Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 23:48

Hozzászólás a témához  [ 328 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Samsung Galaxy S II i9100 - Android, S.AMOLED+, Dual Core 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás Re: Samsung Galaxy S II i9100 - Android, S.AMOLED+, Dual Cor
látod, maradni kellett volna 3 Nokiánál:))

amúgy az elsőt miért cserélték? nem a 2.on volt folt s kijelzőn?? :shock:

off: amúgy ma leadtam az N8at jack csatlakozó hibával szervizbe... :hm: de semmi más baja nem volt...haverom meg azóta is szidja az övét, bár független sw-t tettem rá... :mrgreen:

on: Sok sikert a galaxyhoz!! bár nekem túl nagy de egyszer lehet elugranék megnézni ha nem gáz(sör mellett, of course:) )

csüt. jún. 09, 2011 23:25
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Nah, sikerült ezt is kicseréltetnem! :lol:
Nem volt egyszerű a csere, először minden áron be akarták bizonyítani, hogy nincs baja, majd miután nagy nehezen bebizonyítottam, hogy tényleg halk, kicserélték, ám a cseredarab ugyanaz a készülék volt, amit legelőször visszavittem... Az volt a szerencsém, hogy megvolt fényképen az először vásárolt darab IMEI száma (unboxing képek), így nem volt kétséges, hogy azt kaptam vissza.
Nem győztek szabadkozni, hogy "nem értik hogyan történhetet meg ilyen", meg "valószínűleg rossz visszárúkód került rá", nekem meg a fejemben megjelent az alábbi videó:http://www.youtube.com/watch?v=41YM7E3dWxo :lol: !-F
Úgyhogy azt már el sem hoztam, rögtön helyben kértem a cserét. Ez már tényleg orig darabnak tűnik, hangosabb is és a kijelző is ok. Remélem más hibát már nem találok...

Most feltettem a töltőre, reggel 9-ig le sem veszem, oszt majd meglássuk... 8) :hm:

csüt. jún. 09, 2011 22:52
platina tag

Szerintem ne menjen el a kedved, mert nagyon jó ez a telcsi csak peched van.Addig cseréld míg nem kapsz egy jót. Az aksi sajnos nem valami sokat bír mivel ilyen nagy a kijelző, de később már úgyse nyomkodja az ember annyit és akkor elmegy kb. 2-3 napot is. Érdemes beszerezni esetleg egy egy pót aksit.

csüt. jún. 09, 2011 20:47
gyémánt tag

Ma próbáltam először headset-el telefonálni és bizony a hívás hangereje rettenetesen gyenge. A zenelejátszó kellemes hangerővel szól, kb. félhangerő alatt bőven elég. Viszont hívásnál max. hangerőre tornázva is nagyon halk.
Többször panaszkodnak a túloldalon is, hogy elhalkul, nem érteni tisztán.

A másik gond az akku készenléti ideje. Tegnap szinte alig használtam, pár hívás, minimális net és videó, mégis éppen csak, hogy kibírta a napot. Ha komolyabban előveszem, 5-6 óra alatt ki lehet ütni...

Tapasztalt hasonlót valaki? Macika? :| :?

update:
Sikerült összehasonlítanom két másik SGSII-vel, mindkettő sokkal hangosabb, mint az enyém.
Úgyhogy ez is megy vissza... :cry:
Kezd elmenni a kedvem ettől a telótól. :?

csüt. jún. 09, 2011 10:52
gyémánt tag

Köszönöm! :P 8)

Amúgy tegnap kicserélték, úgyhogy most már nincs gond, ha csak az nem, hogy ha folyamatosan használom, 5-6 óránál tovább nem bírja az akku.

csab2 írta:
Ui.: nem semmi telefonbuzi vagy! :D (Remélem, nem veszed sértésnek! ;) )

Nálam hízelgéssel semmire sem mész! !-F :mrgreen: :gigalol:

kedd jún. 07, 2011 13:59
gyémánt tag

Imici1972 írta:
Nah skacok, jegyezzétek fel a mai dátumot: 2011. június 5.
Imici, mint a Nokia és a Symbian rendíthetetlen híve engedett a kísértésnek, valamint az új technikák iránti kíváncsiságának és VETT EGY GALAXY S II.-t! :shock: :gigalol

Gratula a telefonhoz, legyen benne sok örömöd!

Ui.: nem semmi telefonbuzi vagy! :D (Remélem, nem veszed sértésnek! ;) )

kedd jún. 07, 2011 10:08
a fórum lelke

Nálam ez a jsFiddle teszt semmi eltérést nem mutat. Nagyjából egyenletes és kissé pocsék szürke, de semmi sárgába hajló elszíneződés.
Igaz még a default képernyőbeállítások mellett néztem, nem tudom kellene-e a fényerővel ehhez játszani. Emiatt nem játszom, nálam szerencsére vaklárma volt a sárgulás, vagy ha mégis volna nüansznyi, akkor nem érdekel.

hétf. jún. 06, 2011 18:26
gyémánt tag

Macika írta:
A kamera felvételén?

Nem. nekem ez a folt a kijelzőn van. A korábban belinkelt flickr képeken meg tudod nézni.

hétf. jún. 06, 2011 16:18
Moderátor

Imici1972 írta:
Macika írta:
Kérdés, hogy van-e nem ilyen sárgulós szélű kijelzős modelljük, vagy a teljes szállítmány ilyen...

Nekem nem a sárgásabb kijelzőszéllel van a gondom, az tényleg olyan minimális, hogy ha itt nem olvasok róla, akkor fel sem tűnik.
A folt már jobban idegesít... :|

A kamera felvételén?

Arra csináltam egy tesztet, nálam szerencsére negatív.
Igaz és ráraktam a kamerajavító packot, de nem tudom (nem hinném), hogy ez javította-e meg...

hétf. jún. 06, 2011 15:12
gyémánt tag

Macika írta:
Kérdés, hogy van-e nem ilyen sárgulós szélű kijelzős modelljük, vagy a teljes szállítmány ilyen...

Nekem nem a sárgásabb kijelzőszéllel van a gondom, az tényleg olyan minimális, hogy ha itt nem olvasok róla, akkor fel sem tűnik.
A folt már jobban idegesít... :|

hétf. jún. 06, 2011 14:05
Moderátor

Imici1972 írta:
Macika írta:
Mennyiért adták az MM-ben?

160k MM módra, (159.990-) csak, hogy egy kis árpszichológia is legyen benne... :)

Telefonáltam nekik, elmondtam mi van, azt mondták vigyem vissza és csere.
MM-ben ilyen szempontból eddig még nem csalódtam, pár éve volt olyan, hogy 5db LCD TV-t vittem vissza nekik és a hatodik lett jó... :)

Értem.

hétf. jún. 06, 2011 13:43
gyémánt tag

Macika írta:

160k MM módra, (159.990-) csak, hogy egy kis árpszichológia is legyen benne... :)

Telefonáltam nekik, elmondtam mi van, azt mondták vigyem vissza és csere.
MM-ben ilyen szempontból eddig még nem csalódtam, pár éve volt olyan, hogy 5db LCD TV-t vittem vissza nekik és a hatodik lett jó... :)

hétf. jún. 06, 2011 13:00
Moderátor

Imici1972 írta:
Macika írta:
Érdekelne a kijelződ, mennyire látszik...
Az enyémen nem tudom észrevenni, amit kéne...

Megpróbálom lefényképezni. Az már biztos, hogy 3 napon belül visszaviszem, a MM-ban vettem, ott nem szoktak kötözködni.
Esetleg össze is futhatunk valamikor... :)

hétf. jún. 06, 2011 11:45
Moderátor

Imici1972 írta:
Sikerült egy pár fotót készíteni a kijelző foltról.
A képen nem annyira feltünő, mint egy árnyékos szobában.
http://www.flickr.com/photos/98869187@N00/

A kijelző alsó harmadában kb. középen, az alsó éltől nagyjából 2-3 cm-re látható.

Igen, ha NAGYON megnézem és csak arra figyelek, akkor lehet, hogy a bal oldala sárgásabb a kijelzőnek (portrait módban), mint a jobb széle. De ha magamtól kellene észrevennem, biztosan soha az életben nem sikerülne...

hétf. jún. 06, 2011 11:44
a fórum lelke

Igen, látszik egy folt. Meg ha már volt mit keresni, a bal oldal kicsit tényleg sárgásba hajlik.
Azt nem tudom, mit lép erre az MM, mert a 3 napon belüli csere csak meghibásodásra van, ahogy tudom. Szóval kell valami indoklás, meg hogy elfogadják.
Ha neten rendelted volna, úgy visszaadhatod 8 napon belül indoklás nélkül.

hétf. jún. 06, 2011 11:24
gyémánt tag

Sikerült egy pár fotót készíteni a kijelző foltról.
A képen nem annyira feltünő, mint egy árnyékos szobában.
http://www.flickr.com/photos/98869187@N00/

A kijelző alsó harmadában kb. középen, az alsó éltől nagyjából 2-3 cm-re látható.

hétf. jún. 06, 2011 10:52
gyémánt tag

asdf_ írta:
Ha mindegyik biborba hajlik nem gaz, szoftveresen korrigalhato utolag szerintem lazan :) Kerdes, hogy foglalkoznak-e vele.

Igen, csak a baj az, hogy nem mindegyik hajlik bíborba és amelyek hajlanak, azok sem azonos mértékben. Az lenne a megoldás, ha egyénileg állítható lenne a fekete és a fehéregyensúly is.

hétf. jún. 06, 2011 10:14
gyémánt tag

Imici1972 írta:
Ott a bíborba hajlás a jellemző, szintén sötét árnyalatoknál és csak akkor, ha a környezet is sötét, vagyis a light szenzor leszabályozza a kijelző fényét. Megjegyzem, az N8-ban is samsung OLED dolgozik...

Ha mindegyik biborba hajlik nem gaz, szoftveresen korrigalhato utolag szerintem lazan :) Kerdes, hogy foglalkoznak-e vele.

hétf. jún. 06, 2011 7:51
gyémánt tag

Macika írta:

Megpróbálom lefényképezni. Az már biztos, hogy 3 napon belül visszaviszem, a MM-ban vettem, ott nem szoktak kötözködni.
Esetleg össze is futhatunk valamikor... :)

vas. jún. 05, 2011 22:55
Moderátor

Imici1972 írta:
Köszönöm! :lol: A dátum javítva. :P
Bár fotózásra az N8 az etalon, nem próbálkozom mással... :D
Sajnos nálam rosszul kezdődik a Samsung-Android Story, kifogtam egy kijelzőhibás darabot. :twisted:
Nem a már említett sárgás elszíneződés a bal szélen, bár az is van, de ha nem hívják rá fel a figyelmemet, észre sem vettem volna.
Nálam a kijelző alsó harmadában, nem sokkal a középső gomb fölött, egy jól kivehető világosabb árnyalatú folt látszik, kb 2-3mm átmérőjű.
Fehérnél nem, de szürkeárnyalatnál, (pl. a naptárt megnyitva) látszik, a tesztoldalt megnyitva http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/ , pedig méginkább feltűnő, ott már enyhe függőleges sávosodás is látszik.

Amúgy kinézetre, kijelző minőségre, gyorsaságra tényleg elképesztő cucc. Bár a böngészőben találtam már pár olyan oldalt, amelyet az N900 gond nélkül betölt, az SGSII viszont pont a lényeget, a webkamera képét nem tölti be sehogy sem...
A cucc nagyon szokatlan még, úgy érzem magam rajta, mint egy ovis kezdő, aki most lát először okostelót. A symbian és a Maemo egyelőre nekem sokkal logikusabbnak tűnik.
A kijelzőhiba miatt, pedig most kicsit el is ment a kedvem az egésztől... :hm: :|

vas. jún. 05, 2011 22:48
gyémánt tag

Dannyboy írta:
:huha:

Ez nem semmi! Bár, ha nem gond, én hozzáadok 1 évet! :D

Gratula! Mindjárt a legjobbal kezdted, neked minden egyéb androidos teló gagyi lesz ehhez képest! :D

Sok-sok boldog beszéddel, nettel, fényképezéssel, stb-vel töltött időt kívánok hozzá!

Köszönöm! :lol: A dátum javítva. :P
Bár fotózásra az N8 az etalon, nem próbálkozom mással... :D
Sajnos nálam rosszul kezdődik a Samsung-Android Story, kifogtam egy kijelzőhibás darabot. :twisted:
Nem a már említett sárgás elszíneződés a bal szélen, bár az is van, de ha nem hívják rá fel a figyelmemet, észre sem vettem volna.
Nálam a kijelző alsó harmadában, nem sokkal a középső gomb fölött, egy jól kivehető világosabb árnyalatú folt látszik, kb 2-3mm átmérőjű.
Fehérnél nem, de szürkeárnyalatnál, (pl. a naptárt megnyitva) látszik, a tesztoldalt megnyitva http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/ , pedig méginkább feltűnő, ott már enyhe függőleges sávosodás is látszik.

Amúgy kinézetre, kijelző minőségre, gyorsaságra tényleg elképesztő cucc. Bár a böngészőben találtam már pár olyan oldalt, amelyet az N900 gond nélkül betölt, az SGSII viszont pont a lényeget, a webkamera képét nem tölti be sehogy sem...
A cucc nagyon szokatlan még, úgy érzem magam rajta, mint egy ovis kezdő, aki most lát először okostelót. A symbian és a Maemo egyelőre nekem sokkal logikusabbnak tűnik.
A kijelzőhiba miatt, pedig most kicsit el is ment a kedvem az egésztől... :hm: :|

vas. jún. 05, 2011 22:24
gyémánt tag

Imici1972 írta:
Nah skacok, jegyezzétek fel a mai dátumot: 2010. június 5.
Imici, mint a Nokia és a Symbian rendíthetetlen híve engedett a kísértésnek, valamint az új technikák iránti kíváncsiságának és VETT EGY GALAXY S II.-t! :shock: :gigalol:
:huha:

Ez nem semmi! Bár, ha nem gond, én hozzáadok 1 évet! :D

Gratula! Mindjárt a legjobbal kezdted, neked minden egyéb androidos teló gagyi lesz ehhez képest! :D

Sok-sok boldog beszéddel, nettel, fényképezéssel, stb-vel töltött időt kívánok hozzá!

vas. jún. 05, 2011 22:03
gyémánt tag

Nah skacok, jegyezzétek fel a mai dátumot: 2011. június 5.
Imici, mint a Nokia és a Symbian rendíthetetlen híve engedett a kísértésnek, valamint az új technikák iránti kíváncsiságának és VETT EGY GALAXY S II.-t! :shock: :gigalol:

Nem tudom, hogy jó döntés volt-e, csak érzem. Az N900 leváltására szvsz mindenképpen megfelel.
De még így is kétharmados Nokia többség lesz, mert a 2 N8-am nem adom semmi pénzért! :lol: 8)

Mivel az Androidos tudásom egyenlő a nullával ezért biztos sok kérdésem lesz... :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imici1972 vas. jún. 05, 2011 22:25-kor.

vas. jún. 05, 2011 18:37
Moderátor

TargeT írta:
Macika írta:
Teljes fehér háttérnél nem látszik semmi, ez viszont biztos. Homogén fehér a teljes kép.
A 30%-os szürkénél TALÁN van valami, de csak akkor ha tudom, hogy hol és mit KELL keresni. :)

Ez legyen a legnagyobb baja!!!!

Ez elég megnyugtató. A fehér ezek szerint fehér, a feketére is volt egy teszt, miszerint ez a legfeketébb.
Ha meg a szürke kicsit sárgás, ám legyen. Ha ráadásul alig észlelhető. Ezért nem láttam semmit a képen.
Inkább az van, hogy ilyen árban és csúcskészüléknél mindenben tökéleteset várnak egyesek. Olyan meg nincs, és nem is lesz talán sohasem.

Kipróbáltam a nejemmel és a nagyobbik fiammal, látnak-e valamit a szürke felületen. Nem mondtam meg, hogy mit kellene látniuk.
Egyikük sem fedezett fel semmit.

vas. jún. 05, 2011 17:44
a fórum lelke

Macika írta:
Teljes fehér háttérnél nem látszik semmi, ez viszont biztos. Homogén fehér a teljes kép.
A 30%-os szürkénél TALÁN van valami, de csak akkor ha tudom, hogy hol és mit KELL keresni. :)

Ez elég megnyugtató. A fehér ezek szerint fehér, a feketére is volt egy teszt, miszerint ez a legfeketébb.
Ha meg a szürke kicsit sárgás, ám legyen. Ha ráadásul alig észlelhető. Ezért nem láttam semmit a képen.
Inkább az van, hogy ilyen árban és csúcskészüléknél mindenben tökéleteset várnak egyesek. Olyan meg nincs, és nem is lesz talán sohasem.

vas. jún. 05, 2011 15:55
Moderátor

Imici1972 írta:
Még egy kérdés: Mennyire érdemes várni, hogy olcsóbb legyen? Nem követtem nyomon, hogy a Galaxy S ára mikor és mennyit zuhant. Mert ha úgy zuhan, mint azt az N8 ára tette, akkor érdemes várni pár hónapot. De ha csak 10-20 ezret 3-4 hónap alatt, akkor az nem számottevő...

Hát ez jó kérdés.
Általános dilemma, hogy meddig érdemes várni. Mire lemegy az ára elfogadhatóra, megjelenik egy új modell, ami kívánatosabb, okosabb, és kezdődik elölről az egész...

Általános vélekedés, hogy azután, miután megjelent a szolgáltatók kínálatában, azután esik az ára egy nagyobbat, majd viszonylag állandó marad.

2010. augusztus 13-án 123e Ft-ért vettem a PartNeronál az SGS1-et (12+2 hónap Samsung garival). Ma az SGS1 90e Ft ugyanígy 12+2 hó Samsung garival. Eltelt lassan 10 hónap.

vas. jún. 05, 2011 14:28
Moderátor

Imici1972 írta:
Köszi az infót!
Amúgy ez az OLED technika szvsz még nem 100%-os, mert az N8-nál sem sikerült eddig két azonos árnyalatú kijelzőt találnom. Ott a bíborba hajlás a jellemző, szintén sötét árnyalatoknál és csak akkor, ha a környezet is sötét, vagyis a light szenzor leszabályozza a kijelző fényét. Megjegyzem, az N8-ban is samsung OLED dolgozik...

Ha jól tudom, mobiltelefonba kizárólag a Samsung gyárt AMOLED-et.
A Sony is gyárt, de ők a TV-méret felé orientálódnak.
Sőt, a Samsung már vagy 1,5 éve megalkotta a flexibilis AMOLED-et, de nem alkalmazzák még, mert ameddig viszik a régebbi technikát, jó az is. Van egy tuti tartalékjuk, amivel megerősíthetik a világelsőségüket, nekik nem sürgős...

vas. jún. 05, 2011 14:22
gyémánt tag

Még egy kérdés: Mennyire érdemes várni, hogy olcsóbb legyen? Nem követtem nyomon, hogy a Galaxy S ára mikor és mennyit zuhant. Mert ha úgy zuhan, mint azt az N8 ára tette, akkor érdemes várni pár hónapot. De ha csak 10-20 ezret 3-4 hónap alatt, akkor az nem számottevő...

vas. jún. 05, 2011 14:06
gyémánt tag

Macika írta:
[
Hát, lehet, hogy csak odaképzelem...
De MINTHA lenne valami valóban, de ha nem szólnak, az TUTI, hogy soha az életben észre nem veszem.

Már ha baj...

Mindegyik gépemen együtt van fent az OVI és a Kies, semmi gond nincs belőle. Sőt, tegnapig az LG progija is fent volt.

Köszi az infót!
Amúgy ez az OLED technika szvsz még nem 100%-os, mert az N8-nál sem sikerült eddig két azonos árnyalatú kijelzőt találnom. Ott a bíborba hajlás a jellemző, szintén sötét árnyalatoknál és csak akkor, ha a környezet is sötét, vagyis a light szenzor leszabályozza a kijelző fényét. Megjegyzem, az N8-ban is samsung OLED dolgozik...

vas. jún. 05, 2011 13:56
Moderátor

Imici1972 írta:
Valakinek van tapasztalata arról, hogy a Samsung SGS driverek összeférnek-e a Nokiás cuccokkal?
Vagyis pl. a KIES és az NSU, vagy az OVI/PC Suite mennyire futnak egymás mellett?

Macika: Te tapasztaltál hasonló elszíneződést a kijelzőn?

Hát, lehet, hogy csak odaképzelem...
De MINTHA lenne valami valóban, de ha nem szólnak, az TUTI, hogy soha az életben észre nem veszem.

Már ha baj...

Mindegyik gépemen együtt van fent az OVI és a Kies, semmi gond nincs belőle. Sőt, tegnapig az LG progija is fent volt.

vas. jún. 05, 2011 13:36
gyémánt tag

Van egy e51-esem is a samu mellett,én nem vettem észre semmi problémát,még frissítettem is egyszer a nokiát.

vas. jún. 05, 2011 13:29
gyémánt tag

Valakinek van tapasztalata arról, hogy a Samsung SGS driverek összeférnek-e a Nokiás cuccokkal?
Vagyis pl. a KIES és az NSU, vagy az OVI/PC Suite mennyire futnak egymás mellett?

Macika: Te tapasztaltál hasonló elszíneződést a kijelzőn?

vas. jún. 05, 2011 12:28
gyémánt tag

Én 64 bites win7-el használom,bár a kiest az alapból mellőzöm,nem tud semmi olyat amit ne lehetne helyettesíteni tényleg működő megoldásokkal.A drivereket meg anélkül is fel lehet rakni a gépre,az xda-n fent van minden verzióban.Igaz,én még mindig egy ősrégi sgs 1-est koptatok. :)

vas. jún. 05, 2011 11:15
a fórum lelke

Oké, ezek szerint mehet a régi Kies telepítéssel és driverekkel is, ha neked már fenn volt.
Viszont volt akinek nem sikerült így, és azoknak javasolták az uninstallt, törlést és újratelepítést.
Nekem nincs fenn még Kies, úgyhogy tökmindegy, de ha lesz ilyen telóm, elsősorban Win7 x64-en nyomatnám. Remélem nem lesz akadály, hogy nem 32 bites.

Most előjött ez a kijelző sárgaság, bug kérdése. Lehet, hogy igazad van, és nem érdemes előre olvasni. :lol: :P :wink:
Az XDA fórumon írogattak bizonyos sárgaságról, kijelző hibáról, de kapásból hozzátették, hogy majd megszárad a ragasztó, oszt jónapot. :roll: Hasonlóképp, mint az iPhone esetében.
Most azt pedzegetik, hogy mégsem ragasztó kérdés lesz.
Hibás Galaxy S II kijelzők a piacon
Tovább nyomoznak a hibás Galaxy S II kijelzők ügyében
A PDA Fan Club oldalain is említik ezt a sárgaságot. :hm:

Őszintén szólva a készített és közzétett kép alapján én nem látok semmit, semmi anomáliát, vagy hogy mit kellene tapasztalnom. De lehet, hogy a szemeimben van a hiba. :wink: Vagy a készített képben.
Élőben talán vagy van valami, vagy nincs. Vagy csak egyes készülékeknél és bizonyos beállításoknál. Lehet, hogy ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja.
Nálad vagy akinek még ilyen készüléke van, tapasztalt valami hasonlót?

Ha függetlenül és annyiért vetted, amit írtál, akkor úgy sejtem 2 év gyári Samsung garanciás megoldás lehetett.

vas. jún. 05, 2011 11:06
Moderátor

TargeT írta:
Én úgy emlékszem azt írták, hogy a régi Samsung drivereket, Kiest és Program files\Samsung mappát mindenképpen le kell pucolni, majd fel ismét a KIES, ami felteszi azokat a drivereket, ami az SGS2-höz (is) kell.
Ha ez nincs, nem ismeri fel az Odin a telót.
Utána pedig menni fog az SGS és SGS2 egyaránt.
Nem jegyeztem meg tökéletesen, mert nincs korábbi Samsung telóm. SGS2 is csak lesz nemsoká.

Mondom, én úgy vagyok ezzel, mint a lódarázs, aki nem tudja, hogy a testfelépítése miatt teljesen alkalmatlan a repülésre, ezért repül... :)

Nem olvastam előtte, csak rádugtam a PC-re (W7/32) és ment. És megy azóta is...
Nem tudom, hogy ha EZEK UTÁN rádugnék egy SGS1-et, akkor mi történne, de ha legközelebb lesz ilyen itt, akkor ki fogom próbálni.

vas. jún. 05, 2011 10:34
a fórum lelke

Én úgy emlékszem azt írták, hogy a régi Samsung drivereket, Kiest és Program files\Samsung mappát mindenképpen le kell pucolni, majd fel ismét a KIES, ami felteszi azokat a drivereket, ami az SGS2-höz (is) kell.
Ha ez nincs, nem ismeri fel az Odin a telót.
Utána pedig menni fog az SGS és SGS2 egyaránt.
Nem jegyeztem meg tökéletesen, mert nincs korábbi Samsung telóm. SGS2 is csak lesz nemsoká.

vas. jún. 05, 2011 7:06
Moderátor

rittinger zoltán írta:
Kár,pedig lett volna egy kérdésem(persze csak akkor lenne értelme ha meglenne mindkét galaxys)
No mindegy,azért megkérdem.A pdafanclubon az vagyon leírva hogy az sgs-ről sgs2-re váltásnál a drivereket el kell távolítani majd a 2-es párosítása pc-vel után újra letölteni.De mi van akkor ha valaki mindkét galaxyst birtokolja?Elméletileg összeakadhat a driverek miatt?

Na látod, én erről nem olvastam. Nem is foglalkoztam semmit a driverekkel, megy simán (W7/32).

szomb. jún. 04, 2011 18:51
gyémánt tag

Macika írta:
csab2 írta:
Akkor most 3 droidos telod van? :)

Neeem, sajnos be kellett áldoznom a másik kettőt az SGS2-ért.
A 9 hónapos SGS1-et 65-ért, a 2 hónapos LG 2x-et 70e-ért sikerült eladnom.
Az SGS 2 pedig 153e volt...

Kár,pedig lett volna egy kérdésem(persze csak akkor lenne értelme ha meglenne mindkét galaxys)
No mindegy,azért megkérdem.A pdafanclubon az vagyon leírva hogy az sgs-ről sgs2-re váltásnál a drivereket el kell távolítani majd a 2-es párosítása pc-vel után újra letölteni.De mi van akkor ha valaki mindkét galaxyst birtokolja?Elméletileg összeakadhat a driverek miatt?

szomb. jún. 04, 2011 13:01
Moderátor

csab2 írta:
Ertem. Vegulis ez igy logikus.
(Akkor velem nagyon jol jart a srac, akinek 55-ert adtam el a szinten 9 honapos SGS-emet.)

Az enyémhez adtam két gyári - gyakorlatilag új - tartalékakksit meg egy eredeti Samsung műanyagtokot és egy bontatlan, fóliás gyári hátlapot... :)

szomb. jún. 04, 2011 12:56
gyémánt tag

Ertem. Vegulis ez igy logikus.
(Akkor velem nagyon jol jart a srac, akinek 55-ert adtam el a szinten 9 honapos SGS-emet.)

szomb. jún. 04, 2011 5:47
Moderátor

csab2 írta:

Neeem, sajnos be kellett áldoznom a másik kettőt az SGS2-ért.
A 9 hónapos SGS1-et 65-ért, a 2 hónapos LG 2x-et 70e-ért sikerült eladnom.
Az SGS 2 pedig 153e volt...

szomb. jún. 04, 2011 1:10
gyémánt tag

szomb. jún. 04, 2011 0:33
Moderátor

csab2 írta:
Macika írta:
Én is beléptem a táborba! :)

Grat! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz majd a Telenornál. Vajon olyan jó áron adják mint az SGS-t?
(Mondjuk engem már nem izgat igazán, mert átpártoltam WP7-re. Azt is ki kell próbálni. ;) )

Nem volt türelmem kivárni.
Na meg szeretem a független telókat, nem utolsó sorban a hűségemet eljátszottam a Telenornál április 8-án az LG 2x-szel.
Na, AZ nagyon nem jött be.
Persze ennek oka az is, hogy az LG nagyot erőlködött és besz.rt tőle, kihozta elsőként a kétmagos tekknikát, de 2.2.2 (még Froyo) androiddal, ami nem támogatja a többmagos architektúrát.
A mai napig nincs rá GingerBread (2.3). Ettől mondjuk sok jó dolog van benne, a kijelző a legjobb, fantasztikus, majdnem olyan jó, mint a Super AMOLED Plus. De sok bosszantó is volt.

Az SGS2-nél az első 'negatívum', hogy elég erősen melegszik töltésnél.
Minden másban iszonyatosan rendben van a készülék.
Persze, még nagyon csak a flört elején vagyunk, még a kezét is alig merem megfogni, az igazi 'magamévá tevés' még várat magára...

szomb. jún. 04, 2011 0:26
gyémánt tag

Macika írta:

Grat! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz majd a Telenornál. Vajon olyan jó áron adják mint az SGS-t?
(Mondjuk engem már nem izgat igazán, mert átpártoltam WP7-re. Azt is ki kell próbálni. ;) )

pén. jún. 03, 2011 23:42
gyémánt tag

Trabi TM írta:
asdf_ írta:
Szerintem ez inkabb csak annyit jelent, hogy **** az androidos adobe reader ;)

Vagy esetleg csak annyit, hogy az ami gyárilag rajta van, az ilyen, de a marketről még letölthető ~50 másikból biztos van olyan is, ami egybe betölti az egészet a memóriába...

Egyértelmű, azért is mondtam, hogy ez nem a HW hibája.

pén. jún. 03, 2011 21:48
gyémánt tag

Macika írta:

Gratula! 8)
Aztán ha már jól kitapasztaltad, kérünk egy Macika-féle szakértői tesztet! :D

pén. jún. 03, 2011 21:47
Moderátor

pén. jún. 03, 2011 19:02
a fórum lelke

asdf_ írta:

Vagy esetleg csak annyit, hogy az ami gyárilag rajta van, az ilyen, de a marketről még letölthető ~50 másikból biztos van olyan is, ami egybe betölti az egészet a memóriába...

pén. jún. 03, 2011 12:46
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Imici1972 írta:
A megnyitás és a nagyítás nagyon gyors, ám amikor elkezdeném scrollozni a nagyított rajzot, az bizony hosszú másodpercekig tart, amíg a rajz újabb területei megjelennek. Az N900-nál egyszer kell pár másodpercet várni, amíg összerakja, onnantól korlátlanul scrollozható, akadásmentesen és azonnal ott a rajzrészlet is. Itt viszont a már egyszer összerakott részletről odébb scrollozva majd vissza, újból meg kell várni, amíg azt összerakja.

pén. jún. 03, 2011 8:10
gyémánt tag

Egyik kollégám tesztel egy SGSII-t, így nekem is lehetőségem volt megnyomkodni egy kicsit. :)
Mit is mondhatnék... bizony ez a gép tényleg nem semmi! Legalábbis design és gyorsaság terén.
Viszont sikerült találnom egy olyan pontot, ahol bizony rosszabbul teljesít, mint az N900-am: pdf alapú, egész oldalas kapcsolási rajzok megjelenítése.
Ez nekem fontos jellemző, mivel híradástechnikai cuccok javításával (is) foglalkozom, ezért sokszor helyszínen kell böngészni a rajzokat.

A szóban forgó teszt, egy 981kb-os pdf kapcs. rajz volt, amelyet BT-n átküldtem és megnyitottam. A megnyitás és a nagyítás nagyon gyors, ám amikor elkezdeném scrollozni a nagyított rajzot, az bizony hosszú másodpercekig tart, amíg a rajz újabb területei megjelennek. Az N900-nál egyszer kell pár másodpercet várni, amíg összerakja, onnantól korlátlanul scrollozható, akadásmentesen és azonnal ott a rajzrészlet is. Itt viszont a már egyszer összerakott részletről odébb scrollozva majd vissza, újból meg kell várni, amíg azt összerakja. Furcsa...
Csodálkoztunk is rajta nagyot a kollégával, hogy a kis 600MHz-es ARM Cortex A8 ezen a téren jobban teljesít.... Bár szerintem ez nem a HW, hanem a pdf kezelő szoftver gyengesége.

Ami még nem tetszett:
- nincs dedikált kamera gomb
- nincs külön HDMI kimenet, csak USB-n keresztül, az adapter viszont nem a csomag része
- a 4,3"-os kijelző mérete miatt a teló szélessége már a kényelmes kézbevehetőség határait feszegeti
- A főképernyők még mindig nem görgethetők körbe, az utolsó elérésekor csak visszafelé lehet lépkedni, (az menüben viszont már körkörös a léptetés az oldalak között)
- A teló pont a kameramodulon és a lakkfekete alsó részen fekszik fel, tehát előre vetíthető, hogy pár hónap használat után - ha nem figyelsz hová teszed le - a hátfal hamar amortizálódhat.

Nagyjából ennyi a negatívumok sora, ezen kívül viszont csak pozitív élményeim voltak.
Nem mondom, hogy rohanok venni egyet, de elgondolkodtam rajta....
Aztán megsímogattam a kis N8-aim és az N900-am, mert mégis csak őket szeretem igazán! :wink: De a kísértés egyre nagyobb... :lol: 8)

csüt. jún. 02, 2011 21:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 328 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Következő