Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 12:31

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás Re: Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS
Bby írta:
Sziasztok!
Ti milyen e-mail klienst használtok, amióta fizetős lett a nokia email kliense?

A Pannonnál 1 FT-ba kerül.
Kibírható.

De én sem használom, megvettem a ProfiMailt. Mert valóban VÉRPROFI.

vas. júl. 25, 2010 13:08
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Opera Mini Beta 5

vas. júl. 25, 2010 10:15
vas-tag

Sziasztok!
Ti milyen e-mail klienst használtok, amióta fizetős lett a nokia email kliense?

vas. júl. 25, 2010 8:57
ezüst tag

Köszi. Macika a tippet. Letöltöttem a pheonix-t és egyszer megpróbáltam. Addig jutottam, hogy a kijelző folyamatosan világított és megint semmi. :hm:
A k***a franciák miatt elhalasztotta a cégünk az utazást kitudja mikorra? Úgyhogy nem tom mikor járok pesten :oops: nem tom mikor járok arra legközelebb, így megpróbálok keresni itt vkit.

ha nem találok senkit akkor muszáj leszek megvárni az utazást :evil: :evil:

Köszi.

szer. júl. 21, 2010 21:05
Moderátor

virus-5 írta:
Sziasztok.

Macika! Tudnál adni vmi tanácsot? Szerettem volna software-t frissíteni az n79-emen: a frissítés közbe volt vmi problem és írta hogy aksi le usb töltő ki majd vissza és bekapcsgomb 1 mp, de azóta nem kapcsol be :( ötlet? csak szerviz?

Előre is köszi.

Phoenix letölt, Dead Mode megflashel, mosolyog... :)

Ha sehogy sem megy, akkor se vidd be szervizbe, mert lehúznak min. 5-6 rugóra, én a feléért megcsinálom, ráadásul itt lehetsz vele végig, nem veszem el a telót és negyedóra alatt megvan.

Persze, ehhez az kell, hogy pesti légy...

szomb. júl. 17, 2010 0:20
ezüst tag

Sziasztok.

Macika! Tudnál adni vmi tanácsot? Szerettem volna software-t frissíteni az n79-emen: a frissítés közbe volt vmi problem és írta hogy aksi le usb töltő ki majd vissza és bekapcsgomb 1 mp, de azóta nem kapcsol be :( ötlet? csak szerviz?

Előre is köszi.

szomb. júl. 17, 2010 0:09
vas-tag

Hozzászólás Re: Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS
zkoos írta:
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan programot, ami a nem fogadott hívásokat villogó fénnyel,vagy valami egyéb módon jelezné?
Köszönettel: Zoli

Total Patrol
Hangjelzést ad + villog a kijelzö + rezeg is sms,elmulasztott hívás,akku szint,valahol itt is fent van

Köszönöm szépen!

szer. júl. 07, 2010 8:20
ezüst tag

zkoos írta:
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan programot, ami a nem fogadott hívásokat villogó fénnyel,vagy valami egyéb módon jelezné?

Total Patrol
Hangjelzést ad + villog a kijelzö + rezeg is sms,elmulasztott hívás,akku szint,valahol itt is fent van

kedd júl. 06, 2010 18:59
vas-tag

Sziasztok!

kedd júl. 06, 2010 14:55
arany tag

Indavideo tartalmakat mivel lehetne lejátszani? (E51)

kedd jún. 22, 2010 11:35
arany tag

Macika írta:
Old rocker írta:
A Mobilaréna teszt szerint, amiből idézve is lett, az X6 anyagminősége pocsék, ha a hátlap vékonyabb volna, át lehetne látni rajta. Emellett nagyon gyengén muzsikál a wlan.

Tavaly év végén mutatták be Shanghaiban az X6-ot, épp ott voltam. Akkor tapogattam meg először és bizony, nem találtam meg azt az árkülönbözetet, amit az 5800-hoz képest rá kellene fizetni...

Tudod, néha már felteszem magamnak a kérdést, konformista lettem, hogy ennyire ragaszkodom a Nokiához? Jó, nekem kivételesen az E52-es is bejött, de valahogy ... valahogy penetráns lett a Nokia is.

pén. jún. 11, 2010 13:34
Moderátor

Old rocker írta:
A Mobilaréna teszt szerint, amiből idézve is lett, az X6 anyagminősége pocsék, ha a hátlap vékonyabb volna, át lehetne látni rajta. Emellett nagyon gyengén muzsikál a wlan.

Tavaly év végén mutatták be Shanghaiban az X6-ot, épp ott voltam. Akkor tapogattam meg először és bizony, nem találtam meg azt az árkülönbözetet, amit az 5800-hoz képest rá kellene fizetni...

pén. jún. 11, 2010 0:15
arany tag

csüt. jún. 10, 2010 19:38
Moderátor

kakuk100 írta:
Te is tudod, hogy nem a szomszédról van szó, de emlékszem mikor szinte mindenkinek 3210 - e volt. Akár hova mentél csak azt láttad. Ez majdnem olyan, mintha veszel egy ruhát és mikor felveszed az utcán minden 3. dik ember ugyan azt viseli. Van akit ez zavar van akit nem.

Ki nem szarja le?
Általában az a jó, ha nem a külsőségben, accessoire-ekben, hanem BELSŐBEN különbözünk másoktól...

P.S.
Máshol ezt közösséghez tartozásnak nevezik. A 3210-esek közösségébe tartozásnak ;)
Aki pedig kilóg közülük, azt kinézik! ;)

hétf. jún. 07, 2010 16:57
platina tag

Te is tudod, hogy nem a szomszédról van szó, de emlékszem mikor szinte mindenkinek 3210 - e volt. Akár hova mentél csak azt láttad. Ez majdnem olyan, mintha veszel egy ruhát és mikor felveszed az utcán minden 3. dik ember ugyan azt viseli. Van akit ez zavar van akit nem.

hétf. jún. 07, 2010 15:32
ezüst tag

De miért számit???
kinek veszel telefont magadnak vagy a szomszédnak.....

pén. jún. 04, 2010 14:48
platina tag

]
kakuk100 írta:
Legalább nem látod minden második ember kezében.
"Macika" írta
Na igen, ez egy fontos érv...

Nem olyan nagyon fontos, de azért számít.

szer. jún. 02, 2010 17:00
Moderátor

kakuk100 írta:
Szia!
Nekem pár hónapja van X6 és nagyon szeretem. Előtte N97 minim volt és azt cseréltem le.Amit az N97 mini tud azt az X6 is tudja. Gyorsabb a menüje és a kijelzője is érzékenyebb.Az, hogy nem veszik az nem jelent semmit. Biztos csak az ára miatt, mert a készülék nagyon jó. Legalább nem látod minden második ember kezében. Képeket is egész jókat csinál. Jobbat mint az N97 mini szerintem. A Hangja is jó. Ha lehet csak Nokia garisat vegyél.
Üdv. :P

Na igen, ez egy fontos érv...

szer. jún. 02, 2010 16:27
platina tag

Szia!
Nekem pár hónapja van X6 és nagyon szeretem. Előtte N97 minim volt és azt cseréltem le.Amit az N97 mini tud azt az X6 is tudja. Gyorsabb a menüje és a kijelzője is érzékenyebb.Az, hogy nem veszik az nem jelent semmit. Biztos csak az ára miatt, mert a készülék nagyon jó. Legalább nem látod minden második ember kezében. Képeket is egész jókat csinál. Jobbat mint az N97 mini szerintem. A Hangja is jó. Ha lehet csak Nokia garisat vegyél.
Üdv. :P

szer. jún. 02, 2010 16:15
ezüst tag

Simi.[/quote]
Az alábbi sorokkal kezdődik egy cikk, ami a terminál konkurenciájánál olvasható. Ha érdekel, keress rá, de a lényeg szerintem benne van ebben a pár sorban is.
Idézet:
Azt mondta az összes GSM boltos kontaktunk, hogy nem viszik, nem veszik. Azt mondták, hogy kissé drága. Kissé?! Karácsonykor 200 lepedő volt, most 150. Ez nagyon sok pénzt egy műanyag házba csomagolt 5800-ért. Ja, hogy benne van a "comes with music" szolgáltatás, ami egy évig korlátlan zeneletöltést jelent? És? Ha nem kell, akkor mi van? Miért kell nekem ezt is kifizetnem, amikor csak egy telefont akarok venni?
[/quote]

Köszi a gyors választ.

Ha jól értem akkor abban a pár sorban az ára miatt nem viszik, viszont most 80k körül láttam másfél éve az N79 se volt olcsóbb :evil: . Ha valakinek van az írhatna valami használati tapasztalatot.

Köszi. :roll:

hétf. máj. 31, 2010 22:36
gyémánt tag

virus-5 írta:
Sziasztok.

Új telót néznék. És a véleményeteket kérném. Az X6 ami mozgatja a fantáziámat, most egy N79 van gagyibbat nem szeretnék, csak nem tudom menyire megbízható? Ha van valakinek véleménye róla azt szívesen venném ha megosztaná velem :hm: . Előre is köszi.

Simi.

Az alábbi sorokkal kezdődik egy cikk, ami a terminál konkurenciájánál olvasható. Ha érdekel, keress rá, de a lényeg szerintem benne van ebben a pár sorban is.
Idézet:
Azt mondta az összes GSM boltos kontaktunk, hogy nem viszik, nem veszik. Azt mondták, hogy kissé drága. Kissé?! Karácsonykor 200 lepedő volt, most 150. Ez nagyon sok pénzt egy műanyag házba csomagolt 5800-ért. Ja, hogy benne van a "comes with music" szolgáltatás, ami egy évig korlátlan zeneletöltést jelent? És? Ha nem kell, akkor mi van? Miért kell nekem ezt is kifizetnem, amikor csak egy telefont akarok venni?

hétf. máj. 31, 2010 21:45
ezüst tag

Sziasztok.

Új telót néznék. És a véleményeteket kérném. Az X6 ami mozgatja a fantáziámat, most egy N79 van gagyibbat nem szeretnék, csak nem tudom menyire megbízható? Ha van valakinek véleménye róla azt szívesen venném ha megosztaná velem :hm: . Előre is köszi.

Simi.

hétf. máj. 31, 2010 19:53
gyémánt tag

Ez a Best Profiles nálam sajnos nem akar rendesen menni, vagy csak én nem tudom kezelni. Nokia E71 410-es szoft, gyári téma, mellette csak a fring megy és a wefi. Két dolog: 1. hiába állítom be a profilhoz a hangerőt, nem veszi figyelembe, pedig ha visszamegyek a beállításokba, ott jól mutatja a hozzárendelést. 2. ami a legdühítőbb: ha kézzel állítom be a profilt az "activate & lock" menüvel, akkor innentől kezdve a leírás szerint nem kéne figyelembe venni a cellaváltást és az egyéb szabályokat. Na ez sincs így, ha így lenémítom, akkor magától visszahangosodik. Ez másnál is így van, vagy csak én csinálok vmit. rosszul?

hétf. máj. 31, 2010 14:27
ezüst tag

Hozzászólás Re: GPS - WIFI
rolihood írta:
....a mobilinternetet csak erre és semmi másra nem használnám.
Ahhoz pedig egy kicsit drágának találom, hogy évi 12.000 Ft-ot arra költsek, hogy havi 2x-3x nyúzom hobbiból a telefonom GPS-ét (van céges GPS készülékem).
Ezért gondoltam GPS-WIFI párosításra.

Ha van esetleg ilyen program és valaki tudna segíteni benne, azt örömmel venném.
Pár helyen megnéztem, de sajnos nem leltem....

Sikerült megtalálni a megoldást:
Ez a program már tudja: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=32063
és evvel a térképpel szépen működik is: Hungary TA 2009.08 http://www.megaupload.com/?d=MSLWEMHD

vas. máj. 30, 2010 20:13
gyémánt tag

Köszi, sajnos a sip a psiloc-cal sem jó (pedig azt írják, hogy kéne vinnie). :cry:

pén. máj. 28, 2010 20:27
arany tag

.gúnár. írta:
Lehet, hogy valamelyik symbianos teló topikot kéne végignyálaznom, de hátha nem kapok a fejemre:

létezik valamiféle univerzális connection manager progi Nokia E71-re, amivel egy adott, interneten lógó program folyamatosan tud váltogatni az egyes wifi hotspotok között, ill. legyen benne 3g lehetőség arra az esetre, ha nincs wifi? Olyasmi kéne, mint a fringé. A wefit próbáltam, az csak wifik között tudja, ill. a smartconnectet is próbáltam, de az meg a beépített sip klienssel nem működik. Köszönöm előre is.

Esetleg a Psiloc Connect...

pén. máj. 28, 2010 10:41
vas-tag

Sziasztok
Blackberry 9000 -hez keresek navigacios programot terkepekkel.
kerlek segitsetek.
Koszonom

pén. máj. 28, 2010 8:28
gyémánt tag

Macika írta:
Meg lehet adni az internetes csatlakozások között a prioritást. Nálam csak akkor megy fel 3G-re a gyári böngészővel, ha nincs értékelhető (free, vagy itthoni) WLAN. De akkor is rákérdez előtte.

Nekem az lenne a célom, hogy a "vezetékes" telefonom, valamint a skype-om folyamatosan elérhető legyen mindenféle kérdezgetés nélkül. A fring erre tökéletes, mert meg lehet adni, hogy a kapcsolatok közül a wifinek legyen prioritása, de ha nincs wifi, átáll 3g-re automatikusan. Sajnos a fringnek elég tré a hangminősége főleg a sip terén köszönhetően a proxy használatnak. Tehát használnám a saját skype klienst, ill. a beépített sip klienst. A skype viszont elkezd kérdezgetni, ha nincs wifi, és ha elfelejtek válaszolni, akkor nem leszek elérhető, a sip kliensnek meg egyetlen alapértelmezett hozzáférési pont adható meg. Nem mintha olyan fontos ember lennék, csak úgy jó lenne.

pén. máj. 28, 2010 6:30
arany tag

epyc írta:
Egy kicsit felhozom már SPB Mobile Shell kérdést! Immáron kint van a Symbian-re is a full verzió. Tegnap óta használom, de eddig még nem fedeztem fel idegesítő hibát (sőt, igazából eddig semmilyen hibát se), nyoma sincs a béta verzió bug halmának! Melegen ajánlott, megtalálni a szokásos, nokiás helyen :)

Jól látom, hogy ez csupán érintőképernyős Symbian-os telefonokra jó? :(

pén. máj. 28, 2010 6:05
Moderátor

.gúnár. írta:
Lehet, hogy valamelyik symbianos teló topikot kéne végignyálaznom, de hátha nem kapok a fejemre:

létezik valamiféle univerzális connection manager progi Nokia E71-re, amivel egy adott, interneten lógó program folyamatosan tud váltogatni az egyes wifi hotspotok között, ill. legyen benne 3g lehetőség arra az esetre, ha nincs wifi? Olyasmi kéne, mint a fringé. A wefit próbáltam, az csak wifik között tudja, ill. a smartconnectet is próbáltam, de az meg a beépített sip klienssel nem működik. Köszönöm előre is.

Meg lehet adni az internetes csatlakozások között a prioritást. Nálam csak akkor megy fel 3G-re a gyári böngészővel, ha nincs értékelhető (free, vagy itthoni) WLAN. De akkor is rákérdez előtte.

csüt. máj. 27, 2010 23:15
gyémánt tag

csüt. máj. 27, 2010 21:56
arany tag

Egy kicsit felhozom már SPB Mobile Shell kérdést! Immáron kint van a Symbian-re is a full verzió. Tegnap óta használom, de eddig még nem fedeztem fel idegesítő hibát (sőt, igazából eddig semmilyen hibát se), nyoma sincs a béta verzió bug halmának! Melegen ajánlott, megtalálni a szokásos, nokiás helyen :)

csüt. máj. 27, 2010 21:36
arany tag

Hozzászólás 
Nekem a gyári témákkal az a bajom, hogy túl csicsásak és nagyon gagyik az analóg órájuk. És, mivel grafikus vagyok, csípi a szemem az igénytelenségük. A legjobb számomra, ha egyszínű fekete vagy nagyon sötét háttér előtt fehér betűk vannak és szép, kerek óra. pl N97 DarkBlue By Aj23vagy egy világosabb az Android - dhanusaud. Sztem ezek inkább használható, mint csicsás cuccok, de mivel 42 éves nyikhaj vagyok - megtehetem :D

szomb. máj. 22, 2010 19:57
arany tag

Hozzászólás 
laczine írta:
Mi lett ezzel a fórummal? Tele demagóg frázisokkal! Ja és 53 éves vagyok! Használok témákat, most tettem a telómra főzött romot! Tehát nem kortól függ! Ja és nőből vagyok :lol:

Kézcsókom, évek számában rád vertem 3 évet, vagyis 56 vagyok, de olyan infantilis, hogy valahol a 20-as éveim elején tartok. (ja, és reménytelenül leragadva Woodstocknál és gyászolom Ronnie James Diot...http://www.youtube.com/watch?v=OG2fQ0iTzIQ)
Ennek ellenére nem hiszem, hogy demagógia lenne, a következmények felmérése nélküli telefoncsicsázás valóban a mostani tízen-huszonévesek szokása. Ugyanakkor én a legmarkánsabban E52-vel és 5800-val tapasztaltam, igencsak rázzák a lábukat a nem gyári témáktól...

szomb. máj. 22, 2010 12:17
Moderátor

Hozzászólás 
laczine írta:
Mi lett ezzel a fórummal? Tele demagóg frázisokkal! Ja és 53 éves vagyok! Használok témákat, most tettem a telómra főzött romot! Tehát nem kortól függ! Ja és nőből vagyok :lol:
...és egyedi! ;)

csüt. máj. 20, 2010 23:48
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. máj. 20, 2010 10:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
badmad írta:
Köszönöm a választ és a jó tanácsot.Valóban fel akartam dobni a telefont egy jó témával a görcsössen kitünni azt nem értem.Tudod 46-évessen ezekről már leszoktam kérdeztem valamit mi ebben a görcsös?
Az egyedi kép az meglessz valóban.Üdv Bad
Nem tudtam az életkorodat.

Azt tudom, hogy a huszonéveik elején lévőknek (éljen az örök fiatalság! ;)) szokott az első kérdéseik között lenni, hogy hogyan lehet kicsicsázni a készüléket.
A másik, ami szintén az ifjak sajátja, hogy még nem is ismerik igazán behatóan a készüléküket, <24 órája van náluk, de egyből fikáznak ("a gyárik meg.....na hagyjuk.").

Ezért írtam, amit.

Annak igenis komoly okai vannak, hogy a gyári témák olyanok, amilyenek. Ezzel tudják biztosítani a gyári fogyasztási értékeket, stabilitást, egyebeket.

Gyárilag nem kényszeríthet rá csicsát a felhasználóra a Nokia.

Ha valaki mégis egyedivé akarja tenni, akkor tudnia kell, vállalnia kell a feltételeket, korlátozásokat.

Nem piszkálni akartalak egyaltalán nehogy azt hidd!Grafikával foglalkozom igazából a látvány elemek amiket feldobnék egy kicsit vagy a színeket és kontrasztokat variálnám.Kifejezetten a letisztult egyszerü világossan átlátható megjelenést kedvelem.Nekem az elmúlt 3 évben vagy 30 telefonom volt több mint fele nokia magam tunilgoltam ,softoztam öket szóval amiket írtál a stabilitásról azzal teljes mértékben egyet értek!!Éljen az örök fiatalság mindeen jót!Bad :lol:

szer. máj. 19, 2010 19:12
Moderátor

Hozzászólás 
badmad írta:
Köszönöm a választ és a jó tanácsot.Valóban fel akartam dobni a telefont egy jó témával a görcsössen kitünni azt nem értem.Tudod 46-évessen ezekről már leszoktam kérdeztem valamit mi ebben a görcsös?
Nem tudtam az életkorodat.

Azt tudom, hogy a huszonéveik elején lévőknek (éljen az örök fiatalság! ;)) szokott az első kérdéseik között lenni, hogy hogyan lehet kicsicsázni a készüléket.
A másik, ami szintén az ifjak sajátja, hogy még nem is ismerik igazán behatóan a készüléküket, <24 órája van náluk, de egyből fikáznak ("a gyárik meg.....na hagyjuk.").

Ezért írtam, amit.

Annak igenis komoly okai vannak, hogy a gyári témák olyanok, amilyenek. Ezzel tudják biztosítani a gyári fogyasztási értékeket, stabilitást, egyebeket.

Gyárilag nem kényszeríthet rá csicsát a felhasználóra a Nokia.

Ha valaki mégis egyedivé akarja tenni, akkor tudnia kell, vállalnia kell a feltételeket, korlátozásokat.

szer. máj. 19, 2010 14:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
badmad írta:
Macika írta:
badmad írta:
Sziasztok!Segítene valaki hogyan lehet N97 minin az Órát képernyővédőnek beállítani :roll: az istennek sem találom. :roll:
Ne keresd. Sehogy.
Egy ekkora méretű képernyőnél ha folyamatosan működne a kijelző, akkor 8-10óránként tölthetnéd.
Muszáj lekapcsolni teljesen!

OK!Köszönöm a segítséget! :( Estleg egy jó témát nem tudnál ajálani nekem most került hozzám a kütyü a gyárik meg.....na hagyjuk.Üdv
Sajnos jó témát nem tudok ajánlani, legalábbis jobbat, mint a gyáriak.
Ugyanis valami baja mindegyiknek van, vagy nem látszanak a betűk/számok, vagy lefagy a készülék tőle, vagy gyorsan merül a készülék tőle, vagy egyéb más kehe van.
A gyári témák nagyon nagy körültekintéssel vannak megírva, rengeteg szempont figyelembe vételével, olyanokkal is, amikre a 'csicsamicsavillogó' témák írói egyáltalán nem is gondoltak.

Persze, okos vagyok mostmár, végigpróbálgattam többtucat témát, míg eljutottam odáig, hogy a gyári téma van újra rajta, kizárólagosan.

Esetleg a háttérképek variálása és a Kastor UI az, ami egyedi külsőt kölcsönözhet a telefonodnak, ha ennyire görcsösen ki akarsz tűnni a többiek közül...

De az biztos, hogy olyan készenléti időt, olyan megbízhatóságot, mint amit a gyári alap-téma megad, egyiknél sem fogsz kapni.

szer. máj. 19, 2010 13:36
Moderátor

Hozzászólás 
badmad írta:
Macika írta:
badmad írta:
Sziasztok!Segítene valaki hogyan lehet N97 minin az Órát képernyővédőnek beállítani :roll: az istennek sem találom. :roll:
Ne keresd. Sehogy.
Egy ekkora méretű képernyőnél ha folyamatosan működne a kijelző, akkor 8-10óránként tölthetnéd.

OK!Köszönöm a segítséget! :( Estleg egy jó témát nem tudnál ajálani nekem most került hozzám a kütyü a gyárik meg.....na hagyjuk.Üdv
Sajnos jó témát nem tudok ajánlani, legalábbis jobbat, mint a gyáriak.
Ugyanis valami baja mindegyiknek van, vagy nem látszanak a betűk/számok, vagy lefagy a készülék tőle, vagy gyorsan merül a készülék tőle, vagy egyéb más kehe van.
A gyári témák nagyon nagy körültekintéssel vannak megírva, rengeteg szempont figyelembe vételével, olyanokkal is, amikre a 'csicsamicsavillogó' témák írói egyáltalán nem is gondoltak.

Persze, okos vagyok mostmár, végigpróbálgattam többtucat témát, míg eljutottam odáig, hogy a gyári téma van újra rajta, kizárólagosan.

Esetleg a háttérképek variálása és a Kastor UI az, ami egyedi külsőt kölcsönözhet a telefonodnak, ha ennyire görcsösen ki akarsz tűnni a többiek közül...

De az biztos, hogy olyan készenléti időt, olyan megbízhatóságot, mint amit a gyári alap-téma megad, egyiknél sem fogsz kapni.

szer. máj. 19, 2010 9:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
badmad írta:
Ne keresd. Sehogy.

szer. máj. 19, 2010 6:15
Moderátor

Hozzászólás 
badmad írta:
Ne keresd. Sehogy.

kedd máj. 18, 2010 17:17
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd máj. 18, 2010 16:30
arany tag

Hozzászólás GPS nyomkövető
Sziasztok,

Úgy alakult, hogy lett egy felesleges bluetooth-os GPS vevőm, és arra gondoltam, hogy beszerelném a kocsimba, mint afféle GPS jeladót, természetesen egy BT-s mobillal kombinálva. Ha jól emlékszem régebben (3-5 éve) láttam olyan symbianos szoftvereket, amik sms-sel aktiválva elküldték a telefon GPS koordinátáit GPRS-en vagy válasz SMS-ben.

Todtok olyan progit, ami elfut egy olcsó (ütött-kopott, de működő s60-as - majd a vaterán nézek egyet) készüléken?

Köszönöm a javaslatokat.

szomb. máj. 15, 2010 16:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Volkov írta:
daysleeper írta:
rittinger zoltán írta:
daysleeper írta:
rittinger zoltán írta:
A legjobb megoldás?Szerintem az a legjobb ha azt elfelejted,mért nem konvertálod át pl mp3-ba?

Még csak most fognak jönni az olyan mobilok amik komolyabb hangzásra képesek,ha jól informált oldalon néztem akkor a SonyEricsson zylo az első FLAC lejátszására képes telefon,de az sem ape ügyebár.

Az itthoni hangrendszeremen hallgatok flac es ape fajlokat, viszont van par zene, amit a telefonon is hallgatnek.
Erted lassan?

Core Player lejátszik flac-ot. N82-ön is hallgattam veszteségmentes zenét, s most n86-on is használom. :)

Koszonom.

vas. máj. 09, 2010 9:44
vas-tag

Hozzászólás 
Helló. Valaki tudna segiteni abban hogy honnan lehet letölteni vagy hogy lehet űzenetrögzitőre hangokat késziteni?
Előre is köszi.

szomb. máj. 08, 2010 15:59
arany tag

Hozzászólás 
daysleeper írta:
rittinger zoltán írta:
daysleeper írta:
rittinger zoltán írta:
A legjobb megoldás?Szerintem az a legjobb ha azt elfelejted,mért nem konvertálod át pl mp3-ba?

Még csak most fognak jönni az olyan mobilok amik komolyabb hangzásra képesek,ha jól informált oldalon néztem akkor a SonyEricsson zylo az első FLAC lejátszására képes telefon,de az sem ape ügyebár.

Az itthoni hangrendszeremen hallgatok flac es ape fajlokat, viszont van par zene, amit a telefonon is hallgatnek.
Erted lassan?

Core Player lejátszik flac-ot. N82-ön is hallgattam veszteségmentes zenét, s most n86-on is használom. :)

szer. ápr. 28, 2010 20:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én HD600-ast használok itthon.

N82-höz nem hiszem, hogy a majdnem highend fülest érdemes használni, mert csak magaddal tolsz ki - túlságosan hallod, hogy egy telefon minden, csak nem hifi...

pén. ápr. 23, 2010 20:08
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még jó hogy neked áll feljebb,még jó hogy te jössz ezzel a had ne mondjam milyen stílussal,olvasd el még egyszer mit írtál,hátha neked is beugrik.

Idézet:
N82-n szeretnek lejatszani .ape kiterjesztesu zenet. Legjobb megoldas erre?

Dereng már?Legközelebb mielött leírnál valamit,magadban gondold végig hogy mit is akarsz valójában kérdezni!

pén. ápr. 23, 2010 17:44
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
daysleeper írta:
rittinger zoltán írta:

Mert nem veletlenul lossless-ben van meg.
Ha atkonvertalnam mp3ba, az olyan lenne mintha vennek egy tuningolt OpelOmegat, aztan visszaalakitanam, mert nem fer el a garazsban...

Már ne is haragudj de még csak véletlenül sem azt írtad hogy az otthoni hangrendszereden akarsz ape formátumot hallgatni hanem az N82-eseden.Ennek függvényében írtam amit írtam,ha neked ez nem volt értelmes akkor én kérek elnézést helyetted is. :shock: Még csak most fognak jönni az olyan mobilok amik komolyabb hangzásra képesek,ha jól informált oldalon néztem akkor a SonyEricsson zylo az első FLAC lejátszására képes telefon,de az sem ape ügyebár.

Erted lassan?

pén. ápr. 23, 2010 17:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 128  Következő