|
Szerző |
Üzenet |
Nargoth
arany tag
|
Alexfux írta: Sziasztok!
Had kérdezzek valami butát. Hogy lehet használni a vágólapot a telón? Nem sikerült rájönnöm. Igaz, hogy sokat nem küzdöttem vele, csak most eszembe jutott.
Köszi!
AF
Shiftet kell nyomni és ugyanaz a metódus onnantól, mint az s60v3-nál.
|
szomb. jan. 23, 2010 14:03 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Sziasztok!
Had kérdezzek valami butát. Hogy lehet használni a vágólapot a telón? Nem sikerült rájönnöm. Igaz, hogy sokat nem küzdöttem vele, csak most eszembe jutott.
Köszi!
AF
|
hétf. jan. 18, 2010 20:30 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Milyen hiba?
Angol billentyűzeten ez így pont hibátlan.
|
szomb. jan. 16, 2010 19:22 |
|
|
kikiriki97
vas-tag
|
qwerty
Üdv Mindenkinek! Az én Nokia N97-em olyan hibával rendelkezik hogy a qwerty billentyűn a z és az y fordítva működik(ha a z nyomom akkor az y jön be ha y nyomok akkor z) segítségeteket várom. Előre is köszi
|
szomb. jan. 16, 2010 18:18 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
epyc írta: Imici: a próféta szóljon belőled Medical: mit lehet tudni az új software-ről és merre található ez a leírás?
Lásd, fentebb Imici hozzászólását, én is tőle tudom a szűk szavú hírt. Gondolom, ha többet fog tudni közre adja.
|
szomb. jan. 16, 2010 10:13 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Imici: a próféta szóljon belőled
Medical: mit lehet tudni az új software-ről és merre található ez a leírás?
|
pén. jan. 15, 2010 10:28 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
Szia: arról van már infó, hogy mit tud majt a 21-es. Akkor már nem is kérdem, mint fentebb tettem a 20-as fw. lehet e már hackkelni.
|
szer. jan. 13, 2010 18:28 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
Állítólag még várni kell 1-2 hetet, mert találtak bugokat.
Ezt személyesen a "nagy Eldar" Twitterében lehet olvasni:
http://twitter.com/eldarmurtazin/status/7629657912
Hmmm....
|
szer. jan. 13, 2010 14:13 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
Csiripelik a madarak, hogy hamarosan érkezik a 21-es fw!
Állítólag 2009 dec. 26-i release date-el.
Az N86 8MP-hez hétfőn jelent meg a 21-es verzió, az 2009 dec. 24-i dátummal.
Ez vajon azt jelenti, hogy szerdán jön az N97-hez???
|
szer. jan. 13, 2010 0:09 |
|
|
Medical
arany tag
|
BÚÉK!!!!!!
N97-re, a 20.0.019 soft. ra nincs még hack megoldás?
|
szomb. jan. 09, 2010 21:40 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Scooter írta: Mi lehet a gond szerintetek hogy egy ideje az MP4-be konvártált filmeknél néha megakad a kép. Régebben semmi gond nem volt az ilyen filmekkel, pedig leformáztam a telót is a mem.egységet is és a mem. kártyát is.
Nem változtattál a felbontáson konvertáláskor?
Okozhatja még esetleg valamilyen alkalmazás is, ami a háttérben futva erőforrásokat (proci, memória) foglal le.
Próbáld meg úgy, hogy közvetlenül formázás után, az "üres telefonon" indítod el a filmet, lássuk mi történik.
Ha akkor is akad azzal a filmmel, amivel régebben nem, akkor lehet, hogy hw hiba lesz.
Régebben amikor még nem akadtak a filmek, ugyanez a fw volt rajta?
|
hétf. jan. 04, 2010 17:44 |
|
|
Scooter
ezüst tag
|
Mi lehet a gond szerintetek hogy egy ideje az MP4-be konvártált filmeknél néha megakad a kép. Régebben semmi gond nem volt az ilyen filmekkel, pedig leformáztam a telót is a mem.egységet is és a mem. kártyát is.
|
csüt. dec. 24, 2009 10:38 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Medical: köszönöm szépen, annyit kérdeznék még, hogy ez ugye csak a 12-es sw-vel működik, a 20-assal nem?
Amúgy kérdezném az N97-es tulajokat, hogy ki hogy használja:
- 12es sw-vel és akkor működik a helloox, vagy
- 20-as sw-vel, mivel annyival jobb, hogy megéri azt, hoyg egyesével kelljes szignózni minden egyes *.sis file-t telepítlés előtt
(szerintem az enyémen 12-es sw lesz ha holnap megjön végre, ezért kérdezem, hogy érdemes-e elsőnek frissíteni vagy hagyjam a frissítést és helloox-al meg tudok oldani mindent...)
Hát, ez a kérdés tárgytalan.... megvan a készülék, T-s, és már gyárilag a 20-as sw van rajta.Holnap irány a Nokia mintabolt, gyári 20-as sw csere, vagy szerintetek felesleges lenne rátenni a gyári sw-t
|
kedd dec. 22, 2009 13:50 |
|
|
Medical
arany tag
|
john30 írta: epyc írta: john30 írta: Sziasztok, pár napon belül megjön a black N97-esem. Előtte felkészülök minden fontosra, és ez az első - melyik a legjobb és legkönnyebb h@ack elvégzése erre a készülékre (az N95-ösömön levő hellocarbide-módszer gondolom erre már nem jó)... Köszönöm előre is a segítséget! Mit értesz hack alatt? Természetese azt, hogy fusson minden általam feltelepítendő program annélkül, hogy külön, egyesével szignózni kelljen, bármilyen *.sis alkalmazás/program/téma stb. "kérdés" nélkül fel lehessen telepíteni. Az N95-ösnél a hellocarbide kis alkalmazás erre tökéletes volt.
Szia. Én az alábbi, írás szerint csináltam.
HelloOX – a legegyszerűbb Symbian hack!
2009. február 03. (09:51) | Modding, Trükkök | Írta: Salmi
A legfrissebb Symbian hack ITT olvasható!
Nagyon sokan szeretnének érdekes játékokat, programokat feltelepíteni Nokia telefonukra, de a Symbian operációs rendszer nem engedi, mivel az adott fájl épp nincs szignózva. Lássuk hogyan lehet kikerülni a szignózást és feloldani azt a korlátot, ami megakadályozza, hogy telefonunk rendszermappáiban kutakodjuk/módosításokat hajtsunk végre.
Csupán egy fájlra van szükség a trükkhöz. Nagyon fontos, hogy OPDA-s .cer és .key fájlra szükségünk lesz, amikkel szignózzuk a HelloOX alkalmazást!!!
1. Töltsük le ezt a csomagot:
HelloOX hack 1.04 (181.8 KiB, 6,550 hits)
Néhányan azt jelentették, hogy az 1.04 sok esetben azt okozza, hogy formázni kell a telefont (főleg Nokia N95 8GB esetében)! Azt ajánlom elsősorban próbáljátok meg a régi, 1.03-as verziót:
HelloOX hack 1.03 (187.5 KiB, 3,561 hits)
2. Szignózzuk a HelloOX-t az OPDA-s tanúsítvánnyal. Az OPDA-s .cer és .key fájlok beszerzésének folyamatát ezen az oldalon nézzétek meg!
Szignózáshoz ajánlom a SISSigner Pc alkalmazást (a jelszó mezőt üresen kell hagyni!):
SISSigner (816.4 KiB, 2,338 hits)
3. Ezután következhet a HelloOX telepítése a telefon memóriájába.
4. Ha feltelepítettük, indítsuk el a telefon menüjéből a HelloOX alkalmazást! Ekkor elkezdi a hackeléshez szükséges műveleteket a progi.
Több esetben az Applying patches fázisnál megáll. Ha kb. 5 percig sem megy tovább, akkor érdemes leállítani, majd fájlkezelővel (ajánlott: X-Plore) az E:\Helloox-ból a ROMPatcher.sisx fájlt manuálisan telepíteni.
Amint ezzel megvagyunk, indítsuk el újból a HelloOX-t. Akkor vagyunk sikeresek, ha az Everything Done. You can uninstall me now! üzenetet kapjuk a végén! (Amikor rákérdez, hogy a Modo fájlkezelőt telepíteni akarjuk-e, a nemleges válaszra kattintsunk!)
5. Mostmár csak a feltelepült ROMPatcher-ben lévő patch-eket kell aktiválni és automatikus indításra állítani!
FP2-re nincs még megfelelő installserver.exe fájl, ezért a ROMPatcher-el és egy patch segítségével érjük el, hogy ne kelljen szignózni. Ez a patch az 1.04-ben már bentvan, de ha ezzel mégsem működne, N96, 5320, N79, 5800, N78, 622Oc, INNOV8, N85 telefonokra egy patch gyűjtemény innen letölthető:
Installserver patch gyűjtemény (4.0 KiB, 3,323 hits)
Amennyiben már hackelve van a telefon egy előző módszerrel, akkor a mostanit nem kell újból megcsinálni!
Mit kell tenni, ha nem fut, vagy más gond van az n-gage játékkal:
Az Open4All patch-et kapcsoljátok ki ROMPatcher-ben!
Természetesen mindent saját felelősségre csináljatok!
Várom a visszajelzéseket !
|
hétf. dec. 21, 2009 11:06 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
epyc írta: john30 írta: Sziasztok, pár napon belül megjön a black N97-esem. Előtte felkészülök minden fontosra, és ez az első - melyik a legjobb és legkönnyebb h@ack elvégzése erre a készülékre (az N95-ösömön levő hellocarbide-módszer gondolom erre már nem jó)... Köszönöm előre is a segítséget! Mit értesz hack alatt?
Természetese azt, hogy fusson minden általam feltelepítendő program annélkül, hogy külön, egyesével szignózni kelljen, bármilyen *.sis alkalmazás/program/téma stb. "kérdés" nélkül fel lehessen telepíteni.
Az N95-ösnél a hellocarbide kis alkalmazás erre tökéletes volt.
|
hétf. dec. 21, 2009 10:11 |
|
|
epyc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 294 Tartózkodási hely: Debrecen
|
john30 írta: Sziasztok, pár napon belül megjön a black N97-esem. Előtte felkészülök minden fontosra, és ez az első - melyik a legjobb és legkönnyebb h@ack elvégzése erre a készülékre (az N95-ösömön levő hellocarbide-módszer gondolom erre már nem jó)... Köszönöm előre is a segítséget!
Mit értesz hack alatt?
|
hétf. dec. 21, 2009 8:12 |
|
|
john30
arany tag
|
Sziasztok, pár napon belül megjön a black N97-esem.
Előtte felkészülök minden fontosra, és ez az első - melyik a legjobb és legkönnyebb h@ack elvégzése erre a készülékre
(az N95-ösömön levő hellocarbide-módszer gondolom erre már nem jó)...
Köszönöm előre is a segítséget!
|
szomb. dec. 19, 2009 13:13 |
|
|
drkuhl
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Álom világ
|
Sziasztok!
Van egy N97-em ami pannonos, most valami oknál fogva nem akar bluetoothon adatot fogadni. Megtalálja a másik készülék én elfogadom hogy küldheti az adatot de utána nem történik semmi. Szerintetek szofver vagy valami más a probléma? Köszi előre is.
|
kedd dec. 15, 2009 11:33 |
|
|
balha
arany tag
|
Nekem is az új T-s szoft van fent, és van benne wifi
|
szer. dec. 02, 2009 22:16 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Re: Wifi volt, nincs
Macika írta: csab2 írta: Macika írta: csab2 írta: Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)! Az nem lehet, hogy átrendezték a menüt és megvan az csak máshol? Valóban nincs benne frissítés után, köszönhető az idiótán megoldott "maradjonmegmindenadat" frissítési technika miatt. Egy HR után meglesz a WLAN, persze törlődik minden, lehet elölről feltölteni a telót SW-vel, csak a névjegyzék/üzenetek/naptár a visszarakható. OK, de én korábban javasoltam, hogy próbálja meg újra a frissítést Hard Resettel előtte és utána. Erre válaszolta, hogy 3x megtörtént. Erre reagáltam azt, amit idéztél. Olvastam, de nekem az jött le az irományból, hogy csak az újraszoftverezést végezte el 3x, mert nem kérdezett rá a HR mikéntjére...
He-he, az lehet, de én nem véletlenül írtam neki a HR-t. Majd közli, hogy végül megcsinálta-e vagy sem. Habár neked lesz igazad, és szerintem nem. Akkor viszont pontatlanul válaszolt nekem.
|
vas. nov. 29, 2009 13:15 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
csab2 írta: Macika írta: csab2 írta: Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)! Az nem lehet, hogy átrendezték a menüt és megvan az csak máshol? Valóban nincs benne frissítés után, köszönhető az idiótán megoldott "maradjonmegmindenadat" frissítési technika miatt. Egy HR után meglesz a WLAN, persze törlődik minden, lehet elölről feltölteni a telót SW-vel, csak a névjegyzék/üzenetek/naptár a visszarakható. OK, de én korábban javasoltam, hogy próbálja meg újra a frissítést Hard Resettel előtte és utána. Erre válaszolta, hogy 3x megtörtént. Erre reagáltam azt, amit idéztél. Olvastam, de nekem az jött le az irományból, hogy csak az újraszoftverezést végezte el 3x, mert nem kérdezett rá a HR mikéntjére...
|
vas. nov. 29, 2009 13:13 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Macika írta: csab2 írta: Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)! Az nem lehet, hogy átrendezték a menüt és megvan az csak máshol? Valóban nincs benne frissítés után, köszönhető az idiótán megoldott "maradjonmegmindenadat" frissítési technika miatt. Egy HR után meglesz a WLAN, persze törlődik minden, lehet elölről feltölteni a telót SW-vel, csak a névjegyzék/üzenetek/naptár a visszarakható.
OK, de én korábban javasoltam, hogy próbálja meg újra a frissítést Hard Resettel előtte és utána. Erre válaszolta, hogy 3x megtörtént. Erre reagáltam azt, amit idéztél.
|
vas. nov. 29, 2009 12:57 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
csab2 írta: Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)! Az nem lehet, hogy átrendezték a menüt és megvan az csak máshol? Valóban nincs benne frissítés után, köszönhető az idiótán megoldott "maradjonmegmindenadat" frissítési technika miatt.
Egy HR után meglesz a WLAN, persze törlődik minden, lehet elölről feltölteni a telót SW-vel, csak a névjegyzék/üzenetek/naptár a visszarakható.
|
vas. nov. 29, 2009 12:39 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)!
Az nem lehet, hogy átrendezték a menüt és megvan az csak máshol?
|
vas. nov. 29, 2009 9:47 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Tapasztalatok szerint milyen az új T-s verzió, és hányas?
|
szomb. nov. 28, 2009 19:56 |
|
|
Voyage
vas-tag
|
csab2 írta: Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)! Ne haragudj, de ezt nem hiszem. Lehet, hogy nálad valami nem oké volt a frissítéssel. Én mindenképpen újrapróbálnám a helyedben úgy, hogy előtte és utána is csinálnék egy hard restet.
Megtörtént.
Már 3-szor is. És semmi...
|
szomb. nov. 28, 2009 17:47 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Voyage írta: Sziasztok! Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot! Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle! Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)!
Ne haragudj, de ezt nem hiszem. Lehet, hogy nálad valami nem oké volt a frissítéssel. Én mindenképpen újrapróbálnám a helyedben úgy, hogy előtte és utána is csinálnék egy hard restet.
|
szomb. nov. 28, 2009 17:45 |
|
|
Voyage
vas-tag
|
Wifi volt, nincs
Sziasztok!
Nekem is T-s N97-em van, tegnap feltettem az új szoftot!
Aki tudja, ne tegye fel, mert a WiFi-t kihagyták belőle!
Beállítások->Kapcsolatok-nál nincsen, csak mobilnettel lehet rajta netezni, 20-as szoftban nincs WiFi(WLAN)!
|
szomb. nov. 28, 2009 16:44 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
barcelons írta: Dannyboy írta: barcelons írta: Windows 7-em van, már nem az első probléma amivel szembenézek a használata során, szóval megy vissza az XP. Addig is, míg erre lesz időm, sw-t szeretnék telepíteni... Egyébként PC Suite fenn van, amikor abban elindítottam az NSu-t, és letöltötte a frissítést, kiírta, hogy az oprendszer nem támogatott, kattintsak az OK gombra a megszakításhoz. Utána pedig azt, hogy "az ablak pár másodperc múlva bezárul, a telepítés ezután folytatódik" Kb fél óra után nem vártam tovább a néhány másodpercre... Alább leírtam neked a megoldást. Emiatt nem kell downgrade-elni. Köszi, meg fogom próbálni úgy, ahogy leírtad.
Ne add fel, nekem is W7-em van és a Dannyboy Kolléga által leírt megoldás műxik. Egyébként ez a kompatibilitási rész egész jól meg van csinálva a W7-ben, kellett már használnom többször is és XP-s progik simán elfutnak rajta. Volt olyan, amikor a telepítőt kellett régebbi környezetben futtatni, volt amikor az exe-t, de eddig minden elindult a W7-en, amit próbáltam
|
pén. nov. 27, 2009 0:03 |
|
|
barcelons
vas-tag
|
Dannyboy írta: barcelons írta: Windows 7-em van, már nem az első probléma amivel szembenézek a használata során, szóval megy vissza az XP. Addig is, míg erre lesz időm, sw-t szeretnék telepíteni... Egyébként PC Suite fenn van, amikor abban elindítottam az NSu-t, és letöltötte a frissítést, kiírta, hogy az oprendszer nem támogatott, kattintsak az OK gombra a megszakításhoz. Utána pedig azt, hogy "az ablak pár másodperc múlva bezárul, a telepítés ezután folytatódik" Kb fél óra után nem vártam tovább a néhány másodpercre... Alább leírtam neked a megoldást. Emiatt nem kell downgrade-elni.
Köszi, meg fogom próbálni úgy, ahogy leírtad.
|
csüt. nov. 26, 2009 13:18 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
barcelons írta: Windows 7-em van, már nem az első probléma amivel szembenézek a használata során, szóval megy vissza az XP. Addig is, míg erre lesz időm, sw-t szeretnék telepíteni... Egyébként PC Suite fenn van, amikor abban elindítottam az NSu-t, és letöltötte a frissítést, kiírta, hogy az oprendszer nem támogatott, kattintsak az OK gombra a megszakításhoz. Utána pedig azt, hogy "az ablak pár másodperc múlva bezárul, a telepítés ezután folytatódik" Kb fél óra után nem vártam tovább a néhány másodpercre...
Alább leírtam neked a megoldást. Emiatt nem kell downgrade-elni.
|
csüt. nov. 26, 2009 12:12 |
|
|
barcelons
vas-tag
|
Imici1972 írta: barcelons írta: Sziasztok! Újabb segítségre lenne szükségem. Olvasom, hogy a T-mobilnál is kijött az új frissítés NSU-ra. Amikor próbálom telepíteni, azt írja, hogy az operációs rendszer nem támogatott. Mit tegyek? Köszi a választ! Mit próbálsz telepíteni? Az NSU-t? Milyen oprendszer fut a számítógépeden? Ha Windows7, akkor még várnod kell egy kicsit, mert az NSU jelenleg nem fut rajta. PC Suite-ra kijött már a W7 kompatibilis verzió, NSU-ra tudtommal még nem.
Windows 7-em van, már nem az első probléma amivel szembenézek a használata során, szóval megy vissza az XP. Addig is, míg erre lesz időm, sw-t szeretnék telepíteni...
Egyébként PC Suite fenn van, amikor abban elindítottam az NSu-t, és letöltötte a frissítést, kiírta, hogy az oprendszer nem támogatott, kattintsak az OK gombra a megszakításhoz.
Utána pedig azt, hogy "az ablak pár másodperc múlva bezárul, a telepítés ezután folytatódik"
Kb fél óra után nem vártam tovább a néhány másodpercre...
|
csüt. nov. 26, 2009 10:29 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Imici1972 írta: Mit próbálsz telepíteni? Az NSU-t? Milyen oprendszer fut a számítógépeden? Ha Windows7, akkor még várnod kell egy kicsit, mert az NSU jelenleg nem fut rajta. PC Suite-ra kijött már a W7 kompatibilis verzió, NSU-ra tudtommal még nem.
Erre van megoldás, csak a letöltött telepítőfájl tulajdonságainál ki kell választani a futtatási környezetet, mondjuk pl. vista sp2-re és aztán települ adminisztrátor módban és működik utána hibátlanul (tapasztalat)!
|
csüt. nov. 26, 2009 8:50 |
|
|
epyc
arany tag
|
Mondanám azt, hogy próbálja meg OTA frissíteni, de én valahogy a T-s szoftware-ben nem találtam ilyet. A mostani gyáriban már van. Ettől függetlenül nézd meg, hogy van e szoftwarefrissítés az alkalmazások között és ha igen, akkor próba azzal
|
csüt. nov. 26, 2009 7:21 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
barcelons írta: Sziasztok! Újabb segítségre lenne szükségem. Olvasom, hogy a T-mobilnál is kijött az új frissítés NSU-ra. Amikor próbálom telepíteni, azt írja, hogy az operációs rendszer nem támogatott. Mit tegyek? Köszi a választ!
Mit próbálsz telepíteni? Az NSU-t?
Milyen oprendszer fut a számítógépeden? Ha Windows7, akkor még várnod kell egy kicsit, mert az NSU jelenleg nem fut rajta.
PC Suite-ra kijött már a W7 kompatibilis verzió, NSU-ra tudtommal még nem.
|
szer. nov. 25, 2009 23:18 |
|
|
barcelons
vas-tag
|
Sziasztok!
Újabb segítségre lenne szükségem. Olvasom, hogy a T-mobilnál is kijött az új frissítés NSU-ra. Amikor próbálom telepíteni, azt írja, hogy az operációs rendszer nem támogatott.
Mit tegyek?
Köszi a választ!
|
szer. nov. 25, 2009 22:36 |
|
|
epyc
arany tag
|
Alexfux írta: És mért kell halkan! Kiabálj! Mert én is azt fogok otthon, miután sikerült frissítenem! Köszi az infot.
Ááá, leállnék itt kiabálni, Macikáék egy pillanat alatt kintebb tennének egy ajtóval
Más. PC-n van egy eWallet programom, ami arra jó, hogy jelszavakat, banki adatokat, stb. tudok tárolni egy jelszó segítségével. Namármost tudom, hogy ugyanilyen van Symbianra is, de már annyi adat felgyűlt, hogy egyszerűbb lenne exportálni ezeket egy txt fájlba és jelszavazni. Létezik olyan program, ami ezt tudná? Vagy esetleg olyan, ami feltelepül a PC-re is, meg a telefonra is és ha PC-n írok bele valamit, akkor szinkronizálja a mobilra is? Windows Mobile-on van ilyen (szintén az eWallet), de Symbianra ez a progi nincs. Ötlet esetleg?
|
szer. nov. 25, 2009 13:54 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Alexfux írta: epyc írta: Alexfux: halkan jegyzem meg, hogy már nem kell tovább várnod A T-s szoftware is elérhető immáron. És mért kell halkan! Kiabálj! Mert én is azt fogok otthon, miután sikerült frissítenem! Köszi az infot.
Nem bírtam várni, most gyorsan lefrissítettem. Egyelőre működik!
|
szer. nov. 25, 2009 12:58 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
epyc írta: Alexfux: halkan jegyzem meg, hogy már nem kell tovább várnod A T-s szoftware is elérhető immáron.
És mért kell halkan! Kiabálj! Mert én is azt fogok otthon, miután sikerült frissítenem!
Köszi az infot.
|
szer. nov. 25, 2009 12:09 |
|
|
epyc
arany tag
|
Alexfux: halkan jegyzem meg, hogy már nem kell tovább várnod A T-s szoftware is elérhető immáron.
|
szer. nov. 25, 2009 7:41 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Winston_Wolf írta: hf2 írta: Alexfux írta: Belevágok a hard reset-be. Meglepően gyorsan végezni lehet vele. Csak egy 5 kilós samu kell hozzá...
Ha az nem is, de flexibilis ujjak igen. Nekem kb. 4-edszerre sikerült. De én béna vagyok.
Azóta viszont használható a teló, csak a V11 sw. problémáival találkozom és anyázok, hogy miért nem lehet már magasabb verziójura cserélni a Tré-s sw-t. De türelem, tornaterem!
|
kedd nov. 24, 2009 13:31 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
hf2 írta: Alexfux írta: Belevágok a hard reset-be. Meglepően gyorsan végezni lehet vele.
Csak egy 5 kilós samu kell hozzá...
|
hétf. nov. 23, 2009 11:38 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
Alexfux írta: Belevágok a hard reset-be.
Meglepően gyorsan végezni lehet vele.
|
hétf. nov. 23, 2009 11:06 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Alexfux írta: Belevágok a hard reset-be. Bár azt még nem tudom, hogyan fogom annyira kicsavarni a kezem, hogy ezt a 4 gombot egyszerre meg tudjam nyomni! Csinálok a mem.kártyára a névjegyekről mentést, aztán had szaladjék...
A műtét sikerült, a beteg a körülményekhez képest jól van. A Névjegyzék visszaállt, a Nokia Maos 3.01 műxik, és még nem lassúzik. Sw.-t nem cseréltem, arról még győzködöm magam, meg még nem kerestem meg a garilevelet.
|
hétf. nov. 23, 2009 11:00 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Belevágok a hard reset-be.
Bár azt még nem tudom, hogyan fogom annyira kicsavarni a kezem, hogy ezt a 4 gombot egyszerre meg tudjam nyomni!
Csinálok a mem.kártyára a névjegyekről mentést, aztán had szaladjék...
|
vas. nov. 22, 2009 21:14 |
|
|
hf2
ezüst tag
|
epyc írta: hf2 lehet magára a bekapcsolás beállítására gondolt. Bemész az Alkalmazások->Hely->Helymeghatár.->Helymeghat. módszerek és ezen belül engedélyezed a Kiegészített GPS-t. Ezzel valóban van 10 mp-en belül műholdad
Pont erre gondoltam, köszönöm!
Gyárilag be volt kapcsolva
|
vas. nov. 22, 2009 15:05 |
|
|
epyc
arany tag
|
john30: Simán működik Mivel magam is debreceni vagyok, már végigjártam ezt a procedúrát és vannak annyira jó fejek a Nokiás srácok, hogy garancialevél ellenében megcsinálják (szintén belepecsételtek)!
Egyébként a Pannon és a Voda szoftware-jei már kint vannak, valamint jó pár T-Mobile-os is. Szóval szerintem csak idő kérdése (szerintem nem is olyan soké) és hamarosan lehet frissíteni NSU-val is a brandelt softokat.
|
vas. nov. 22, 2009 0:38 |
|
|
john30
arany tag
|
Dannyboy írta: john30 írta: Mivel lassan lejár a T-nél a 2 évem, erősen gondokozok egy ilyen készülék-váltáson (N95-ről).
Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e azt csinálni (mint anno 2 éve tettem az N95-tel), hogy : - vásárlás után beviszem a hivatalos Nokia-szervizbe, és kérek rá sw-frissítést, azaz természetesen ettől nem lesz kf., viszont nem kell várnom a T-s sw frissítésre (ha kijön egyáltalán!), azaz NSU-val otthon mindig tudom frissíteni, ha kijön az újabb verzió (és még a garancia is megmarad).
Valaki már végigjárta ezt az utat?Működik ez az elképzelésema gyakorlatban?
Köszönöm a választ előre is. Nem tudom hogy csináltad az N95-tel, mert elvileg az első házi frissítés során visszakerül rá a T-s szoft. Mivel a szervizben nem írják át a product code-ot gyári függetlenre, így marad T-s, ami azt jelenti, amit már fentebb írtam: az első házi sw frissítés után ismét bámulhatod a web'n'walk ikont böngészőnél.
Ez érdekes, mert a (debreceni) hivatalos Nokia szervizbe vittem az N95-t, ők rátették a frissebb sw-t (ha jól emlékszem, 12-es T-ssel vettem meg, és a Nokiánál a 20-asra frissítették fel, ami a T-nél nem akarózott kijönni jó sokáig, ezért vittem el), majd kijött a 30-as, az már én tettem fel simán otthon NSU-val,amikor megjelent, még aznap, és semmi web 'n walk vagy T-s tartalom nem volt/nincs azóta sem rajta.
A 31-es sw-t nem tettem fel (hiába ajánla fel az NSU, hogy van frissebb sw is), tökéletes a 30-assal is. A Nokia boltban a T-s garanciapapírra pecsét+sw frissítést be is írták, ahogy kell.
Ezért érdekel, hogy akkor ez az N97-el is hasonlóan működik/működhet
|
szomb. nov. 21, 2009 21:40 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
|
john30 írta: Mivel lassan lejár a T-nél a 2 évem, erősen gondokozok egy ilyen készülék-váltáson (N95-ről).
Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e azt csinálni (mint anno 2 éve tettem az N95-tel), hogy : - vásárlás után beviszem a hivatalos Nokia-szervizbe, és kérek rá sw-frissítést, azaz természetesen ettől nem lesz kf., viszont nem kell várnom a T-s sw frissítésre (ha kijön egyáltalán!), azaz NSU-val otthon mindig tudom frissíteni, ha kijön az újabb verzió (és még a garancia is megmarad).
Köszönöm a választ előre is.
Nem tudom hogy csináltad az N95-tel, mert elvileg az első házi frissítés során visszakerül rá a T-s szoft. Mivel a szervizben nem írják át a product code-ot gyári függetlenre, így marad T-s, ami azt jelenti, amit már fentebb írtam: az első házi sw frissítés után ismét bámulhatod a web'n'walk ikont böngészőnél.
|
szomb. nov. 21, 2009 20:33 |
|
|
john30
arany tag
|
Mivel lassan lejár a T-nél a 2 évem, erősen gondokozok egy ilyen készülék-váltáson (N95-ről).
Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e azt csinálni (mint anno 2 éve tettem az N95-tel), hogy :
- vásárlás után beviszem a hivatalos Nokia-szervízbe, és kérek rá sw-frissítést, azaz természetesen ettől nem lesz kf., viszont nem kell várnom a T-s sw frissítésre (ha kijön egyáltalán!), azaz NSU-val otthon mindig tudom frissíteni, ha kijön az újabb verzió (és még a garancia is megmarad).
Köszönöm a választ előre is.
|
szomb. nov. 21, 2009 20:23 |
|
|