Szerző |
Üzenet |
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Re: Pc-TV összekötés
amacrai írta: Szervusztok!Legyetek szívesek segíteni nekünk, annak a nehézségnek a kiküszöbölésében, miszerint is a pc-t szertnénk összekötni a tv-vel, ami idáig nem volt probléma, de most hogy windows 7-re váltottunk, valamiért úgy jeleníti meg a képernyőt a tv-n, mintha 50 Hrz-re lenne a tv állítva.Már próbáltam több helzen keresni állítási lehetőséget ezzel kapcsolatban, de semmi.Köszönöm a segítségeteket!!!!!!! Az asztalon nyomj egy jobb egérgombot majd megjelenő ablakban kattints a képernyőfelbontás nevezetűre.A speciális beállításokban megtalálsz mindent amit kerestél.
|
vas. jún. 19, 2011 15:44 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11960 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
amacrai írta: Szervusztok!Legyetek szívesek segíteni nekünk, annak a nehézségnek a kiküszöbölésében, miszerint is a pc-t szertnénk összekötni a tv-vel, ami idáig nem volt probléma, de most hogy windows 7-re váltottunk, valamiért úgy jeleníti meg a képernyőt a tv-n, mintha 50 Hrz-re lenne a tv állítva.Már próbáltam több helzen keresni állítási lehetőséget ezzel kapcsolatban, de semmi.Köszönöm a segítségeteket!!!!!!! Nézd meg a régi PC-n a képernyő beállítást (Felbontás, Hz), és ugyanazt állítsd be az új gépen is.
|
szer. jún. 15, 2011 20:42 |
|
|
amacrai
vas-tag
|
Szervusztok!Legyetek szívesek segíteni nekünk, annak a nehézségnek a kiküszöbölésében, miszerint is a pc-t szertnénk összekötni a tv-vel, ami idáig nem volt probléma, de most hogy windows 7-re váltottunk, valamiért úgy jeleníti meg a képernyőt a tv-n, mintha 50 Hrz-re lenne a tv állítva.Már próbáltam több helzen keresni állítási lehetőséget ezzel kapcsolatban, de semmi.Köszönöm a segítségeteket!!!!!!!
|
vas. jún. 12, 2011 16:34 |
|
|
ropi01
|
Ha van kedved forrasztgatni akkor szükséges 10fm RG59MIL17 koax kábel és 2db RCA csatlakozó. Igaz ez kompozitív kábel és a hangot ez sem viszi át de lehet hogy a hozzávalók ott hevernek a fiókodban.
|
vas. aug. 03, 2003 20:35 |
|
|
koptr
vas-tag
|
Hello,
Ne felejtsd el hogy az s video kábel csak a kép még plusz kábel szükségeltetik a hanghoz ..
Kábel: 4 eres árnyékolt kábel , csatlakozót láttam a keravillban is vagy HQ nedis kispesten esetleg a nagy bev. központok ..
kábelt meg érdemesebb máshol is megnézni (villanyszerelő boltokban pl ..)
Nekem a sima 50 hz -es tv-n is tökéletes volt a kép, a film megállítva mint 1 fénykép ..
szebb volt mint a rendes tv csatornáké ..
szia:
Zsolti
|
vas. aug. 03, 2003 18:11 |
|
|
macisajt111
arany tag
|
kompletten kapsz ott cuccot, nem kell szerelgetned
|
szer. júl. 23, 2003 21:21 |
|
|
Killerno
vas-tag
|
Köszi a választ!Kábel meglesz,csatit milyet vegyek,lehet
venni s-video csatlakozót?Köszi!
|
szer. júl. 23, 2003 21:18 |
|
|
macisajt111
arany tag
|
javaslom hogy menj el a Mediamarktba kabelt venni - es ha nem 100 Hz-es a teved akor keszultj fel egy baromira vibralo kepre (es elmosodott is, de ez mar nem a 100 Hz miatt)
egyebkent: ha a teven tenyleg mindenfajta bemenet van akkor inkabb az USB-vel, vagy a VGA-val probalkozz
|
szer. júl. 23, 2003 21:03 |
|
|
Killerno
vas-tag
|
Hello!
Légyszi segítsetek,Pc-t szeretném összekötni a Tv-vel,van s-video kábelem,de nagyon rövid,kb.10m kábel kellene.Szoval hogyan lehetne kábelt csinálni,milyen kábel a legjobb,milyen csatlakozok lehetnek(vagy csak az svideo a jo?),svideo csatlakozot lehet kapni?A Tv-n mindenfajta bemenet van.Légyszi segítsetek!Előre is nagyon köszönöm!
|
szer. júl. 23, 2003 20:52 |
|
|