|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Microsoft Office Linuxon?
Szerző |
Üzenet |
mismis
|
Nem is tudom a 6-os RedHat hány éve jött ki? És ahhoz mérik a Win2k3-at...
...más: a Windows update vajon miért linuxos szerveren fut mostanában? link: http://hup.hu/modules.php?name=News&fil ... e&sid=4110
|
szomb. okt. 25, 2003 14:34 |
|
|
HuBa
|
Ebben igazad van. Én is Windows-t használok.
Tudom, hogy a linux nem jelent választási lehetőséget, mert mindenki ezt szokta meg, nem lehet választani.
De amikor ilyen kijelentéseket hallok, mint amik a cikkben vannak... Tisztára, mint egy misszionárius, aki meg akarja győzni az embereket, hogy az ő hite a tökéletes, és ezért joga van mindenki hitét legyalúlni.
|
csüt. okt. 23, 2003 20:22 |
|
|
sasfioka
ezüst tag
|
Microsoft van volt és lesz is.
Akárki akármit ferdít, elég rendesen ott van a MS a gazdasági szektorokban. Én is pl. MS termékeket VÁSÁROLOK a cégem számára. Nem azért mert hűdesok pénzem van, ezt ismerik a dolgozóim, erre van olyan támogatásom amit elvárok és már tapasztaltam. Nekem kevesebbe kerül a teljes szoftverlicenszeket megvásárolnom, mint a dolgokzóimmal a rendszergazdákkal, stb. a Linuxra áttérnem.
SF
|
csüt. okt. 23, 2003 17:45 |
|
|
HuBa
|
Engem ez egyszerűen felháborít!
Szerintem undorító, ahogy az MS ferdíti a dolgokat.
Minden Linux-al kapcsolatos nyilatkozatukban úgy állítják be a dolgokat, hogy a nyílt forráskód ****.
A Linux nem rendelkezik roadmappel, mert ez a linux alapja, ez nem rossz dolog. Mivel nyílt, és egyre jobban terjed, sokkal megbízhatóbb, mint akármelyik kereskedelmi szoftver. Erre lehet alapozni, hogy 2 év múlva is lesz Linux. A kereskedelmi szoftverek akármikor leállhatnak pénzügyi okok miatt. Pont ezért jobb a Linux, hogy nem jelent akadályt a pénz és a gazdaság alakulása, sokkal megbízhatóbb rendszer ezért.
Bevallom Linux-párti vagyok, és rohadtul zavarnak az ilyen ferdítések.
|
szer. okt. 22, 2003 17:51 |
|
|
Terminal_szerkeszto
bot
|
Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója nyilatkozott a kérdésben.
További részletek az alábbi linken.
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=22201010034214
|
szer. okt. 22, 2003 13:46 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|