Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 8:46

Hozzászólás a témához  [ 328 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Samsung Galaxy S II i9100 - Android, S.AMOLED+, Dual Core 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: Samsung Galaxy S II i9100 - Android, S.AMOLED+, Dual Cor
Macika írta:
Egyértelmű a Copilot, nekem a Sygic NAGYON nem jött be!

Igen hallottam otthon volt ra panasz boven, de Nemeto.-Belgium-Hollandia-Francio. tokeletes a terkep es a tervezes is, nem beszelve nem utolso sorban a speedcam bazisarol....
Bar tavaszra igerik az iGo primot is androidra, lehet azt veszem meg a vegen....

pén. feb. 10, 2012 17:48
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

pucok írta:
Macika írta:
Ha semmiképp nem a jogtisztaság a célod, akkor Applanet.
Onnan letöltöd és használod, ennyi...

Nem azzal van problemam, hogy fizetni kell egy programert, mert jopar pelda volt/van ra, hogy ami megtetszik es hasznosnak tartom, azt megveszem. Az a gondom, ha nem lehet demo verziot leszedni, vagy tesztelni par hetig mondjuk, s az ido alatt el tudom donteni, megeri-e aldozni ra. foleg ugy, hogy a jobb esetben felevente megjeleno uj terkepekert ujra es ujra fizetni kell.
Szoval mindenfelekeppen ki akarom probalni, es aztan eldonteni, melyik lesz a dotalt muhely: Sygic versus Copilot..... :hm:

Egyértelmű a Copilot, nekem a Sygic NAGYON nem jött be!

pén. feb. 10, 2012 17:01
arany tag

Macika írta:

Nem azzal van problemam, hogy fizetni kell egy programert, mert jopar pelda volt/van ra, hogy ami megtetszik es hasznosnak tartom, azt megveszem. Az a gondom, ha nem lehet demo verziot leszedni, vagy tesztelni par hetig mondjuk, s az ido alatt el tudom donteni, megeri-e aldozni ra. foleg ugy, hogy a jobb esetben felevente megjeleno uj terkepekert ujra es ujra fizetni kell.
Szoval mindenfelekeppen ki akarom probalni, es aztan eldonteni, melyik lesz a dotalt muhely: Sygic versus Copilot..... :hm:

pén. feb. 10, 2012 15:45
Moderátor

pucok írta:
Állítólag van egy patch hozzá, amit rá kellene engedni, és aktiválná a programot, de csak root-olt készüléken fut....
Persze nem tűnik annyira vészesnek az ára, de ha minden progit megvennék elsőre, amit ki akarok próbálni, akkor csak erre keresnék :oops:
Jelenleg nyüstölöm a Sygic-ot (eddig ez vált be legjobban androidon NyEu-ban), Navigon-t (ez sem rossz), csalódtam már az NDrive-ban, fenn van még a Motonav (iGo), és megörűltem ennek a Copilot-nak, mert már tavaly szép és jó kezelőfelülete volt, amikor először próbáltam androidon....

pén. feb. 10, 2012 15:31
arany tag

Macika írta:
Te biztos vagy abban, hogy ehhez kell root???

11.651 Ft a Marketen és SEMMIFÉLE ROOT nem kell hozzá!!!
Hidd el nekem!

Állítólag van egy patch hozzá, amit rá kellene engedni, és aktiválná a programot, de csak root-olt készüléken fut....
Persze nem tűnik annyira vészesnek az ára, de ha minden progit megvennék elsőre, amit ki akarok próbálni, akkor csak erre keresnék :oops:
Jelenleg nyüstölöm a Sygic-ot (eddig ez vált be legjobban androidon NyEu-ban), Navigon-t (ez sem rossz), csalódtam már az NDrive-ban, fenn van még a Motonav (iGo), és megörűltem ennek a Copilot-nak, mert már tavaly szép és jó kezelőfelülete volt, amikor először próbáltam androidon....

pén. feb. 10, 2012 12:36
Moderátor

pucok írta:
Egy kis felvilagositast szeretnek kerni toletek. Termeszetesen mar regota hallottam az ugynevezett root-olasrol, de szemely szerint egeszen tegnapig ugy gondoltam hogy en megleszek nelkule: az en felhasznaloi igenyeimet kielegiti a telefon gyari allapotban is.
Aztan rabukkantam az egyik kedvenc GPS programom uj verziojara (Copilot Navteq terkepekkel), ami sajnos csak root-olt telora megy fel....

A kerdes, egy ilyen 'keszulek nyitas" jar-e barmifele adat-kontakt-instalalt program vagy beallitas vesztessel?

Elore is koszonettel

Te biztos vagy abban, hogy ehhez kell root???

11.651 Ft a Marketen és SEMMIFÉLE ROOT nem kell hozzá!!!
Hidd el nekem!

csüt. feb. 09, 2012 18:08
arany tag

Egy kis felvilagositast szeretnek kerni toletek. Termeszetesen mar regota hallottam az ugynevezett root-olasrol, de szemely szerint egeszen tegnapig ugy gondoltam hogy en megleszek nelkule: az en felhasznaloi igenyeimet kielegiti a telefon gyari allapotban is.
Aztan rabukkantam az egyik kedvenc GPS programom uj verziojara (Copilot Navteq terkepekkel), ami sajnos csak root-olt telora megy fel....

A kerdes, egy ilyen 'keszulek nyitas" jar-e barmifele adat-kontakt-instalalt program vagy beallitas vesztessel?

Elore is koszonettel

csüt. feb. 09, 2012 15:36
Moderátor

aronpapa írta:
Bár tudom, nem egyszerű, de én magamból indulok ki ...

OK, értem.
DE!
Sok embernek van előfizetéses SIM-je, szerintem legalább annyinak, mint ahánynak pre-paid.
Innentől kezdve nem ragozom tovább, mindenki tudja, mire gondolok.

De még a frissen feltöltött pre-paidesnek is lehet komoly veszteség, ha a frissen feltöltött egyenleggel vész el a készülék. Ráadásul - jellemzően - a pre-paidet nem azok választják, akiknek mindegy, hogy 1.000 vagy 10.000...
Tudom, most az fog jönni, hogy Te mindig csak 2.500 Ft-tal töltöd fel, hogy minimalizáld az esetleges veszteségeket... :)

A PIN-kód igenis jó dolog, mert megvédi a SIM-edet egy esetleges bajban, legalább nem érhet még több kár, mint a készülék és az adataid elvesztése.

(A biztonsági kód, amit írsz, az szintén jó, legalább annyira, mint a PIN!)

csüt. feb. 09, 2012 12:35
arany tag

Macika írta:
Nekem meg a C5-00-mon most is rajta van a Best Profiles (ráadásul jogtisztán megvéve), most tüzetesen végignéztem, és nincs ilyen menüpont, ahol ki/be kapcsolást lehetne időzíteni.
OFFLINE-ra tud viszont kapcsolni (meg onnan vissza is, ahogy az Androidok is, csak ott repülőmódnak hívják az OFFLINE-t).

Biztosan igazad van, de nekem úgy rémlett, hogy anno így működött a progi.

Macika írta:
Arra most nem szeretnék kitérni, hogy az ilyen ki-be kapcsolgatásos dolog milyen biztonsági kockázatot jelent, ugyanis a PIN-kód kérést értelemszerűen le kell tiltani ahhoz, hogy valóban képes legyen bekapcsolni a készülék és ne órákat álljon a PIN-kód kérése című ablaknál...

Erre nem jó válasz az, hogy "...nekem az első dolgom egy új SIM-nél a PIN-kérés letiltása...", mert az nem okos dolog. Persze, attól még sokan csinálják.

"Mindenki másképp csinálja ..."
Nekem bő 10 éve ki van kapcsolva a PIN kód kérése az összes kártyámon.
Ha el is lopnák - mivel az utóbbi 10 évben egyik sem volt előfizetéses -, nem sok kárt tudnának okozni vele.
Helyette inkább SIM csere esetén kér biztonsági kódot a telefon. Én ennek több értelmét látom.
Meg oda kell figyelni a telefonra, hogy ne kerüljön az ember ilyen helyzetbe.
Bár tudom, nem egyszerű, de én magamból indulok ki ...

csüt. feb. 09, 2012 8:09
Moderátor

aronpapa írta:
Macika írta:
... sőt van rá program (amire NINCS lehetőség a kikapcsolt a Nokiáknál) ami időre be tudja kapcsolni a készülék telefon-részét...

Ezzel vitatkoznék: nekem az E52-n volt a "Best profiles" nevű progi, ami nem csak ki-, hanem be is tudta kapcsolni a telefont, mégpedig olyan üzemmódba, amilyet megadtál neki.

Nekem meg a C5-00-mon most is rajta van a Best Profiles (ráadásul jogtisztán megvéve), most tüzetesen végignéztem, és nincs ilyen menüpont, ahol ki/be kapcsolást lehetne időzíteni.
OFFLINE-ra tud viszont kapcsolni (meg onnan vissza is, ahogy az Androidok is, csak ott repülőmódnak hívják az OFFLINE-t).

Arra most nem szeretnék kitérni, hogy az ilyen ki-be kapcsolgatásos dolog milyen biztonsági kockázatot jelent, ugyanis a PIN-kód kérést értelemszerűen le kell tiltani ahhoz, hogy valóban képes legyen bekapcsolni a készülék és ne órákat álljon a PIN-kód kérése című ablaknál...

Erre nem jó válasz az, hogy "...nekem az első dolgom egy új SIM-nél a PIN-kérés letiltása...", mert az nem okos dolog. Persze, attól még sokan csinálják.
Nemrég volt az általam kezelt flottában egy hölgy, akinek kikapcsolva, éjszaka lopták el a táskájából a mobilját (nem kért PIN-t, mert az bonyi), másnap este, mire keresni kezdte és le tudtuk tiltani, már 70e Ft-os számla volt rajta. Persze, ki kellett fizetni, hiszen nem a szolgáltató sara volt...

szer. feb. 08, 2012 16:56
arany tag

Macika írta:
... sőt van rá program (amire NINCS lehetőség a kikapcsolt a Nokiáknál) ami időre be tudja kapcsolni a készülék telefon-részét...

Ezzel vitatkoznék: nekem az E52-n volt a "Best profiles" nevű progi, ami nem csak ki-, hanem be is tudta kapcsolni a telefont, mégpedig olyan üzemmódba, amilyet megadtál neki.

szer. feb. 08, 2012 12:48
Moderátor

pucok írta:
Ha jol emlekszem korabban mar volt rola szo, de talan azota van valami valtozas.....
Nem letezik megoldas arra, hogy az androidos telefon ebresszen kikapcsolt allapotban?

Ertem en hogy le lehet venni a csengohangot meg offline mode meg egyeb trukkozesek, de azert az nonszensz, hogy az apple meg tudta oldani, en meg itt szivok vele :(

A kikapcsolt állapot egy PDA-ba épített mobiltelefonnál a repülő mód.
Gondolom, nem volt PDA-d előtte, hogy ezt tudd.
Egy PDA - ha nem kapcsolgatták be - hetekig elment egy töltéssel, mivel ha a kapcsolót kikapcsolták, akkor az ki volt kapcsolva.
Egy mobiltelefonnal egybeépített PDA-nál a mobiltelefon rész kikapcsolása = a repülő móddal.

Van aki képes megérteni/elfogadni, van aki nem.
Ennyi.

Amennyiben ezt tragikus szívásként éled meg, akkor a Te telefonod NE Maz android, hanem az iPhone!
Az nem egy PDA-be épített mobiltelefon.

Nekem nagyon bejön, mert ugyanúgy nem fogyaszt repülő módban, mint a Nokiám kikapcsoltan, ugyanúgy nem tudnak zavarni éjjel (ha nem akarom), mint a kikapcsolt Nokiánál, DE a leveleimet pl. megkapom, ha akarom (ha úgy állítottam be a készüléket, hogy másszon fel a netre bizonyos időnként éjszaka is).
És fel is tud ébreszteni, ha akarom, sőt van rá program (amire NINCS lehetőség a kikapcsolt a Nokiáknál) ami időre be tudja kapcsolni a készülék telefon-részét. Tehát pl. 8 órától akkor is elérhető vagyok (ha akarom), ha még lustálkodok az ágyban, mert mondjuk csak délután 2-re kell melóba mennem.

szer. feb. 08, 2012 1:16
arany tag

Ha jol emlekszem korabban mar volt rola szo, de talan azota van valami valtozas.....
Nem letezik megoldas arra, hogy az androidos telefon ebresszen kikapcsolt allapotban?

Ertem en hogy le lehet venni a csengohangot meg offline mode meg egyeb trukkozesek, de azert az nonszensz, hogy az apple meg tudta oldani, en meg itt szivok vele :(

kedd feb. 07, 2012 20:12
Moderátor

ACE- írta:
Macika írta:
Menjünk tovább, gyári az adatkábel, amit használsz? Az USB-port hibátlan? Másik USB-porton is ezt csinálja?

Nem gyári, a feleségem Sony Ericsson Arc -hoz való, de véleményem szerint ez szabvány, tehát tök mind1 miben használom, eddig a Sony-val is tökéletesen működött, valamint Kindle-hez is ezt használom, azzal sincs gond... Ezzel is működött egy ideig, kipróbálom most már SD kártya nélkül mert szerintem azóta ****. Most már akkor is bedugva érzékeli az USB-t, amikor kihúzom. Lehet egyszerűen visszaviszem a T-mobil-ba hogy ba***ák meg...

Nincs eredeti Samsung adatkábeled hozzá?
Hidd el, tudom, miért mondom! A töltés szabvány, a többi miért lenne az?

Én mondtam, hogy inkább iPhone-t vegyél! ;)

hétf. feb. 06, 2012 19:03
ezüst tag

Az normális hogy amikor USB-be dugom, akkor először hallok egy kapcsolódási hangot, aztán egy lekapcsolódást?

hétf. feb. 06, 2012 19:00
ezüst tag

Macika írta:
Menjünk tovább, gyári az adatkábel, amit használsz? Az USB-port hibátlan? Másik USB-porton is ezt csinálja?

Nem gyári, a feleségem Sony Ericsson Arc -hoz való, de véleményem szerint ez szabvány, tehát tök mind1 miben használom, eddig a Sony-val is tökéletesen működött, valamint Kindle-hez is ezt használom, azzal sincs gond... Ezzel is működött egy ideig, kipróbálom most már SD kártya nélkül mert szerintem azóta ****. Most már akkor is bedugva érzékeli az USB-t, amikor kihúzom. Lehet egyszerűen visszaviszem a T-mobil-ba hogy ba***ák meg...

hétf. feb. 06, 2012 18:58
Moderátor

ACE- írta:
Macika írta:
Ha rádugod a KIES-re a készüléket (sima kies-módban), akkor a KIES azt írja, hogy a készüléken a legfrissebb szoftver van?

Igen, amikor nagy nehezen bejön, akkor azt írja...

hétf. feb. 06, 2012 18:41
ezüst tag

Macika írta:
ACE- írta:
Természetesen úgy csinaltam, hogy először csak a KIES -t raktam fel, de mivel úgy sem ment, felraktam a drivert is...

Ha rádugod a KIES-re a készüléket (sima kies-módban), akkor a KIES azt írja, hogy a készüléken a legfrissebb szoftver van?

Igen, amikor nagy nehezen bejön, akkor azt írja...

hétf. feb. 06, 2012 18:33
Moderátor

ACE- írta:
Természetesen úgy csinaltam, hogy először csak a KIES -t raktam fel, de mivel úgy sem ment, felraktam a drivert is...

hétf. feb. 06, 2012 18:17
ezüst tag

TargeT írta:
Úgy látszik félreértettél. Ha Kiest telepítettél, akkor nem kell utána a drivert is felrakni. Az csak Kies nélkül kell.
A programok eltávolításánál uninstalláld a drivert és a Kiest, nézd meg, hogy maradt-e utánuk valami pucolnivaló.
Ezután tedd fel ismét a Kiest. De csak önmagában. :wink:

Lehet, hogy neked van valami ismeretlen egyedi problémád is.

hétf. feb. 06, 2012 6:39
a fórum lelke

Úgy látszik félreértettél. Ha Kiest telepítettél, akkor nem kell utána a drivert is felrakni. Az csak Kies nélkül kell.
A programok eltávolításánál uninstalláld a drivert és a Kiest, nézd meg, hogy maradt-e utánuk valami pucolnivaló.
Ezután tedd fel ismét a Kiest. De csak önmagában. :wink:

Lehet, hogy neked van valami ismeretlen egyedi problémád is.

hétf. feb. 06, 2012 5:21
ezüst tag

Én ezt nem értem, feltettem a legújabb KIES-t, zsír új rendszerre, installáltam drivert, semmi. Amikor meg akarnám nyitni a DCIM/Camera könyvtárat, ott már nem látom a képeket, nem jeleníti meg... Még a file-okat sem látom... A KIES kapcsolódáskor lefagy, vagy legalábbis nem csinál semmit amig ki nem húzom USB-ből... Nem tudom mi a franc lehet de a pöcsöm kivan már ezzel a ****.

vas. feb. 05, 2012 21:37
Moderátor

TargeT írta:
Töltsd le innen. SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.4.103.0_2011.12.08.exe
Ha ezt rakod, nem kell Kies.
De ha úgyis raksz Kiest, akkor mindegy.

Amennyiben csatlakozási probléma van (pl az ACE-knél sokszor), akkor a KIES rakja fel még egyszer az egész USB-drivert (mindig a legfrissebbet, mert előfordul, hogy KIES-ből nem a legfrissebb van fent és esetleg a közben frissült (pl. 2.3.6) Androidot nem kezeli megfelelően).
Ugyanez tapasztalható a mostanában elharapódzó ICS-alfákkal is, ott is vannak komoly gondok a PC-vel való kapcsolódásban.

vas. feb. 05, 2012 17:05
Moderátor

ACE- írta:
Macika írta:
Ezt a fájlnevet keresd:
SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe
24.100.248 bytes a fájlméret.

A Samsung oldalán nincs ilyen, ezért nem is gondolom hogy szükség lenne rá, de éppen most halt be a windows-om, úgyhogy majd reinstall után megmondom hogy jó lett-e. Kösz

Jaa, ha nem gondolod, akkor minden rendben...

vas. feb. 05, 2012 17:02
a fórum lelke

Töltsd le innen. SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.4.103.0_2011.12.08.exe
Ha ezt rakod, nem kell Kies.
De ha úgyis raksz Kiest, akkor mindegy.

vas. feb. 05, 2012 15:44
ezüst tag

Macika írta:
ACE- írta:
Nem találtam hozzá külön USB drivert, a KIES a legfrissebb van fent...

Ezt a fájlnevet keresd:

A Samsung oldalán nincs ilyen, ezért nem is gondolom hogy szükség lenne rá, de éppen most halt be a windows-om, úgyhogy majd reinstall után megmondom hogy jó lett-e. Kösz

vas. feb. 05, 2012 15:20
Moderátor

ACE- írta:

Ezt a fájlnevet keresd:

vas. feb. 05, 2012 13:28
ezüst tag

Macika írta:
ACE- írta:
Na tuti, leszedtem minden progit a kártyáról, leformáztam a telefonban, most nem indulgat újra, de ha simán rádugom a gépre, megjelenik az ikonja, és a belső memóriából egyszerűen nem mutat semmit, csak a könyvtárakat. Bemegyek a DCIM könyvtárba, az alatt Camera, és nem látom a képeket. Ha USB drive-ként kapcsolódok a gépre, akkor most megy rendesen... Valahogy nem akar ez flottul menni...

Fent van a legfrissebb Samsung USB-driver?

vas. feb. 05, 2012 12:52
Moderátor

ACE- írta:
Na tuti, leszedtem minden progit a kártyáról, leformáztam a telefonban, most nem indulgat újra, de ha simán rádugom a gépre, megjelenik az ikonja, és a belső memóriából egyszerűen nem mutat semmit, csak a könyvtárakat. Bemegyek a DCIM könyvtárba, az alatt Camera, és nem látom a képeket. Ha USB drive-ként kapcsolódok a gépre, akkor most megy rendesen... Valahogy nem akar ez flottul menni...

Fent van a legfrissebb Samsung USB-driver?

szomb. feb. 04, 2012 23:19
ezüst tag

szomb. feb. 04, 2012 22:42
Moderátor

ACE- írta:
Már ne haragudj, de én max. a telefont fikázom, Te meg engem. A leválasztást én úgy gondoltam, hogy mielőtt eltávolítod a telefonból, leválasztod, de álmomban sem képzeltem volna, hogy leválasztás után még formázni lehet... Hiszen elvileg akkor már nem szabadna a telefonnak a kártyához hozzáférnie. Emiatt kell (kéne) leválasztani az USB-s adathordozókat Windows rendszerről. Másrészről azért sem gondoltam erre, mert a belső tárhelynél meg frankón ott van a belső tárhely formázása, pedig azt még csak le sem lehet választani. Na erre varrj gombot. Bár ahogy nézem Te mindent megmagyarázol, hogy más a hülye nem a telefon. Ennyi erővel, ha a programok "minden ****"-nak minősülnek, akkor az orig megkapott telefonra nem rakhatok fel semmit, mert nehogy összepiszkoljam a rendszert? Hagyjuk már ezt, azért vettem ilyen drága telefont, hogy stabilan működjön erőteljes használatnál is. Ennyi a véleményem.

Az én véleményemet pedig már olvashattad.

Az ilyen típusú embereknek iPhone való. Ők nagy megelégedéssel használják általában.
Ajánlom tiszta szívemből a 4G(s) típust megvásárlásra.
Abban nem fogsz így csalódni.

csüt. feb. 02, 2012 16:04
ezüst tag

Macika írta:
ACE- írta:
Akkor ez is csak olyan mint egy windóz, rakd újra 2 havonta. Van rajta sok minden, de főleg játékok. De azóta csinálja ezt, amióta beleraktam a microSD-t. De azt is csak azóta amióta egyszer rádugtam gépre és másolgattam rá pár dolgot. Utána újraindult párszor, és utána megint 1 pár napig nem csinálta, majd tegnap megint rádugtam, és megint 3-szor újraindult így 2-3 óránként, ma éjjel is arra ébredtem hogy bejelentkező hang... Az normális hogy a Tárhely menüben az SD-kártyánál szürke az SD-kártya formázása gomb? Arra gondoltam hátha a gyári file-rendszer nem jó neki ami a kártyán van, de a telefonban még formázni sem tudom...

Nézd, ne sértődj meg, mert nem azért mondom, de számomra nagyon visszatetsző, ha valaki fikáz valamit, aztán ahogy kifejti, mit fikáz, azonnal kiderül, hogy egyáltalán nem ért hozzá.

Windóz (ha már) alatt le tudsz formázni úgy egy meghajtót, ha valami nyitva van rajta???
Nem???? Nocsak!
Akkor Android alatt miért tudnád megtenni???

Le kell választani és mindjárt tudsz formázni.

KÉRLEK, akkor mondj csak rosszat az Androidra/SGS2-re, ha meggyőződtél arról hogy biztosan nem a rutintalanságod/figyelmetlenséged miatt lép fel hiba!

A Windóz sem "olyan" egyébként, csak ha folyamatosan minden sz.rt rátelepítenek, majd leszedik, majd újra telepítik, és így tovább.
És egyelőre nem írták még meg azt az operációs rendszert, ami ezt elviselné hosszú távon.

Már ne haragudj, de én max. a telefont fikázom, Te meg engem. A leválasztást én úgy gondoltam, hogy mielőtt eltávolítod a telefonból, leválasztod, de álmomban sem képzeltem volna, hogy leválasztás után még formázni lehet... Hiszen elvileg akkor már nem szabadna a telefonnak a kártyához hozzáférnie. Emiatt kell (kéne) leválasztani az USB-s adathordozókat Windows rendszerről. Másrészről azért sem gondoltam erre, mert a belső tárhelynél meg frankón ott van a belső tárhely formázása, pedig azt még csak le sem lehet választani. Na erre varrj gombot. Bár ahogy nézem Te mindent megmagyarázol, hogy más a hülye nem a telefon. Ennyi erővel, ha a programok "minden ****"-nak minősülnek, akkor az orig megkapott telefonra nem rakhatok fel semmit, mert nehogy összepiszkoljam a rendszert? Hagyjuk már ezt, azért vettem ilyen drága telefont, hogy stabilan működjön erőteljes használatnál is. Ennyi a véleményem.

csüt. feb. 02, 2012 14:35
Moderátor

ACE- írta:
Akkor ez is csak olyan mint egy windóz, rakd újra 2 havonta. Van rajta sok minden, de főleg játékok. De azóta csinálja ezt, amióta beleraktam a microSD-t. De azt is csak azóta amióta egyszer rádugtam gépre és másolgattam rá pár dolgot. Utána újraindult párszor, és utána megint 1 pár napig nem csinálta, majd tegnap megint rádugtam, és megint 3-szor újraindult így 2-3 óránként, ma éjjel is arra ébredtem hogy bejelentkező hang... Az normális hogy a Tárhely menüben az SD-kártyánál szürke az SD-kártya formázása gomb? Arra gondoltam hátha a gyári file-rendszer nem jó neki ami a kártyán van, de a telefonban még formázni sem tudom...

Nézd, ne sértődj meg, mert nem azért mondom, de számomra nagyon visszatetsző, ha valaki fikáz valamit, aztán ahogy kifejti, mit fikáz, azonnal kiderül, hogy egyáltalán nem ért hozzá.

Windóz (ha már) alatt le tudsz formázni úgy egy meghajtót, ha valami nyitva van rajta???
Nem???? Nocsak!
Akkor Android alatt miért tudnád megtenni???

Le kell választani és mindjárt tudsz formázni.

KÉRLEK, akkor mondj csak rosszat az Androidra/SGS2-re, ha meggyőződtél arról hogy biztosan nem a rutintalanságod/figyelmetlenséged miatt lép fel hiba!

A Windóz sem "olyan" egyébként, csak ha folyamatosan minden sz.rt rátelepítenek, majd leszedik, majd újra telepítik, és így tovább.
És egyelőre nem írták még meg azt az operációs rendszert, ami ezt elviselné hosszú távon.

csüt. feb. 02, 2012 12:36
ezüst tag

csüt. feb. 02, 2012 7:08
Moderátor

ACE- írta:
Na most olyat csinál, hogy az asztalon szépen fekszik, erre látom hogy bejön a boot képernyő, azaz fogja magát és random újraindul. MOST EZ MI A PÖCS!!! Hogy lehet ennek az okát detektálni? Kicsit kezdek csalódni...

Magadban csalódsz, remélem, nem a készülékben...
Magától a készülék ilyet SOHA nem csinál, hidd el, az első 500-ban benne voltam az SGS2-vel tavaly június elején, amikor megjelent. Azóta nem csinált még semmi olyat, amit ne lett volna jogos. Pedig aztán dolgoztatom, ahogy belefér. Persze, nekem is csinált ilyet, mint most a Te leírásodban jelentkezik hiba, de azért tette, mert olyat másoltam rá, amitől megnyekkent.
Ilyenkor megoldás a recovery mode, majd a wipe data és wipe cache.
Sajnos ez teljes adatvesztéssel jár, de hát ez az ára, ha ész nélkül csinálja az ember a ROMolást, programok installálását, hasonlókat.
Én megtanultam elfogadni, hogy hibázok néha.

Na persze lehet a másik utat választani és visszafelé sorrendben uninstallni azokat a dolgokat/beállításokat, amik rákerültek. Aztán egyszercsak nem csinálja. Vagy de és marad a wipe.
Óhatatlan, hogy a válogatás nélkül felpakolt szoftverek összeakadjanak. Én is belefutottam párszor. Ma már vigyázok...

szer. feb. 01, 2012 23:33
ezüst tag

Na most olyat csinál, hogy az asztalon szépen fekszik, erre látom hogy bejön a boot képernyő, azaz fogja magát és random újraindul. MOST EZ MI A PÖCS!!! Hogy lehet ennek az okát detektálni? Kicsit kezdek csalódni...

szer. feb. 01, 2012 22:59
Moderátor

asdf_ írta:
Es mi lenne, ha atkonvertalnad az adott filmet? Fejemet tennem ra, hogy tele van a net egyklikkes konvertaloprogramokkal.

Én is így teszek, AVS Converterrel IGEN jó minőségű és hihetetlenül kis méretű videot lehet konvertálni a tökéletes minőségű, 1080p-s filmből.

szer. feb. 01, 2012 20:29
Moderátor

ACE- írta:
Macika írta:
Ejjj na, nem lesz semmivel jobb a 2.3.5, higgy nekem...
A 2 GB-os fájlméret a jégkrémszendvics alatt sem lesz támogatott.

Egyébként mondd már, FullHD film mi a bánatnak egy 480x800-as kijelzőjű mobilra???

Megjegyzem, nem vagyok meggyőződve annak a Kingstonnak az eredetiségéről.
Nekem egy garantáltan eredeti, 32 GB-os C10-es Samsung µSD van a készülékemben, SOHA nem volt még gondom írás/olvasás közben.

Más kártyával is csinált ilyet?

Sosem próbáltam más kártyával, hivatalos helyről vettem, nem hiszem hogy ne lenne eredeti, annak látszik... FullHD pl akkor, amikor nincs más... Ha abban van a film, akkor minek szedjek le újra egy másikat. De pl. FullHD videófelvételt is ezek szerint max 2 Gigát lehet vele? Vagy felszabdalja? Én is Samsung-ot akartam rendelni, de azt mondták hogy a gyártó nem tudja megmondani mikor lesz újra elérhető, ezért ugyanolyan áron adtak Kingston-t. Akkor sem volt még szakadás, amikor ezt az MTP akármit használtad? Másoltál rá nagy file-okat?

2 GB-ost nem másoltam rá soha, de 5-600 MB-os flashfájlból van rajta vagy 7-8 db. Soha nem tapasztaltam problémát.
Szerintem a FullHD videot felszabdalja a telefon, mert ha most bekapcsolom a kamerát, 1 óra 28 percnyi FullHD felvételt tesz lehetővé. Ez pedig jóval több, mint 2 GB, hiszen ~120 MB egy perc.

szer. feb. 01, 2012 20:28
gyémánt tag

Es mi lenne, ha atkonvertalnad az adott filmet? Fejemet tennem ra, hogy tele van a net egyklikkes konvertaloprogramokkal.

szer. feb. 01, 2012 20:26
ezüst tag

Macika írta:
ACE- írta:
Hali. Vettem egy Kingston Class10-es 16 Gigás microSD-t a telefonba. Na azóta ha rádugom számítógépre, és másolgatok, néha kiírja hogy megszakadt a kapcsolat, és restartol a telefon. A memóriakártyát nem bírja vagy én csesztem el valamit? Win7 alatt van mindez. A Tár csatlakoztatás sem működik tökéletesen. WinXP alatt semmi gond nincs, de amikor MTP kliens módban akarok rá másolni nagyobb dolgokat, akkor is egy idő után leszakad, viszont USB meghajtóként tudtam rá másolni sokat. Ez az MTP **** instabil rajta, és csak azért szakad? Ugye a memória kártyát bírnia kéne? A memkártyával kellett volna előtte valamit csinálni? Egyszerűen bedugtam, bekapcsoltam, és működött. Kellett volna formázni? Csak FAT32-vel működik? Tehát nagyobb FullHD-s mkv filmet, ami 2 Gigánál nagyobb nem is tudok rámásolni a filerendszer korlátozás miatt? Mikor adja már ki a büdös T-mobile a 2.3.5-öt?

Egyébként mondd már, FullHD film mi a bánatnak egy 480x800-as kijelzőjű mobilra???

Nekem egy garantáltan eredeti, 32 GB-os C10-es Samsung µSD van a készülékemben, SOHA nem volt még gondom írás/olvasás közben.

Sosem próbáltam más kártyával, hivatalos helyről vettem, nem hiszem hogy ne lenne eredeti, annak látszik... FullHD pl akkor, amikor nincs más... Ha abban van a film, akkor minek szedjek le újra egy másikat. De pl. FullHD videófelvételt is ezek szerint max 2 Gigát lehet vele? Vagy felszabdalja? Én is Samsung-ot akartam rendelni, de azt mondták hogy a gyártó nem tudja megmondani mikor lesz újra elérhető, ezért ugyanolyan áron adtak Kingston-t. Akkor sem volt még szakadás, amikor ezt az MTP akármit használtad? Másoltál rá nagy file-okat?

szer. feb. 01, 2012 20:07
Moderátor

ACE- írta:
Hali. Vettem egy Kingston Class10-es 16 Gigás microSD-t a telefonba. Na azóta ha rádugom számítógépre, és másolgatok, néha kiírja hogy megszakadt a kapcsolat, és restartol a telefon. A memóriakártyát nem bírja vagy én csesztem el valamit? Win7 alatt van mindez. A Tár csatlakoztatás sem működik tökéletesen. WinXP alatt semmi gond nincs, de amikor MTP kliens módban akarok rá másolni nagyobb dolgokat, akkor is egy idő után leszakad, viszont USB meghajtóként tudtam rá másolni sokat. Ez az MTP **** instabil rajta, és csak azért szakad? Ugye a memória kártyát bírnia kéne? A memkártyával kellett volna előtte valamit csinálni? Egyszerűen bedugtam, bekapcsoltam, és működött. Kellett volna formázni? Csak FAT32-vel működik? Tehát nagyobb FullHD-s mkv filmet, ami 2 Gigánál nagyobb nem is tudok rámásolni a filerendszer korlátozás miatt? Mikor adja már ki a büdös T-mobile a 2.3.5-öt?

szer. feb. 01, 2012 18:40
ezüst tag

szer. feb. 01, 2012 11:07
vas-tag

Azt lenne jó tudni. Engem zavar. :(

szomb. jan. 14, 2012 20:55
Moderátor

Kupak1 írta:
Szia! Igen van benne ki/be kapcsoló de azt csak telefonálás közben tudom használni. A menü gombbal tudom előhívni. Nincs rajta tok. A 2.3.3 és a 2.3.5 verzióban ez nincs benne csak a 2.3.4 be. Az a baj, hogy a t-mobile még nem adta ki a 2.3.5-t.

Megnéztem.
Nálam KI4 van fent (nem is óhajtom lecserélni egyelőre), nálam is ott van a zajcsökkentés, körülményesen ki is kapcsolható. De eddig problémát nem okozott.
Biztosan van valami szervizkód, amivel alapból ki lehet kapcsolni, nem kell hívásonként szerencsétlenkedni.

szomb. jan. 14, 2012 8:32
vas-tag

Szia! Igen van benne ki/be kapcsoló de azt csak telefonálás közben tudom használni. A menü gombbal tudom előhívni. Nincs rajta tok. A 2.3.3 és a 2.3.5 verzióban ez nincs benne csak a 2.3.4 be. Az a baj, hogy a t-mobile még nem adta ki a 2.3.5-t.

csüt. jan. 12, 2012 8:53
Moderátor

Kupak1 írta:
Sziasztok! Van egy sgs 2 telóm. Az a problémám, hogy nem tudom kikapcsolni a zajcsökkentőt csak hívás közben, ez nagyon zavar mert akivel beszélek nem hallja tisztán. Sehol nem találom a beállításokba. 2.3.4 szoftver van rajta. Segítsetek!!!!!!!!!!!! :gigalol:

Mert van rajta ki/bekapcsolható zajcsökkentő?
Nem az van, hogy vettél rá szilikontokot?

csüt. jan. 12, 2012 4:09
vas-tag

Sziasztok! Van egy sgs 2 telóm. Az a problémám, hogy nem tudom kikapcsolni a zajcsökkentőt csak hívás közben, ez nagyon zavar mert akivel beszélek nem hallja tisztán. Sehol nem találom a beállításokba. 2.3.4 szoftver van rajta. Segítsetek!!!!!!!!!!!! :gigalol:

szer. jan. 11, 2012 10:55
arany tag

simico írta:
Lesz erre hivatalosan jégrémszendvics? :)

Igen lesz.
http://www.droidground.hu/2011/12/ime-a ... elyek.html

vas. dec. 25, 2011 18:56
gyémánt tag

Lesz erre hivatalosan jégrémszendvics? :)

vas. dec. 25, 2011 12:51
Moderátor

kakuk100 írta:
Szia!
Már hazajöttél vagy még még Kínából írsz? Nagyon hiányzol a fórumból.
Üdv.

Ide írogatok én rendszeresen.
Most pénteken megyek csak Kínába de viszek netbookot és netem is lesz.

hétf. dec. 19, 2011 18:12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 328 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő