|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Re: Frissítőprogram...
...PS:Vajon mér éreztem a vizeletemen..:+++..!?
|
szer. máj. 21, 2014 16:42 |
|
|
-kataiandi-
arany tag
|
Sziasztok! Nacorvus: Bocsi, hogy nem válaszoltam: Igen próbálkoztam, jó pár dolgot le is szedtem... Rendszervisszaállítási pont meg ki volt kapcsolva DE! A nyomtató működik! Másik USB-be dugtam bele és újra is telepítettem az egész nyomtatós dolgot. Hogy melyik oldotta meg a dolgot nem tudom, de a lényeg, hogy nem villog, tintaszintet sem jelez alacsonynak és nyomtat Sok egyéb dolgom volt, ezért nem értem el idáig. Bocsika. Ma reggel tettem meg ezeket a változtatásokat. Stell: Végigfuttattam ettől függetlenül, amit kértél, mert olykor elakad és nagyon lelassul.Átmegyek a security oldalra, mert a szoftverfrissítéses dologgal szerintem kész vagyok..... nyitok egy mappát "FRST" névvel, jó?
|
szomb. máj. 17, 2014 8:40 |
|
|
stell
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. jún. 24, 2007 10:18 Hozzászólások: 6679 Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
|
Szia Tolds le az asztalra 32-vagy 64 bites FRST programot, tehat ojat, amilyen a rendszered http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... scan-tool/ bealitodd igy http://vyosek.tym.cz/pro_usery/FRST/nastaveni.jpgAztan klik SCAN, a vegen az FRST.txt es az ADDition .txt tedd ide
|
kedd máj. 13, 2014 19:32 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Nemá hogy megint kék füst és kiabalisztikus körök rajzolgatása a levegőbe! Azt amit javasoltam,kipóbáltad?,nem lehet x esetben mert a ..t.sem tudja.. talán 20 v 30 visszaállítási pontot jegyez meg a rendszer,a víruskergetők meg az egyéb hóhuszpókuszok ezeket símán törlik! Aztán lehet megint nyavajogni,hogy ez sem jött be!.. PS: Aztán jön a'zújratelepígetés ergo a widows az egy majdem olyan "rénszarvasminás mint a ilnukc'!A beépített önfentarő rendszerit nyilvánvalóan kényemesebb legyilkolni egy könnyebben kezelhető külső vírustó,túzfal..mi'szocska programmal,mert az az igéri nem leszek,nem hogy tripperes,de még leszbikus sem,ha egy toolbart is telepítek mellé a böngészőmben. Kifejezetten Jó a mai Win8,8.1 Defender nevű programja.(ileneket hányszor olvastatok személyemtől ebben a fórumban?! ).az explorerről ue. nem mondható el.,ha ez nem igy lenne a security részlegben miért nicsennek sűrü felvetések? Valóban a neten is meg kell nézni hogy melyik oldalakról mi'szocsát tőltigélek és mive-kivel akarom megosztani a távoli gépes magányomat és személyes adataimat..
|
kedd máj. 13, 2014 16:15 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
-kataiandi- írta: Több éve meg van a nyomtató, rengetegszer fogyott már ki, és sosem így jelzett. Aha. Az más.
|
hétf. máj. 12, 2014 20:00 |
|
|
-kataiandi-
arany tag
|
Több éve meg van a nyomtató, rengetegszer fogyott már ki, és sosem így jelzett.
|
hétf. máj. 12, 2014 19:40 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
-kataiandi- írta: ... azért is furcsa, mert ha üres lenne, attól még kellene nyomtatnia ... Az egyáltalán nem biztos. Van olyan nyomtató, ami ha megérzi, hogy üres a fej, akkor meg sem moccan.
|
hétf. máj. 12, 2014 19:32 |
|
|
-kataiandi-
arany tag
|
Sziasztok! A kártyaolvasó "tűnt" el. Feltelepítettem és a felkiáltójelek eltűntek. Adwcleaner és a JRT végigfuttattam tegnap de. A nyomtatót frissítettem, de semmi változás.. Illetve annyi, hogy azt írja ki, amikor nyomtatni akarok, hogy üres a patron. Kivettem és óvatosan megtöröltem az alját, és szinte ömlött... nem rég vettem. Ja, és azért is furcsa, mert ha üres lenne, attól még kellene nyomtatnia, meg sem mozdul......
|
hétf. máj. 12, 2014 19:25 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
nacorvus írta: ... Azért a helyedben,sürgősen megszabadulnék az 'igen hasznosnak' tűnő toolbaroktól ... Ha ez a baj, akkor itt van az eltávolító (stell ajánlotta annak idején): AdwCleaner v3.2.0.8general-changelog-team.fr/fr/downloads/finish/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner Használat: 1. Kilépni minden programból 2. futtatni, Search, kész kb 1-2 perc alatt 3. Készít egy C:\AdwCleaner mappát, majd ebben egy szövegfájlt (R2) a talált hibákkal 4. Ha el van fogadva a vizsgálat (és talált hibákat): Delete 5. OK, a gép újraindul (ha nem volt hiba, kilépni a programból) 6. Készít a C:\AdwCleaner-be egy újabb szövegfájlt (S2) az új állapotról 7. A törölt fájlokat, bejegyzéseket elmenti a C:\AdwCleaner-be. Ha nem kell, az egész mappa törölhető 8. Az Uninstall-t nem kell használni, mert evvel önmagát törli a program
|
hétf. máj. 12, 2014 18:27 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
SzVSz..ez nem szoftverhiba..ill az,de nem amire gondolsz: ez a windows hibája és nem is vírus.Menet közben valami hardvert rádugtál aminek az illesztőproramja összeakasztotta a bajszát a nyomtató driverével. A megoldás az,ha a Gépházban a speciális rendszerindítás egedélyezésével keresel egy rendszer-visszaállítási pontot amikor még működött a nyomi is. Azért a helyedben,sürgősen megszabadulnék az 'igen hasznosnak' tűnő toolbaroktól a böngésződben,vírusírtódban,Adobe Readeredben,Flaspayereben etc.mert,ugyan felajánja hogy telepíti,de kinek kell?..igaz akkor Stel nem tud segíteni a víruskergetésben..
|
hétf. máj. 12, 2014 17:26 |
|
|
-kataiandi-
arany tag
|
Frissítőprogram...
Sziasztok! Tegnap délben még nyomtattam, majd este (persze amikor már mennem kellett volna időre) már nem csinált semmit, csak villogott. Eszközkezelőben találtam is felkiáltó jeleket, először azt hittem a nyomtató, de még sem. Fogalmam sincs mi ez, de azt igen, hogy sehogy sem akar találni a Neten frissítést. Igyekeztem úgy lefotózni, hogy minél több infót eltudjak elsőre küldeni remélem sikerül..... http://kepfeltoltes.hu/140509/hiba_info_www.kepfeltoltes.hu_.jpg64 bites Win 8 van a gépen. AVG Internet security van a gépen (ezt rakták fel, amikor az win7-et lecseréltük 8 ra) Elég fura viselkedése volt a gépnek, ezért tegnap végigfuttattam a Malwarebytest... Első alkalommal jó sok mindent talált, másodszorra már csak párat, de nem igazából derült ki számomra, honnan.... na annyi igen, hogy a netről... Megpróbálom csatolni, ezt is. Tudom ezt leginkább a securitybe kellett volna rakni, de mivel a frissítő programkeresés miatt már ide írtam, gondoltam nem olyan nagy gond ha egy helyre írok - hátha összefügg pl.: "vírus" csinálta a galibát. http://data.hu/get/7683471/virus2.txt - ez a legfrissebb eredmény http://data.hu/get/7683472/virus.txtElőre is köszönöm a segítséget!
|
pén. máj. 09, 2014 9:52 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 11 hozzászólás ] |
|