Szerző |
Üzenet |
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
Re: Nokia E51
Macika írta: A Voda nem engedi (de szerintem a többi szolgáltató sem) más SMTP használatát, mint a saját, vodafonosét. Ennyi a megoldás. A Telenor engedi (26-os porton próbáltam). A 25-ös portot szokták tiltani, de ez nem mobilfüggő, a UPC is csak külön kérésre nyitja meg, alapból zárt. A Gmail nem 25-ös port, itt az szokott lenni a hiba, hogy elfelejtik átállítani a portokat és a titkosítást.
|
kedd aug. 24, 2010 13:41 |
|
|
dpetibane
ezüst tag
|
Hello, nehezen hallom az E51-em max hangerőn! Kellene Pesten, pest környékén szerviz, aki kicserélné a hangszóróm. Olyan kell, ahol megvárhat a dolog és nem nyúzzák azét a telóm, magyarán értenek hozzá. Kérek segítséget. Köszönöm
|
kedd aug. 10, 2010 21:31 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
dzsozefo írta: Üdv! Jó régen jártam itt de még mindig él az én kis E51-em Szóval lenne pár kérdésem hozzátok. Vodafonos- lettem és előfizettem a hobby net csomagra - tökéletes működik minden és a gyorsasággal is megvagyok elégedve. Amire kell arra jó ! - Eddig WIFIN keresztül leveleztem de most szeretném a Vodanetről küldeni a leveleimet a telóról. Gmailes címmel rendelkezem. Sajnos nem kapja le a leveleket és ki se tudok küldeni. Valakinek vmi ötlet? Gmailes alkalmazással tökéletesen megy de több címem van. Valami másik email kezelő progi? + 2db off kérdés: 6500classic - beraktam a voda kártyámat de sajnos nem akar felmenni a netre a beállítások ellenére sem. Köze van hozzá azért meg T-szoft van rajta, de független? " nem hinném " Ugyan ez van az Iphonnal is - berakom a kártyát - 3g bekapcsolva, adat szolg. is, net beállitva " apn " de a safari visszadobja h nem tud felkuszni. Iphone 3G Swisscomos Jailbreak/függetlenített Köszönöm, hálásan ha valaki építőjellegű hozzászólást szúrna be. (m...macika...)A Voda nem engedi (de szerintem a többi szolgáltató sem) más SMTP használatát, mint a saját, vodafonosét. Ennyi a megoldás.
|
pén. aug. 06, 2010 13:35 |
|
|
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
dzsozefo írta: Üdv! Jó régen jártam itt de még mindig él az én kis E51-em Szóval lenne pár kérdésem hozzátok. Vodafonos- lettem és előfizettem a hobby net csomagra - tökéletes működik minden és a gyorsasággal is megvagyok elégedve. Amire kell arra jó ! - Eddig WIFIN keresztül leveleztem de most szeretném a Vodanetről küldeni a leveleimet a telóról. Gmailes címmel rendelkezem. Sajnos nem kapja le a leveleket és ki se tudok küldeni. Valakinek vmi ötlet? Ha a portokat és titkosítást is jól állítottad be akkor nincs ötletem. http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=13287Gmail esetében viszont nem érdemes a beépített klienst használni, a Gmail app sokkal jobb.
|
pén. aug. 06, 2010 13:20 |
|
|
dzsozefo
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 20, 2004 19:49 Hozzászólások: 80 Tartózkodási hely: Itt vagyok, ott vagyok, mindenhol vagyok!
|
juha írta: dzsozefo írta: Üdv! Jó régen jártam itt de még mindig él az én kis E51-em Szóval lenne pár kérdésem hozzátok. Vodafonos- lettem és előfizettem a hobby net csomagra - tökéletes működik minden és a gyorsasággal is megvagyok elégedve. Amire kell arra jó ! - Eddig WIFIN keresztül leveleztem de most szeretném a Vodanetről küldeni a leveleimet a telóról. Gmailes címmel rendelkezem. Sajnos nem kapja le a leveleket és ki se tudok küldeni. Valakinek vmi ötlet? Gmailes alkalmazással tökéletesen megy de több címem van. Valami másik email kezelő progi? + 2db off kérdés: 6500classic - beraktam a voda kártyámat de sajnos nem akar felmenni a netre a beállítások ellenére sem. Köze van hozzá azért meg T-szoft van rajta, de független? " nem hinném " Ugyan ez van az Iphonnal is - berakom a kártyát - 3g bekapcsolva, adat szolg. is, net beállitva " apn " de a safari visszadobja h nem tud felkuszni. Iphone 3G Swisscomos Jailbreak/függetlenített Köszönöm, hálásan ha valaki építőjellegű hozzászólást szúrna be. (m...macika...)ha többi címed is gmail-es, azt be tudod állítani a gmailes alkalmazásban. ha mindegyik más, akkor passz. Köszönöm a gyors választ. Teljesen igazad van elkerülte a figyelmemet, tökéletes. Gondolom ez a megoldás létezik más symb. rendszerre is a közeljövőben. E51 csere 5230 v c5 -re
|
hétf. aug. 02, 2010 20:28 |
|
|
juha
ezüst tag
|
dzsozefo írta: Üdv! Jó régen jártam itt de még mindig él az én kis E51-em Szóval lenne pár kérdésem hozzátok. Vodafonos- lettem és előfizettem a hobby net csomagra - tökéletes működik minden és a gyorsasággal is megvagyok elégedve. Amire kell arra jó ! - Eddig WIFIN keresztül leveleztem de most szeretném a Vodanetről küldeni a leveleimet a telóról. Gmailes címmel rendelkezem. Sajnos nem kapja le a leveleket és ki se tudok küldeni. Valakinek vmi ötlet? Gmailes alkalmazással tökéletesen megy de több címem van. Valami másik email kezelő progi? + 2db off kérdés: 6500classic - beraktam a voda kártyámat de sajnos nem akar felmenni a netre a beállítások ellenére sem. Köze van hozzá azért meg T-szoft van rajta, de független? " nem hinném " Ugyan ez van az Iphonnal is - berakom a kártyát - 3g bekapcsolva, adat szolg. is, net beállitva " apn " de a safari visszadobja h nem tud felkuszni. Iphone 3G Swisscomos Jailbreak/függetlenített Köszönöm, hálásan ha valaki építőjellegű hozzászólást szúrna be. (m...macika...)ha többi címed is gmail-es, azt be tudod állítani a gmailes alkalmazásban. ha mindegyik más, akkor passz.
|
hétf. aug. 02, 2010 20:09 |
|
|
dzsozefo
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 20, 2004 19:49 Hozzászólások: 80 Tartózkodási hely: Itt vagyok, ott vagyok, mindenhol vagyok!
|
Üdv! Jó régen jártam itt de még mindig él az én kis E51-em Szóval lenne pár kérdésem hozzátok. Vodafonos- lettem és előfizettem a hobby net csomagra - tökéletes működik minden és a gyorsasággal is megvagyok elégedve. Amire kell arra jó ! - Eddig WIFIN keresztül leveleztem de most szeretném a Vodanetről küldeni a leveleimet a telóról. Gmailes címmel rendelkezem. Sajnos nem kapja le a leveleket és ki se tudok küldeni. Valakinek vmi ötlet? Gmailes alkalmazással tökéletesen megy de több címem van. Valami másik email kezelő progi? + 2db off kérdés: 6500classic - beraktam a voda kártyámat de sajnos nem akar felmenni a netre a beállítások ellenére sem. Köze van hozzá azért meg T-szoft van rajta, de független? " nem hinném " Ugyan ez van az Iphonnal is - berakom a kártyát - 3g bekapcsolva, adat szolg. is, net beállitva " apn " de a safari visszadobja h nem tud felkuszni. Iphone 3G Swisscomos Jailbreak/függetlenített Köszönöm, hálásan ha valaki építőjellegű hozzászólást szúrna be. (m...macika...)
|
hétf. aug. 02, 2010 20:04 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Hi! Használ valaki adatforgalom-számláló progit sikerrel? Mert nekem a dataqouta nem működik a többi meg vagy csak korlátoz vagy ősrégi OS-re készült, pedig jó lenne felmérni a szokásaim egy előfizetés előtt. Valakinek ötlet?
|
vas. jún. 20, 2010 19:21 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Takika írta: Hello! Van valami egyszerű (és olcsó ) módszer E51 függetlenítésre? Bele kéne tolnom egy vodás kártyát a T-s E51-be... Mit értesz olcsó alatt? Megfelelő box és FBUS kábelfej-készlet kell hozzá (50-60e Ft minimum) és némi rutin, hogy ne legyen belőle levélnehezék. Ez szerinted egyszerű és olcsó? Ha bővebben érdekel, PÜ.
|
hétf. jún. 07, 2010 16:53 |
|
|
Takika
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 9:34 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hello! Van valami egyszerű (és olcsó ) módszer E51 függetlenítésre? Bele kéne tolnom egy vodás kártyát a T-s E51-be...
|
hétf. jún. 07, 2010 10:43 |
|
|
Vidu
vas-tag
|
Sziasztok!
Vki találkozott már olyannal, hogy adott 2 wifi hálózat. Az egyik az otthoni a másik a melóhelyi. Mindkettő jelszóval védett, a melóhelyi WIERA (ennél nem tudom pontosan, hogy hogy vannak a beállítások, de tuti, hogy nem a kábeles net van wifi routerrel szétszórva), az otthoni pedig UPC kábel, Netgear wifi routeren.
A jelenség: a melóhelyin simán megy a youtube, egyből nyitja a flash player-t és lejátszik bmit. Az otthonin viszont bár megnyitja a flash player-t, de a betöltésnél elakad ill. semmilyen más flash-t igénylő dolgot nem nyit meg.
Köszi előre is a segítséget!
Üdv, G.
|
szomb. jún. 05, 2010 20:55 |
|
|
Adriks
vas-tag
|
maaniac írta: Adriks írta: Helló,sziasztok! Új vagyok itt!Lehet hülyeséget kérdezek de én azt nem akarom elhinni hogy E51-en nem lehet teljes méretű háttérképet betenni!Ebben segítsetek már nekem hogy most lehet-e vagy sem és ha lehet akkor hogy? Előre is köszönöm! nem hülyeség...alapból nemtudja ezért van ez a progi Nagyon szépen köszönöm!!További jó forumozgatást! Sziasztok!
|
pén. jún. 04, 2010 15:05 |
|
|
maaniac
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 20, 2009 11:30 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: Szlovákia
|
Adriks írta: Helló,sziasztok! Új vagyok itt!Lehet hülyeséget kérdezek de én azt nem akarom elhinni hogy E51-en nem lehet teljes méretű háttérképet betenni!Ebben segítsetek már nekem hogy most lehet-e vagy sem és ha lehet akkor hogy? Előre is köszönöm! nem hülyeség...alapból nemtudja ezért van ez a progi
|
csüt. jún. 03, 2010 20:07 |
|
|
Adriks
vas-tag
|
Helló,sziasztok! Új vagyok itt!Lehet hülyeséget kérdezek de én azt nem akarom elhinni hogy E51-en nem lehet teljes méretű háttérképet betenni!Ebben segítsetek már nekem hogy most lehet-e vagy sem és ha lehet akkor hogy? Előre is köszönöm!
|
csüt. jún. 03, 2010 18:46 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Lalamper írta: Valaki tudna irni hogy PONTOSAN mi az újdonság a 410-es sw-ben?
Esetleg, hogy érdemes-e frissiteni 400-ról..? Mert nem akarom elcsesszenteni pl. a jelenleg jól működő hekkelt Nokiamaps-et pl.
Ja, mégegy kérdés: működő Ovi Maps-et lehet rá varázsolni?
Köszönööööm! Én felraktam, de semmi különös, nekem azóta nem fagy le hívásfogadáskor, de lehet nem is azért, hanem mert szimplán újra lett rakva a SW.
|
szomb. máj. 29, 2010 7:40 |
|
|
Lalamper
arany tag
|
Valaki tudna irni hogy PONTOSAN mi az újdonság a 410-es sw-ben?
Esetleg, hogy érdemes-e frissiteni 400-ról..? Mert nem akarom elcsesszenteni pl. a jelenleg jól működő hekkelt Nokiamaps-et pl.
Ja, mégegy kérdés: működő Ovi Maps-et lehet rá varázsolni?
Köszönööööm!
|
pén. máj. 28, 2010 21:33 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Ablakos írta: Hogyan, milyen eszközzel lehet lejátszási listát létrehozni? Valamikor a pcsuite tudta, már nincs benne a zene kezelő. A telefonon nagyon macerás.
Mélyrehatóan nem próbáltam, de Ovi Suiteban van célprogram.
|
kedd máj. 25, 2010 18:32 |
|
|
Ablakos
ezüst tag
|
Hogyan, milyen eszközzel lehet lejátszási listát létrehozni? Valamikor a pcsuite tudta, már nincs benne a zene kezelő. A telefonon nagyon macerás.
|
hétf. máj. 24, 2010 18:11 |
|
|
juha
ezüst tag
|
maaniac írta: juha írta: Tudna valaki segíteni? Mióta felraktam a legújabb firmware-t, rengeteg progit nem tudok installálni. Leginkább szótár program hiányzik. Amihez eddig nem kért tanúsítványt, most már kér. Eddig Mdic volt fent, de már az sem megy fel... Ötletet tud adni valaki hogy lehet felrakni szótár progit a legújabb szoftverre? köszi szia...először is az alkalmazáskezelőben állítsd be a szoftvertelepítést mind-re és az online tanúsítvány ellenőrzést ki-re...ezután vagy szignózod a programokat vagy a hackelt sw-t használod ha a hackelt sw mellett döntenél akkor a módosított fájlokat innen letöltheted...a többit hozzá az előző oldalon megtalálod
Na az alkalmazáskezelőben kellett állítani, azt teljesen elfelejtettem. Most már minden megoldódott. Simán felmennek a programok.
Köszi a segítséget.
|
pén. máj. 21, 2010 20:00 |
|
|
maaniac
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 20, 2009 11:30 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: Szlovákia
|
juha írta: Tudna valaki segíteni? Mióta felraktam a legújabb firmware-t, rengeteg progit nem tudok installálni. Leginkább szótár program hiányzik. Amihez eddig nem kért tanúsítványt, most már kér. Eddig Mdic volt fent, de már az sem megy fel... Ötletet tud adni valaki hogy lehet felrakni szótár progit a legújabb szoftverre? köszi
szia...először is az alkalmazáskezelőben állítsd be a szoftvertelepítést mind-re és az online tanúsítvány ellenőrzést ki-re...ezután vagy szignózod a programokat vagy a hackelt sw-t használod
ha a hackelt sw mellett döntenél akkor a módosított fájlokat innen letöltheted...a többit hozzá az előző oldalon megtalálod
|
hétf. máj. 17, 2010 7:22 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Tudna valaki segíteni? Mióta felraktam a legújabb firmware-t, rengeteg progit nem tudok installálni. Leginkább szótár program hiányzik.
Amihez eddig nem kért tanúsítványt, most már kér. Eddig Mdic volt fent, de már az sem megy fel...
Ötletet tud adni valaki hogy lehet felrakni szótár progit a legújabb szoftverre?
köszi
|
vas. máj. 16, 2010 17:50 |
|
|
Janaboy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Hát itt ni :)
|
Macika írta: Janaboy írta: Sziasztok!
Segítsetek nekem kicsit..van nekem is egy E51-em, és nagyon halk a hangszóró..sokx inkább headseten beszélek, mert max hangerőn alig hallok vmit! Voltam telefonosnál ő megszúrta azt a gumiszerű anyagot, ami a hangszóró előtt van és a hangszórót és kicseréltem, de semmi változás.
A 400-as sw van fent, ha ennek van jelentősége!
Előre is köszi! üdv Kivolt az a hentes-mészáros??? Őrület, hogy ilyen szakbarbárok merik magukat mobilszervizesnek nevezni. Ez kb. olyan, mintha a lábszagot amputációval gyógyítanák! A hangszóró előtt azért van az a nagyon finom védőháló, hogy megszűrje a port, zsebpiszkot, egyebeket, mert nagyon érzékeny a hangszórója, hamar telemegy trutyival és aztán csak zörög és behalkul. Most oda jutottál a barbár miatt, hogy előlapcsere, hangszórócsere, ez így kb. 6-7e Ft. Utána jó lesz. Egy darabig. A szakszerű javítás a nagynyomású levegővel való tisztítás, esetleg megfelelő oldószerrel fellazítás, utána nagynyomású levegő.
Igen én is néztem, hogy miért csinálja ezt, de ő azt mondta, hogy ezt szokták csinálni
De amúgy rögtön a hangszóró csere után se volt változás igazán..
Végülis nem gond, megérett már egy előlap csere..csak még nem volt kedvem foglalkozni vele, de ez a halkság zavar némileg..
|
vas. máj. 09, 2010 21:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Janaboy írta: Sziasztok!
Segítsetek nekem kicsit..van nekem is egy E51-em, és nagyon halk a hangszóró..sokx inkább headseten beszélek, mert max hangerőn alig hallok vmit! Voltam telefonosnál ő megszúrta azt a gumiszerű anyagot, ami a hangszóró előtt van és a hangszórót és kicseréltem, de semmi változás.
Előre is köszi! üdv Kivolt az a hentes-mészáros???
Őrület, hogy ilyen szakbarbárok merik magukat mobilszervizesnek nevezni.
Ez kb. olyan, mintha a lábszagot amputációval gyógyítanák!
A hangszóró előtt azért van az a nagyon finom védőháló, hogy megszűrje a port, zsebpiszkot, egyebeket, mert nagyon érzékeny a hangszórója, hamar telemegy trutyival és aztán csak zörög és behalkul.
Most oda jutottál a barbár miatt, hogy előlapcsere, hangszórócsere, ez így kb. 6-7e Ft.
Utána jó lesz.
Egy darabig.
A szakszerű javítás a nagynyomású levegővel való tisztítás, esetleg megfelelő oldószerrel fellazítás, utána nagynyomású levegő.
|
vas. máj. 09, 2010 21:07 |
|
|
Janaboy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Hát itt ni :)
|
Sziasztok!
Előre is köszi!
üdv
|
vas. máj. 09, 2010 15:00 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
Pár napja ha hangvezérléses hívást kezdeményezek bluetooth-headseten keresztül, azt csinálja, hogy megtalálja a nevet, közli is finnszlovák akcentussal, hogy hívja, de aztán mégsem. Arról nem is beszélve, hogy az új AD-44 adapterrel meg „nincs tálálát" a válasz. Van ezekre orvosság?
|
csüt. máj. 06, 2010 9:26 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Dannyboy írta: Ha tényleg biztosra akarsz menni, akkor csak a névjegyeket és az üzeneteket állítsd vissza, más nem kell. Így biztosan eltűnik minden felesleges program és fájl (frissítés után kell neki egy *+3+zöld+bekapcs. féle hard reset, utána vissza a bizt. mentés, így tiszta lesz a készülék).
Köszi, azóta már megcsináltam, csak üzenet+névjegyeket visszatettem. A hardreset kimaradt, de igazából ez mit csinál frissítés után? Én úgy tudom ilyenkor teljesen új szoftvert kap, alapbeállításokkal.
A nagyobbik problémám, hogy most néhány progit nem tudok installálni a telefonra. Pl. Mdic, Iphone theme. A régebbi software-el simán ment.
Ötlet?
|
hétf. máj. 03, 2010 15:49 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Ha tényleg biztosra akarsz menni, akkor csak a névjegyeket és az üzeneteket állítsd vissza, más nem kell. Így biztosan eltűnik minden felesleges program és fájl (frissítés után kell neki egy *+3+zöld+bekapcs. féle hard reset, utána vissza a bizt. mentés, így tiszta lesz a készülék).
|
vas. máj. 02, 2010 23:11 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Szvsz ez nem fogja visszatenni a programjaidat. Hacsak nem a memóriakártyára telepítetted. Nekem új sw telepítése után eltûnt a HandySafe programom (is), de szerencsére megmaradt az adatfájlja a Telefonmemória felhasználói fájljai beikszelés miatt. Amúgy nagy anyázás lett volna, persze a magam trehánysága miatt...
|
vas. máj. 02, 2010 19:07 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Na megjött a frissítés. Most úgy szeretném csinálni, hogy az installált programokat ne rakja vissza (ne is mentse le). Ezek közül melyik az?
|
vas. máj. 02, 2010 11:20 |
|
|
dpetibane
ezüst tag
|
Hello,
függetleníteni szeretnék E51-es és egy 6300-ás Nokiát. Pannonról Vodafonra kell átálnunk. Hol, ki és mennyiért lehet ezt vajon megoldani? Sajnos nem tudok semmit hogyan működik ez...
Köszönöm
|
csüt. ápr. 29, 2010 17:46 |
|
|
maaniac
ezüst tag
|
juha írta: ja, szerintem várok akkor, nem olyan fontos. Le tudnád írni légyszíves milyen progikat telepítettél? Lehet hogy valamelyik okozza, de nem tudok rájönni. nálam: google térkép, panoman, calculator, MDic szótár, photo browser, gmail, plusz témák.
köszi
rompatcher, x-plore, powermp3, opera mini, opera mobile, skyfire, slick, flipfont, panoman, wakemeup, symcleanup, mobilhex, smartsis, dictionary, jbaktaskman, tweets60, smsone, lightme, oplogochanger, smart settings, resco photo viewer, gridpatcher, phonetinfo, g-force, isilo, photobrowser, smartworkspace, activefile, pictresizer, btreceiver, lockscreen, monetgate
|
szer. ápr. 07, 2010 21:52 |
|
|
juha
ezüst tag
|
maaniac írta: juha írta: ööö, valamit rosszul csinálok? Nekem gyári független van, és a 400.34.011-re azt írja ez a legfrissebb. A nokiás software updater-el csináltam. Vagy várni kéne még? A Call stability érdekelne, mert van hogy lefagy hívásfogadáskor. arra még kicsit várni kell hogy nsu-n is fentlegyen...de arról az oldalról letudod tölteni és jaf-al vagy phoenixel felrakhatod vagy lehet megoldaná a gondod a 400-as sw újraflashelése is, mivel nálam ilyen hibát nem produkál
ja, szerintem várok akkor, nem olyan fontos.
Le tudnád írni légyszíves milyen progikat telepítettél? Lehet hogy valamelyik okozza, de nem tudok rájönni.
nálam: google térkép, panoman, calculator, MDic szótár, photo browser, gmail, plusz témák.
köszi
|
szer. ápr. 07, 2010 6:11 |
|
|
maaniac
ezüst tag
|
juha írta: ööö, valamit rosszul csinálok? Nekem gyári független van, és a 400.34.011-re azt írja ez a legfrissebb. A nokiás software updater-el csináltam. Vagy várni kéne még? A Call stability érdekelne, mert van hogy lefagy hívásfogadáskor.
arra még kicsit várni kell hogy nsu-n is fentlegyen...de arról az oldalról letudod tölteni és jaf-al vagy phoenixel felrakhatod
vagy lehet megoldaná a gondod a 400-as sw újraflashelése is, mivel nálam ilyen hibát nem produkál
|
kedd ápr. 06, 2010 23:57 |
|
|
juha
ezüst tag
|
maaniac írta: új sw verzió e51-re: 410.34.001 v5 (APAC) & (EMEA) itt ellenőrizhetitek: http://www.blue-nokia.com/index02.htmlSW improvements and corrections: Call stability improvement Improvements in mailbox handling
ööö, valamit rosszul csinálok? Nekem gyári független van, és a 400.34.011-re azt írja ez a legfrissebb. A nokiás software updater-el csináltam.
Vagy várni kéne még?
A Call stability érdekelne, mert van hogy lefagy hívásfogadáskor.
|
kedd ápr. 06, 2010 19:30 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Érdemes???
Próbálkozhatsz az RM-244 telefonodra RM-426-os fw-t rakni, a javításában szívesen segítek, de nem lesz nagyon olcsó.
APAC = Asia-Pacific
EMEA = Europe Middle-East
A többit Neked kell kitalálni.
|
kedd ápr. 06, 2010 11:21 |
|
|
weekendfm
ezüst tag
|
maaniac írta: új sw verzió e51-re: 410.34.001 v5 (APAC) & (EMEA) itt ellenőrizhetitek: http://www.blue-nokia.com/index02.htmlSW improvements and corrections: Call stability improvement Improvements in mailbox handling
Ezek közül melyiket érdemes feltenni ? RM-244 vagy RM-426 ? APAC vagy EMEA ?
|
kedd ápr. 06, 2010 8:50 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
Macika írta: Mert T-mobilos a készüléked. Arra a lokalizációra nicns frissebb a közel 1 éves 300-asnál...
Tudom. Inkább csak jelezni akartam a helyzetet (miután meggyőződtem arról, amit sejtettem) Nem tudom, mennyivel járnék jobban a 410-essel vagy akár a 400-assal, mint a jelenlegivel. Max akkor vetődnék rá, ha olyan lenne az ígéretek közt, hogy ingyen telefonálás, az 1 nap helyett 1 hét akksi kapacitás, automatikus WPA-hack
|
kedd ápr. 06, 2010 6:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Dexter68 írta: maaniac írta: új sw verzió e51-re: 410.34.001 v5 (APAC) & (EMEA) itt ellenőrizhetitek: http://www.blue-nokia.com/index02.htmlSW improvements and corrections: Call stability improvement Improvements in mailbox handling Én itt ellenőriztem, és ez a válasz: Latest available software for Nokia E51, product code 0559479 Version: 300.34.56 Mert T-mobilos a készüléked.
Arra a lokalizációra nicns frissebb a közel 1 éves 300-asnál...
|
hétf. ápr. 05, 2010 20:57 |
|
|
Dexter68
arany tag
|
Én itt ellenőriztem, és ez a válasz:
Latest available software for Nokia E51, product code 0559479
Version: 300.34.56
|
hétf. ápr. 05, 2010 20:00 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ott nincsenek főzött ROMok
|
hétf. ápr. 05, 2010 10:45 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
Ez ilyen "főzött ROM"?
|
hétf. ápr. 05, 2010 10:35 |
|
|
maaniac
ezüst tag
|
új sw verzió e51-re: 410.34.001 v5 (APAC) & (EMEA)
itt ellenőrizhetitek: http://www.blue-nokia.com/index02.html
SW improvements and corrections:
Call stability improvement
Improvements in mailbox handling
|
szomb. ápr. 03, 2010 18:42 |
|
|
frankgs
vas-tag
|
szét **** az ideg...
2 éve vettem,
egyik reggelre se kép se hang semmire nem reagált.
szervizben software frissités és új aksit tettek bele. /ezt mondták/
rakom bele a sim kártyát indítanám semmi, nem reagál.
szervizeke azt mondták előtte való nap minden rendben volt vele.
még a töltőre sem reagál, semmi.
mi lehet vele?
tipp?
előre is köszi a segítséget!
|
szer. márc. 24, 2010 11:38 |
|
|
maaniac
ezüst tag
|
weekendfm írta: Maaniac: köszönöm én is a részletes magyar leírást ! Ha lesz egy kis időm lehet,hogy nekilátok. Az uj softtal sajnos sokat fagy a telefon hívások fogadásakor. Remélem nem lesz rosszabb mint most. E51-re nem írnak olyan softokat mint mondjuk mostanában 5800 -ra ? Sok egyéni "fejlesztő" tesz ki mostanában módosított softokat.
Nagyon szívesen mindenkinek
nekem még 1x sem fagyott
eddig az e51 softját nemlehetett módosítani...a NokiaCooker BETA 0.4 már kicsomagolja(a v06 és 01U fájlokat) és lehet módosítgatni de a visszacsomagolás nembiztos h tökéletes...próbálni még nem próbáltam mivel időm is kevés és nem is nagyon értek hozzá, de ha jutnék vmire arról tudni fogtok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maaniac szer. márc. 24, 2010 21:58-kor.
|
kedd márc. 23, 2010 22:45 |
|
|
weekendfm
ezüst tag
|
Maaniac: köszönöm én is a részletes magyar leírást ! Ha lesz egy kis időm lehet,hogy nekilátok. Az uj softtal sajnos sokat fagy a telefon hívások fogadásakor. Remélem nem lesz rosszabb mint most.
E51-re nem írnak olyan softokat mint mondjuk mostanában 5800 -ra ?
Sok egyéni "fejlesztő" tesz ki mostanában módosított softokat.
|
kedd márc. 23, 2010 8:30 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
maaniac írta: Nokia E51 Firmware V400.34 Is Hacked By PNHT
Hát ha már más nem, akkor én megköszönöm a többiek nevében is!
|
kedd márc. 23, 2010 0:06 |
|
|
maaniac
ezüst tag
|
Nokia E51 Firmware V400.34 Is Hacked By PNHT
1. töltsd le a product kódodnak megfelelő sw-t és másold a "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-244\" mappába(nálam ez a "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-244\" mappa)
Navifirmel
2. töltsd le a módosított fájlt és másold a "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-244\" mappába(nálam ez a "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-244\" mappa), az ottlévő fájlt írd felül (kivéve ha phoenixel flashelsz)
3. flasheld a telefont phoenixel vagy jafal
phoenix
tallózd be a gépről a módosított fájlt
jaf
ezután a C:\RP_Patches.zipből az open4all patchet másold az E:\Patches mappába és rompatcherban aktiváld
a patch nemindul automatikusan ezért érdemes feltenni a Rompatcher plus 2.3-at
|
pén. márc. 19, 2010 1:25 |
|
|
weekendfm
ezüst tag
|
maaniac írta: már kivan próbálva szal annyira nagy kockázat nincs , miközben csinálod nemtűnik hosszúnak
Esetleg egy részletes magyar leírás nincs valakinek erről a módszerről ???
|
szer. márc. 17, 2010 8:16 |
|
|
pleti
ezüst tag
|
Szuper! Köszönöm!
|
vas. márc. 14, 2010 21:32 |
|
|
hungazsi
arany tag
|
pleti írta: Tud esetleg valaki valami okos megoldást online tv adás megjelenítésére? Eddig csak a Skyfire jelenítette meg a videót, de ott meg nem találtam meg, hogy hol kell a képernyőt elforgatni.
Skyfire+ http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=27752(nem próbáltam, kell hozzá hack),
vagy Spbtv,
vagy én a hírtv-t tudtam nézni coreplayerrel, ugyan megszűnt, de biztos van még olyan amelyik ilyen formátumban sugározza.
|
vas. márc. 14, 2010 18:43 |
|
|