Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 0:05

Hozzászólás a témához  [ 97 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Vodafone Európa tarifacsomag 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem találtam a vodagyalázó topikot.
A vodawebshop még mindig nem indul, talán jövőhónap. Pedig már a múlthónapra ígérték.

Ma küldte a voda sms-ben, hogy 7-én elértem a másfél megát. Ezt a krvára iszonyatosan megerőltető frissítési rendszerüket dobhatnák vissza abba a mégelmaradottabb országba, ahonnan beszerezték!

kedd máj. 11, 2004 22:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
integral írta:
Ilyen tarifacsomagban ha az illető pl. a németországi Vodafone hálózaton van és onnan telefonál Mo.-ra vagy pl. a holland Vodafone hálózatba, akkor is 25 Ft/perc-et kell fizetni?

Sajnos nem! :( Külföldön a sima Vodafone World tarifák érvényesek... :?

kedd máj. 11, 2004 6:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyen tarifacsomagban ha az illető pl. a németországi Vodafone hálózaton van és onnan telefonál Mo.-ra vagy pl. a holland Vodafone hálózatba, akkor is 25 Ft/perc-et kell fizetni?

kedd máj. 11, 2004 6:31
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó, ahol kell szélessávú, meg korlátlan internet, de nincs meg ez a kábelTV-n, akkor ott tényleg kell Matáv. De a szüleim nagyon elvannak net és számítógép nélkül. :) (meg drótos teló nélkül)

hétf. máj. 10, 2004 21:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
...Szóval a lényeg, hogy nem tudnak SEMMIT sem felmutatni a Matávnál, amiért érdemes lenne behúzatni a drótot. (Örülnek, hogy megszabadultak tőle) Jól elvannak prepaiddel.

Én csak azért "örülök", hogy van vezetékes, mert ADSL rulez! :D - ha hasonló minőségű net szolgáltatása (ár/sebesség/megbízhatóság) lenne valamelyik mobilszolgáltatónak (talán majd egyszer az EDGE), mint most a "matáv ADSL/Enternet" páros, akkor azonnal mennék oda!

hétf. máj. 10, 2004 21:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nokian írta:
Meggylé írta:
Szüleimhez 2-3havonta mennek Matáv ügynökök hogy rádumálják őket, mennyire jó dolog a drótos telefon...

És mit mondanak, mennyire/miért jó/jobb, mint a mobil? Vagy nincs összehasonlítás, csak szajkózzák a maguk igazát?

Hogy kell egy fix vonal, ami mindig működik, ahol mindig elérhetőek, meg milyen jó hogy a havidíj fele lebeszélhető, meg valami rekesz/félrekesz? sör árával is próbált poénkodni a csávó, meg hogy internet... :)
Szóval a lényeg, hogy nem tudnak SEMMIT sem felmutatni a Matávnál, amiért érdemes lenne behúzatni a drótot. (Örülnek, hogy megszabadultak tőle)
Jól elvannak prepaiddel.

hétf. máj. 10, 2004 19:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nokian írta:
Meggylé írta:
Szüleimhez 2-3havonta mennek Matáv ügynökök hogy rádumálják őket, mennyire jó dolog a drótos telefon...

És mit mondanak, mennyire/miért jó/jobb, mint a mobil? Vagy nincs összehasonlítás, csak szajkózzák a maguk igazát?

Minket 1,5 havonta hívnak, hogy térjünk át ISDN-re, hogy az milyen jó. Bemutatkozik, hogy XY vagyok a MATÁV-tól, de a beszélgetés közben nekem kell közölni a Hölgyeménnyel, hogy mennyi szokott lenni a számla, mert Ő ezt nem tudja.

Általában 10-11 ezer, ebből 3210 a havidíj, aminek a fele lebeszélhető - gyakorlatban csak 500 van lebeszélve. A többi HaldóNet, meg az azt követő internetpercdíjak.

És persze mindig nemet mondunk :-).

hétf. máj. 10, 2004 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:

hétf. máj. 10, 2004 18:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kapaszkodik is a Matáv rendesen.
Szüleimhez 2-3havonta mennek Matáv ügynökök hogy rádumálják őket, mennyire jó dolog a drótos telefon. Hiábavalóan persze. :twisted:

hétf. máj. 10, 2004 13:10
Moderátor

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Macika írta:
Meggylé írta:
Úgy tudom már nem kell direkt rontani az IP alapú hívások hangminőségét.

Méééé'??

Kellett???

Kellett bizony!!
A sima külföldi hívások felett kizárólagos joggal a Matáv rendelkezett. Minden mobilról indított külföldi hívás rajtuk ment keresztül.
Aztán bejött az internet, és az IP alapú hívás. DE mivel a Matáv volt a kizárólagos csávó, így ezeket az IP hívásokat szoftveresen rontani kellett.
Már nem kell, de hogy mióta, azt nem tudom.

Azért micsoda egy görénység...
Eddig sem csíptem a Matávot, most megint kicsit hidegült a kapcsolatunk.

hétf. máj. 10, 2004 13:03
arany tag

Hozzászólás 
szerintem kb. 3-4 éve nem kell már

hétf. máj. 10, 2004 8:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Meggylé írta:

Méééé'??

Kellett???

Kellett bizony!!
A sima külföldi hívások felett kizárólagos joggal a Matáv rendelkezett. Minden mobilról indított külföldi hívás rajtuk ment keresztül.
Aztán bejött az internet, és az IP alapú hívás. DE mivel a Matáv volt a kizárólagos csávó, így ezeket az IP hívásokat szoftveresen rontani kellett.
Már nem kell, de hogy mióta, azt nem tudom.

hétf. máj. 10, 2004 7:49
Moderátor

Hozzászólás 
Meggylé írta:

Méééé'??

Kellett???

vas. máj. 09, 2004 23:19
a fórum lelke

Hozzászólás 

vas. máj. 09, 2004 7:53
Moderátor

Hozzászólás Re: Hangminöség!Nr 1.
motocoder írta:
Nekem nagyon bejön ez a csomag! :D
Ami a legjobb benne az a kitünő hangminőség.
Nagyon tisztán szol,és mindig le kell tekernem a hangerőt a minimumra,
mert annyira hangos.
És csak 25ft!
Furcsa,hogy helyi hívásnál ezt nem tapasztalom.
Én Portugáliában hívom a vodás barátnőmet.
Valakinek van hasonlo tapasztalata?

Ja, mert hogy ez IP-alapú hívás lenne? Azért kéne rosszabb legyen a hangminőség? Ezt nem is tudtam.

Persze belegondolva, amikor a nejem még Pannonosként hívott +0-val külföldi tartózkodásom során, akkor a Pannon igen gyakran használhatatlan minőséget produkált.
Azonban amióta kint a D2 kártyámat használva, ő itthonról Voda kártyával hívott +0-val, nem volt érezhető semmiféle minőségromlás. Pedig aszongyák, hogy a +0 náluk is IP-alapon megy.

vas. máj. 09, 2004 1:56
ezüst tag

Hozzászólás Hangminöség!Nr 1.
Nekem nagyon bejön ez a csomag! :D
Ami a legjobb benne az a kitünő hangminőség.
Nagyon tisztán szol,és mindig le kell tekernem a hangerőt a minimumra,
mert annyira hangos.
És csak 25ft!
Furcsa,hogy helyi hívásnál ezt nem tapasztalom.
Én Portugáliában hívom a vodás barátnőmet.
Valakinek van hasonlo tapasztalata?

vas. máj. 09, 2004 1:50
Moderátor

Hozzászólás 
215 írta:
Nyomjátok csak, ez az.

Remek érzés, fiúk, hogy ad valami hamis biztonságérzetet a tudat, hogy ilyen következetes, jól felkészült és nagytudású emberekkel vagyok körülvéve itt a topicban, akik egy jelentéktelen, de igen jól sikerült televízióreklám nyomán született hozzászólás alapján értelmi képességeinek mélységéig meg tudnak itélni egy számukra ismeretlen embert.

Kösz csendes, Macika, alorinc! alorinc, megtette volna annyi, hogy te, hombre, itt a Polgár-lányról van szó, esetleg én is mást reagálok aztán. Utólag is köszönet érte, bár ezután sem érdekel majd a sakk még ennyire sem. Macika, hát ezt hagyjuk is, egy-egy ilyen szócsatádnak már csendes tanúja voltam még a csíkos lx-en, rólad gondoltam a legkevésbé. Ne legyenek nyugtalan éjszakáid, elboldogulok egy mozifilmmel is.

Kösz mindenkinek, az ember mindig tanul valamit, most pl. Polgárékat, és emberismeretet [nick-ismeretet].

Na, már megint én vagyok a mocsok szemét.
Érdekes.
Ha én tévedek, akkor azt mondom, gyerekek, bocs, elb.sztam. Nem ragozom tovább, nem okoskodok tovább, rámbizonyították, hogy rosszul tudtam/figyeltem meg valamit, nem kardoskodok a vélt igazam mellett, hiszen többen is feketén-fehéren bebizonyították. Keress rá (bár ha tényleg olyan régi fórumtárs vagy, akkor szükségtelen, mert tapasztalhattad), hányszor kértem bocsánatot topictársaktól, mert valamit rosszul tudtam, vagy hibáztam!!!

Erre most jössz, és még mindig nem látod be, hogy nem értetted meg a dolgot, a kameraváltások miatt azt hitted, hogy ketten van az egy (bár terhes) Polgár lány.

Egyetlen 'Bocsi gyerekek, ezt benéztem!' megtette volna rögtön az elején, hiszen ettől nem leszel rosszabb ember (pont ettől nem leszel!).
De nem, most jön a gúnyoskodás, meg hogy mi milyen szemetek vagyunk Veled szemben.

Hát jó, tudod mit? Neked van igazad.

Az én **** anyámat!!!

vas. máj. 09, 2004 1:23
ezüst tag

Hozzászólás 
- Queen E7, check.
- Hello?
- Knight F7, check.
- Don't worry about the cost of the call. Believe me I did my math right.
- Hello?
- Bishop A6. Check mate. Hey, don't hang up!
- Hello, are you still there? Hello?

vas. máj. 09, 2004 0:56
arany tag

Hozzászólás 
215 írta:
Nyomjátok csak, ez az.

Remek érzés, fiúk, hogy ad valami hamis biztonságérzetet a tudat, hogy ilyen következetes, jól felkészült és nagytudású emberekkel vagyok körülvéve itt a topicban, akik egy jelentéktelen, de igen jól sikerült televízióreklám nyomán született hozzászólás alapján értelmi képességeinek mélységéig meg tudnak itélni egy számukra ismeretlen embert.

Kösz csendes, Macika, alorinc! alorinc, megtette volna annyi, hogy te, hombre, itt a Polgár-lányról van szó, esetleg én is mást reagálok aztán. Utólag is köszönet érte, bár ezután sem érdekel majd a sakk még ennyire sem. Macika, hát ezt hagyjuk is, egy-egy ilyen szócsatádnak már csendes tanúja voltam még a csíkos lx-en, rólad gondoltam a legkevésbé. Ne legyenek nyugtalan éjszakáid, elboldogulok egy mozifilmmel is.

Kösz mindenkinek, az ember mindig tanul valamit, most pl. Polgárékat, és emberismeretet [nick-ismeretet].

Természetesen jogos az észrevételed a téma kapcsán. Én nem személyeddel kapcsolatosan terveztem hozzászólni, hanem mint jelenség nem tetszik a helyzet.

szomb. máj. 08, 2004 23:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Nyomjátok csak, ez az.

szomb. máj. 08, 2004 22:30
Moderátor

Hozzászólás 
csendes írta:
Macika írta:
Kicsit elgondolkodtató számomra, hogy ha valakinek nem megy egy ilyen szimpla sztori megértése, akkor az hogyan boldogul el egy egész estés mozifilmmel. :lol:

Roppant egyszerű, olyan mozifilmet néz amin nem is kell gondoldokni, nincs mit megérteni benne, sajnos egyre több ilyen film van.

Ez már igaz, sajnos...

szomb. máj. 08, 2004 14:47
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kicsit elgondolkodtató számomra, hogy ha valakinek nem megy egy ilyen szimpla sztori megértése, akkor az hogyan boldogul el egy egész estés mozifilmmel. :lol:

Roppant egyszerű, olyan mozifilmet néz amin nem is kell gondoldokni, nincs mit megérteni benne, sajnos egyre több ilyen film van.

szomb. máj. 08, 2004 14:32
Moderátor

Hozzászólás 
215 írta:
Idézet:
Sakkozó csajok???

Nincs két csaj. Polgár Judit van és kész.

Illetve van valahol, valaki, akivel angolul beszél, de mi lenne a logika benne, ha a saját húgával/nővérével beszélne angolul? Miért tenné?

Sajnos 215, attól tartok, ösztönös szerénységed és zsenialitásod ellenére nem értetted meg a reklámot így elsőre.

Ja, nyilván saját magával beszél, azért annyira olcsó, hálón belül, ugye 25.-/perc. Ennyit a zsenialitásról. :lol:

[Egyébként még nem láttam elejéről a reklámot, de onnan, ahonnan láttam, onnan tetszik. Ebből lehet következtetni, hogy legalább ketten lehetnek, akik egymással beszélnek. Részemről a szerencse.]

Na, úgy érzem eljött az ideje, hogy letörjem büszkeségedet és elmagyarázzam Neked a reklámot. :x

Adva van a Vodafone-nál egy Európa Csomag, aminek az a lényege, hogy mi itthonról, kis poros országunkból egyből a nagyok között érezhetjük magunkat, szinte 'fillérekért' beszélhetünk minden uniós ország drótosával, Vodásával.
Ezt szemléltetik annak a momentumnak a bemutatásával, amikor telefonon keresztül sakkozik nagymesternőnk VALAKIVEL az Unión belül (a reklám szemszögéből hótt mindegy, kivel), akivel angolul beszél.
A kérdést Polgár Judit el is hárítja, mondván, hogy ne féljen attól a vonal túlsó oldalán lévő valaki, hogy sok lesz a számla, higgye el neki, hogy ha valaki, ő igazán tud számolni.
Majd pár elegáns lépés után leiskolázza az illetőt, bemattolja, mint azt joggal el is várhatjuk az évszázad sakkozónőjétől.

Hát ennyi a sztori.

szomb. máj. 08, 2004 11:01
a fórum lelke

Hozzászólás Re: 1800/1900 Mhz
vermut írta:
Üdvözlet az uraknak!

Bocs, hogy nem az Európával hanem általában a Vodafone-nal kapcsolatban kérdezek: Tervezem egy Vitamax kártya vásárlását, de az egyik vodafone-os boltban az eladó azzal ijesztgetett, hogy háromsávos mobiltelefon kell, mert bizonyos területeken csak 1900 Mhz-es adótorony van. De a telefonon azt mondták, hogy csak külföldön lehet szükségem az 1900 Mhz vételére.
Hogy is van akkor? (Sorsdöntő, mert ha egy 40-50ezres készülék megvétele nélkül nem tudnám a teljes lefedettséget élvezni, akkor inkább maradok a Pannonnál).

Hát elég érdekes eladó lehet. Vagy ennyire nincs képben, vagy rád akart sózni egy drágább telót.
Mondd meg neki hogy ne veledd szórakozzon, hanem a munkatársaival. És vágjál igen dühös mogorva képet. :)

szomb. máj. 08, 2004 9:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Sakkozó csajok???

Illetve van valahol, valaki, akivel angolul beszél, de mi lenne a logika benne, ha a saját húgával/nővérével beszélne angolul? Miért tenné?

Sajnos 215, attól tartok, ösztönös szerénységed és zsenialitásod ellenére nem értetted meg a reklámot így elsőre.

Ja, nyilván saját magával beszél, azért annyira olcsó, hálón belül, ugye 25.-/perc. Ennyit a zsenialitásról. :lol:

[Egyébként még nem láttam elejéről a reklámot, de onnan, ahonnan láttam, onnan tetszik. Ebből lehet következtetni, hogy legalább ketten lehetnek, akik egymással beszélnek. Részemről a szerencse.]

szomb. máj. 08, 2004 8:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Hoppá, erre nem is gondoltam, hogy esetleg így érti, amit nem ért...

Én így értelmeztem, ha mégsem ez volt a kérdés akkor sem baj, legalább tudják, hogy mi az az opció... 8)

szomb. máj. 08, 2004 1:15
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Topman írta:
Mennyi az esély arra, hogy ingyenesen megkapják az előfizetők a részletes számlát, amihez jogunk van? Osztrákoknál is csak pereskedések után tudták elérni, úgy hallottam.

Mit jelent ez?

"Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)"

...

Köszi! Én westel egyéni előfizető vagyok, ezek szerint külön meg kell rendelnem ezt az ingyenes szolgáltatást?

Két teljesen külön dologról beszélsz. A részletes számla teljes mértékben ingyenes ha magánszemély vagy, és a vodánál megis kapod.

Az opciós díj az előfizetéshez tartozik, vagy nem tartozik, amit Te dönthetsz el a tarifacsomag kiválasztásával. Az alap csomagban nincsen opció, de le sem beszélheted, és kedvezményes percdíjakat sem kapsz, kifizeted a havi 3125 HUF-ot, és még amit beszélsz, ha még fizetsz hozzá 625 HUF opciós díjat (max díjcsomag) akkor a 3125 HUF-ot lebeszélheted, ha pedig még több opciós díjat fizetsz azaz 2250 HUF-ot (szuper és európa csomagok) akkor amellett, hogy lebeszélheted a 3125-öt még kedvezményes percdíjakat is kapsz... (mint a westelnél : minél több a havidíj, annál olcsóbban beszélhetsz, csak itt opciónak hívják a nem lebeszélhető részt).

Tehát az opciós havidíjat NEM az ingyenes dolgokra fizeted, hanem a kedvezményekre, a részletes számla viszont ingyenes függetlenül attól, hogy opciós, vagy nem opciós előfizud van...

Hoppá, erre nem is gondoltam, hogy esetleg így érti, amit nem ért...

szomb. máj. 08, 2004 1:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Topman írta:
Mennyi az esély arra, hogy ingyenesen megkapják az előfizetők a részletes számlát, amihez jogunk van? Osztrákoknál is csak pereskedések után tudták elérni, úgy hallottam.

Mit jelent ez?

"Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)"

...

Köszi! Én westel egyéni előfizető vagyok, ezek szerint külön meg kell rendelnem ezt az ingyenes szolgáltatást?

Két teljesen külön dologról beszélsz. A részletes számla teljes mértékben ingyenes ha magánszemély vagy, és a vodánál megis kapod.

Az opciós díj az előfizetéshez tartozik, vagy nem tartozik, amit Te dönthetsz el a tarifacsomag kiválasztásával. Az alap csomagban nincsen opció, de le sem beszélheted, és kedvezményes percdíjakat sem kapsz, kifizeted a havi 3125 HUF-ot, és még amit beszélsz, ha még fizetsz hozzá 625 HUF opciós díjat (max díjcsomag) akkor a 3125 HUF-ot lebeszélheted, ha pedig még több opciós díjat fizetsz azaz 2250 HUF-ot (szuper és európa csomagok) akkor amellett, hogy lebeszélheted a 3125-öt még kedvezményes percdíjakat is kapsz... (mint a westelnél : minél több a havidíj, annál olcsóbban beszélhetsz, csak itt opciónak hívják a nem lebeszélhető részt).

Tehát az opciós havidíjat NEM az ingyenes dolgokra fizeted, hanem a kedvezményekre, a részletes számla viszont ingyenes függetlenül attól, hogy opciós, vagy nem opciós előfizud van...

szomb. máj. 08, 2004 0:44
a fórum lelke

Hozzászólás Re: 1800/1900 Mhz
vermut írta:
Üdvözlet az uraknak!

Bocs, hogy nem az Európával hanem általában a Vodafone-nal kapcsolatban kérdezek: Tervezem egy Vitamax kártya vásárlását, de az egyik vodafone-os boltban az eladó azzal ijesztgetett, hogy háromsávos mobiltelefon kell, mert bizonyos területeken csak 1900 Mhz-es adótorony van. De a telefonon azt mondták, hogy csak külföldön lehet szükségem az 1900 Mhz vételére.
Hogy is van akkor? (Sorsdöntő, mert ha egy 40-50ezres készülék megvétele nélkül nem tudnám a teljes lefedettséget élvezni, akkor inkább maradok a Pannonnál).

Európában NINCS 1900-as torony sehol, így magyarországon sincs.

szomb. máj. 08, 2004 0:34
ezüst tag

Hozzászólás 1800/1900 Mhz
Üdvözlet az uraknak!

szomb. máj. 08, 2004 0:22
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:
Macika írta:
Topman írta:

Mit jelent ez?

"Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)"

Nekem 3. hónapja jön ingyenesen a számlarészletező. Mindhárom szolgáltatótól. A Pannonnál kicsit nehéz volt megrendelni, de már onnan is jött 2 eddig.

Aa Opciós díj azt jelenti, hogy annyit kell havonta fizetned, ha igénybe akarod venni ezt a szolgáltatást. Tehát ennyibe kerül havonta eaz egész dolog, mivel a havi előfizetési díj teljesen lebeszélhető.

Igen. Valahol le is van írva, hogy egyéni igény esetén van ez az ingyenes szolgáltatás.

pén. máj. 07, 2004 23:48
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Topman írta:

Mit jelent ez?

"Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)"

Nekem 3. hónapja jön ingyenesen a számlarészletező. Mindhárom szolgáltatótól. A Pannonnál kicsit nehéz volt megrendelni, de már onnan is jött 2 eddig.

Aa Opciós díj azt jelenti, hogy annyit kell havonta fizetned, ha igénybe akarod venni ezt a szolgáltatást. Tehát ennyibe kerül havonta eaz egész dolog, mivel a havi előfizetési díj teljesen lebeszélhető.

pén. máj. 07, 2004 23:38
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:

Mit jelent ez?

"Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)"

pén. máj. 07, 2004 23:13
arany tag

Hozzászólás 

Mit jelent ez?

"Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)"

pén. máj. 07, 2004 22:51
Moderátor

Hozzászólás 
215 írta:
alorinc írta:
215 írta:
Figyeltétek a reklámokat?
Hello, it's Mike here!
Enni van!

Meg a másik is jó, a sakkozós csajokkal.

sakkozós csajok????!!!

Te nem ismered meg a Polgár lányt, akkor legalább ne híreszteld!

Nem ismertem meg valóban, de néhány kamionnyi kötetben tudnám leírni, amit te nem ismersz fel, én viszont igen. És akkor mi van?
Egyébként a feleségem azonnal felismerte őket, pedig őt kevésbé érdekli bármely kapcsolódó téma [sakk: engem egyáltalán nem] mint engem.
Erről ennyit, mindenkinek.

Akkor most álljunk meg!

Sakkozó csajok???

Így indul a reklám:
Kép

pén. máj. 07, 2004 20:45
ezüst tag

Hozzászólás 
alorinc írta:
215 írta:
Hello, it's Mike here!
Enni van!

sakkozós csajok????!!!

Nem ismertem meg valóban, de néhány kamionnyi kötetben tudnám leírni, amit te nem ismersz fel, én viszont igen. És akkor mi van?
Egyébként a feleségem azonnal felismerte őket, pedig őt kevésbé érdekli bármely kapcsolódó téma [sakk: engem egyáltalán nem] mint engem.
Erről ennyit, mindenkinek.

pén. máj. 07, 2004 18:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Silver írta:
Nokian írta:
...bár ha jól tudom, akkor egy ilyen felkéréshez Neked még min. 50 évet kellene öregedned. Akkorra meg már hol lesz a Vodafone... :D :D :D

Sőt, kellene pár igen színvonalas költeményt is kreálnia ;)

Sztem az igényes költemények nyomon követhetők itt a fórumon segítség formájában :wink:

pén. máj. 07, 2004 16:36
Hozzászólás 
Nokian írta:
...bár ha jól tudom, akkor egy ilyen felkéréshez Neked még min. 50 évet kellene öregedned. Akkorra meg már hol lesz a Vodafone... :D :D :D

Sőt, kellene pár igen színvonalas költeményt is kreálnia ;)

pén. máj. 07, 2004 16:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Itt ezen a fórumon kérdezném meg a Voda illetékeseit, hogy nem kívánnak Macikával is forgatni egy hasonló reklámot? Én is tudok prostituálódni!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pén. máj. 07, 2004 15:44
Moderátor

Hozzászólás 
Nokian írta:
alorinc írta:
215 írta:
Hello, it's Mike here!
Enni van!

sakkozós csajok????!!!

...ráadásul többesszámban. a Polgár lány csak egyedül szerepel a reklámban.

Na már bocsánat, de van, aki nem vette észre, hogy terhes a Polgár Judit?
Tehát nem egyedül van. Csak az nem biztos, hogy nőnemű a magzat.

Nokian írta:
A Faludyt hogy tudták rávenni erre? :D Hihetetlen...

Pénzzel.

Sok pénzzel.

Itt ezen a fórumon kérdezném meg a Voda illetékeseit, hogy nem kívánnak Macikával is forgatni egy hasonló reklámot? Én is tudok prostituálódni!!!!

pén. máj. 07, 2004 15:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
alorinc írta:
215 írta:
Hello, it's Mike here!
Enni van!

sakkozós csajok????!!!

...ráadásul többesszámban. a Polgár lány csak egyedül szerepel a reklámban.
A Faludyt hogy tudták rávenni erre? :D Hihetetlen...

pén. máj. 07, 2004 14:34
arany tag

Hozzászólás 
215 írta:
Hello, it's Mike here!
Enni van!

sakkozós csajok????!!!

pén. máj. 07, 2004 14:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a Gallás reklám ez tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már mind3 darab fent van a Voda oldalán!!!!! :D "Save target as..." :D

csüt. máj. 06, 2004 21:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello, it's Mike here!
Enni van!

csüt. máj. 06, 2004 11:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Meggylé írta:
Rendszeres hívásrészletező havidíja 500
(625 Áfa-val)
Egyszeri hívásrészletező 750
(937,5 Áfa-val)

Nem értem, mit görcsölnek ezzel.

Hiszen az elektronikus hírközlési törvény értelmében ingyenes mindkettő...

Magánszemélynek.

szer. máj. 05, 2004 23:15
Moderátor

Hozzászólás 
Meggylé írta:
(625 Áfa-val)
(937,5 Áfa-val)

Nem értem, mit görcsölnek ezzel.

Hiszen az elektronikus hírközlési törvény értelmében ingyenes mindkettő...

szer. máj. 05, 2004 22:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Európa
Induló költségek
Csatlakozási díj 0
Havidíjak
Havi előfizetési díj1 2.500
(3.125 Áfa-val)
Opciós díj 1800-
(2250 Áfa-val)
Hívásdíjak hálózaton belül11 (percenként)
Bármely időszakban 20 2 (25Áfaval)
Hívásdíjak vezetékes hálózatba11 (percenként)
Bármely időszakban 20 2
(25Áfa-val)
Hívásdíjak más mobilhálózatba11 (percenként)
Bármely időszakban 40 2
(50 Áfa-val)
WAP hívásdíjak (percenként)
Csúcsidő 28.80 2
(36 Áfa-val)
Csúcsidőn kívüli 19.20 2
(24 Áfa-val)
Hangposta-hívások
Bármely időszakban 0 2
(0 Áfa-val)
Egyéb percenkénti hívásdíjak
Kék számok csúcsidőben / csúcsidőn kívül /
hétvégén
24 2
(30 Áfa-val)
Ügyfélszolgálat (Vodafone számról) Díjmentes
Segélykérő hívások Díjmentes
Belföldi zöld számok Díjmentes
Alapszolgáltatások
Hangposta Díjmentes
Hívásvárakoztatás Díjmentes
Hívástartás3 Díjmentes
Hívásátirányítás3 Díjmentes
Hívószámkijelzés Díjmentes
Hívószámkijelzés korlátozása Díjmentes
Üzenetküldés
Professzionális hangposta havidíja 400
(500 Áfa-val)
Professzionális hangposta fax-szal 500
(625 Áfa-val)
Rövid Szöveges Üzenetküldés (SMS) hálózaton
belül4
20
(25 Áfa-val)
Rövid Szöveges Üzenetküldés (SMS) más
mobilhálózatba4
40
(50 Áfa-val)
Adatszolgáltatások
Csatlakozási díj 2.000
(2500 Áfa-val)
Havidíj 1.000
(1250 Áfa-val)

Hívásdíjak (percenként) általános hívásdíj
Egyéb szolgáltatások
Konferencia-beszélgetés3 havidíja 400
(500 Áfa-val)
Hívásletiltás havidíja 300
(375 Áfa-val)
Aranyszám 20.000
(25.000 Áfa-val)
(625 Áfa-val)
(937,5 Áfa-val)

szer. máj. 05, 2004 19:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most nézem, az Európa csomagban ingyenes a hangposta hívás.

szer. máj. 05, 2004 19:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 7-es melléklet. Számhordozás.

szer. máj. 05, 2004 18:55
platina tag

Hozzászólás 
OFF:Nem tudjátok hogy mi változott megint a voda általános szerződési feltételeiben.Az új dátum május 31-től van de én nem találtam meg a változást.

szer. máj. 05, 2004 18:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 97 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő