|
Szerző |
Üzenet |
hf2
ezüst tag
|
Re: Névjegyek lementése
Imici1972 írta: Nem volt teljesen világos, (legalábbis nekem), hogy pontosan mit szeretnél, ezért nem válaszoltam.
Akkor úgy látszik nem elég jól fogalmaztam. Lényeg, hogy nem akarom, hogy a névjegyeim bejussanak az outlookba.
De lenne még egy kérdésem. Bekapcsoltam az elforgatásérzékelőt. Meglepően jól működik, de van egy nagy hibája: Mikor telefonálok, és a fülemhez veszem a telefont, mindig elfordul oldalra a kép. Nyilván azon is múlik, hogyan tartod a telefont, de a hirtelen 45 fokos eldöntés, ahogy én a fülemhez szoktam emelni, mindig elfordítja.
Ezt Ti nem tapasztaltátok?
|
hétf. nov. 09, 2009 23:30 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Úgy megfrissíteném a Nokia Maps-omat, de az a sz@ar Maps Updater még mindig nem hajlandó dolgozni. Nincs magán a telón valami állítási lehetőség, amire nem gondoltam?
Emlékeztetőül, elindul az Updater, felfedezi a telót, közli, hogy van frissítés, de az ablakban lévő egyik gomb sem aktív, hiába várok egy órát is akár. Így nem tudom letölteni a frissítést!
Próbáltam W7-en, Vistán és XP-n, de valamiért nem akar működni. Ezért kezdtem a teló beállításaira gyanakodni. Vagy esetleg valami tűzfal probléma a pc-ken?
Nem tudom és a gutaütés kerülget.
Segítsen valaki, mert kár lenne értem!
|
hétf. nov. 09, 2009 21:51 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ahogy nézegetem a navifirm-öt, folyamatosan jönnek ki az unbranded software-ek. Remélem már tényleg csak pár hét és jönnek a szolgáltatóik is (bár a Nokia Support Discussion-t olvasva még mindig elég sok az ingerült ember a kései, vagy egyáltalán meg nem jelent firmware-ek miatt)
|
hétf. nov. 09, 2009 13:29 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
hf2 írta: hf2 írta: Hogyan tudnám lementeni a névjegyeimet a telcsiről? Nem outlookba és nem is lotus notes-ba akarom, a Nokia PC sync viszont csak ezt tudja... Úgy látom ez a fórum behalt, de azért leírom, mit találtam. A PC suite névjegykezelő eszközével (Nokia Communication Centre) minden névjegyet ki kell jelölni, Ctrl+C és bármelyik könyvtárba Ctrl+V. VCF formátumban kipakolja az összeset.
Igen, én is így szoktam menteni.
De a biztonsági mentéssel is lehet.
Harmadik opció, hogy kijelölöd az összes névjegyet és memóriakártyára másolod.
Nem volt teljesen világos, (legalábbis nekem), hogy pontosan mit szeretnél, ezért nem válaszoltam.
|
hétf. nov. 09, 2009 10:33 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
hf2 írta: Hogyan tudnám lementeni a névjegyeimet a telcsiről? Nem outlookba és nem is lotus notes-ba akarom, a Nokia PC sync viszont csak ezt tudja...
Úgy látom ez a fórum behalt, de azért leírom, mit találtam.
A PC suite névjegykezelő eszközével (Nokia Communication Centre) minden névjegyet ki kell jelölni, Ctrl+C és bármelyik könyvtárba Ctrl+V. VCF formátumban kipakolja az összeset.
|
hétf. nov. 09, 2009 10:29 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
Névjegyek lementése
Sziasztok!
Már régen keresem de most már nagyon idegesít a probléma.
Nem találom a névjegyeket!
Hogyan tudnám lementeni a névjegyeimet a telcsiről?
Nem outlookba és nem is lotus notes-ba akarom, a Nokia PC sync viszont csak ezt tudja...
Próbáltam megkeresni a Nokia Phone Browser segítségével, de nem találom sehol. A beállítások szerint a telefonmemóriában vannak.
Köszi előre is!
|
vas. nov. 08, 2009 13:13 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
epyc írta: Akinek szolgáltatói firmware van a telefonján, még nem tapasztalta, hogy a GPS vevő jele ingadozna? Garmin alatt egyszerűen nem hajlandó 3 rovátka felé menni (jó esetben lát 4 holdat) és ezt a kevés jelet is rendszeresen elveszti. Lehet ez a gyári FW hibája, vagy esetleg hardware gond? A firmware: 11.0.021
Gyári firmware-em van, googlemaps-et használok, és állandóan ingadozik a jel, rendszeresen elveszti.
Van egy videó a neten, hogy egy csávó hogyan hekkelte meg, itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=Ypljg3MLAf8
|
kedd nov. 03, 2009 17:08 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akinek szolgáltatói firmware van a telefonján, még nem tapasztalta, hogy a GPS vevő jele ingadozna? Garmin alatt egyszerűen nem hajlandó 3 rovátka felé menni (jó esetben lát 4 holdat) és ezt a kevés jelet is rendszeresen elveszti. Lehet ez a gyári FW hibája, vagy esetleg hardware gond? A firmware: 11.0.021
|
kedd nov. 03, 2009 15:01 |
|
|
pythonhun
vas-tag
|
megtalaltam mindent amire kivancsi voltam.koszi Imici,hogy idot szakitottal ram!
|
kedd nov. 03, 2009 11:54 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
pythonhun írta: Imici1972 írta: pythonhun írta: sziasztok!
lenne hozzatok egy kerdesem.toltam egy hard resetet.elotte nem csinaltam biztonsagi masolatot.valaki azt irta,hogy mindent torol es olyan lesz mintha a dobozbol venned ki.utanna ratolod az nsu-t es kezzel(manualisan)visszapakolod a dolgokat.namarmost nalam visszaugrott az alapbeallitasokra.hatterkep stb ment a levesbe.csak azt nem vagtam a videok kepek zenek jatekok maradtak.az nsu se reagalt.a legfrissebb softwaret talalta.
a kerdesem a kovetkezo:tehet a h reset nem torol mindent.ra kell nyomni utanna egy soft resetet is?vagy vmit elk...tam? a valaszokat elore is koszi! Ami a memóriakártyán, vagy a memóriaegységen van, azt a hard / soft reset sem törli. Ezért reset után rögtön elkezdi telepíteni a memóriákon talált progikat, illetve megjelennek az ott tárolt képek, zenék, videók. Ezért mondtam, hogy ELŐTTE kell formázni mindkettőt, különösen akkor, ha programok vannak telepítve rá. Természetesen a megfelelő mentések elvégzése után... koszonom szepen Imici! mar csak azt szeretnem tudni,hogy hogyan kell a telot leformazni. ha ez meg van,akkor az nsu frissites utan rajta lesznek az alap programok?ezalatt azt ertem,hogy a gyari software-krol nem kell bizt.masolatot kesziteni?.mert ezeken kivul nekem csak telefonkonyv kell. koszi meg 1 szer!
Olvass vissza pár oldalt, mindenre megkapod a választ...
Ugyanígy az N86 topik utolsó pár oldalán is találsz infót.
|
hétf. nov. 02, 2009 15:38 |
|
|
pythonhun
vas-tag
|
Imici1972 írta: pythonhun írta: sziasztok!
lenne hozzatok egy kerdesem.toltam egy hard resetet.elotte nem csinaltam biztonsagi masolatot.valaki azt irta,hogy mindent torol es olyan lesz mintha a dobozbol venned ki.utanna ratolod az nsu-t es kezzel(manualisan)visszapakolod a dolgokat.namarmost nalam visszaugrott az alapbeallitasokra.hatterkep stb ment a levesbe.csak azt nem vagtam a videok kepek zenek jatekok maradtak.az nsu se reagalt.a legfrissebb softwaret talalta.
a kerdesem a kovetkezo:tehet a h reset nem torol mindent.ra kell nyomni utanna egy soft resetet is?vagy vmit elk...tam? a valaszokat elore is koszi! Ami a memóriakártyán, vagy a memóriaegységen van, azt a hard / soft reset sem törli. Ezért reset után rögtön elkezdi telepíteni a memóriákon talált progikat, illetve megjelennek az ott tárolt képek, zenék, videók. Ezért mondtam, hogy ELŐTTE kell formázni mindkettőt, különösen akkor, ha programok vannak telepítve rá. Természetesen a megfelelő mentések elvégzése után...
koszonom szepen Imici!
mar csak azt szeretnem tudni,hogy hogyan kell a telot leformazni.
ha ez meg van,akkor az nsu frissites utan rajta lesznek az alap programok?ezalatt azt ertem,hogy a gyari software-krol nem kell bizt.masolatot kesziteni?.mert ezeken kivul nekem csak telefonkonyv kell.
koszi meg 1 szer!
|
hétf. nov. 02, 2009 11:44 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
pythonhun írta: sziasztok!
a kerdesem a kovetkezo:tehet a h reset nem torol mindent.ra kell nyomni utanna egy soft resetet is?vagy vmit elk...tam? a valaszokat elore is koszi!
Ami a memóriakártyán, vagy a memóriaegységen van, azt a hard / soft reset sem törli.
Ezért reset után rögtön elkezdi telepíteni a memóriákon talált progikat, illetve megjelennek az ott tárolt képek, zenék, videók.
Ezért mondtam, hogy ELŐTTE kell formázni mindkettőt, különösen akkor, ha programok vannak telepítve rá.
Természetesen a megfelelő mentések elvégzése után...
|
hétf. nov. 02, 2009 0:09 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Medical írta: csab2 írta: Ha ezt a programot előtte legálisan szignóztad, akkor az most is működik, hiszen a szignózás IMEI alapján megy, az pedig nem változik meg sem a hacktől sem a resettől. Nem a programot szignóztam, hanem a telómat Hackkeltem a HelloOX-l, előtte természetesen az OPDA-s .cer és .key fájlokkal szignóztam az IMEI alapján, úgy ahogy a fórumban le van írva.
Ennyire nem vágom a témát, de szerintem mivel előtte szignóztad (akár így, akár úgy) a progi most is menni fog. De hátha válaszolnak olyanok, akik jobban értenek hozzá.
|
vas. nov. 01, 2009 17:29 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
csab2 írta: Medical írta: Macika írta: Medical írta: Szóval, ha jól értelmezem, akkor a módosított PC kód nem áll vissza a HARD, illetve a SOFT RESEt elvégzését követően a gyári állapotra. A Hackkelni pedig, HARD és Soft RESETET követően, újból szükséges. Egyébként az új soft. lehet hackkelni? A korábbi cer és .key fájlt-t, felhasználhatom az új soft szignózására? Általában új FW kiadásakor az első dolguk, hogy a koprábbi hackelési lehetőségeket letiltsák. Csodálkoznék rajta, ha ezt lehetne. Landscape pro v3.0 S60v5.sis, képernyőforgatót az előbb telepítettem a telefonomba simán fel ment, egyébként szignózni kellet volna! Akkor meg maradt a hack? Ha ezt a programot előtte legálisan szignóztad, akkor az most is működik, hiszen a szignózás IMEI alapján megy, az pedig nem változik meg sem a hacktől sem a resettől.
Nem a programot szignóztam, hanem a telómat Hackkeltem a HelloOX-l, előtte természetesen az OPDA-s .cer és .key fájlokkal szignóztam az IMEI alapján, úgy ahogy a fórumban le van írva.
|
vas. nov. 01, 2009 17:23 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Medical írta: Macika írta: Medical írta: Szóval, ha jól értelmezem, akkor a módosított PC kód nem áll vissza a HARD, illetve a SOFT RESEt elvégzését követően a gyári állapotra. A Hackkelni pedig, HARD és Soft RESETET követően, újból szükséges. Egyébként az új soft. lehet hackkelni? A korábbi cer és .key fájlt-t, felhasználhatom az új soft szignózására? Általában új FW kiadásakor az első dolguk, hogy a koprábbi hackelési lehetőségeket letiltsák. Csodálkoznék rajta, ha ezt lehetne. Landscape pro v3.0 S60v5.sis, képernyőforgatót az előbb telepítettem a telefonomba simán fel ment, egyébként szignózni kellet volna! Akkor meg maradt a hack?
Ha ezt a programot előtte legálisan szignóztad, akkor az most is működik, hiszen a szignózás IMEI alapján megy, az pedig nem változik meg sem a hacktől sem a resettől.
|
vas. nov. 01, 2009 17:04 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
Macika írta: Medical írta: Szóval, ha jól értelmezem, akkor a módosított PC kód nem áll vissza a HARD, illetve a SOFT RESEt elvégzését követően a gyári állapotra. A Hackkelni pedig, HARD és Soft RESETET követően, újból szükséges. Egyébként az új soft. lehet hackkelni? A korábbi cer és .key fájlt-t, felhasználhatom az új soft szignózására? Általában új FW kiadásakor az első dolguk, hogy a koprábbi hackelési lehetőségeket letiltsák. Csodálkoznék rajta, ha ezt lehetne.
Landscape pro v3.0 S60v5.sis, képernyőforgatót az előbb telepítettem a telefonomba simán fel ment, egyébként szignózni kellet volna! Akkor meg maradt a hack?
|
vas. nov. 01, 2009 16:59 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Medical írta: Szóval, ha jól értelmezem, akkor a módosított PC kód nem áll vissza a HARD, illetve a SOFT RESEt elvégzését követően a gyári állapotra. A Hackkelni pedig, HARD és Soft RESETET követően, újból szükséges. Egyébként az új soft. lehet hackkelni? A korábbi cer és .key fájlt-t, felhasználhatom az új soft szignózására? Általában új FW kiadásakor az első dolguk, hogy a koprábbi hackelési lehetőségeket letiltsák.
Csodálkoznék rajta, ha ezt lehetne.
|
vas. nov. 01, 2009 16:05 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Jól értelmezed, mindkettőt. Hogy a hack megy-e, majd kiderül...
|
vas. nov. 01, 2009 15:55 |
|
|
Medical
arany tag
|
Macika írta: Medical írta: Sziasztok! Sikeresen felraktam az új fw-t! Egyet értek Imici1972, illetve mind azokkal, akik + nyilatkoznak. Bugot még nem észleltem. Imice1972, írtad, hogy a *#7370# után még gyorsabb lett a telód. Én még soha nem használtam semmilyen RESET formát, ezért mielőtt elvégezném, szeretnék kérdezni tőletek egy pár dolgot. 1. korábban a telómba NSS-vel sikeresen át írtam a PC kódot, majd, 2. N97 telómat HACK-tem, ez is sikeres volt, (mind ezeket a fórumban, tőletek tanultam). A kérdésem a következő, ha soft, illetve a hard reset, alkalmazom, meg marad a hack és a módosított PC kód? Továbbá nagyon meg köszönném, ha röviden el magyaráznátok mit jelent a Hard és a Soft reset? Köszönöm. A havk nem, a PC-módosítás igen. A hard az MINDEN töröl, olyan lesz a készüléked, mintha akkor vennéd ki a dobozból megvásárlás után. A soft pedig csak a felhasználó adatait, beállításait törli, a telepített programokat nem, a készüléket nem teszi vissza gyári alapállapotba.
Szóval, ha jól értelmezem, akkor a módosított PC kód nem áll vissza a HARD, illetve a SOFT RESEt elvégzését követően a gyári állapotra. A Hackkelni pedig, HARD és Soft RESETET követően, újból szükséges. Egyébként az új soft. lehet hackkelni? A korábbi cer és .key fájlt-t, felhasználhatom az új soft szignózására?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Medical vas. nov. 01, 2009 15:58-kor.
|
vas. nov. 01, 2009 15:53 |
|
|
Pasti
arany tag
Csatlakozott: szomb. nov. 17, 2007 22:23 Hozzászólások: 192 Tartózkodási hely: Nyíregyháza-Miskolc
|
Nos én mérlegeltem, tényleg szuper minden rajta, de nekem nem esik kézre továbbra sem, úgyhogy elég szép buktával ugyan, de megválok tőle. A telefonról bővebb info az ADOK-VESZEK topicban.
|
vas. nov. 01, 2009 12:35 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
barcelons írta: Macika írta: Ha valamelyik szolgáltatónál vetted, akkor ez így van. És ilyenkor nem tudok semmit sem tenni a frissités érdekében?
A harmadik megoldas, hogy -bizonytalan ideig- turelmesen varsz.
|
vas. nov. 01, 2009 10:13 |
|
|
pythonhun
vas-tag
|
sziasztok!
a kerdesem a kovetkezo:tehet a h reset nem torol mindent.ra kell nyomni utanna egy soft resetet is?vagy vmit elk...tam?
a valaszokat elore is koszi!
|
vas. nov. 01, 2009 1:47 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
barcelons írta: Macika írta: barcelons írta: Sziasztok! segítségre lenne szükségem nekem is. A kérdésem, hogy a fórumot visszaolvasva a 20.0.019-es a legújabb fw. Ha én NSU-n szeretném frissíteni a telót, akkor kiírja, hogy a telefonon 11.0.021-es van, és az a legújabb... Mit tegyek? Ha valamelyik szolgáltatónál vetted, akkor ez így van. És ilyenkor nem tudok semmit sem tenni a frissités érdekében? De, feláldozva a garanciádat, átírod a Product Code-ot és utána frissíted NSU-val.
Vagy van egy fizetős megoldás is, elhozod hozzám, ez esetben marad a gari...
|
vas. nov. 01, 2009 1:01 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
csab2, Imci1972!
Köszönöm a válaszokat! Ha lesz időm, megcsinálom.
Ma gyalázatosan teljesített a GPS. Állandóan leszakadt, végül térképpel közlekedtünk...
|
vas. nov. 01, 2009 0:33 |
|
|
barcelons
vas-tag
|
Macika írta: barcelons írta: Sziasztok! segítségre lenne szükségem nekem is. A kérdésem, hogy a fórumot visszaolvasva a 20.0.019-es a legújabb fw. Ha én NSU-n szeretném frissíteni a telót, akkor kiírja, hogy a telefonon 11.0.021-es van, és az a legújabb... Mit tegyek? Ha valamelyik szolgáltatónál vetted, akkor ez így van.
És ilyenkor nem tudok semmit sem tenni a frissités érdekében?
|
szomb. okt. 31, 2009 23:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
barcelons írta: Sziasztok! segítségre lenne szükségem nekem is. A kérdésem, hogy a fórumot visszaolvasva a 20.0.019-es a legújabb fw. Ha én NSU-n szeretném frissíteni a telót, akkor kiírja, hogy a telefonon 11.0.021-es van, és az a legújabb... Mit tegyek? Ha valamelyik szolgáltatónál vetted, akkor ez így van.
|
szomb. okt. 31, 2009 20:49 |
|
|
barcelons
vas-tag
|
Sziasztok!
segítségre lenne szükségem nekem is. A kérdésem, hogy a fórumot visszaolvasva a 20.0.019-es a legújabb fw. Ha én NSU-n szeretném frissíteni a telót, akkor kiírja, hogy a telefonon 11.0.021-es van, és az a legújabb...
Mit tegyek?
|
szomb. okt. 31, 2009 20:13 |
|
|
Pasti
arany tag
Csatlakozott: szomb. nov. 17, 2007 22:23 Hozzászólások: 192 Tartózkodási hely: Nyíregyháza-Miskolc
|
A segítségeteket szeretném érni. A főképernyőre a tartalom megjelenítésnél szeretném kitenni a nokia messaginget. Viszont csak úgy oldható meg, hogy a naptrár, fájlkezelő stb mellett van az ikonja. Viszont így nem látom közvetlenül a bejövő leveleket. Pedig van egy teljesen szabad widgetrész, ahová beférne, de egyszerűen a telefon nem ajánlja fel, csak a beépített levelezőprogramot akarja kitenni. Várnám az ötleteket, remélem érthetően magyaráztam a problémát:-D
|
szomb. okt. 31, 2009 13:39 |
|
|
Pasti
arany tag
|
Az új OVI suitot próbáltátok már, vgy használja valaki? Én feltettem, mert kíváncsi voltam, hogy jobb e PC Suitnál. Hát konkrétan még mindig egy vacak, most kitalálta, hogy ő nem akar nekem fájlokat telepíteni:-D
|
pén. okt. 30, 2009 22:31 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Pasti írta: Nos én voltam a láma, gyönyörűen ment a HR. Most elkezdek feltelepítgetni mindent, remélem így már megkedvelem majd ezt a kütyür és többet nemfog szivatni:-DD Ha a memória egységre telepítem a programokat az nem gond? És köszi Imci a segítséget!!
Remélem, hogy sikerrel jársz és sok örömöd fogod lelni a telefonban!
|
pén. okt. 30, 2009 16:54 |
|
|
Pasti
arany tag
|
Nos én voltam a láma, gyönyörűen ment a HR. Most elkezdek feltelepítgetni mindent, remélem így már megkedvelem majd ezt a kütyür és többet nemfog szivatni:-DD Ha a memória egységre telepítem a programokat az nem gond? És köszi Imci a segítséget!!
|
pén. okt. 30, 2009 15:38 |
|
|
epyc
arany tag
|
Lassan tökön szúrom magam, ha nem jön hamarosan a szolgáltatói fw Főleg a sok bug javítás miatt is elkelne már...
|
pén. okt. 30, 2009 13:46 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Imici1972 írta: Macika írta: Rengeteg hibás téma van forgalomban, de azok általában nem gyári eredetiek. Ez az Általad írott egy FULL Nokia származású??? Most - mondom - én még csak innen-onnan származó témában tapasztaltam ilyet, a gyári témák mindig kifogástalanul működtek... Igen, sajnos ez a gyári NSeries3 téma, nincs is más téma jelenleg a telómon, csak a három gyári. Azért nem értem a dolgot, mert a 12-es fw-ben is ezt a témát használtam és ott rendben volt.
Visszavonom, megjavult!
Elváltottam egy másik témára majd vissza, és lőn fehér alapon fekete betűk!
|
csüt. okt. 29, 2009 22:57 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Pasti írta: Nos a shift+space+del kombináció nekem nem működik. Kikapcsolt állapotban próbálom ezt a billentyű kombinációt, majd bekapcsolom és nem történik semmi. SIM kártya nincs a telefonban, de gondolom ez nem probléma. Egyszerűen nem reagál a telefon erre a kombóra.
Valószínűleg rosszul csináltad.
Tehát:
Kikapcsolt állapotban Shift, space, del gombokat benyomod, nyomvatartod és közben benyomod és nyomvatartod a power gombot is.
Vagyis egyszerre négy gombot nyomsz és tartod nyomva egészen addig, amig a Pin kódot nem kéri.
Tuti, hogy működik, többször is formáztam már így.
|
csüt. okt. 29, 2009 22:50 |
|
|
Pasti
arany tag
|
Nos a shift+space+del kombináció nekem nem működik. Kikapcsolt állapotban próbálom ezt a billentyű kombinációt, majd bekapcsolom és nem történik semmi. SIM kártya nincs a telefonban, de gondolom ez nem probléma. Egyszerűen nem reagál a telefon erre a kombóra.
|
csüt. okt. 29, 2009 21:05 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
hf2 írta: Imici1972 írta: Formázás, újrahúzás. Azt úgy csináljátok, hogy hard reset a fent leírt módon, utána fw frissítés és cuccok visszapakolása?
Igen.
Túl sokat ne pakolj vissza, max. a névjegyzéket, üzeneteket és a jegyzeteket.
A többit kézzel installáld.
A PC Suite a biztonsági visszaállítással egy csomó szemetet is visszamásol, ezért lehetőleg mindent kézzel telepíts újra.
|
csüt. okt. 29, 2009 16:58 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
hf2 írta: Imici1972 írta: Formázás, újrahúzás. Azt úgy csináljátok, hogy hard reset a fent leírt módon, utána fw frissítés és cuccok visszapakolása?
Előtte ne felejtsd el lementeni a névjegyzéket, naptárat, jegyzeteket!
|
csüt. okt. 29, 2009 16:48 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
Imici1972 írta: Formázás, újrahúzás.
Azt úgy csináljátok, hogy hard reset a fent leírt módon, utána fw frissítés és cuccok visszapakolása?
|
csüt. okt. 29, 2009 16:37 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
hf2 írta: Köszi a válaszokat, akkor mit javasoltok?
Formázás, újrahúzás.
|
csüt. okt. 29, 2009 11:17 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
Medical írta: Imici1972 írta: hf2 írta: Viszont van egy csúnya bug-om (már a régi szoftverben is benne volt). Ha le van zárva a képernyő és csöng, jobbra húzással felveszem: akkor befagy. A hívás még működik szerencsére, de utána úgy marad, hogy csöng. Csak az akku kivétel működik. Elég gáz! Ti nem tapasztaljátok? Nem, nálam szépen működik. A 12-es fw-el volt kicsit fagyos, de ott is csak bekapcsolt kijelzőkép elforgatás esetén. Kikapcsolva ott is ok volt. Nálam is rendben van minden, igaz majd hétvégén nézem át tüzetesebben.
Köszi a válaszokat, akkor mit javasoltok?
|
csüt. okt. 29, 2009 10:45 |
|
|
Medical
arany tag
|
Imici1972 írta: hf2 írta: Viszont van egy csúnya bug-om (már a régi szoftverben is benne volt). Ha le van zárva a képernyő és csöng, jobbra húzással felveszem: akkor befagy. A hívás még működik szerencsére, de utána úgy marad, hogy csöng. Csak az akku kivétel működik. Elég gáz! Ti nem tapasztaljátok? Nem, nálam szépen működik. A 12-es fw-el volt kicsit fagyos, de ott is csak bekapcsolt kijelzőkép elforgatás esetén. Kikapcsolva ott is ok volt.
Nálam is rendben van minden, igaz majd hétvégén nézem át tüzetesebben.
|
csüt. okt. 29, 2009 9:55 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
hf2 írta: Viszont van egy csúnya bug-om (már a régi szoftverben is benne volt). Ha le van zárva a képernyő és csöng, jobbra húzással felveszem: akkor befagy. A hívás még működik szerencsére, de utána úgy marad, hogy csöng. Csak az akku kivétel működik. Elég gáz! Ti nem tapasztaljátok?
Nem, nálam szépen működik.
A 12-es fw-el volt kicsit fagyos, de ott is csak bekapcsolt kijelzőkép elforgatás esetén.
Kikapcsolva ott is ok volt.
|
szer. okt. 28, 2009 21:53 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Macika írta: Rengeteg hibás téma van forgalomban, de azok általában nem gyári eredetiek. Ez az Általad írott egy FULL Nokia származású??? Most - mondom - én még csak innen-onnan származó témában tapasztaltam ilyet, a gyári témák mindig kifogástalanul működtek...
Igen, sajnos ez a gyári NSeries3 téma, nincs is más téma jelenleg a telómon, csak a három gyári.
Azért nem értem a dolgot, mert a 12-es fw-ben is ezt a témát használtam és ott rendben volt.
|
szer. okt. 28, 2009 21:51 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
Szerintem sem rossz az új szoftver, de kis lassulást érzek. Újra kéne húznom? Azt úgy csináljátok, hogy hard reset, utána fw frissítés és cuccok visszapakolása?
A kinetikus görgetésnek, a telefonkönyvben az ékezeteknek és a billentyűzeten a hosszan nyomva ékezeteknek külön örülök.
Jó fícsör az is, hogy ha a névjegyzékben oldalsó csuszkával lapozol lefelé, akkor kiírja nagyban hogy melyik betűnél jársz.
Viszont van egy csúnya bug-om (már a régi szoftverben is benne volt). Ha le van zárva a képernyő és csöng, jobbra húzással felveszem: akkor befagy. A hívás még működik szerencsére, de utána úgy marad, hogy csöng. Csak az akku kivétel működik. Elég gáz!
Ti nem tapasztaljátok?
|
szer. okt. 28, 2009 21:46 |
|
|
Medical
arany tag
|
Macika!
Köszönöm a gyors korrekt válaszod, akkor nem resetelek (egyenlőre).
|
szer. okt. 28, 2009 18:39 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Medical írta: Sziasztok! Sikeresen felraktam az új fw-t! Egyet értek Imici1972, illetve mind azokkal, akik + nyilatkoznak. Bugot még nem észleltem. Imice1972, írtad, hogy a *#7370# után még gyorsabb lett a telód. Én még soha nem használtam semmilyen RESET formát, ezért mielőtt elvégezném, szeretnék kérdezni tőletek egy pár dolgot. 1. korábban a telómba NSS-vel sikeresen át írtam a PC kódot, majd, 2. N97 telómat HACK-tem, ez is sikeres volt, (mind ezeket a fórumban, tőletek tanultam). A kérdésem a következő, ha soft, illetve a hard reset, alkalmazom, meg marad a hack és a módosított PC kód? Továbbá nagyon meg köszönném, ha röviden el magyaráznátok mit jelent a Hard és a Soft reset? Köszönöm. A havk nem, a PC-módosítás igen.
A hard az MINDEN töröl, olyan lesz a készüléked, mintha akkor vennéd ki a dobozból megvásárlás után.
A soft pedig csak a felhasználó adatait, beállításait törli, a telepített programokat nem, a készüléket nem teszi vissza gyári alapállapotba.
|
szer. okt. 28, 2009 18:29 |
|
|
Medical
arany tag
|
Sziasztok!
Sikeresen felraktam az új fw-t! Egyet értek Imici1972, illetve mind azokkal, akik + nyilatkoznak. Bugot még nem észleltem.
Imice1972, írtad, hogy a *#7370# után még gyorsabb lett a telód. Én még soha nem használtam semmilyen RESET formát, ezért mielőtt elvégezném, szeretnék kérdezni tőletek egy pár dolgot.
1. korábban a telómba NSS-vel sikeresen át írtam a PC kódot, majd,
2. N97 telómat HACK-tem, ez is sikeres volt, (mind ezeket a fórumban, tőletek tanultam).
A kérdésem a következő, ha soft, illetve a hard reset, alkalmazom, meg marad a hack és a módosított PC kód?
Továbbá nagyon meg köszönném, ha röviden el magyaráznátok mit jelent a Hard és a Soft reset? Köszönöm.
|
szer. okt. 28, 2009 17:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Imici1972 írta: Tegnap leformáztam és újrahúztam a telót. Még jobb és gyorsabb lett, megszünt az említett Ovi Áruház Bug is, most ott is szépen lehet keresgetni. Viszont találtam egy kisebb (már akinek kisebb ) bugot. Ha az Nseries3 témát állítom be (fehér), a telefonkönyv keresésnél a betűk fehér alapon fehérek, sasszeműek talán látják... Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve az új fw-el. Gyors, stabil, nagyon jól használható. Mint ha nem is ugyanaz a teló lenne. Ezzel kellett volna kezdeni Nokiáéknak, akkor most sokkal nagyobb respektje lenne a telónak, nem ment volna el a kedve jó néhány usernek a használatától... Rengeteg hibás téma van forgalomban, de azok általában nem gyári eredetiek.
Ez az Általad írott egy FULL Nokia származású???
Most - mondom - én még csak innen-onnan származó témában tapasztaltam ilyet, a gyári témák mindig kifogástalanul működtek...
|
szer. okt. 28, 2009 15:15 |
|
|
balha
arany tag
|
Ti milyen e-mail programot használtok a leveleitek letöltéséhez/elolvasásához?
A gyári kliensprogin kívül?
|
szer. okt. 28, 2009 10:30 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Tegnap leformáztam és újrahúztam a telót.
Még jobb és gyorsabb lett, megszünt az említett Ovi Áruház Bug is, most ott is szépen lehet keresgetni.
Viszont találtam egy kisebb (már akinek kisebb ) bugot.
Ha az Nseries3 témát állítom be (fehér), a telefonkönyv keresésnél a betűk fehér alapon fehérek, sasszeműek talán látják...
Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve az új fw-el.
Gyors, stabil, nagyon jól használható. Mint ha nem is ugyanaz a teló lenne.
Ezzel kellett volna kezdeni Nokiáéknak, akkor most sokkal nagyobb respektje lenne a telónak, nem ment volna el a kedve jó néhány usernek a használatától...
|
szer. okt. 28, 2009 9:24 |
|
|