|
Szerző |
Üzenet |
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Az újabb E-Nokiák közül az E52, E72-ben nincs beépített sip kliens, az E51-71-ben még van. Jól tudom, megerősítene valaki? Tudom, végigolvashatom a topikokat, de most nincs türelmem.
|
szer. feb. 10, 2010 11:30 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
gerymo írta: Hello éppen most akadtam rá a V....án vkire aki igaz tényleg pár ezerért meg tudná csinálni,de ha már a csináltatás összegének kétszereséért el tudom adni vkinek akkor már haszon!!! Általában 5ezerért csinálják ezt.
És mivel kint Kínában idén, január első dekádjában 50 USD-ért lehetett hozzájutni ezekhez a szutykokhoz, így valóban jó ár, ha el tudod adni 10 rugóért.
Többet nem is ér, egy Ft-tal sem...
|
pén. feb. 05, 2010 19:32 |
|
|
gerymo
vas-tag
|
Hello éppen most akadtam rá a V....án vkire aki igaz tényleg pár ezerért meg tudná csinálni,de ha már a csináltatás összegének kétszereséért el tudom adni vkinek akkor már haszon!!!
|
pén. feb. 05, 2010 19:29 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Mit próbálsz meg azon kívül, hogy elviszed valahova párezerért magyaroztatni?
Pláne ezekhez kevesen értenek még a boltosokat "ellátó" szakik közül is.
Ha otthon szeretnél nekiállni, számíts 70-80ezres kiadásra első körben.
Guglizhatsz, kutakodhatsz amíg csak akarsz - ez a műfaj a telefonok alacsony árszintje ellenére nem ropis kategória.
|
pén. feb. 05, 2010 16:38 |
|
|
gerymo
vas-tag
|
"iphon"
Hát tényleg **** de hát ingyen volt annyit meg a bolondnak is meg ér nem hogy nekem!:-)
Mind1 majd azért vmit meg próbálok.
És azért köszönöm a segítséget!!!
|
pén. feb. 05, 2010 14:15 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: Magyar menü iphon replica-ra
gerymo írta: Sziasztok szeretnék segítséget kérni tőletek hogyan tudnám magyarosítani a teló menüjét!? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
Szóval kínai sz.rról van szó.
Te, otthon, sehogy.
Spéci box kell hozzá. Ami nem 2 Ft.
|
csüt. feb. 04, 2010 20:53 |
|
|
gerymo
vas-tag
|
Magyar menü iphon replica-ra
Sziasztok szeretnék segítséget kérni tőletek hogyan tudnám magyarosítani a teló menüjét!?
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
|
csüt. feb. 04, 2010 20:22 |
|
|
izenahogyishivnak
ezüst tag
|
.gúnár. írta: Kicsit pontosítok: a fülhallgatóhoz vezetõ kábel maga az antenna, de ez a lényegen nem változtat.
Hát erre nem is gondoltam
Kösz!
|
csüt. jan. 28, 2010 13:24 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Trabi TM írta: izenahogyishivnak írta: Abban mi a poén, hogy szinte az összes FM rádiós mobilon csak fülhallgatóval lehet elindítani a rádiót, de utána már át lehet kapcsolni kihangosított módra is? Az a "poén", hogy a fülhallgatóban van az antenna...
Kicsit pontosítok: a fülhallgatóhoz vezető kábel maga az antenna, de ez a lényegen nem változtat.
|
csüt. jan. 28, 2010 13:16 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
izenahogyishivnak írta: Abban mi a poén, hogy szinte az összes FM rádiós mobilon csak fülhallgatóval lehet elindítani a rádiót, de utána már át lehet kapcsolni kihangosított módra is?
Az a "poén", hogy a fülhallgatóban van az antenna...
|
csüt. jan. 28, 2010 9:08 |
|
|
izenahogyishivnak
ezüst tag
|
Abban mi a poén, hogy szinte az összes FM rádiós mobilon csak fülhallgatóval lehet elindítani a rádiót, de utána már át lehet kapcsolni kihangosított módra is?
|
csüt. jan. 28, 2010 8:39 |
|
|
hurikan
ezüst tag
Csatlakozott: kedd ápr. 14, 2009 17:57 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Füzesabony
|
Zenemobil
Üdv.
Keresném a legjobb zenemobilt. Ami a gyári belső hangszóróján a leg kitőbben szól.
Légyszi segítsetek ha tudok, a márka mindegy.
|
szer. jan. 27, 2010 19:21 |
|
|
izenahogyishivnak
ezüst tag
|
Motorola W388-on nem találom, hogy lehet telefonbeszélgetést felvenni. FM rádiómûsort fel tud venni, beszélgetést nem?
|
csüt. jan. 21, 2010 19:10 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
.Tian.
Mennyiért kótyavetyéled el? Milyen sebességre képes amúgy?
A függés engem nem zavar, de ha kellően alkalmi, akkor érdekel.
|
vas. jan. 17, 2010 15:38 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Köszönöm T68m
|
vas. jan. 17, 2010 9:16 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
.Tian. írta: Sziasztok!
Van két darab (osztrák T-Mobile) függõ web'n'walk stickem. QUALCOMM 3G CDMA, model:GIO225, ha nem tévedek web'n'walk IV néven futott. Feleslegessé váltak, lehet velük valamit kezdeni? Illetve érdemes -e, így függõen? Köszönöm a segítséget és a tippeket!
ha el tudod nyomni olyan embernek, akinek jó az osztrákfüggõ, akkor jó, egyébként meg kuka.
|
vas. jan. 17, 2010 1:04 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
kuncsaku írta: A kérdésem pontosan az, hogy a folyamatos netkapcsolat ideje alatt nagyobb a telefon sugárzása mintha nem menne? Tehát a netkapcsolat ideje alatt nagyobb a sugárzés mint sima készenléti állapotban? Mert hát az összekötött kapcsolat folyamatos toronykapcsolatot tart fenn. Gondolok a kis villogó mütyûrökre amiket rá lehet tenni a telefonra. Folyamatos kapcsolat alatt, tehát beszélgetések alkalmával folyton villog, míg standby módban nem. Ért ehhez valaki? Sajnos nincs most mütyûröm amivel ezt tesztelhetném.
igen, tartja a kapcsolatot a toronnyal, de azt amúgyis tartja, ha csak be van kapcsolva a telód. Lényeges sugárzás csak a tényleges netforgalom alatt történik.
|
vas. jan. 17, 2010 1:03 |
|
|
.Tian.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 110 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Sziasztok!
Van két darab (osztrák T-Mobile) függő web'n'walk stickem. QUALCOMM 3G CDMA, model:GIO225, ha nem tévedek web'n'walk IV néven futott.
Feleslegessé váltak, lehet velük valamit kezdeni? Illetve érdemes -e, így függően?
Köszönöm a segítséget és a tippeket!
|
szomb. jan. 16, 2010 22:56 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Heló srácok. Egy kérdésen agyalok egy jó ideje.
Adott egy telefon, amin megnyitom az internetböngészőt, kapcsolat létrejön, tehát ott a kis földgömb. És tételezzük fel, hogy nem streamot használok, csak épp a gugli van a böngészőbe, tehát nem végzek semmilyen műveletet vele. Aztán zsebre akarom vágni anélkül, hogy bontanám a kapcsolatot.
A kérdésem pontosan az, hogy a folyamatos netkapcsolat ideje alatt nagyobb a telefon sugárzása mintha nem menne? Tehát a netkapcsolat ideje alatt nagyobb a sugárzés mint sima készenléti állapotban? Mert hát az összekötött kapcsolat folyamatos toronykapcsolatot tart fenn. Gondolok a kis villogó mütyűrökre amiket rá lehet tenni a telefonra. Folyamatos kapcsolat alatt, tehát beszélgetések alkalmával folyton villog, míg standby módban nem. Ért ehhez valaki? Sajnos nincs most mütyűröm amivel ezt tesztelhetném.
|
szomb. jan. 16, 2010 21:28 |
|
|
BndsFr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 127 Tartózkodási hely: Budapest
|
A MédiaMánia adatforgalmát (f)el lehet használni PC-n?
Ha igen, akkor mi módon?
Köszönöm!
*szerkesztve: már sikerült, működik
|
szomb. jan. 09, 2010 22:15 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Angol SIM kártyákkal próbálgatod, vagy szervizbox kiolvassa.
|
csüt. dec. 31, 2009 10:51 |
|
|
p4
ezüst tag
|
Adott egy Nokia 6310i. Valamikor régen az UK-ban vették.
Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik szolgáltatótól függő?
P4
|
csüt. dec. 31, 2009 9:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
React4 írta: Én vagyok hülye,vagy a tükör görbe? Alany: E61i. Már a hajamat tépem. Nem elég,hogy óvatosan kell behelyezni a microsd-t,hogy be tudja olvasni,hanem a sokszor az adatok is eltűnnek. ((( Már ott tartok,se törölni,sem írni nem merek a kártyára,ha nincs telefonban,mert összeomlik. A törlés eleve tabu volt,de az írás új! Tegnap előtt kiszedtem a kártyát,olvasóba be,1 symbian fájl rámásol,kivesz eszköz eltávolítása procedúrával,telóba be lassan. Amit történt,a teló felmásolta magának a mappákat,amik üresek ugye,az előtte rajta lévő adat,kb. 250 Mb,láthatatlan lett,plusz el sem bírt indulni,míg bent volt a kari. A pc kijelzi,hogy 250 a foglalt terület,de a fájlokat max. csak a recovery szoftverekkel látom. Ki is másoltam őket,de a csomagolt fájlokat sem tudom megnyitni,szóval format e: van megint.Nem először és nem utoljára!:( Ki a hunyó?? A kártya vagy a telefon? (Az a vicc,hogy a jó öreg SE K750i-m memory stickjével azt csinálok,amit akarok,becsülettel olvassa be,bármikor. Ok,azon nincs registry bejegyzés,és hasonló nyalánkságok,de akkor is!!) Próbáld ki!
PC-n, kártyaolvasóban másold tele bármivel a kártyát, míg ki nem írja, hogy megtelt.
Utána szúrópróba-szerűen hasonlítsd össze binárisan a fájltartalmakat a kártyán a forráshelyen lévővel.
Ha minden egyezik, nincs olvasási hiba sem, akkor a telünál vna a gond.
Én látatlanban azt mondom, hogy kártyahiba...
|
vas. dec. 27, 2009 8:58 |
|
|
React4
ezüst tag
|
Én vagyok hülye,vagy a tükör görbe? Alany: E61i. Már a hajamat tépem. Nem elég,hogy óvatosan kell behelyezni a microsd-t,hogy be tudja olvasni,hanem a sokszor az adatok is eltűnnek. ((( Már ott tartok,se törölni,sem írni nem merek a kártyára,ha nincs telefonban,mert összeomlik. A törlés eleve tabu volt,de az írás új! Tegnap előtt kiszedtem a kártyát,olvasóba be,1 symbian fájl rámásol,kivesz eszköz eltávolítása procedúrával,telóba be lassan. Amit történt,a teló felmásolta magának a mappákat,amik üresek ugye,az előtte rajta lévő adat,kb. 250 Mb,láthatatlan lett,plusz el sem bírt indulni,míg bent volt a kari. A pc kijelzi,hogy 250 a foglalt terület,de a fájlokat max. csak a recovery szoftverekkel látom. Ki is másoltam őket,de a csomagolt fájlokat sem tudom megnyitni,szóval format e: van megint.Nem először és nem utoljára!:( Ki a hunyó?? A kártya vagy a telefon?
(Az a vicc,hogy a jó öreg SE K750i-m memory stickjével azt csinálok,amit akarok,becsülettel olvassa be,bármikor. Ok,azon nincs registry bejegyzés,és hasonló nyalánkságok,de akkor is!!)
|
vas. dec. 27, 2009 8:09 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
BB5 magyarítós topik. Ki van emelve, nem kellett volna túl sokat keresgélni.
|
csüt. dec. 24, 2009 20:37 |
|
|
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
A tesóm 6300-áját szeretném sw frissíteni (6.01), mert egy MMStől lefagy.
Azt hiszem volt erről egy topik is, hogy házilag is meg lehet csinálni.
Emlékszik még valaki, mi volt benne?
|
csüt. dec. 24, 2009 14:26 |
|
|
Rootbeer
arany tag
Csatlakozott: szomb. júl. 12, 2008 0:35 Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Budapest, V. ker.
|
Macika írta: A Nokiákat biztosan. Samsungról nincs infóm. És a legfrissebb FW-ben volt Vodás is? Mert a Samunak nem szokása azt csinálni, hogy az unbranded FW-t ráteszik.
Őszintén szólva nem tudom. Több van, ami elérhető, egy német oldalon. Szaboknak kolléga már frissített, szerinte jobb lesz a műholdvétel vele, de ő w-s, én meg csak v-s vagyok.
No, szóval a kérdés, hogy ráfrissítsek-e, illetve ez nem rizikós-e. Te erről sokat tudhatsz, Macika.
|
hétf. dec. 14, 2009 10:18 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rootbeer írta: Kösz a hozzászólásokat. Egy hardveres gurunál rákérdezek még holnap. De folytatva..., lehet, hogy fw frissítéssel látni engedi és kezeli??? Merthogy fura mód a samusok budaörsön (fő szerviz) nem frissítették, amikor pár hete náluk volt a telefon egérkecserén. Pedig a régióra kijött már az újabb másfél éve, s tudtommal, nekik ilyenkor alapból frissíteniük kellene. A Nokiákat biztosan. Samsungról nincs infóm.
És a legfrissebb FW-ben volt Vodás is?
Mert a Samunak nem szokása azt csinálni, hogy az unbranded FW-t ráteszik.
|
hétf. dec. 14, 2009 9:14 |
|
|
Rootbeer
arany tag
Csatlakozott: szomb. júl. 12, 2008 0:35 Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Budapest, V. ker.
|
Kösz a hozzászólásokat. Egy hardveres gurunál rákérdezek még holnap.
De folytatva..., lehet, hogy fw frissítéssel látni engedi és kezeli???
Merthogy fura mód a samusok budaörsön (fő szerviz) nem frissítették, amikor pár hete náluk volt a telefon egérkecserén. Pedig a régióra kijött már az újabb másfél éve, s tudtommal, nekik ilyenkor alapból frissíteniük kellene.
|
hétf. dec. 14, 2009 1:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Re: Wi-Fi rádió
Macika írta: Nem ismerem készségszinten a típust, de nem csodálkoznék, ha csak szoftveresen lenne letiltva, a HW benne lenne. Nem olcsó ugyanis átállítani a gyártósort.
Persze lehet, hogy rossz nyomon vagyok és olyan mennyiséget rendelt belõle a Voda, és megérte kiirtani belõl a WiFi-t fizikailag is.
Az biztos, hogy bele sehol sem fogják tudni építeni a HW-elemet, ha nincs most benne. Csak készülékcsere jöhet szóba.
annyiban vitatkoznék, hogy egy ic-t kihagyni nem egy nagy ügy. De ettõl még lehet így is és úgy is a dolog.
Abban viszont teljesen egyetértek Macikával, ha fizikailag ki van hagyva belõle valami, akkor azt teljesen reménytelen 1. beszerezni 2. utólag beültetni. Pl. itt van az asus eee pc, a 2gb ssd-s változat. 2gb ssd semmire se jó, ezért már 35e-ért kapható. Komplett laptop 35e-ért. Mert az ssd-t senki se tudja kicserélni 8gb-ra vagy nagyobbra.
|
vas. dec. 13, 2009 23:29 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Re: Wi-Fi rádió
Rootbeer írta: Üdv mindenkinek! Hadd tegyek fel egy elvi kérdést! Vodafonos Samsung SGH - i550-esem van, mely nem rendelkezik WiFi-vel. A Samsung Wi-Fi rádió nélkül szállította a Vodának annak idején. Egyébként a telefon WiFi-s. Elképzelhető, hogy akár gyári, akár nem gyári szervizben beszerelnek pótlólag ilyet? Nyilván hardveresen megvan a helye, csak - talán - egy szoftverfrissítést igényelne a dolog. Vélhetően, ha egyáltalán lehet ebben gondolkodni - nem kevés pénzbe kerülne, s a jótállás elvesztésébe. Ez utóbbi nem fontos szempont. Hallottatok esetleg hasonlóró esetről? Vagy el kell adni, s venni helyette WiFi-set? Azért írom ide, hogy ne nézzetek komplett hülyének, hogy erre a kézenfekvő megoldásra nem gondoltam. De hát a saját kis telefonomhoz ragaszkodnék, meg nem is nagyon lehet tudni, egy másodkézből vett telefon milyen meglepetéseket tartogat... Kösz. Nem ismerem készségszinten a típust, de nem csodálkoznék, ha csak szoftveresen lenne letiltva, a HW benne lenne.
Nem olcsó ugyanis átállítani a gyártósort.
Persze lehet, hogy rossz nyomon vagyok és olyan mennyiséget rendelt belőle a Voda, és megérte kiirtani belől a WiFi-t fizikailag is.
Az biztos, hogy bele sehol sem fogják tudni építeni a HW-elemet, ha nincs most benne.
Csak készülékcsere jöhet szóba.
|
vas. dec. 13, 2009 21:53 |
|
|
Rootbeer
arany tag
|
Wi-Fi rádió
Üdv mindenkinek!
Hadd tegyek fel egy elvi kérdést! Vodafonos Samsung SGH - i550-esem van, mely nem rendelkezik WiFi-vel. A Samsung Wi-Fi rádió nélkül szállította a Vodának annak idején. Egyébként a telefon WiFi-s. Elképzelhető, hogy akár gyári, akár nem gyári szervizben beszerelnek pótlólag ilyet? Nyilván hardveresen megvan a helye, csak - talán - egy szoftverfrissítést igényelne a dolog. Vélhetően, ha egyáltalán lehet ebben gondolkodni - nem kevés pénzbe kerülne, s a jótállás elvesztésébe. Ez utóbbi nem fontos szempont.
Hallottatok esetleg hasonlóró esetről?
Vagy el kell adni, s venni helyette WiFi-set? Azért írom ide, hogy ne nézzetek komplett hülyének, hogy erre a kézenfekvő megoldásra nem gondoltam. De hát a saját kis telefonomhoz ragaszkodnék, meg nem is nagyon lehet tudni, egy másodkézből vett telefon milyen meglepetéseket tartogat...
Kösz.
|
vas. dec. 13, 2009 21:36 |
|
|
WD
arany tag
|
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Nokia HF-510 kihangosítóval kapcsolatban?
Szívesen venném, mert most gondolkodom egy ilyen beszerzésén.
|
szomb. dec. 12, 2009 18:13 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Nokia 3110c-m bekapcsologombjanak egyik oldala (belul) eltorhetett, mert egy ideje csak feloldalasan nyomva tudtam kikapcsolni. Par napja a masik fele is elfekudt :/ Perpill hosszu percek alatt lehet valahogy ugy megnyomni, hogy kikapcsoljon, igy egyelore repules modba rakom ejszakara. Meg lehet ezt valahogy oldani egyszeruen (kulon bekapcsologombot nem talaltam), vagy teljes keszulekhaz kene hozza?
|
pén. dec. 11, 2009 19:14 |
|
|
csipuka
ezüst tag
|
ck-7w
Adott egy Nokia CK-7W autos BT kihangosito. Ha Nokia telcsit parositok (6300, E65), akkor szepen a kihangositon szol a hivohoz beallitott csengohang.
Mas telefonnal (SE K750i, Samsung B5702) csak egy fix csorgohangot ad ki (mint a regi tarcsas vonalas telefon).
Most a kihangosito van a Nokiakra kihegyezve, vagy a telefonok nem tudnak valami BT profilt, hogy atjatszak a csengohangot?
Koszi,
Csipu
|
kedd dec. 08, 2009 22:34 |
|
|
ChrisPapa
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 21:51 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Tizenháromker-AngyalfŐd
|
vas tag írta: Lalamper írta: Joikuspot a te embered. 3G netmegosztás wifin. Ez nem jó? Hogyne tudnám. Ezt használom ősidők óta, írtam is valamelyik előző hozzászólásomban, hogy marad a wifi-s módszer. Jobb lenne bluetooth kapcsolaton betárcsázni az egyik Nokiáról a másikra. Joikuspot nem tud titkosítást. Azért köszi.
JoikuSpot premium tud titkosítást:
amúgy most csak 9 EUR: http://tinyurl.com/6lbu9w
|
kedd dec. 08, 2009 17:19 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Egy elfuserált kérdésem lenne:
A barátnőmnek valamilyen nem publikus T-s előfizetése. Az apeh-nál dolgozott korábban. Úgy jutott hozzá. A csomag pontos nevét nem tudom, de gondolom valami kormányzati dolog.
Kérdés a következő: hogy tudnánk megoldani, hogy ingyen hívjuk egymást? Mivel már nem dolgozik ott, így a társkártyás megoldás nem működik. Viszont a jó percdíjait nem akarja elveszíteni.
Valakinek valami ötlete?
|
csüt. dec. 03, 2009 14:26 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
simico írta: integral írta: Azt hiszem félreértettél. Valóban, rendesen félreolvastam... azt hittem minden egyes sms kerül ennyibe. Mondjuk nem kell sajnálni őket, gondolom valami kemény 5 forintjukba kerülhet egy sms, azt meg bőven kitermelik egyéb díjakból.
Egyáltalán nem sajnálom őket. Egyik bankot se. Nem akarok offolni, de meg van a véleményem róluk, meg az államról is, hogy hagyja kiskirálykodni a bankokat.
|
szer. dec. 02, 2009 20:00 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
integral írta: Azt hiszem félreértettél.
Valóban, rendesen félreolvastam... azt hittem minden egyes sms kerül ennyibe.
Mondjuk nem kell sajnálni őket, gondolom valami kemény 5 forintjukba kerülhet egy sms, azt meg bőven kitermelik egyéb díjakból.
|
szer. dec. 02, 2009 19:48 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
a CIB bankot külön szeretem. Sosem kötöttem velük szerzõdést, mégis küldözgetik, hogy tartozom ennyivel meg annyival. Ja, telón is hívogatnak. Idõvel feljelentem õket zaklatásért, hadd legyen egy kis munkája a rendõrségnek is.
|
szer. dec. 02, 2009 16:09 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
simico írta: integral írta: Ugyanis havi 50Ft-ot kell fizetnem bármennyi számú internetbankba belépést jelző sms-ért. Az derék. Melyik pénzlehúzó banda ez?
Azt hiszem félreértettél. Csupán 50Ft-ot kell havonta fizetni és ebben bármennyi sms van, ahányszor belépek az internetbankba, vagyis ha 25-ször lépek be egy hónapban, 25db sms-t küld, de 50Ft-ot fizetek összesen. Ha csak 1-szer lépek be akkor is 50Ft-ot kell fizetni.
Egyébként CIB.
Mondjuk azt nem tudom, van-e valami felső korlát, ami után nem küldenek sms-t vagy külön díjat számítanak fel. Amikor kérdeztem a fiókban az embert, azt mondta hogy bármennyi lehet.
|
szer. dec. 02, 2009 12:31 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
integral írta: Amit bank küld sms-t az ügyfélnek tranzakcióról vagy internetbankba belépéskor, az mennyibe kerül a banknak, vagyis ezért mennyit fizet a mobilszolgáltatónak? Ez a konkrét szerződéstől függ, azaz kb. mégis mekkora mennyiségben lesz küldés, kell-e a szolgáltató részéről bármilyen infrastruktúrát biztosítani, stb. Pár évvel ezelőtt kértünk ajánlatot ilyenre, a havi díjra már nem emlékszem (viszont úgy emlékszem, hogy leforgalmazható volt), de az sms darabja mintha 15Ft lett volna. Egy masszív tömeges küldő banknak gondolom még kedvezőbb lehet a díj. integral írta: Ugyanis havi 50Ft-ot kell fizetnem bármennyi számú internetbankba belépést jelző sms-ért.
Az derék. Melyik pénzlehúzó banda ez?
|
kedd dec. 01, 2009 20:12 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Sziasztok!
Amit bank küld sms-t az ügyfélnek tranzakcióról vagy internetbankba belépéskor, az mennyibe kerül a banknak, vagyis ezért mennyit fizet a mobilszolgáltatónak?
Ugyanis havi 50Ft-ot kell fizetnem bármennyi számú internetbankba belépést jelző sms-ért.
|
kedd dec. 01, 2009 8:46 |
|
|
Temptress
ezüst tag
Csatlakozott: pén. szept. 07, 2007 21:23 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Bács-Kiskun Megye
|
Üdv mindenkinek!
Megrendeltem a Pannon Mobilinternet Plus-t. KB. 15 nap alatt elhasználtam a 200MB forgalmi keretet. Erről ma reggel kaptam sms-t. Tehát. Elvileg nincs túlforgalmazási díj, csak sávszélességet korlátoznak. Most is megy a net változatlanul. Mivel én EDGE-t használok eleve eddig sem volt gyorsabb a netem mint 18Kbyte/sec. Ezért lehet észre sem veszem a forgalmi korlátozást ,ami gondolom a HSDPA/3G-t használóknak jelenthet nagy lassulást.
Kérdésem az volna, hogy mennyi adatforgalmat kell produkálnom ahhoz hogy felfüggesszék a netet, amit ugye megtehetnek a korlátozáson felül is. Mivel nem torrentezek meg ilyesmi ,max 1-2 Gigát használnék még el, feltéve ha engedik. Ez még belefér? Szóval akinek ven tapasztalata e téren szívesen fogadnám észrevételeit. A neten nem sok eszmecserét találtam ezzel kapcsolatban mivel még elég új dolog ez a Plus. Egyébként feltöltőkártyás vagyok és eddig nem szedett le az egyenlegemből semennyit. remélem nem is fog Köszi!
|
hétf. nov. 30, 2009 21:45 |
|
|
Denver
arany tag
|
Köszönöm!
Amúgy dbk. Volt egy biztonsági mentés, aminél a fájl típusa eltűnt (bénázás miatt), így a PC suite nem ismerte fel. De sikerült.
|
vas. nov. 29, 2009 18:06 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Denver írta: Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hogy mi a Sony-Ericsson PC Suite-al készített biztonsági mentés formátuma? Köszi! Viktor Saját formátum.
De lehet - legalább a telefonkönyvből - full mindennel kompatibilis csv-t kinyerni.
|
vas. nov. 29, 2009 17:50 |
|
|
Denver
arany tag
|
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy mi a Sony-Ericsson PC Suite-al készített biztonsági mentés formátuma?
Köszi!
Viktor
|
vas. nov. 29, 2009 16:02 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
integral írta: Maga a reklám is baromira irritáló. Főleg a beszélő hangja és hanghordozása.
Igen, ezzel nem vagy egyedül, de sajnos perrel ez ellen sem lehet fellépni...
|
kedd nov. 24, 2009 9:55 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: integral írta: Megérne egy pert Letölteni egy ilyen sz*rságot. Aztán beráncigálni a bíróságra ezeket a csalókat. Hát, pár év után valószínüleg visszaadnák a Tőled leemelt pénzt, de ennél többet nem érnél el, a reklám ettől még maradna szvsz...
Maga a reklám is baromira irritáló. Főleg a beszélő hangja és hanghordozása.
|
hétf. nov. 23, 2009 18:43 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
integral írta: Megérne egy pert Letölteni egy ilyen sz*rságot. Aztán beráncigálni a bíróságra ezeket a csalókat.
Hát, pár év után valószínüleg visszaadnák a Tőled leemelt pénzt, de ennél többet nem érnél el, a reklám ettől még maradna szvsz...
|
hétf. nov. 23, 2009 13:39 |
|
|