Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 11:44

Hozzászólás a témához  [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Következő
Apple Iphone 3G(S) és 4 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, 15 perc nagyon hosszú idő...

vas. jan. 03, 2010 13:35
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:
Sziasztok!
A minap beállítottam a gmail.com-os emailcímemet a telefonomon.
A furcsa az, hogy az új üzenet nem érkezik meg azonnal, pedig a Push be van kapcsolva. Valakinek van valami ötlete, mi lehet a gond?

Az email beállításoknál nem a gmail-es opciót kell választani, hanem a microsoft exchange-t. Csak igy kapod meg a push üzenetet.

szomb. jan. 02, 2010 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
shake írta:
Sziasztok!

Mali beállításoknál a gyárilag beállított aláírást szeretném megtudni!

Köszi!

Sent from my iPhone

szer. dec. 30, 2009 7:57
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Mali beállításoknál a gyárilag beállított aláírást szeretném megtudni!

Köszi!

szer. dec. 30, 2009 6:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A minap beállítottam a gmail.com-os emailcímemet a telefonomon.
A furcsa az, hogy az új üzenet nem érkezik meg azonnal, pedig a Push be van kapcsolva. Valakinek van valami ötlete, mi lehet a gond?

kedd dec. 29, 2009 22:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
bili írta:
Furán fog hangzani, de a következő a helyzet: Gondolom hálózatfüggő lenne a készülék. Restore után a blackra1n hacktiválta. Ami annyit jelent, hogy nem a saját kártyájával lett aktiválva. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy nem megy a youtube és a push. Megoldás: iphoneil.net repo youtube&push fix.

Igen, így van, köszi a segítséget, megoldódott a probléma.
Mégegyszer köszi

pén. dec. 25, 2009 0:26
platina tag

Hozzászólás kérdés
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem(már párszor megszívtam ezért most inkább megkérdezem, hogy hogyan lehet ezt kivédeni)szóval ujratelepítés után az itunes-ba ugye nincs semmi és hiába van a telefonon rajta a dolgok, akkor azt ha szinkronizálom az uj géppel akkor leszedi az iphone-ról.Van arra valami mód hogy ezt elkerüljem?Válaszotokat előre is köszi.

szer. dec. 23, 2009 23:03
arany tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:
Dannyboy írta:
Sok okosság nem kell, ha nem wifin megy, akkor apn-nek a net-et kell megadni és elvileg onnantól azonnal megy.

Ezt szerencsére sikerült kitalálnom, de semmilyen netkapcsolat esetén nem megy. Ez az ami érdekes. Azért köszi

Furán fog hangzani, de a következő a helyzet: Gondolom hálózatfüggő lenne a készülék. Restore után a blackra1n hacktiválta. Ami annyit jelent, hogy nem a saját kártyájával lett aktiválva. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy nem megy a youtube és a push. Megoldás: iphoneil.net repo youtube&push fix.

szer. dec. 16, 2009 7:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
iTunes un- majd reinstall?

Ez driver probléma.

vas. dec. 13, 2009 10:15
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Ha szinkronizalni szeretném a pc vel kiirja hogy uj hw. majd reselel az xp! korábban gond nélkul ment minden de most nem ismeri fel a pc az iphone-t! tud valki segiteni?

szomb. dec. 12, 2009 18:23
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Sok okosság nem kell, ha nem wifin megy, akkor apn-nek a net-et kell megadni és elvileg onnantól azonnal megy.

Ezt szerencsére sikerült kitalálnom, de semmilyen netkapcsolat esetén nem megy. Ez az ami érdekes. Azért köszi

pén. dec. 11, 2009 7:08
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 10, 2009 23:49
arany tag

Hozzászólás 
nord írta:
Most látom, hogy pannonos kártyával használod... akkor sajnos nem tudok segíteni - olyasvalaki kellene, akinek Pannonnal rendesen működik a dolog, hogy milyen beállításokat használ.
(Hívás elutasítás: igen, igen, érdemes a használatit egyszer átfutni, mert még sokat látott mobilosnak is van benne egy-két újdonság. :))

Milyen beállítást kéne megnézni? Mármint azon a készüléken, amelyikben pannonos kártya van, és megy a videó?

csüt. dec. 10, 2009 21:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most látom, hogy pannonos kártyával használod... akkor sajnos nem tudok segíteni - olyasvalaki kellene, akinek Pannonnal rendesen működik a dolog, hogy milyen beállításokat használ.
(Hívás elutasítás: igen, igen, érdemes a használatit egyszer átfutni, mert még sokat látott mobilosnak is van benne egy-két újdonság. :))

csüt. dec. 10, 2009 20:24
arany tag

Hozzászólás 
nord írta:
Beteszel egy linket egy olyan youtube-os videóra, ami nem megy?
Nekem van jónéhány videó a kedvencekben és mindegyiket le tudom gond nélkül játszani.

Hívásfogadás: a billentyűzár feloldása a zöld gomb. Amúgy bejövő hívás közben mi mást szeretnél a telefonnal csinálni? :)

A bejövő hívást nem tudtam, hogyan lehet elutasítani, de közben megoldottam, jobban mondva megtaláltam a megoldást.

A videós oldalra a link: http://szifon.com/2009/12/10/napi-hirek-2009.12.10./

Az oldalt megnyitva a következő kép fogad a videónál:
http://w3.hdsnet.hu/mremil/photo.jpg

De ha a YouTube ikonra kattintok, akkor is a loading után a "Cannot connect to YouTube" felirat fogad
http://w3.hdsnet.hu/mremil/youtube.jpg

csüt. dec. 10, 2009 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Beteszel egy linket egy olyan youtube-os videóra, ami nem megy?
Nekem van jónéhány videó a kedvencekben és mindegyiket le tudom gond nélkül játszani.

Hívásfogadás: a billentyűzár feloldása a zöld gomb. Amúgy bejövő hívás közben mi mást szeretnél a telefonnal csinálni? :)

csüt. dec. 10, 2009 18:31
arany tag

Hozzászólás 
bedrock írta:
MrEmil írta:
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne! Nem tudom miért de a youtube-os videók nem mennek a telón, az igazat meg vallva foggalmam sincs miért. Próbáltam rákeresni, de minden mást kidobot a gugli.
A másik, ha feloldom a billenytűzetet bejövő híváskor, egyből fogadottá válik a bejövő hívás, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Még egy dolog most így hirtelen. Létezik hívásszűrés a telefonra?
Előre is köszi.

Van hívásszűrés, iBlacklist a neve. Cydiában megtalálod.

Köszi szépen
A youtube-os problémára nincs senkinek ötlete?
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy bementem a t-be, és ott is ugyan azt produkálta a kiállított darabon tesztelve.

csüt. dec. 10, 2009 17:26
ezüst tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
... de az Apple policy miatt nem hiszem hogy valaha is... Van hozzáértésem, részben még élvezem is a tweakelést amire iPhone-ban tényleg nincs szükség. ...

Bocsi, de ez ellentétes érvelés:
Zavar a Policy, de élvezed, hogy nincs szükség Tweakre?
Pont azért kell. :wink:

kedd dec. 08, 2009 17:03
ezüst tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne! Nem tudom miért de a youtube-os videók nem mennek a telón, az igazat meg vallva foggalmam sincs miért. Próbáltam rákeresni, de minden mást kidobot a gugli.
A másik, ha feloldom a billenytűzetet bejövő híváskor, egyből fogadottá válik a bejövő hívás, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Előre is köszi.

Van hívásszűrés, iBlacklist a neve. Cydiában megtalálod.

kedd dec. 08, 2009 14:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mondom, az újak sajnos olyanok.

Az enyém még 3-as softtal jött eredetileg.

szomb. dec. 05, 2009 20:04
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Az hogy?
Nekem Csak PC-vel hajlandó.

szomb. dec. 05, 2009 17:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak az új bootosok.

Az én 3.1.2-es GS-em korlátlanul újraindítható.

szomb. dec. 05, 2009 16:57
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Én sem fizettem érte, szerintem nem ér meg 20k-t
Főleg, hogy ingyen van a függetlenítő szoft, bár azt azért nem szeretem, hogy függetlenítve csak pcvel indítható újra.

szomb. dec. 05, 2009 14:45
arany tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
Látom árulják domino csomagban is. Csak árulják, vagy tényleg kapható is?? Másrészt, ha én megveszem, akkor ott azonnal 20 ezer forint fejében függetlenné is varázsolják nekem?

Te tudod. Én tuti nem adnék 20 ropit a szabadságért. Jelen pillanatban, a legujjabb szofton is lehet függetleníteni. Geohot kollégának köszönhetően.
http://blackra1n.com/

szomb. dec. 05, 2009 13:29
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Előre is köszi.

szomb. dec. 05, 2009 11:02
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Pasti írta:
k_chris írta:
Pasti írta:
Köszönöm a sok segítő hozzászólást. Egyre jobban kezd elfogni a must have érzés.. Szemezek az E72-vel is, de azt hiszem másra vágyom már a symbi után. Meghát elég telefonőrültnek tartom magam, és azt hiszem ehhez szükséges hogy legyen egy iPhone is :lol:

ez engem (bocsi :) ) a HD2 tapogatásakor fogott el :).

Hát ha kétszer olyan jó teljesítményű lenne, nekem akkor sem:-) Az Omnia után megfogadtam, hogy Windows soha többet.

Engem az ügyvezető iPhonejának tapogatásakor egy kis vágy elkapott mondhatni meginogtam :) (akkor még HDm volt) de az Apple policy miatt nem hiszem hogy valaha is... Van hozzáértésem, részben még élvezem is a tweakelést amire iPhone-ban tényleg nincs szükség. Zavar hogy ha rádugom USBvel nem lehet pendrive-ként láttatni a belső meghajtót (egy dolog). WinMo7 sose jönmá el, de a HTC Sense már kezdi kinőni magát (végre valahára), és alatta van a megfelelő HW.

Igen az iPhonnak megvannak a maga hátrányai. Én sem gondoltam volna soha, hogy egyáltalán elgondolkodom a megvásárlásán. De most itt tartok:-) Mondjuk még mindig több esélyt látok iPhonra, mint bármilyen Windowsos csodakütyüre. A HD 2 egy igazán remek készülék, de valahol olvastam egy felemás, ugyanakkor mégis elgondolkodtató véleményt ezzel kapcsolatban. Akármennyire is jó a vas, ha egy régi rendszer fut alatta. Márpedig a Winmo nem mai darab, és csak toldozzák, foltozzák, hogy használható legyen. Egyelőre az iPhone a nagy esélyesem, de még az E72-őt sem vetettem el teljesen. Bocsiánat, ha kicsit OFF voltam.

pén. dec. 04, 2009 17:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
k_chris írta:
Pasti írta:
Köszönöm a sok segítő hozzászólást. Egyre jobban kezd elfogni a must have érzés.. Szemezek az E72-vel is, de azt hiszem másra vágyom már a symbi után. Meghát elég telefonőrültnek tartom magam, és azt hiszem ehhez szükséges hogy legyen egy iPhone is :lol:

Hát ha kétszer olyan jó teljesítményű lenne, nekem akkor sem:-) Az Omnia után megfogadtam, hogy Windows soha többet.

Engem az ügyvezető iPhonejának tapogatásakor egy kis vágy elkapott mondhatni meginogtam :) (akkor még HDm volt) de az Apple policy miatt nem hiszem hogy valaha is... Van hozzáértésem, részben még élvezem is a tweakelést amire iPhone-ban tényleg nincs szükség. Zavar hogy ha rádugom USBvel nem lehet pendrive-ként láttatni a belső meghajtót (egy dolog). WinMo7 sose jönmá el, de a HTC Sense már kezdi kinőni magát (végre valahára), és alatta van a megfelelő HW.

pén. dec. 04, 2009 16:38
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Pasti írta:

pén. dec. 04, 2009 12:56
platina tag

Hozzászólás 
Pasti írta:

pén. dec. 04, 2009 11:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
Látom árulják domino csomagban is. Csak árulják, vagy tényleg kapható is?? Másrészt, ha én megveszem, akkor ott azonnal 20 ezer forint fejében függetlenné is varázsolják nekem?

Igen. Más fórumokon saját tapasztalat alapján írták.

pén. dec. 04, 2009 1:15
arany tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 03, 2009 23:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
nord írta:
El lehet lenni push nélkül is, ha valaki nem olyan fontos ember, hogy a negyedóránkénti automatikus email-ellenőrzés túl hosszú időintervallum nála. ;)

Valóban:-) Viszont megszoktam ezt a szolgáltatást, ezért érdekel. Egyébként az iPhone HTML leveleket is megjelenít?

Elég sok ilyen típusú levelet kapok - mindegyiket tökéletesen megjelenítette.

csüt. dec. 03, 2009 19:13
arany tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 03, 2009 17:01
arany tag

Hozzászólás iPhone Push
Én is csak ajánlani tudom az iPhone-t. Remélem nem okoz gondot a http://szifon.com/ ajánlása. Itt a google segítségével mindent megtalálsz. Push:
http://szifon.com/2009/07/05/iphone-3.0-push-fix/
http://szifon.com/2009/10/06/push-fix-h ... efonokhoz/

http://beszeljukmac.com/index.php/weblo ... iphone-ra/

Az Android még szimpatikus lenne, de sajnos az 1.5-ön kívül még nem jelent meg stabil verzió. Remélem, hogy a jövőben a gugolós srácok összekapják magukat és lenne egy méltó ellenfele az iPhonenak.

csüt. dec. 03, 2009 16:48
arany tag

Hozzászólás 
nord írta:
El lehet lenni push nélkül is, ha valaki nem olyan fontos ember, hogy a negyedóránkénti automatikus email-ellenőrzés túl hosszú időintervallum nála. ;)

Valóban:-) Viszont megszoktam ezt a szolgáltatást, ezért érdekel. Egyébként az iPhone HTML leveleket is megjelenít?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pasti csüt. dec. 03, 2009 16:58-kor.

csüt. dec. 03, 2009 15:57
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 03, 2009 14:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Pasti írta:

3. Felsorolnám azokat a programokat, melyeket mindennap használok, és hogy ezekre van e alternatíva iPhonra??

Handy Safe Pro
Handy Blacklist, Handy Weather
Handí Calculator, Converter
Angol-Magyar, Magyar-Angol szótár (MDict)
Mobireader
Smartmovie
Screenshot
Shazam, Nimbuzz
Valamilyen fotó buheráló (keret készítése, szépia funkció stb...)

4. Az iPhonra létezik push mail szolgáltatás, mint a nokia messaging? Egyáltalán bármilyen e-mail címet be lehet állítani? (vagy csak gmail, freemail, citromail, és társait?)

Amirol en tudok:

Nativ iPhone alkalmazaskent elerheto:

- Nimbuzz
- Shazaam
- Kulonfele szotarak tomkelege
- Adobe Photoshop for iPhone (ingyenes!)
- en szemely szerint adattarolasra az mSecure-t hasznalom, volt vagy 3 euro, de van hozza desktop kliens is
- screenshotot alapbol tud az OS, nem kell kulon applikacio hozza

Push mailt szinten OS szinten tud, nem kell hozza semmi kulonleges, viszont a tavoli szervernek is tamogatnia kell. Vagyis vagy sajat (ceges) Exchange szerver kell hozza, vagy olyan szolgaltato, amelyik ezt adja (pl. Gmail nemreg vezette be). Egyelore azonban limitacio, hogy egy idoben csak egy push accountod lehet - nem olyan veszes, nalam mondjuk kicsit zavaro volt, mert nem tudom egyszerre a ceges mailt es a sajat gmailt pusholtatni. Amugy tokeletes.

csüt. dec. 03, 2009 10:02
arany tag

Hozzászólás 
Atos írta:
csak roviden, mert keso van es a szifonrol potyogok...

1. Szerintem ezzel nem lesz gond.

2. Elvileg igen, bar en a gmail-el lottem ossze a telot, onnan veszi a nevjegyeimet, emaileket, naptarat (azonnal szinkronizalja mindet online).

3. Majdnem mindre van megoldas, kiveve talan a Smartmoviet (bar talaltam filmlejatszot, de korantsem volt olyan mindenevo es rugalmasan kezelheto, mint a szimbin a SM, a szifon jobb szereti a sajat formatumat. Igaz, a beepitett youtube kliens valamelyest javit a helyzeten. Ha valaki jobban elmelyult a szifonos filmnezes temajaban, majd kiegeszit).
Ja, a Mobipocketrol nem tudok infot...

4. Ezzel se lesz gondod, az iPhone eros az emailben is ;))

5. Igen!

Csak ajanlani tudom a valtast! En 10-15 symbianos Nokiat kiprobaltam, elvakult nokias voltam, de amiota valtottam, egyaltalan nem vagyom vissza.
Anno a magyaritos, pc atiros topicot en inditottam, viszonylag naprakesz voltam symbi temaban, ezek utan talan nem mondhato, hogy divatbol hasznalok iPhonet ;)

sok sikert es kerdezz meg nyugodtan (bar a szifon.com-on sokkal tobb info talalhato a temaban)!

Nagyon köszönöm a segítséget! Igyekszem elmélyülni a témában, és mivel egy két barátom rendelkezik iPhone 3G-vel , így közelebbről is megfogom nyomkodni, tesztelgetni. Nyilván nem szeretnék úgy járni mint az N97-tel, ezért alaposan körbejárom a dolgot:-)

csüt. dec. 03, 2009 1:40
arany tag

Hozzászólás 
csak roviden, mert keso van es a szifonrol potyogok...

1. Szerintem ezzel nem lesz gond.

2. Elvileg igen, bar en a gmail-el lottem ossze a telot, onnan veszi a nevjegyeimet, emaileket, naptarat (azonnal szinkronizalja mindet online).

3. Majdnem mindre van megoldas, kiveve talan a Smartmoviet (bar talaltam filmlejatszot, de korantsem volt olyan mindenevo es rugalmasan kezelheto, mint a szimbin a SM, a szifon jobb szereti a sajat formatumat. Igaz, a beepitett youtube kliens valamelyest javit a helyzeten. Ha valaki jobban elmelyult a szifonos filmnezes temajaban, majd kiegeszit).
Ja, a Mobipocketrol nem tudok infot...

4. Ezzel se lesz gondod, az iPhone eros az emailben is ;))

5. Igen!

Csak ajanlani tudom a valtast! En 10-15 symbianos Nokiat kiprobaltam, elvakult nokias voltam, de amiota valtottam, egyaltalan nem vagyom vissza.
Anno a magyaritos, pc atiros topicot en inditottam, viszonylag naprakesz voltam symbi temaban, ezek utan talan nem mondhato, hogy divatbol hasznalok iPhonet ;)

sok sikert es kerdezz meg nyugodtan (bar a szifon.com-on sokkal tobb info talalhato a temaban)!

csüt. dec. 03, 2009 0:57
arany tag

Hozzászólás 
Szeretném a segítségeteket kérni.

Ott kezdeném, hogy mint itt jó páran én is megrögzött nokiás és symbianos felhasználó vagyok. Az E71-et elég régóta nyúzom és meg is látszik rajta, szóval ideje lenne a cserének. N97 volt közben, de megszabadultam tőle.. Eddig idgenkedtem az iPhonetól, de olyan sok mindent olvastam már, hogy kezd elcsábítani a dolog és elgondolkodtam a vásárláson. Ehhez kapcsolódóan lenne pár kérdésem, ezek között nyilván lesz pár láma is, de mivel még nem volt tapasztalatom szifonnal, ezért talán bocsánatos:-)

1. Függetlenül vennék 3GS-t, és Pannonnal használnám. A net, mms beállítások könnyen beszerezhetőek, illetve ezzel az iTunes-os regisztrációval sokat kell a vesződni, vagy csak SIM kártya be és rögtön lehet használni?

2. A meglévő Névjegyeket hogyan tudom átoperálni az E71-ről? Olvastam, hogy van Outlook szinkron, de az csak annyi, hogy hozzádugom az iPhonet a géphez és szinkronizálok?

3. Felsorolnám azokat a programokat, melyeket mindennap használok, és hogy ezekre van e alternatíva iPhonra??

Handy Safe Pro
Handy Blacklist, Handy Weather
Handí Calculator, Converter
Angol-Magyar, Magyar-Angol szótár (MDict)
Mobireader
Smartmovie
Screenshot
Shazam, Nimbuzz
Valamilyen fotó buheráló (keret készítése, szépia funkció stb...)

4. Az iPhonra létezik push mail szolgáltatás, mint a nokia messaging? Egyáltalán bármilyen e-mail címet be lehet állítani? (vagy csak gmail, freemail, citromail, és társait?)

5. Jailbreak után akkor a főképernyőre bármilyen naptárbejegyzést (névnapok) ki lehet tenni?

Első körbe ezek érdekelnének. Nagyon köszönöm a segítséget előre is!

szer. dec. 02, 2009 20:47
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Lassan egy hete lesz, hogy használom a készüléket (3GS)
Relatíve meg vagyok vele elégedve. Eléggé gyors, szép, csicsás (nem ezért vettem), okos.
Eddig szinte csak Nokia telefonjaim voltak, bár volt 1-2 kitérő.
Szokni kell, a menürendszert, mert hát ugye minden máshol található, de én azt mondanám, hogy logikusan van felépítve a szerkezete.

Az első dolog ugye az volt, hogy menjen más simkártyákkal is, ez nem volt ördöngősség, bár belefutottam egy olyan dologba, ami miatt bárki kinevethet.
Mégpedig: felraktam az ominózus függetlenítő programot, majd idővel az az üzenet fogadott, hogy sim unlock, és figyelmeztetett, hogy 3 próbálkozásom van. Hát én nem unlockoltam, mert ebben a pillanatpan nem a pinkódkéésre asszociáltam, ezzel el is csesztem 2 napot, mire rájöttem, hogy a függetlenítés után a készülék csak a sim kártyámhoz tartozó PIN kódot kéri.
Mindeközben még azt a hibát is elkövettem, hogy a készüléket újraindítottam, és akkor még nem tudtam, hogy számítógép nélkül esélytelen a készülék elindítása. Ezért vagy négyszer is visszaállítottam iTunssal az eredeti állapotot. Végül is mire rájötem a dolgokra, örültem, mint majom a ....

Jöttek a következő meglepetések.
Nincs mobilinternet, csak Wifin helyi hálózatra felcsatlakozva tudok netezni. Végül is sikerült ezt is megoldani, a Settings/Network/Cellular Data Networkön belül az APN-hez be kell írni a megfelelőt. (Pannon esetében net)
Ezzel csak az az egy bajom volt, van, hogy így a mobile mailos leveleimet Pannon Internettel szedi az eszköz, és így ezért pluszban fizetnem kell. Sajnos még nem sikerült megfejtenem, hogy hogyan lehet több mobil csatlakzási pontot beállítani. Úgyanúgy az MMS-t sem sikerült mindeddig.
A másik meglepetés ami fogadott az volt, hogy a csengőhangot nem egyszerű feltenni a készülékre. Ennek lépéseit nem írnám le, egy kis kereséssel gyorsn megtalálható. Hozzáteszem, hogy az üzenetjelző hangokat egyáltalán nem sikerült mindeddig módosítanom.

iTunes: Jópofa kis program, bár egy dolgot nem sikerült megcsinálni vele, mégpedig filmet nem tudtam mindeddig a készülékre tölteni.
A nagy hibája, bár ez nem az iTunsnak tudható be, hanem az iPhonnak, csak 1 géppel szinkronizálható. Mégpedig, ha egyik gépeden felraksz vele zenéket, csengőhangokat, meg amit akarsz a telefonodra, ha ezután egy másik iTusszal szinkronizálod, akkor törlődnek. Voltam az egyik márkaüzletükben, a srác azt mondta, ez csa iPhone esetében fordul elő.

Emailezés: Nagyon jó a levelező kliens szerintem, bár az, hogy melyik postafióknál milyen netet használjon, nem állítható.
A mellékleteket nagyon jól kezeli. Teszteltem: jpg, pps, doc
mindegyiket gond nélkül megnyitotta.

Egyenlőre ennyi tapasztalatot sikerült szereznem.
Bocs, ha kicsit hosszadalmasra sikeredett.

szer. dec. 02, 2009 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bocs! Elrontottam, és ugye hsz-t nem lehet törölni.

hétf. nov. 30, 2009 22:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
csab2 írta:
MrEmil írta:
Egyébként a T-nél 20-ért függetlenítik a szifont.

Akkor is, ha hűséggel "előfizetéssel" vesszük meg, csak mert hát ugye nem mind1.
Azért volna fontos tudnom, hogy lehet-e függetleníteni az új szoftot, met tuti nem t-vel használnám, viszont a rokonok (aki aláírja a hűséget) délután kettőkor elutaznak.

A 20 Ft-os függetlenítés Dominónál biztos. Előfizetésesnél szerintem nincs, hiszen ott hűség van. De most már úgysem aktuális.

Én úgy tudom hogy hűség lejárta után lehet függetleníteni. 20ért. De akkorra elértéktelenedett telefont minek függetleníteni...

Előfizetéses telefonnál 10 ezer a függetlenítés a hűség után.
Idézet a díjszabásból: "Hálózati korlátozás feloldása (9) 10 000 Ft/alkalom/készülék
(9) Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül."
Dominós telefonnál pedig: "Hálózati korlátozás feloldása/alkalom 20 800 Ft" Dominónál pedig nincsen hűség.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csab2 hétf. nov. 30, 2009 22:23-kor.

hétf. nov. 30, 2009 21:58
platina tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
MrEmil írta:

Akkor is, ha hűséggel "előfizetéssel" vesszük meg, csak mert hát ugye nem mind1.
Azért volna fontos tudnom, hogy lehet-e függetleníteni az új szoftot, met tuti nem t-vel használnám, viszont a rokonok (aki aláírja a hűséget) délután kettőkor elutaznak.

A 20 Ft-os függetlenítés Dominónál biztos. Előfizetésesnél szerintem nincs, hiszen ott hűség van. De most már úgysem aktuális.

Én úgy tudom hogy hűség lejárta után lehet függetleníteni. 20ért. De akkorra elértéktelenedett telefont minek függetleníteni...

vas. nov. 29, 2009 23:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:

vas. nov. 29, 2009 13:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:
Előfizuval vettük. 60k lett volna, de a pontjait is beváltottuk, így 46-ból kijött.
A függetlenítéssel vannak gondjaim, mindenhol csak fizetős megoldást találok.

Nézz szét a szifon.com hozzászólásai közt. Sokat kell majd a keresőt használnod meg olvasnod, de menni fog a függetlenítés és a jailbreak.

Először is ezt az oldalt ajánlom elolvasni az alapfogalmak megismerésére:
http://szifon.com/2009/05/29/iphone-gyik-faq/
nem minden infó a legfrisebb rajta, mert szeptemberben frissítették és azóta már vannak újabb megoldások, de hogy képbe kerülj mindenképp olvasd el.

Üdv!

vas. nov. 29, 2009 10:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Előfizuval vettük. 60k lett volna, de a pontjait is beváltottuk, így 46-ból kijött.
A függetlenítéssel vannak gondjaim, mindenhol csak fizetős megoldást találok.

szomb. nov. 28, 2009 17:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:

Most akkor domino vagy havidíjas konstrukcióban veszi meg a rokon(ok)? Tudom, már nem aktuális [már több, mint 2 órája úton van(nak)], de mégis kíváncsi vagyok.

Más. Valóban nincs 8GB-os 3GS, szórom is a hamut a fejemre. :)

szomb. nov. 28, 2009 16:26
arany tag

Hozzászólás 

szomb. nov. 28, 2009 11:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
MrEmil írta:
csab2 írta:
Dannyboy írta:
mati88 írta:
Dannyboy írta:
MediaMarkt-ban 3GS 8GB dominó csomagban ~130k

Sajnos ez csak a 3G és a T-nél is ennyi. Ez nem akció!!!

Hm, akkor bizony ez el van írva. Sorry, kissé belelkesültem. A forrás a mobilp*rt.hu volt...

És az nem tűnt fel, hogy +GS-ből nincs 8GB-os változat? :) Rebesgették, de még nincs.

Én megtaláltam, lehet 3GS-t is kapni dominóval, persze nem 8, ha nem 16 gigást, és az ára is több egy kicsit.

Tudom. Én ezt arra írtam, hogy abból is észrevehette volna, hogy nem a 3GS árát vitték lejjebb, hogy abból nincs is 8GB-os.

szomb. nov. 28, 2009 10:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Következő