze az lenne, ha a Nokia hétfőn a vadonatúj S60 Touch érintőkijelzős mobiltelefonokról lebbentené fel a fátylat. Még négy nap, és minden titokra fény derül...

Aztán: http://www.openatownrisk.com/

He :?: :pislog:

vas. júl. 06, 2008 22:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Annyi szabad TELEFON memória kell legyen, amekkora a küldendõ fájlméret. Ugyanis nem azonnal a kártyára írja ki, hanem elõbb a memóriába, majd onnan - felszabadítva a belsõ memóriát - kerül rá a kártyára.

azért ez igen örvendetes. Gratulálok! Talán nem véletlen, hogy a hálózati berendezések piacán nem tud labdába rúgni. Így (szakmai hozzáértés hiányában) szüksége van egy korrupcióban jártas cég (szimensz) segítségére...

Macika írta:
Örülhetsz, ha 6280-asod lenne, már hulla lenne a készüléked az elsõ pénzes flashelésig...
És oda lenne az ÖSSZES adatod, ami a telón volt. Itt 'csak' nem megy rá a kártyára.

többet nem is vártunk ettől a f.talicska cégtől! :twisted: :twisted: :twisted:

pén. márc. 28, 2008 17:07
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
toky11 írta:
on: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb.
Igaz, ez a gyalázó, de ebben a 6233 elég jól sikerült. Kivéve fém részek, de mind a kijelző borítása, mind a gumiszerű borítás jól vizsgázik.

Üdv!

Igy van!

Ha például nem aluból csinálták volna hanem savállóból akkor nem lenne ennyire sérülékeny. Viszont az alut jól fel lehet polirozni.

szer. jan. 09, 2008 23:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
toky11 írta:
on: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb.
Igaz, ez a gyalázó, de ebben a 6233 elég jól sikerült. Kivéve fém részek, de mind a kijelző borítása, mind a gumiszerű borítás jól vizsgázik.

Üdv!

szer. jan. 09, 2008 22:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
kerelyfe írta:
toky11 írta:
e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont.

Melyikhez képest stabilabb?

Az én E61-eseimhez.

Jó, ok értem. Visszaolvastam.

szer. jan. 09, 2008 21:25
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
toky11 írta:
e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont.

Az én E61-eseimhez.

szer. jan. 09, 2008 12:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:

szer. jan. 09, 2008 9:55
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
toky11 írta:
Akoska írta:
toky11,

ő tudja, hidd el neki ;)

Nem vagyok hívő! De azért még vannak csodák!
De ha van Isten sem szeretnék vele legalább 50 évig találkozni. Addig gondolkozom, filozofálok,elmélkedek. :roll:

Nem egészen értelek, ha van Isten, akkor miért nem akarsz vele közeljövőben találkozni? :shock: Félsz, hogy számokér ezt+azt? 8)

Meglehet!

on: e61 telefon már sokkal kiforrotabb. De van egy kis hiba. A szépsége hamar sérül. Sajnos nagyon karcolodik. De ez legyen a legkevesebb. Sokkal stabilabb a wifi. Ez nagyon jó pont.

szer. jan. 09, 2008 5:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
toky11 írta:
Akoska írta:
toky11,

õ tudja, hidd el neki ;)

Nem vagyok hívõ! De azért még vannak csodák!
De ha van Isten sem szeretnék vele legalább 50 évig találkozni. Addig gondolkozom, filozofálok,elmélkedek. :roll:

Nem egészen értelek, ha van Isten, akkor miért nem akarsz vele közeljövőben találkozni? :shock: Félsz, hogy számokér ezt+azt? 8)

szer. jan. 09, 2008 3:20
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
toky11,

ő tudja, hidd el neki ;)

Nem vagyok hívő! De azért még vannak csodák!

szer. jan. 09, 2008 1:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
:D

hétf. jan. 07, 2008 23:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11,

ő tudja, hidd el neki ;)

hétf. jan. 07, 2008 17:41
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
toky11 írta:
Van Isten!

:wink:

OK ISTEN!

Da?

hétf. jan. 07, 2008 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
Van Isten!

:wink:

vas. jan. 06, 2008 21:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Pár hónapja nagyon fel voltam azon háborodva hogy kb: 5 hónapon keresztül javították a telefononmat. kipróbáltam 4 uj mobilt.

Karácsony elött nokia felhivott, hogy küldenek egy papirt és visszaadják mobilom árát.

Bementem a vodafonhoz, (engedélyezés stb), és kiválasztottam uj mobilomat. Remélem hogy ezzel nagyobb szerencsém lesz.
Leadtam e61 készülékemet, és egy e61i készülék lett belőle.

Van isten!

:D

vas. jan. 06, 2008 13:57
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem teljesen mindegy milyen okból nem lehet (teljesen ki)használni egy készüléket.

szer. nov. 14, 2007 23:49
arany tag

Hozzászólás 
Nézzétek Nektek softverproblémátok van, ez bosszúság.
Én a G betűnél nél járok a garinál 3 vagy 4. telefoncserénél.
Ez nagyobb busszúság. Nem?

kedd nov. 13, 2007 11:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Na, a csoda pc suite felrakta ma az i-re a pontot.... egy érdekes sw hiba miatt gondoltam nyomjunk egy fw frissítést a csoda 6300-ra. Előtte persze teljes biztonsági mentés. Lemegy a fw frissítés, pc suite elindít és erre ez az ultragagyerák fostalicska csak a névjegyeket és abeállításokat kínálja fel visszatöltésre, semmi mást! Nesze neked teljes mentés... ráadásul a beállításokat is csak elvileg, mert "természetesen" szinte semmi beállítást nem állított vissza. No comment. Tényleg csináljanak inkább gumicsizmát, talán azt nem b.sszák el ennyire....

De! Az 5500 bizonyítja, hogy a gumialkatrészekhez se értenek, mi lenne egy teljesen gumiból álló termék esetében... :lol:

hétf. nov. 12, 2007 17:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, a csoda pc suite felrakta ma az i-re a pontot.... egy érdekes sw hiba miatt gondoltam nyomjunk egy fw frissítést a csoda 6300-ra. Előtte persze teljes biztonsági mentés. Lemegy a fw frissítés, pc suite elindít és erre ez az ultragagyerák fostalicska csak a névjegyeket és abeállításokat kínálja fel visszatöltésre, semmi mást! Nesze neked teljes mentés... ráadásul a beállításokat is csak elvileg, mert "természetesen" szinte semmi beállítást nem állított vissza. No comment. Tényleg csináljanak inkább gumicsizmát, talán azt nem b.sszák el ennyire....

hétf. nov. 12, 2007 17:30
arany tag

Hozzászólás 
Én is már 3-4 hete várom... :roll:

Szerk: ma megjött!
Nekem is 1020 mAh-s. Kíváncsi lennék, hogy ha boltban vennék egy ilyet, az is "ekkora" lenne? Vagy csak a cseréseket tisztelik meg ezzel? :)
A régiről csak annyit írnak, hogy ne dobjuk ki, hanem adjuk le a megfelelő helyen.

szomb. okt. 20, 2007 7:33
Moderátor

Hozzászólás 
LML írta:
Helló mindenkinek!

Aki rendelt csere akkumulátort (BL-5C), megkapta már? Azért kérdezem, mert én még augusztus elején kitöltöttem az igénylőlapot (a neten), és azóta semmi...

Üdv
Pedig mindenkitől 12-15 napot hallottam...

szomb. okt. 20, 2007 3:46
arany tag

Hozzászólás 
Helló mindenkinek!

Aki rendelt csere akkumulátort (BL-5C), megkapta már? Azért kérdezem, mert én még augusztus elején kitöltöttem az igénylőlapot (a neten), és azóta semmi...

Üdv

szomb. okt. 20, 2007 1:59
Moderátor

Hozzászólás 
392MHz írta:
A régi visszaküldésére semmit se mondtak.....
Dehogynem. Oda van írva, hogy rövidesen tájékoztatni fognak a régi akksi visszaszállításáról és biztonságos újrahasznosításáról...

pén. okt. 05, 2007 18:18
platina tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
mennyi idõ alatt küldték meg?

kb két hét.

pén. okt. 05, 2007 17:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rá van írva hogy hány mAh? :shock:
Ez mióta van így?

pén. okt. 05, 2007 6:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azert ezt a 20 mondatot igazan lefordithattak volna sztem... Hogy miert nem mondjak meg most, hogy mit csinajon az ember a regi akksival, miert egy masodik levelben (az erdonek smafu, meg gondolom majd szinten angolul) kozlik, azt se ertem :)

csüt. okt. 04, 2007 22:16
platina tag

Hozzászólás 
mennyi idő alatt küldték meg?

csüt. okt. 04, 2007 22:00
platina tag

Hozzászólás 
john30 írta:
Hát, ez nem túl bíztató:

"Ha igen, és cserélni akar, akkor regisztrálnia kell magát a honlapon, majd a DHL – a tulajdonos számára ingyenes – közvetítésével kap egy borítékot, amiben a használt akkumulátort visszaküldi a Nokiának. A cég ezt követõen egy új akkumulátort juttat az ügyfélnek. Arra, hogy a csere milyen gyorsan zajlik majd le, a kommunikációs igazgató szintén nem tudott válaszolni."

Megjött az új BL-5C aksi. 1020 mAh-s !
A régi visszaküldésére semmit se mondtak.....

http://kepfeltoltes.hu/view/071004/DSC01242_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/071004/DSC01243_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

csüt. okt. 04, 2007 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jópofa hiba:

http://i23.tinypic.com/5jwjg7

kedd szept. 25, 2007 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor mégegyszer: NEM symbian telefonról van szó. A *#7370# semmit nem csinál nem symbian telefonon. Még valami? :)

kedd szept. 25, 2007 14:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Szóval akkor senki se tud egyszerű módszert nem symbian-os nokia telefon gyalulására? A pc suite-ból (pontosabban azon belül a contect copier-ből) sajnos korábban kivették a törlés opciót, a factory reset meg csak a beállításokat állítja alapra, a user adatokhoz (telefonszámok, üzenetek, naptárbejegyzések, stb) nem nyúl :(

WO? :wink:

KrE írta:
Macika írta:
A teljes törléshez pedig symbianosoknál a 4billentyűs formázás kell, míg nem symbianosoknál pedig a *#7370#, vagy a készülékben található gyári beállítások visszaállítása menüpont.

A *#7370# a Symbianokon is működik.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a Másolóval, eddig mindig mindent szépen átvitt, csak a híváslistát nem, pedig elvileg azt is tudná, bár ezt nem tartom kardinális kérdésnek.

kedd szept. 25, 2007 12:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szóval akkor senki se tud egyszerű módszert nem symbian-os nokia telefon gyalulására? A pc suite-ból (pontosabban azon belül a contect copier-ből) sajnos korábban kivették a törlés opciót, a factory reset meg csak a beállításokat állítja alapra, a user adatokhoz (telefonszámok, üzenetek, naptárbejegyzések, stb) nem nyúl :(

kedd szept. 25, 2007 11:45
arany tag

Hozzászólás 
Nokia kicserélni a telefont egy ujra. Igéretett kaptam. Köszönöm. :D

kedd szept. 25, 2007 4:43
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
toky11 írta:
Na megoldódott a probléma.

Kaptam egy uj telefont.

Angol, és független.

Köszi szerviz.

Angol :?:

Igen csak ez a nyelv van benne. Billenytűkiosztás sem passzol a magyaréval. De már tárgytalan. Állandóan kikapcsolt visszaadtam.

szomb. szept. 22, 2007 13:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
Na megoldódott a probléma.

Kaptam egy uj telefont.

Angol, és független.

Köszi szerviz.

Angol :?:

szomb. szept. 22, 2007 13:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 414 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő