Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 04, 2025 9:16

Hozzászólás a témához  [ 89 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Ingyenduma már a PGSM-nél is.Mobitrend Plusz 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Valaki meg tudja mondani, hogy a Pannon Üzleti Komfort Plusz csomagjában milyen percdíjak vannak, és hogy mp alapú-e ?
(Sorry, ha már volt, én nem találtam, viszont most kaphatnék egy ilyen kártyát, ezért érdekelne).

vas. feb. 13, 2005 16:57
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Bournie írta:
Zozo írta:
A csoporton belüli ingyenes hívás, csak rövid számon érvényes? Mert nekem valaki azt mondta hogy csak a rövid számon, az ügyfélszolga 4 perces várakoztatás után azt mondta, hogy ebben a formátumba:06201234567 is ingyenes, nem csak 1234-be. Tapasztalat vagy konkrétum?

Pannonnál ingyen van a normál számon való hívás is, a mi csoportunkban pl. ahogy hallom senki sem használja a rövid számot.

Köszi! Kép
Nálunk pedig mindenki a rövidet használta eddig :lol:

szer. nov. 17, 2004 13:02
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Rövidszamos hivas eseten nem az 1234-et, hanem a 4567-et hivod 06201234567 eseten! Amugy meg nem tudom :-). Dobd meg Öket egy maillel.

Igen tényleg úgy van, csak rosszul írtam, az utolsó 4 szám.

szer. nov. 17, 2004 12:58
arany tag

Hozzászólás 
Zozo írta:
A csoporton belüli ingyenes hívás, csak rövid számon érvényes? Mert nekem valaki azt mondta hogy csak a rövid számon, az ügyfélszolga 4 perces várakoztatás után azt mondta, hogy ebben a formátumba:06201234567 is ingyenes, nem csak 1234-be. Tapasztalat vagy konkrétum?

Pannonnál ingyen van a normál számon való hívás is, a mi csoportunkban pl. ahogy hallom senki sem használja a rövid számot.

szer. nov. 17, 2004 8:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rövidszamos hivas eseten nem az 1234-et, hanem a 4567-et hivod 06201234567 eseten! Amugy meg nem tudom :-). Dobd meg Öket egy maillel.

szer. nov. 17, 2004 7:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
A voda businessre is azt írták,hogy rövidszámon lehet ingyen beszélgetni egymás között.

szer. nov. 17, 2004 0:13
arany tag

Hozzászólás 

kedd nov. 16, 2004 22:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
a pannon és vesztel üzleti lelépési díja, kártányként 60+áfa tényleg el szemét húzás. Jogi szempontból viszont nem hiszem, hogy aggályos lenne, pl. a vesztelnél ez már nagyon rég óta bevett gyakorlat az eurofon csoport plusz300-at is csak "hûséggel" lehet megvenni. (és ha nagyon sokan jogászkodtak volna, akkor már megszüntette volna ezt a vesztel)

(jah, figyeltétek? már nem havidíjmentesként reklámozza a relax-okat. Ennyit a jogi szempontból aggályos cselekedetekrõl! Bár így is megkapja a maga bírságját)

vas. júl. 04, 2004 10:18
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
alorinc írta:
Ez még csak nem is olyan mint a Voda féle hitelbírálat, hogy hauciót teszek le és ebből lesz fizetve a havi díj, ami lassan elfogy, hanem ez örökre (két évre) kamatmenetesen a pgsm tulajdona lesz? - magyarul ez kamatmentes kölcsön?

Nem így kell ügyfeleket toborozni, pedig Pannonos vagyok, de asszem nem itt leszek Üzletfél.

És azt hallottad, hogy ha a 24. hónapban vagy, akkor dönthetsz arról, hogy felmondod-e a szerződést, vagy sem, a hónap letelte után. Ha nem mondod fel, akkor újabb 2 évvel hosszabbodik automatikusan a szerződés, és nem válik határozatlan idejűvé.

vas. júl. 04, 2004 8:04
arany tag

Hozzászólás 
Hm...

Hát ez polgári jogi szempontból eléggé aggályos, enyhén kimeríti a tisztességtelen kikötés tartalmazó szerződés tényállását.

Mire fizetek 60+ÁFá-t? PGSM azt mondta kötbér, de mire nem írok alá 2 évre szerződést, tehát nem a nem létező két évre, mégis azt mondátk, hogy arra, hogy ha 2 éven belül lelépek akkor ez elvész!!!

Ez még csak nem is olyan mint a Voda féle hitelbírálat, hogy hauciót teszek le és ebből lesz fizetve a havi díj, ami lassan elfogy, hanem ez örökre (két évre) kamatmenetesen a pgsm tulajdona lesz? - magyarul ez kamatmentes kölcsön?

Nem így kell ügyfeleket toborozni, pedig Pannonos vagyok, de asszem nem itt leszek Üzletfél.

szomb. júl. 03, 2004 23:42
Moderátor

Hozzászólás 
alorinc írta:
Ha én Mobitrendet akarok kötni, de nem kívánok telefont vásárolni, akkor lehet 2 év hűség nélkül is? Vhonnan azt hallottam, hogy ilyenkor 60e Ft-ot kell letennem...

Legyünk pontosak, 60e + ÁFA. :cry:

Vállalkozói díjcsomag készülék&hűség nélkül csak a Vodánál van.

csüt. júl. 01, 2004 1:10
arany tag

Hozzászólás 
Ha én Mobitrendet akarok kötni, de nem kívánok telefont vásárolni, akkor lehet 2 év hűség nélkül is? Vhonnan azt hallottam, hogy ilyenkor 60e Ft-ot kell letennem, de miért, azt nem tudta elmondani.

Melyik szolgáltató vállalkozói csomagjánál lehet hűség nélkül ezt a tarifacsomagot igénybe vennni?

csüt. júl. 01, 2004 1:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
reggy írta:
A honlapon igerik, hogy 5 elofizetes felett egyeb extrak vannak.
En hallottam nehany dolgot, hogy olcsobb percdij, meg vasarlasi keret, de nem pontosak az infoim.
Van errol valakinek valami konkret tapasztalata?
JA? Es akkor az 1. 50 perc megoldhato ingyen az atiranyitassal, vagy sem?

Lehet, hogy már össze vagyok zavarodva, de ugye van a MobiTrend meg van az Üzleti Standard meg az Üzleti Komfort csomag.
Az Üzleti Komfortot lehet igényelni 5 előfizetéstől, itt adnak kedvezményt, tehát 35 Ft/percnél (bruttó) (mp alapon számláznak) olcsóbb díjakat. Valaki írta a másik topikban, hogy
- 32,5 Ft/perc
- 40 SMS havonta

Az 50 perc hálózaton belüli ingyenes átirányításnak a leírás szerint működiknie kell, azaz 2 telefonnal hívhatsz ingyen 50 percig pannonos számot.

vas. jún. 20, 2004 7:05
ezüst tag

Hozzászólás 
A honlapon igerik, hogy 5 elofizetes felett egyeb extrak vannak.
En hallottam nehany dolgot, hogy olcsobb percdij, meg vasarlasi keret, de nem pontosak az infoim.
Van errol valakinek valami konkret tapasztalata?
JA? Es akkor az 1. 50 perc megoldhato ingyen az atiranyitassal, vagy sem?

szomb. jún. 19, 2004 17:42
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Zozo írta:
Jól értelmezem, hogy az 50 percet feltudom használni más pannonos hívására ingyen? Mert ahhoz nem kell 2 telefon, elég ha a sajátomat átirányítom a hívni kívánt számra, foglaltság esetére és máris a másik számot hívja, ha a sajátomat próbálom hívni, mivel az enyém foglalt :lol:
Vagy rosszul értelmezem :?:

Az ötlet kiváló, csak pl. a pannonnál, ha saját magad hívod, akkor nem foglalt jelzést kapsz, hanem élből a hangpostád jelentkezik.

De ha a 3 mobilból ami Trendes, az egyiket átirányítom, akkor akire átirányítottam, őt havonta 50 percig ingyen tudom hívni nem?

kedd jún. 08, 2004 8:32
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
kivéve ha at vagy iranyitva, nem? vagy ez csak elöfizetöknek van?

Ja, az előfizust átirányítom foglaltság esetére arra a számra amit hívni akarok, és ha hangposta van akkor sincs gáz, mert átlehet írni a hangposta számát :)

pén. máj. 14, 2004 5:15
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Zozo írta:
Jól értelmezem, hogy az 50 percet feltudom használni más pannonos hívására ingyen? Mert ahhoz nem kell 2 telefon, elég ha a sajátomat átirányítom a hívni kívánt számra, foglaltság esetére és máris a másik számot hívja, ha a sajátomat próbálom hívni, mivel az enyém foglalt :lol:

Az ötlet kiváló, csak pl. a pannonnál, ha saját magad hívod, akkor nem foglalt jelzést kapsz, hanem élből a hangpostád jelentkezik.

Alapból nem használok hangpostát, kikapcsoltatom, mert a tapasztalat az, hogy senkinek nem jó, még a 3650-esre felrakott rögzítőre sem igazán hagynak üzenetet.

pén. máj. 14, 2004 5:11
arany tag

Hozzászólás 
kivéve ha at vagy iranyitva, nem? vagy ez csak elöfizetöknek van?

pén. máj. 14, 2004 4:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zozo írta:

pén. máj. 14, 2004 4:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 

pén. máj. 14, 2004 0:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
BrOnZ írta:
Az az érdekes, hogy tegnap, vagyis 10-én rendeltem meg a tarifaváltást, illetve a pannon régiót. A régióról azt mondták, hogy csak üzleti előfizetéshez köthető, ezért az összes változás számlazáráskor lép érvénybe. Ez nálam minden hó 27-e.

Ehhez képest ma délelőtt kaptam egy SMS-t mindegyik régóval érintett telefonomra, hogy aktiválták a szolgáltatást, és tényleg: jellegzetes hang jelzi a régióban való tartózkodásomat, pedig még "régi" horizont extra a tarifacsomag. :)

Hogy hogyan fogják ezt számlázni, az majd kiderül...

A honlapon is az áll, hogy cégek részére. De korábban mintha bármely előfizetéshez is kérhető lett volna.

Hát nem tudom... Nekem a pali a pannonnál azt mondta, hogy az "újdonsága" miatt van most bevezetőáron (nettó 200 HUF)

kedd máj. 11, 2004 17:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Az az érdekes, hogy tegnap, vagyis 10-én rendeltem meg a tarifaváltást, illetve a pannon régiót. A régióról azt mondták, hogy csak üzleti előfizetéshez köthető, ezért az összes változás számlazáráskor lép érvénybe. Ez nálam minden hó 27-e.

Ehhez képest ma délelőtt kaptam egy SMS-t mindegyik régóval érintett telefonomra, hogy aktiválták a szolgáltatást, és tényleg: jellegzetes hang jelzi a régióban való tartózkodásomat, pedig még "régi" horizont extra a tarifacsomag. :)

A honlapon is az áll, hogy cégek részére. De korábban mintha bármely előfizetéshez is kérhető lett volna.

kedd máj. 11, 2004 17:03
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd máj. 11, 2004 12:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem a pannonos csákó azt mondta, hogy annyi a különbség, hogy levették azt az 50 percet, gondolom, hogy olcsobbnak láccodjon a csomag. ennyi. erről nincs mit beszélni tovább 8)

kedd máj. 11, 2004 9:10
ezüst tag

Hozzászólás 
"Üzleti Standard Plusz: 2250 Ft/hó, 50 perc hálónbelelüli átirányítás +1487,5 Ft/hó ingyenes csoporthívás = 3737,5 Ft/hó "

Ez akkor azt jelenti, hogy az 1. 100 percet ingyen lehet csoporton kivuli emberkevel is beszelni oly modon, hogy veszek 2 telefont, mert ugye annyi kell.
Es ugy hivom a pannonosokat, hogy atiranyitom a 2. telefont arra amit hivni akarok, az 1.-rol hivom a 2.-at. (1. 50 perc) Majd forditva (2. 50 perc)

Vagy azert ez nem igy mukoidk, mert egymas kozott nem lehet igy atiranyitani? (Mondjuk rovid hivoszam miatt?)

Amugy ez a kerdesem vonatkozott egy masik temaban a westel-es uzletire is, ugyanis westelen belul ingyen szokott lenni az atiranyitas.... de azzal a csomaggal (komplett) vajon hogy mukodik?

kedd máj. 11, 2004 8:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Előkerestem a "régi" szórólapot, azon is még 20 és 40 % van feltüntetve PannonRégióra.

hétf. máj. 10, 2004 18:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Ami a szolgáltatón belüli átirányítás első díjmentes 50 percét illeti, hát ez a Pannon egy újabb hatalmas disznósága! Mi az, hogy nem ingyenes az átirányítás??? Figyelitek, hogy mennyire össze lehet téveszteni a díjmentes első 50 perc hanghívással?? Miért nem tud a P már (évek óta) valamit normálisan megcsinálni?
"Partnerszám" alatt nem a Team-et értetted?

Az 50 perces bekavarás érdekes. És látszik, hogy nem áll össze stratégiailag a két csomag:

Üzleti Standard: 3500 Ft/hó, 50 perc lebeszélhető
Üzleti Standard Plusz: 2250 Ft/hó, 50 perc hálónbelelüli átirányítás +1487,5 Ft/hó ingyenes csoporthívás = 3737,5 Ft/hó

Ha az Üzleti Standardhoz csapták volna az ingyenes csoporthívásokat, akkor az már 3500 + 1487,5 = 4987,5 Ft/hó lenne. Ami meg jóval drágább lenne a Voda Business+Wireless opciójánál 3375 Ft-nál.

Ha az Üzleti Standard Plusz-t csoporthívási kedvezmény nélkül kérik, akkor az az 1250 Ft különbség 35 percet jelent, tehát így natur nem nyerő.

hétf. máj. 10, 2004 18:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nnnnnna! Hozzácsappintottam a Pannon Régiót is. :) Kiszámoltam, ha legalább 15 percet telefonálsz szolgáltatón belül, akkor megéri a 400.- HUF-os díjjal is. Azt viszont jó tudni, hogy ha régión kívül kezdesz egy hívást és közbe beérsz a régióba, akkor nem vált át a kedvezményes díjra. Hasonlóképpen, ha régión belül kezdesz hívást, -erre a hívás kezdésekor egy jellegzetes hang figyelmeztet,- akkor ha elhagyod a régiót, akkor is marad a kedvezményes díj a hívás végéig.

Hasonlóképpen a csúcsidő-nem csúcsidő váltáshoz!

hétf. máj. 10, 2004 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmmm... Mióta nem lehet tarifacsomagot váltani a Pannonline-ban? :(

hétf. máj. 10, 2004 14:32
arany tag

Hozzászólás 
Az uzleti standardban valoban ingyenes az atiranyitas halozaton belul. Felteszem a pluszbol azert vettek ki, mert ha mindig ingyenes lenne, akkor a 2 elofizetesbol amit kotelezo minimum megvenni az egyiket atiranyitani az ugyfel a hivni kivant telefonra (felteve ha az is 20as), es utana a masik kartyajarol ingyen hivhatna.
Igy vegulis barkivel ingyen beszelhetne halozaton belul.

hétf. máj. 10, 2004 14:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Igen, a simában van 50 perc díjmentes hanghívás, a +-ban nincs...
Érdekes, hogy az előbbi nem nyilvános csomag, azt hiszem. Ott ingyenes az átirányítás?

Nem nyilvános? Még a pannon site-ján is kinn van.
http://www.pgsm.hu/tarifacsomagok/cegeknek/standart.php
Az átirányítás valószínűleg ott díjmentes, mert nincs felsorolva a tarifatáblázatban.

hétf. máj. 10, 2004 13:29
arany tag

Hozzászólás 
Igen, a simában van 50 perc díjmentes hanghívás, a +-ban nincs...
Érdekes, hogy az előbbi nem nyilvános csomag, azt hiszem. Ott ingyenes az átirányítás?

hétf. máj. 10, 2004 13:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Ami a szolgáltatón belüli átirányítás első díjmentes 50 percét illeti, hát ez a Pannon egy újabb hatalmas disznósága! Mi az, hogy nem ingyenes az átirányítás??? Figyelitek, hogy mennyire össze lehet téveszteni a díjmentes első 50 perc hanghívással?? Miért nem tud a P már (évek óta) valamit normálisan megcsinálni?

A "sima" üzleti standardban azt írják, hogy 50 perc hanghívás díjmentes. Ez azt jelenti, hogy van 50 perc lebeszélhetőség? Jól értem, hogy ezt az üzleti standard plusz-ra nem vitték át? Tehát ott 50 perc átirányítás van ingyen és nincs egy csepp lebeszélhetőség sem?

hétf. máj. 10, 2004 11:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:

De igen! Már javítottam :)

hétf. máj. 10, 2004 11:26
arany tag

Hozzászólás 

hétf. máj. 10, 2004 11:22
arany tag

Hozzászólás 
[/i][/quote]
Nos amit az "ügyfélszolga" személyesen mondott erről, az homlokegyenest más... :( Ő egyértelműen arról beszélt, hogy akit hívok, annak a helyzete döntő, és 20, illetve 40 %-ról beszélt. Egyetlen dolog stimmel az általad beidézett és az általa elmondottakban az, hogy júni 30-tól drágább lesz.

Akkor nem tudom... Lehet, hogy nem volt túlzottan felkészült az illető?[/quote]

Hát nem volt. Nem kaptál írásos tájékoztatót erről? Nekem kipostázták, miután szeptemberben megrendeltem.
De vigyázat: a PannonRégió semlegesíti a TOP3, Team opciók kedvezményeit!!! Nekem hónapokig tartott (még nem zárult le teljesen) a vitám erről velük és nem voltak hajlandóak bemutatni azt a dokumentumot semmilyen formában, amire hivatkoztak, ezt igazolandó. Végül mindezek ellenére kénytelen voltam elfogadni ezt, bár segített ebben az, hogy kárpótlásképpen jóváírtak 1-2 dolgot. De nagyon meg kellett harcolni azokért.

hétf. máj. 10, 2004 11:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
BrOnZ, nem jól tudod. A PannonRégiónál a hívÓ fél tart. helye számít, nem a hívoTT félé. Ha a hívott félnek nincs P.R.-ja, akkor (most már) 25%, ha neki is van és megegyezik a a hívó félével, akkor 50% kedvezmény jár, teljesen függetlenül attól, hogy a hívott fél éppen hol tartókodik. Értelemszerűen a hívott fél is Pannonos.

Ebben a csomagban nem beszélhető le semmi, ugye? Alá kellett írnod 2 évet? Vezetékes 10 Ft-ért?

Fentebb leírtam, hogy én milyen tájékoztatást kaptam. Ezek szerint félredumálták a fejemet. Amit írsz, az teljesen világos és logikus is. Így már meggondolandó a mutatvány. Hogy miért nem voltak képesek ezt így elmondani?...

Jól tudod, itt nincs lebeszélhetőség, valami olyasmi van, hogy a szolgáltatón belüli átirányítás első 50 perce díjmentes(?) a mobilposta ingyen jár, a TOP3 megmarad, de a PannonTEAM értelemszerűen megszűnik. Két évről szó sem volt!

"vezetékes 10 FT-ért" - erről nem tudok semmit.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ hétf. máj. 10, 2004 11:16-kor.

hétf. máj. 10, 2004 11:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Janaboy írta:
Sztem a lényegi különbség a Voda és a Pannon két üzleti csomagja között az, hogy a Pannonál ha megrendeled az opciót mindenféle képpen alá kell írnod két évet, viszont a Vodánál csak azokra kell aláírni, amelyikre telefont veszel, és visszaadhatod azt a kártyát, amin nincs terheltség, csak minimum 2 kártyának maradnia kell. És nem egy elhanyagolható, hogy a Vodánál még mindig jobbak a telefonárak. Viszont 1 érv ami a pannon mellett szól a nagyon jó térerő, a Vodához való átlépésből csak ezt az 1et érzem nagy hátránynak :?

Éppen tegnap hordoztak át egy számot a pannontól a vodához, a fickkó szerint ahol Ő lakik, ott a pannon térerő nulla, westel, és voda viszont van, tehát a térerőről annyit, hogy attól függ ki hol lakik...
A lekhelyemen pl. mindhárom mobilszolgáltatóval fullis térereje van a sonyericsson telefonomnak ami köztudottan nem egy térerőbajnok 8) .

hétf. máj. 10, 2004 11:10
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

Van egy olyan "régió" opció is, ami IMHO egy nagy kamu... Arról szól, hogy ha megrendeled (400 Ft/hó?) akkor ha az általad kiválasztott földrajzi régióba hívsz, akkor 20% az engyedmény. De ha az általad hívott kuncsaft éppen autózik, és nincs fizikailag abban a régióban, akkor nincs kedvezmény. Ha viszont ott van és neki is van régiós opciója, akkor a két kedvezmény összeadódik. (40%) Na most szerintem nem igazán lehet követni, hogy akit hívsz az éppen régión belül vagy kívül van...

BrOnZ, nem jól tudod. A PannonRégiónál a hívÓ fél tart. helye számít, nem a hívoTT félé. Ha a hívott félnek nincs P.R.-ja, akkor (most már) 25%, ha neki is van és megegyezik a a hívó félével, akkor 50% kedvezmény jár, teljesen függetlenül attól, hogy a hívott fél éppen hol tartókodik. Értelemszerűen a hívott fél is Pannonos.

Ebben a csomagban nem beszélhető le semmi, ugye? Alá kellett írnod 2 évet? Vezetékes 10 Ft-ért?

hétf. máj. 10, 2004 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
BrOnZ írta:
Van egy olyan "régió" opció is, ami IMHO egy nagy kamu... Arról szól, hogy ha megrendeled (400 Ft/hó?) akkor ha az általad kiválasztott földrajzi régióba hívsz, akkor 20% az engyedmény. De ha az általad hívott kuncsaft éppen autózik, és nincs fizikailag abban a régióban, akkor nincs kedvezmény. Ha viszont ott van és neki is van régiós opciója, akkor a két kedvezmény összeadódik. (40%) Na most szerintem nem igazán lehet követni, hogy akit hívsz az éppen régión belül vagy kívül van...

Ez nem a PannonRégió? Mert ha igen, akkor ott 25 és 50% a kedvezmény és a hívó fél tartózkodási helye a meghatározó.

25%-os, illetve 50%-os percdíjkedvezmény!

A PannonRégió szolgáltatás megrendelésével Ön kiválaszthat egy magyarországi régiót, amelynek területéről - a Pannon GSM hálózatán belül - kezdeményezett hívásokra 25% percdíjkedvezményt biztosítunk, bárhol is tartózkodik a hívott fél!
A PannonRégió szolgáltatás különösen kiemelkedő anyagi megtakarítást, 50%-os percdíjkedvezményt jelent abban az esetben, ha az Ön által választott régióból hívott üzletfele is megrendelte a PannonRégió szolgáltatást ugyanarra a régióra - függetlenül attól, hogy a hívott fél hol tartózkodik éppen!
.
.
.
A szolgáltatás havidíja előfizetésenként nettó 400 Ft (bruttó 500 Ft). A PannonRégió szolgáltatás azonban 2004. június 30-áig, akciós áron csupán nettó 200 Ft (bruttó 250 Ft).

Nos amit az "ügyfélszolga" személyesen mondott erről, az homlokegyenest más... :( Ő egyértelműen arról beszélt, hogy akit hívok, annak a helyzete döntő, és 20, illetve 40 %-ról beszélt. Egyetlen dolog stimmel az általad beidézett és az általa elmondottakban az, hogy júni 30-tól drágább lesz.

Akkor nem tudom... Lehet, hogy nem volt túlzottan felkészült az illető?

hétf. máj. 10, 2004 11:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Ez nem a PannonRégió? Mert ha igen, akkor ott 25 és 50% a kedvezmény és a hívó fél tartózkodási helye a meghatározó.

25%-os, illetve 50%-os percdíjkedvezmény!

A PannonRégió szolgáltatás megrendelésével Ön kiválaszthat egy magyarországi régiót, amelynek területéről - a Pannon GSM hálózatán belül - kezdeményezett hívásokra 25% percdíjkedvezményt biztosítunk, bárhol is tartózkodik a hívott fél!
A PannonRégió szolgáltatás különösen kiemelkedő anyagi megtakarítást, 50%-os percdíjkedvezményt jelent abban az esetben, ha az Ön által választott régióból hívott üzletfele is megrendelte a PannonRégió szolgáltatást ugyanarra a régióra - függetlenül attól, hogy a hívott fél hol tartózkodik éppen!
.
.
.
A szolgáltatás havidíja előfizetésenként nettó 400 Ft (bruttó 500 Ft). A PannonRégió szolgáltatás azonban 2004. június 30-áig, akciós áron csupán nettó 200 Ft (bruttó 250 Ft).

hétf. máj. 10, 2004 10:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Sztem a lényegi különbség a Voda és a Pannon két üzleti csomagja között az, hogy a Pannonál ha megrendeled az opciót mindenféle képpen alá kell írnod két évet, viszont a Vodánál csak azokra kell aláírni, amelyikre telefont veszel, és visszaadhatod azt a kártyát, amin nincs terheltség, csak minimum 2 kártyának maradnia kell. És nem egy elhanyagolható, hogy a Vodánál még mindig jobbak a telefonárak. Viszont 1 érv ami a pannon mellett szól a nagyon jó térerő, a Vodához való átlépésből csak ezt az 1et érzem nagy hátránynak :?

hétf. máj. 10, 2004 10:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
És az miért baj az, hogy nem tudod? Ez csak annyi, hogy HA 1zónában vagytok, akkor olcsóbb és örülsz! Szerintem teljesen jó dolog. Igy egy kicsit olyan mint a vezetékes! Én nem úgy kell ezt felfogni, hogy DRÁGA ha nincs velem 1 körzetben, hanem úgy, hogy OLCSÓBB ha ott van!!

Ez idáig rendben van. De ha valamiért rendszeres havidíjat fizetek, akkor szeretném annak a lehetőségét, hogy korrekten megállapítható legyen az, hogy kapok-e valamit a pénzemért... Vagy egyszerűen "csak így jártam" :) Remélem érthető, hogy mire gondolok. Ez a lehetőség a pannontól nem egy esetleges ajándék, -és ha összejön akkor örülök,- hanem egy fizetett szolgáltatás, amiért ha pechem van akkor nem kapok semmit. De ezt nálam szerencsejátéknak hívják. :)

hétf. máj. 10, 2004 10:34
platina tag

Hozzászólás 
És az miért baj az, hogy nem tudod? Ez csak annyi, hogy HA 1zónában vagytok, akkor olcsóbb és örülsz! Szerintem teljesen jó dolog. Igy egy kicsit olyan mint a vezetékes! Én nem úgy kell ezt felfogni, hogy DRÁGA ha nincs velem 1 körzetben, hanem úgy, hogy OLCSÓBB ha ott van!!

hétf. máj. 10, 2004 10:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na váltottam :) Tetszett az egységes percdíj mindenkor mindenhova, és a mp alapú számlázás. Az egymás közötti 0 Ft-os opciót még nem tettem rá, mert előzetes számolások szerint az annak éri meg, aki havonta legalább 2 órát beszél a csoport másik tagjával. Tehát: van A, B, C, előfizetés egy néven. Ha A beszél B-vel, vagy C-vel havonta 120 percet, akkor A-nak megéri a plusz 1200 havi díj. De!!! Mivel ez az opció úgy működik, hogy ha A-ra megrendeled, akkor automatikusan B-re és C-re is meg kell rendelni. Ekkor viszont már csak úgy rentábilis a buli, ha mind A, mind B, és mind C havonta dumál egymással 120 percet...

hétf. máj. 10, 2004 9:33
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:

Adam_batyam írta:
Egy kérdés :

Tegyük fel, hogy a cégnek prepaid kártyái is vannak.....akkor ezeket is lehet vele ingyé' hívni ? Mert ezt nem írta a szöveg, viszont szerintem az is cégen belüli hívás.

Szerintem valahol le van az írva. Amúgy csak azok hívják 1mást ingyen akiknek ez az opció elő van fizetve (voda,pannon), de minden előfizetésre meg kell rendelni az opciókat amiket választ a cég. A Westelnél 1 tarifa van, nincs ópciós díj külön, mindent fizetsz ha kell ha nem.

Kicsit olvasnom kellett volna. Igen, a csillagozott részben világosan benne van :

"* Magyarország területén, Pannon Csoporthívás szolgáltatás megrendelése esetén. A szolgáltatást minden előfizetéshez meg kell rendelni."

Magyarul a cég prepaidjeit nem hívhatom ingyen.

:(

szomb. máj. 08, 2004 23:50
platina tag

Hozzászólás 
vocsok írta:
Ha meg azt nézzük, hogy ingyenduma nélkül melyik jobb, akkor egyértelmű, hogy a Voda. Ugyanis nem mindenki tudja kihasználni.

De mág ingyendumával is a legjobb talán, mert nem mindenkinel kell vezetékes kedvezmény. És egy nagy cég esetén nagy pénz jön ám össze a különbségből!

Adam_batyam írta:
Egy kérdés :

Tegyük fel, hogy a cégnek prepaid kártyái is vannak.....akkor ezeket is lehet vele ingyé' hívni ? Mert ezt nem írta a szöveg, viszont szerintem az is cégen belüli hívás.

Szerintem valahol le van az írva. Amúgy csak azok hívják 1mást ingyen akiknek ez az opció elő van fizetve (voda,pannon), de minden előfizetésre meg kell rendelni az opciókat amiket választ a cég. A Westelnél 1 tarifa van, nincs ópciós díj külön, mindent fizetsz ha kell ha nem.

szomb. máj. 08, 2004 13:38
platina tag

Hozzászólás 
Minden olyan számot hívhatsz, amelyik benne van ebben a tarifacsomagban és az ingyendumás opciós csomag is meg van rendelve hozzá.
pl: van 3 előfizud = 3x3000 nettó pénz

szomb. máj. 08, 2004 13:34
arany tag

Hozzászólás 
Egy kérdés :

szomb. máj. 08, 2004 13:23
platina tag

Hozzászólás 
Ha meg azt nézzük, hogy ingyenduma nélkül melyik jobb, akkor egyértelmű, hogy a Voda. Ugyanis nem mindenki tudja kihasználni.

szomb. máj. 08, 2004 10:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 89 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő