Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 4:00

Hozzászólás a témához  [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Következő
Pannon dícsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Pannon dícsérő
Julius 1-tol:

14. A Díjszabás az igénybevételi díjat utólag fizető szolgáltatáshoz (ÁSZF 1./A sz. melléklete) I. fejezet 1. pontja az alábbiak szerint egészül ki:

A Szolgáltató a fenti dátumot követően vásárolt, új számlás Internet tarifacsomagok esetén, az előfizető védelme érdekében teljes körű roaming tiltást aktivál. A tiltás a vásárlás napjától él. Amennyiben az előfizető a korlátozást meg kívánja szüntetni, úgy azt a Telenor Magyarország Zrt. díjmentesen elvégzi az aktiválást követően.

vas. máj. 30, 2010 17:14
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
A PannOnline-ban a "Szolgáltatásinformációk" alatt a legutóbb Bónusz programban vásárolt telefon szerepel, ez eddig tiszta. Ott van nekem, hogy S500i, de mellette található egy piros pötty, rávive a kurzort, azt mondja "OFFLINE" és az aktiválás dátuma, tehát a Bónusz program igénybevételének dátuma, mindig az aktuális dátum, most pl 2010 feb. 15-e.

Ez vajh mi a fene lehet?

Köszi!

üdv

hétf. feb. 15, 2010 20:12
ezüst tag

Hozzászólás 
A Pannon 180 perc után bontja a hívást. Teszteltem Még szerencse hogy flottás vagyok. :D Kép

vas. feb. 14, 2010 16:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kaptam háromhavi 1000 Ft-os lebeszélhetőséget az előfizetésemre, miután nem értettem egyet a számlabefizetési díjjal. Akiknek már volt ilyen, azoktól kérdezném, hogy ez látszik a Pannonline-on is?

kedd feb. 09, 2010 12:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.pannon.hu/egyeni/tarifak/ked ... di_csomag/
...
A szolgáltatás legfeljebb 6 számlás, valamint 3 kártyás vagy Új Generációs Kártyás előfizető között vehető igénybe
....

Ha jól emlékszem, korábban 6 csóka lehetett a családi csomagban.

Összesen 9 számot lehet bevonni a családi csomagba, havidíj maradt minden egyes bevont pannonosra 930Ft.

Amit nem értek, hogy miért ragaszkodnak a 6 előfizetéses + 3 prepaid felosztáshoz. Szerintem teljesen mindegy, hogy számlás vagy kártyás fizeti be a pénzt.
Esetleg a népek számlás irányba való terelését tudom elképzelni a háttérben.

szomb. jan. 30, 2010 18:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én a ponttal és a szóközzel tagolt, illetve szóköz nélküli számokat is elfogadhatónak tartom (most magam ellen beszéltem, mert a helyesírási szabályzat nem így rendelkezik). De a tizedesvesszővel tagoltat nem.

vas. dec. 20, 2009 19:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
T68m írta:
joc_ írta:
...

igazad van. Valamiért úgy tudtam, hogy nálunk ponttal történő tagolás van. Megjegyzem a közzel történő tagolás zavarkeltő lehet.

Kutyat nem erdekel, ha az a szabalyos ;) Bar nem tudom elkezpelni, hogyan tudna zavarkelto lenni (kiveve, ha sorvegre kerul, es nem figyelnek oda, hogy a szam eleje es vege ne kulon sorba keruljon :) )
ON

vas. dec. 20, 2009 19:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
...

igazad van. Valamiért úgy tudtam, hogy nálunk ponttal történõ tagolás van. Megjegyzem a közzel történõ tagolás zavarkeltõ lehet.

vas. dec. 20, 2009 17:49
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
asdf_ írta:
az ezreseknel szokozzel tagolunk.
ponttal.
Szóközzel.
De mindig követelsz hivatkozást, tessék:
http://mek.oszk.hu/01500/01547/01547.pdf, 289. szabály b. pont írta:
Ha a számokat számjeggyel írjuk, az öt- vagy ennél több jegyű számok írásában a számjegyeket a hátulról számított szokásos hármas számcsoportok szerint tagoljuk, s az egyes csoportokat közzel választjuk el egymástól: 1552, 5826, 9710; de: 20 611, 353 864, 5 602 164;
stb.
Speciel engem nem zavar a vesszős tagolás és a hozzá tartozó tizedespont (német és angolszász nyelvekre jellemzően), de tudom hogy ez a szabályos.

vas. dec. 20, 2009 17:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
OFF
Igen, ettol falnak megyek en is, hogy nem birjak felfogni sehol, hogy az ezreseknel szokozzel tagolunk.
ON

ponttal.

vas. dec. 20, 2009 16:35
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF
Igen, ettol falnak megyek en is, hogy nem birjak felfogni sehol, hogy az ezreseknel szokozzel tagolunk.
ON

vas. dec. 20, 2009 16:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.pannon.hu/egyeni/akciok/egye ... v_ajanlat/

Európai városok már 23,600 Ft-tól! *

A Malév speciális ajánlatát a BUR7MKE0OKD2 promóciós kóddal érvényesítheted a www.malev.hu/pannon oldalon.

* az akció 2009. december 14 - 21. közötti időszakra érvényes, a megadott városokba. Az akciós repülőjegyek korlátozott számban érhetők el. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek és foglalás a www.malev.hu/pannon oldalon.

Ezt igazából a gyalázóba szántam :D Sok idióta dolgozik a pannonnál sokszázezres fizetésért.
Megmondom, mi a bajom ezzel a hírdetéssel....
a szám...

23,600 Ft

ez magyarul 23 forint 60 fillért jelent.

Magyar nyelvben a számokban a vessző az tizedesvessző.

Egyik pannonos sokmilliós fizetésű nagyokos se nézi át, hogy mi kerül a honlapra? Ez is legalább annyira kisstílű, ámátőr dolog, hogy a felettesek is sz.arnak bele az egészbe.

Merem ajánlani sűrű tanulmányozásra A Magyar Helyesírás Szabályai című igen hasznos könyvet. Ha tellett a sokmilliós székházra, akkor egy hasznos könyvre ne sajnálják már azt a párszáz forintot.
Ilyen dolgok mindig felbosszantanak.

vas. dec. 20, 2009 12:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Praktikum esetén:

Amennyiben az újonnan megvásárolt készülék és kártya aktiválása után 72 órán belül vásárol feltöltőkártyát legalább 3000 Ft értékben, és fel is tölti, 50% ajándékfeltöltést kap!
Az ajándékfeltöltés csak hálózaton belüli hívásokra használható föl!

Készülékek adatlapján volt pl itt, a főoldalon és a praktikum oldalán se találtam eddig.
Ti találkoztatok vele logikusabb helyen?
Azt is el tudom képzelni, hogy már nem is aktuálius, de mondjuk ez elég nagy lúzerségre vallana, ha mégis kint van az oldalon. Csak a pannon már annyi bakit elkövetett.

vas. dec. 20, 2009 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most találkoztam a pannon.hu-n a Pannon 35 csomaggal. Ez már régóta létezik?
http://www.pannon.hu/egyeni/tarifak/szamlas/pannon_35/

Szerk.: most látom, hogy dec. 1-től van.

szomb. dec. 19, 2009 19:34
vas-tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
club írta:
Én azt látom, hogy az N97 ára a teljes Photohall bolthálózatban 140e Ft december 24-ig.

Akkor lehet, hogy a Photohall-ra ez pont nem igaz, hogy más-más árakkal dolgozik, nem ismerem a céget, még csak azt sem tudtam, hogy kicsiny városunkban van üzletük... :)
De most körülnézek náluk...

Érdemes elmenni oda: van egy szép eladó, a Kinga. :)

vas. dec. 13, 2009 20:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
club írta:
Én azt látom, hogy az N97 ára a teljes Photohall bolthálózatban 140e Ft december 24-ig.

Akkor lehet, hogy a Photohall-ra ez pont nem igaz, hogy más-más árakkal dolgozik, nem ismerem a céget, még csak azt sem tudtam, hogy kicsiny városunkban van üzletük... :)
De most körülnézek náluk...

szomb. dec. 12, 2009 15:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ez így van, azonban akkor egyből nem 160e ft, hanem 180e, mert Photohall, vagy bármi más, egész más áron adják a termékeket itt, mint pesten. (bár a Photohall-t pont nem ismerem, de a többi országos üzletlánc errefelé drágább, mint pesten, gondolom ez is).
Ha meg megrendeled neten, pl Speedshop-ból, mert ugye olcsóbb, mint az itteni műszaki boltok, már megint ott vagy, hogy nincs szervized...

szomb. dec. 12, 2009 13:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Vasarlas helyen is le lehet adni, ahol kotelezo atvenni.

Ez így van, azonban akkor egyből nem 160e ft, hanem 180e, mert Photohall, vagy bármi más, egész más áron adják a termékeket itt, mint pesten. (bár a Photohall-t pont nem ismerem, de a többi országos üzletlánc errefelé drágább, mint pesten, gondolom ez is).
Ha meg megrendeled neten, pl Speedshop-ból, mert ugye olcsóbb, mint az itteni műszaki boltok, már megint ott vagy, hogy nincs szervized...

asdf_ írta:
Tenyleg, amugy hogy van ez most pannoneknal, kulon van dobozolva a prepaid csomag, vagy csak egyfele gyari csomag van, aztan dobnak melle vagy egy prepaid vagy egy postpaid simet?

Elvileg csak egyféle gyári doboz van, és külön adják hozzá a kártyát...

szomb. dec. 12, 2009 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vasarlas helyen is le lehet adni, ahol kotelezo atvenni. Ahol megeri viszonteladoi boltot fenntartani, ott igen valoszinu, hogy van alternativa is (photohall, ilyesmik). Ahol meg nincs alternativa, ott meg valoszinu nem porog annyira a biznic, hogy egy n97-et tartsanak a polcon, hatha beteved venni valaki egyet (bar teny, rendelni viszont tudnak).
Tenyleg, amugy hogy van ez most pannoneknal, kulon van dobozolva a prepaid csomag, vagy csak egyfele gyari csomag van, aztan dobnak melle vagy egy prepaid vagy egy postpaid simet?

szomb. dec. 12, 2009 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Ez szep es jo, de miert vennek lockolt brandelt n97-et 160-ert, amikor ugyanannyiert van fuggetlen nokia garis?

Párszor már leírtam, de akkor újra.
Ha pesti vagy, akkor ok, de vidéken akár fel is dughatod magadnak a gyári garidat, mert még a megyeszékhelyek jó részén sincs gyári szerviz, vagy átvevő hely, így ha a gyári garidat érvényesíttetni szeretnéd, akkor utazhatsz néhányszáz kilométert, egyszer amikor leadod, és egyszer amikor átveszed a készüléket. mellesleg cserekészüléket sem adnak minden esetben, vagy előfordul, hogy adnak, de nem függetlent, és a user nem tudja használni :lol: (pont a múlt héten történt ilyen egy ismerőssel).
Ha szolgáltatónál veszed, akkor a garis ügyintézés sokkal egyszerűbb... :wink:

Tudom, hogy a pestiek erre nem gondolnak, de attól még ez van...

szomb. dec. 12, 2009 11:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
De miert jo, hogy meg lehet valamit csinalni, ami ertelmetlen? :roll: Mi orulnivalo van ezen, milyen pozitiv hatasa van barmire is? Miert jo az, hogy ott huzzak le az elofizetot, ahol jozan paraszti esszel nem feltetlenul gondolna? Meg oszinten, szerinted hanyat fognak megvenni pl. az n97-bol prepaidben? Arra jo, hogy a prepaid arlista nem x, hanem x+y elemu legyen, mas teteje nem nagyon van.
A gyenge prepaidkinalatot meg nyilvan nem a havi kereset es folotte arkategoriara ertette senki, az ugy a 40 max 50e-s telefonoknal eshetett szoba szerintem.

A sokat emlegetett Magenta szolgáltatónál pl. hasonló a prepaid kínálat, ergo ott (is) szinte minden telót lehet kapni dominoval, hasonlóan brutál árakon. Nem éri meg az sem, de nem morog senki, mert a lehetőség megvan rá, vagy él vele valaki, vagy nem. :wink:

Az olcsóbb kategória is képviselve van, szerintem jót tett a kínálat bővítése.

Amúgy meg ne belőlünk indulj ki, akik tudjuk, hogy merre kell menni, ha olcsón szeretnénk független, biztos forrású, vagy éppen független, de bizonytalan hátterű, de még olcsóbb telót venni. Van, akit ez nem érdekel, nem jár utána, de ha már ott van egy szolgáltató üzletében, akkor meggondolja és megveszi helyben, de nem akar szórakozni nyilatkozatokkal, stb és még a pénze is megvan rá. Hát akkor miért ne tegye?

csüt. dec. 10, 2009 23:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
De miert jo, hogy meg lehet valamit csinalni, ami ertelmetlen? :roll: Mi orulnivalo van ezen, milyen pozitiv hatasa van barmire is? Miert jo az, hogy ott huzzak le az elofizetot, ahol jozan paraszti esszel nem feltetlenul gondolna? Meg oszinten, szerinted hanyat fognak megvenni pl. az n97-bol prepaidben? Arra jo, hogy a prepaid arlista nem x, hanem x+y elemu legyen, mas teteje nem nagyon van.
A gyenge prepaidkinalatot meg nyilvan nem a havi kereset es folotte arkategoriara ertette senki, az ugy a 40 max 50e-s telefonoknal eshetett szoba szerintem.

csüt. dec. 10, 2009 23:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Ez szep es jo, de miert vennek lockolt brandelt n97-et 160-ert, amikor ugyanannyiert van fuggetlen nokia garis?

Teljes mértékben egyetértek Dannyboy-jal. Itt nem arról van szó, hogy ez most megéri-e vagy sem, csak örülök a ténynek, hogy végre értelmes telefonokat is lehet kapni kártyásan. Legalább a lehetőség megvan.

csüt. dec. 10, 2009 22:02
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Egyértelmű, ott kell venni!
Én is így tettem ,meg az összes ismerősöm is, aki kiérte a tanácsomat.

Hűséggel telefont venni csak a legalsó szegmensben éri meg, akinek tényleg csak telefon/SMS céljára kell a készülék.

csüt. dec. 10, 2009 15:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:

Komolyan nem értem. Nemrégiben azt volt a gond, hogy a prepaid kínálata szegényes volt a Pannonnak. Most bővítették, és ez is baj. Nyilván, ha nem kívánsz előfizetést kötni, akkor ennyiért adják. Nincs Magnum szorítva a fejedhez, hogy ezt kell venned, de a lehetőséged megvan rá. Ennyi. Inkább pozitívumnak veszem, hogy végre komolyabb telókat is lehet egyösszegben venni, nem kell szórakozni 24 hónapos nyilatkozatokkal.

Természetesen függetlenül is megveheted, ez mostanság eléggé divat kezd lenni, mert olyan akciókkal jönnek ki, hogy tényleg nem szabad kihagyni a számításból. Ez viszont már nem e topik témája.

csüt. dec. 10, 2009 13:32
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 10, 2009 9:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt is megéltük: a Pannonnál is megjelentek komoly telefonok kártyás csomagban. Pl. N97, N97 mini, E52, Samsung Spica, SE Aino, stb.

csüt. dec. 10, 2009 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nekem brutto 12 Ft Pannon irányban 0-24 mp alapon, más mobil és drótos irányba pedig 14,40 Ft, szintén 0-24.
De ha fizetek egy 360Ft-os átalányt, akkor a választott körzetszámra br. 5,30 -ért beszélhetek.

Szép ez is! :shock:

Szerintem nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, az ilyen alacsony tarifák miatt a bevételkiesést az átlagjúzerrel fizetteti ki a szolgáltató, aki nem tud ilyen tarifára váltani.
Ez a tendencia jól nyomonkövethető pl prepaidcsomagok perceinek drágulásában, a feltöltéskor kapott bónuszok korlátozásában, megszüntetésében.
A többség szív, míg a kisebbség dőzsöl. Tisztára mint más téren az országban.

szer. dec. 02, 2009 20:07
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
No nem a 20 Ft-ért árult modellre gondolok, hanem az alsó-középkategóriásokra és az annál komolyabbakra!
Aki havonta fél órát beszél az vsz 20 forintos telefont keres. Egyébként biztos igazad van, rég néztem készülékes árlistát.

szer. dec. 02, 2009 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
N97 107e??? :shock: :shock: :shock: Meg nettonak is majdnem barati, de a tobbi arbol ugy tunik, brutto lesz az. WTF

szer. dec. 02, 2009 10:08
Moderátor

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Ez azoknak jó, akik olcsóbban akarnak pannonos telót venni, és havonta minimum 30-60 percet telefonálnak havonta.
Parkoltatni hűségszerződést? A sok emelés után egy kis színfolt.
Csinálsz nekem egy összehasonlítást, mennyivel olcsóbbak a Pannonnál a telefonok a 24 hónap rabságért cserébe, mint mondjuk a PartNeronál UGYANAZZAL A 24 hónap Nokia garanciával a gyári függetlenek?

Légyszi!

Meg fogsz döbbenni!

No nem a 20 Ft-ért árult modellre gondolok, hanem az alsó-középkategóriásokra és az annál komolyabbakra!

szer. dec. 02, 2009 8:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Ez azoknak jó, akik olcsóbban akarnak pannonos telót venni, és havonta minimum 30-60 percet telefonálnak havonta.
Parkoltatni hûségszerzõdést? A sok emelés után egy kis színfolt.

Igen, a parkoltatásra tényleg jó.

szer. dec. 02, 2009 3:54
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Parkoltatni hűségszerződést? A sok emelés után egy kis színfolt.

szer. dec. 02, 2009 3:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
guest írta:
Macika írta:
Hááát, fene tudja.

Látván a Postafon 35 Ft-os percdíját. Ez meg ráadásul előfizetős...

Még a végén kiderül, hogy ez a postafone itt a megváltó. :P A Kártyás csomagok álma. Mindjárt rohanok is új kártyás csomagot venni. :)
Nem írtam ilyet.

Csak olyat, hogy ennél a HAVIDÍJAS szolgáltatásnál JOBB, OLCSÓBB a Postafon KÁRTYÁS tarifája.

És ez - tetszik-e vagy sem - teljesen igaz.

Maradjunk annyiban, hogy tanyára jobb. :) De tényleg, lehetett volna pannon37 a csomag neve a percdíjakat elnézve. A 35-ről én a percdíjra asszociáltam. De tényleg sok, de a legnagyobb gány húzása a pannonnak az volt amikor megemelte a régi csomagok tarifáit, ráadásul kétszer. Vajon mi lenne ha egyik napról a másikra leinflálódna mondjuk 1000%-ot a ft. Vajon akkor mit csinálnának a sok hűségszerződésessel. Tuti nem vállalnák át a különbözetet, lassan már olyanok lesznek mint a bankok, mocsok szemét banda.

kedd dec. 01, 2009 21:37
Moderátor

Hozzászólás 
guest írta:
Macika írta:
Hááát, fene tudja.

Még a végén kiderül, hogy ez a postafone itt a megváltó. :P A Kártyás csomagok álma. Mindjárt rohanok is új kártyás csomagot venni. :)
Nem írtam ilyet.

Csak olyat, hogy ennél a HAVIDÍJAS szolgáltatásnál JOBB, OLCSÓBB a Postafon KÁRTYÁS tarifája.

És ez - tetszik-e vagy sem - teljesen igaz.

kedd dec. 01, 2009 21:07
Moderátor

Hozzászólás 
integral írta:
club írta:
Mivel én nettó 13 Ft-ért beszélek másodperc alapon minden irányba, nem érint a díjcsomag, de hátha valaki erre indul be...

Ilyen csomagot nem találtam egyik szolgáltatónál se :P

Már unom a kiváltságosokat! :P Én is akarok nettó 13Ft-os percdíjat!!!!
Nekem brutto 12 Ft Pannon irányban 0-24 mp alapon, más mobil és drótos irányba pedig 14,40 Ft, szintén 0-24.
De ha fizetek egy 360Ft-os átalányt, akkor a választott körzetszámra br. 5,30 -ért beszélhetek.

kedd dec. 01, 2009 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:
Mivel én nettó 13 Ft-ért beszélek másodperc alapon minden irányba, nem érint a díjcsomag, de hátha valaki erre indul be...

Ilyen csomagot nem találtam egyik szolgáltatónál se :P

Már unom a kiváltságosokat! :P Én is akarok nettó 13Ft-os percdíjat!!!!

kedd dec. 01, 2009 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Macika írta:
Hááát, fene tudja.

én is pont azzal vetettem össze, hogy mennyire gagyi: havidíjas és drágább....

Azért rendesen megemelte a pannon a (z egyen) percdíjat 36Ft-ról 41-re!

Sőt a 14400-as feltöltővel 28,8Ft/perc volt :!: bármely irányba.

kedd dec. 01, 2009 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arra viszont jó, hogy veszel egy ilyet a családba és a családi csomagot megrendelni a SIM-ekre, mivel egy postpaid csomagnak lenni kell a csoporton belül.

kedd dec. 01, 2009 19:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Hááát, fene tudja.

Látván a Postafon 35 Ft-os percdíját. Ez meg ráadásul elõfizetõs...

én is pont azzal vetettem össze, hogy mennyire gagyi: havidíjas és drágább....

Azért rendesen megemelte a pannon a (z egyen) percdíjat 36Ft-ról 41-re!

kedd dec. 01, 2009 18:52
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hááát, fene tudja.

Gondolkoztam is rajta, hogy ide, vagy a gyalázóba tegyem. Ha a gyalázóba teszem, biztosan többen fújoltak volna, hogy mennyire jó is ez nekik...

kedd dec. 01, 2009 15:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hááát, fene tudja.

kedd dec. 01, 2009 15:18
Moderátor

Hozzászólás 
Hááát, fene tudja.

kedd dec. 01, 2009 14:52
platina tag

Hozzászólás 
Mától új számlás tarifa:

Pannon 35 tarifacsomag

Havi előfizetési díj: 1295 Ft

Lebeszélhető percek: 35

A Szolgáltató hálózatán belül lefolytatott beszélgetések percdíjai:
minden időszakban 37 Ft
Belföldi vezetékes és más mobilhálózatba irányuló beszélgetések percdíjai:
minden időszakban 37 Ft

SMS-küldés díja:
bármely belföldi hálózatba 37 Ft
nemzetközi mobilhálózatba 62 Ft

Hangposta hívásának percdíjai:
minden időszakban 37 Ft

A díjcsomagban foglalt havidíjmentes szolgáltatások:
Hívástartás, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás, hívófél-azonosítás,
hangposta, SMS
Igénybe nem vehető szolgáltatások:
Átalánydíjas adathívás-alapú PannonW@P-hozzáférési szolgáltatás,
PannonTeam, Pannon TOP3, PannonPlusz, Díjcsökkentő

Lebeszélhetőség a belföldi beszélgetési díjakból:
A havi előfizetési díj teljes egészében lebeszélhető.

kedd dec. 01, 2009 13:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na a tegnap esti kérdésemre ma délután megjött az 500Ft+1év.
Lehet hogy hamarabb kellett volna kérdezni? ;)
Akkor most megdicsérem a Pannont.
Csak tudnám hogy nyomozták ki a hozzászólásom alapján a telefonszámot... ;)

szer. okt. 21, 2009 15:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
joc_ írta:
...
Nem vagy te több Háry Jánosnál.

Mindenki önmagából indul ki.

kedd okt. 20, 2009 20:44
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Köztes ajánlat: joc átíratja a nevemre a kártyát (vagy feltölt egy nevemen lévőt) én meg, átviszem más szolgáltatóhoz (vagy felmondom), és vállalom a pereskedést.
Tudom nem illik a személyeskedés, és vállalom hogy Macika majd megrójon érte, és most udvariasan írom: légy szíves akadj le rólam, unom ezeket az ajánlataidat hogy ki mindenki csináljon számodra/neked valamit. És vedd észre hogy ezzel nem vagyok egyedül (márminthogy unom ezt tőled). Egyáltalán nem vagy jópofa vele.

Azt most nem is mondom, hogy hallottunk már arról hogy van mittudoménhány tucat nhh határozatod, meg peres ügyed, eddig egy határozatot sem idéztél vagy mutattad be hogy mi volt az ügy, mi volt az ítélet, mi volt az indoklás. Néha gondoltam a fórum közösségének épüléséért vagy itt, de mindannyiszor csalódnom kellett.

Nem vagy te több Háry Jánosnál.

kedd okt. 20, 2009 20:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Velhetoleg az lesz t68m valasza, hogy az aszf miota ubereli a ptk-ban vagy valamelyik mas torvenyben/rendeletben irtakat. Es gyanitom idezni fog :)
Amugy 14-eig en is varnek, ugyis ratoltik majd azt az otszazast ;) Az 1500-ra viszont csak 90 napot elerhetoseget adnak, nem?

Így van. Pontosan erre lennék kiváncsi, hogy a bíróság szerint is übereli-e az ászf a ptk-t?

Köztes ajánlat: joc átíratja a nevemre a kártyát (vagy feltölt egy nevemen lévõt) én meg, átviszem más szolgáltatóhoz (vagy felmondom), és vállalom a pereskedést.

ja, és nem tudom kinek milyen a szövegértelmezése, de ez

"Kártyás szolgáltatás esetén az utolsó egyenlegfeltöltést követõen, az érvényességi idõ lejártakor a fel nem használt összeget a Szolgáltató nem téríti vissza."

nem a felmondásról vagy számhordozásról szól.

kedd okt. 20, 2009 19:23
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Velhetoleg az lesz t68m valasza, hogy az aszf miota ubereli a ptk-ban vagy valamelyik mas torvenyben/rendeletben irtakat. Es gyanitom idezni fog :)
Amugy 14-eig en is varnek, ugyis ratoltik majd azt az otszazast ;) Az 1500-ra viszont csak 90 napot elerhetoseget adnak, nem?

kedd okt. 20, 2009 18:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
szerintem számhordozd (vagy mondd fel). Ha nem adják vissza a pénzed, akkor pereld be őket. Kiváncsi vagyok mint hazudoznának a bíróság előtt, mire fel tartják meg a lét.
Jaj megint a kibic tanácsaid. Ha TE vagy rá kíváncs akkor miért is ÉN pereljem be őket?

Egyébként egyszerű a válasz: ÁSZF szerint nem jár vissza. Nyilván elfogadtam az ÁSZF-et amikor szerződtem velük.

Jaigen. Te mindig linket követelsz. Tessék:
http://www.pannon.hu/letoltes/usz/usz091108.pdf 25. oldal, 2.11.3 pont írta:
Kártyás szolgáltatás esetén az utolsó egyenlegfeltöltést követően, az érvényességi idő lejártakor a fel nem használt összeget a Szolgáltató nem téríti vissza.

kedd okt. 20, 2009 18:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Következő