Szerző |
Üzenet |
Gangstar
|
SAGEM MYX-5
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy nem tudok csengőhangot (sem képet) rátölteni a fentemlített telcsire.
Letöltöttem a hozzávaló progit (My Pictures And Sounds v6.03) és mikor a küldésre kattintok elindul a cucc, de egyből kijön egy hibaüzenet, hogy állítsam be a sebességet "Automatára", beállírottam de mindig ugyanezt írja ki.
(Az infrával nem lehet baj, mert a jóöreg 7110-essel sosem volt ilyen probléma.)
Aki tud légyszi segítsen!!!
THX!
bye
PepeBá
|
pén. máj. 30, 2003 1:32 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok,
Én is vettem egy kis Sagemet (ajándékba .. Iszonyatosan aranyos és tényleg nagyon sokat tud! Sajnos a midi-k terén elég válogatós, és nem minden midi-be tud életet lehelni..
Hosszas felhajtás után találtam egy oldalt, ahol ugyan a nagyobb testvéréhez lehet letölteni hangokat, de MYX3-on is jól szólnak! A planetsagem oldalon is van pár használható wav..
http://fp.freefonefun.plus.com/myx5/popular.htm
http://fp.freefonefun.plus.com/myx5/tvmy.htm
A 150kbyte memória ellenére csak max 20db filet lehet letölteni!!! Egy midi átlagosan 2-3 kbyte-ot foglal feltöltés után, szóval érdemes wav-ot is letölteni.
Ha más midi-t akarsz letölteni, akkor arra figyelj, hogy 11kbyte-nál nem lehet nagyobbat letölteni. Wav-ból 8kHz 8bit-es mono formátumú fileokat lehet letölteni, ezt a szoftver még tömöríti is, úgyhogy nem sok helyet fog foglalni a telón, bár nem is minden szól rajta tökéletesen.
(An)Dante
|
csüt. máj. 29, 2003 9:18 |
|
|
X-Site
|
Azéert köszi, megnézem ezeket a progikat, de valami pontos címnek jobban örültem volna, ahol egy csomó mid fájlt lehet letölteni. )
KÖSSZ!
U.I.:Azért ha valaki tud, mondjon egypár címet!
|
szer. máj. 28, 2003 20:37 |
|
|
bzoley(zora)
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Kőbánya City
|
Azt azért még hozzá fűzném, hogy keresni is szabad. 1 óra alatt legalább 10 megányi midit tudnék összehalászni.
Csá!
|
szer. máj. 28, 2003 19:15 |
|
|
bzoley(zora)
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Kőbánya City
|
Sokkal érdekesebb, ha magadnak kreálsz ilyeneket(elsősorban wav-ra gondoltam), midit szinte bárhonann szerezhetsz. A wav hangokat csak 8000khz-en tudja tárolni 8 ill. 16 biten. Utóbbinak nincs értelme, csak a mérete lesz nagyobb. 8000/8/mono ez kb. 25 sec. Egy Cooledit-tel vagy soundprobe-bal egész jó hangzást ki lehet hozni belőle. Max méret 200kb. Mid kiterjesztésű csengöhangokat egy az egybe lehet küldeni 12kb-ig midi szekvenciákat érdemes előbb megvágni.
|
szer. máj. 28, 2003 19:12 |
|
|
X-Site
|
SZEVASZTOK!
Hol lehet letölteni Mid, vagy wav vagy amr polifonikus csengőhgangot! Megvan a progim,amiről átlehet másolni, csak nemtudom hhol lehet leszedni hozzá polifonikus csengőhandot !!
Kössszi! írjatok címeket! Dani
|
szer. máj. 28, 2003 17:40 |
|
|
Chris-v
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 125 Tartózkodási hely: Komló
|
Köszi a segítséget!
Írtam a www.sagem.hu -nak.Tényleg gyorsan válaszoltak.Azt írták vissza hogy a program letölthető a www.sagem.com oldalról de eddig nem találtam.
www.banyaszpark.rulz.hu
|
pén. máj. 09, 2003 10:09 |
|
|
efiat
|
A pontos file név: My-Pictures-And-Sound.v6.07.zip
Ha véletlen nem tudnád beszerezni, akkor ha szükséges és kell, szivesen elküldöm emailban!
Irhatsz emailra is, az enyém: efiat@freemail.hu
|
csüt. máj. 08, 2003 17:55 |
|
|
Chris-v
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 125 Tartózkodási hely: Komló
|
Kösz a segítséget!
A planetsagem oldalon már beregisztráltam magam.Azt írta hogy az e-mail-omra küld egy jelszót.De nem küldött.Regisztráció megtörtént jelszó sehol!
Most megnézem a sagem.hu oldalt is.
Még ha leírnád a program nevét azt megköszönném.
|
csüt. máj. 08, 2003 10:07 |
|
|
efiat
|
Hello!
A programot amivel csengőhangot, ez lehet: mid, wav, stb képüzenetet, képernyővédöt stb .- rá lehet tölteni, azt a www.planetsagem.com oldalon találjátok meg, regisztrálni kell magunkat, ezt csak a sagem telefonosok tudják megtenni, mert a regisztrációhoz szükséges az IMEI szám!
Utánna a downloads-ban van egy pár lehetőség, ott a my music and picturesbe kell belépni, jelenleg két fajtája van, az ujabban van infra és adatkábellel való rátöltésre is lehetőség!
Ha nem sikerül megoldani a dolgot akkor menjetek a www.sagem.hu oldalra és kérdezzétek meg emailban, én is ott kérdeztem, kb 5 perc alatt válaszoltak is.
Sok sikert..
|
szer. máj. 07, 2003 14:09 |
|
|
Chris-v
arany tag
|
Szerintem nagyon megéri ez a telefon. 15900Ft és tulajdonképpen minden benne van csak nem szines a kijelzője.Persze vannak kisebb hibák de nem vészesek.Pl: a telefonkönyv bejegyzéseibe nem lehet ékezetes karaktereket írni, nincs határidő napló (bár ez nem hiba inkább hiányosság).
Ami még hátrány hogy nem annyira ismert telefon és nem nagyon lehet letölteni a wap-ról csengőhangokat meg hasonlókat.
Wav engem is jobban érdekelne de elöször legyen valami program amivel rá lehet rakni valamit.Én dat kábellel ügyködök de program nélkül reménytelen.Sajna senkinek sincs inrás cucca az ismerőseim közt.
|
szer. máj. 07, 2003 10:02 |
|
|
KaktuszBonusz
|
hello
én most gondolkodok egy ilyen telón, próbálkozz infrán keresztül ráküldeni valamilyen mid fájlt hátha úgy sikerül
engem a wav lejátszása jobban érdekelne, ha sikerül akkor légyszír írj róla ))
|
szer. máj. 07, 2003 9:30 |
|
|
Chris-v
arany tag
|
Ja igen!
Tud valaki olyan wap oldalt ahonnan lehet ingyen sms-t küldeni?
|
kedd máj. 06, 2003 12:23 |
|
|
Chris-v
arany tag
|
Helló!
Vásároltam egy ilyen telefont és egy telefonos újság szerint lehet rárakni midi-t csengőhangnak.
De hogyan?
Amit adtak cd-t azon semmi ilyen program sincs és a neten se találok semmit.
Tud valaki segiteni?
Előre is kösz!
By:chris-v
|
kedd máj. 06, 2003 11:08 |
|
|