Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 22:55

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Samsung VP-D23(i), VP-D24(i) tapasztalatok 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Digital8 at inkabb ne csak a SONY tamogat(ta) 1 ev mulva szalag se lesz hozza,es sehol nem lehet lejatszani.Annyit se elt mint a Minidisc....messze
A Sony megint probalkozik egy uj kazettaval ami a mini DV nek a fele,igy meg kisebb kamerat lehet kore epiteni,de ettol is felek.

kedd márc. 09, 2004 13:49
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Nekem van egy eladó VP-D23-asom. Kb. fél éve használom, és hibátlan. Igazából szerintem mindent tud, amit egy átlagos felhasználó szeretne. Nekem egy problémám van vele, a fényképezés. Hiába a legjobb felbontást állítom, a kép minősége elég gáz. Szóval nem alkalmas fényképezésre, bár ezt a képfelbontás alapján azért sejteni lehetett. Mindenesetre én többet várta e téren. Egyébként mondom, jó gép, könnyű kezelni, a számítógépes kapcsolat pillanatok alatt feláll, gond egy szál se vele. Ennyi.

kedd márc. 09, 2004 11:22
ezüst tag

Hozzászólás 
SZIA
Nekem van VP-D23(i), Túl vagyok az elsõ filmemen. Na ez nem tartozik ide csak janizok.
Szóval már másodszor van a szervizbe Igaz már van vagy 2 HÓNAPOS. Sokat tud és az árához képest a legjobb. Ha ma vennék akkor is ugyan ezt venném. Ha kicdit több pénzed van ne ezt vedd. Persze lehet, hogy csak az enyim ilyen béna.

csüt. feb. 19, 2004 22:31

Hozzászólás 
Sziasztok !

Tervezek egy miniDV-t venni (Digital8).
Ha vkinek vannak tapasztalatai a Samsung VP-D23(i), VP-D24(i) camerákról, legyen szíves megosztani velem !
Köszönöm.

Üdv,
Elv.

szomb. dec. 06, 2003 17:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]