Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 21:49

Hozzászólás a témához  [ 15 hozzászólás ] 
Siemens Xelibri 2 Segítség kéne!!! 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rémlett, hogy nincs, de gondoltam, azóta hátha...de akkor marad az, hogy a szülők megtanulják használni angolul az alap funkciókat :) Köszi az infót ;)

kedd máj. 23, 2006 21:45
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Tudom, nem mai csirke ez a telcsi, de most hugom lecserélte eme kis készülékét és a szülőkhöz került másod telcsinek. Ők viszont nem annyira boldogulnak az angollal, így jó lenne esetleg magyar soft hozzá. Létezik? Vagy legalább is swup van hozzá? Mert nem nagyon találtam, a siemensmanis.cz-n sincs hozzá soft. Független, MM-es telcsi :)
Thx!

Rossz hírem van nem létezik hozzá magyar flash. Amúgy is nagyon macerás lenne. :?

kedd máj. 23, 2006 21:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudom, nem mai csirke ez a telcsi, de most hugom lecserélte eme kis készülékét és a szülőkhöz került másod telcsinek. Ők viszont nem annyira boldogulnak az angollal, így jó lenne esetleg magyar soft hozzá. Létezik? Vagy legalább is swup van hozzá? Mert nem nagyon találtam, a siemensmanis.cz-n sincs hozzá soft. Független, MM-es telcsi :)
Thx!

kedd máj. 23, 2006 10:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezen annyira nem is lepodom meg.

kedd jún. 08, 2004 13:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
EGY ERDEKES CIKK. LENYEG: A SIEMENS NEM FORGALMAZZA ES GYARTJA TOVABB A XELIBRI TERMEKEKET. :-(

"Siemens has dropped the sale of fashionable mobile phones under the Xelibri brand. The line has now been stopped after selling just 780,000 devices - less than 2% of Siemens' total handset sales - in 2003. The Xelibri phones had to be introduced in collections of four phones every spring and autumn, with limited quantities and distribution through fashion boutiques and department stores.

The strategy failed for a number of reasons. The phones didn't succeed to draw the attention of fashion fans with design and prices.
(FORRAS: www.gsmarena.com)

kedd jún. 08, 2004 13:02
vas-tag

Hozzászólás Csak a szokásos
Na hály mindenkinek!
Látom, összegyűltünk itt egy páran.
Megosztom veletek, mit találtam utolsó látogatásom óta:
Találtam drivert egy orosz oldalon 10 $-ért... Tehát a gép előbb utóbb összeismerxik majd a szappanmobillal.
Van progi szímensz telók logósítására, csengesítésére, csak com-okon kommunikál.
Két dolog motosz a fejemben: Lehet-e usb-t logikai sorosra alakítani? (software - esen)
Vagy a nyél sima megoldás: usb-soros átalakító.
Ja, és kéne egy jelszófeltörő a 10 $-os letöltéshez....

Dinnye

szer. máj. 26, 2004 13:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Kukacwap:
Nezd, ebben igazad van, hogy kicsit rosszul sult el a dolog.
De tovabbra is fenntartom a velemenyem, hogy 2003-ban egy szines kijelzo nelkuli es WAP NELKULI telefont kiadni nem eppen a Siemensre vallo dolog
(szerintem valami projekt kereteben csinaltak ilyen Xelibriket).

De hogy kerdesre valaszoljak:
poli csengohangot NEM LEHET EMS-benkuldeni mert az csak nem tamogat Media technologiat, ha tudna MMS-et akkor lehetne (elvileg).

Nezd meg van-e benne egyszolamu csengohang es az szerkesztheto-e?
Ha igen, akkor tudok parat feltenni ilyet, de azt kezzel kell beidnod
(nem tul bonyolult).

Kabellel elvileg fel lehet tolteni, sima midiket is ilyen polifonikus csengeseknek, de hogy melyik prg-al es hogyan azt nem tudom.

Szerintem nem sok embert talalsz itt aki komolyabban foglalkozott volna Xelibri-kkel.

kedd máj. 25, 2004 14:39
Hozzászólás 
Itt is flame lett...
Mindegy, szóval szerintem a srác segítséget kért és erre nem az a válasz hogy add el mert hülye telefon. Valszeg ő is tisztában van vele. Szóval: Már volt itt téma ez úgy 4 hónapal ezelőtt és akkor is az lett a konklúzió, hogy a u.m. hiába írt egy megoldást, DE NEM LEHET! Szóval, sajnos egyenlőre nincs mit tenni.

kedd máj. 25, 2004 14:26
ezüst tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
William Honda írta:
Hello!
Ez egy elég primitív hozzászólás volt. Nők kezébe szvsz ideális...jól néz ki, SMS íráson és telefonáláson kívül másra úgysem használná...

Hello!

Tudod, azzal kezted a beirasom, hogy "Nem akarlak megbantani,"... tehat mar rogton megkovettem az illetot.
Nezd nem akarok itt arcoskodni, de telefonokkal 1996 ota foglalkozom, ismerek vagy 4 tucat tipust (igen, naprakeszen), egyebkent meg 1997 ota forumozok itt, tehat olvastam mar egy-ket velemenyt, meg irtam is egy-ket segitseget (meg kellene kerdezni a regi tagokat, hogy ismeros-e valakinek az F18Hornet nick nev, vagy 100 sajat csengohangot Siemens -hez, keresre barmit, barkinek megcsinaltam RED haverommal egyutt.

Alapbol nem szoktam lefikazni senki, en a keszulet fikaztam le, azt meg lehet. Mellesleg azt sem tetszik-nem tetszik alapon, hanem azert mert tudasa tenyelg nulla (kb. 3 evvel ezelotti szinten), masreszt nem tobb mint egy divattelefon. Persze a NOKIA is csinalt hasonlo kategoriaban, csillogo-villogo telefont, azt sem tetszett.

kedd máj. 25, 2004 14:05
arany tag

Hozzászólás 
William Honda írta:
Hello!
Nem akarlak megbantani, de szerintem aki ilyen Xelibri sz*rsagot vesz az hulye. Nulla tudas, nulla kezelhetoseg. Ezeknel meg a C35 is 100x jobb volt, pedig az egy alsokategorias tipus.
Gyorsan add el, amig meg kapsz erte par ezer forintot.

Ez egy elég primitív hozzászólás volt. Nők kezébe szvsz ideális...jól néz ki, SMS íráson és telefonáláson kívül másra úgysem használná...

kedd máj. 25, 2004 13:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Én is vettem egy ilyet tartalék telefonnak.
Most is ezt használom,mert a másik szervizben van.
Tudásra tényleg nem nagy szám,de 9990ft-ot megért.
Amúgy a Corában a Xelibri2-es 65000ft.
Szerintem jól néz ki,és telefonálásra és sms-re nagyon jó.
És még semmi szoftverprobléma nem fordult elő.

Én úgy tudom hogy nem kommunikál a számítógéppel egyáltalán.
Nekem van gyári kábelem a másik siemensemhez,és az jó ehhez is.
Nekem sem sikerült még csengőhangot feltenni sehogy.
Pedig jó volna.Az is nagy hiba szerintem hogy ha ems-t írsz,és hangot akarsz betenni,felajánl egy csomó egyszerű dallamot,amiket én pl.az sms-hez állítanék be.De az sms hangot nem lehet megváltoztatni.
És nekem csak az sms csoporthoz sikerült csengőhangot beállítani,más csoportot nem is lehet létrehozni.

kedd máj. 25, 2004 12:47
arany tag

Hozzászólás 
William Honda írta:
Hello!
Nem akarlak megbantani, de szerintem aki ilyen Xelibri sz*rsagot vesz az hulye. Nulla tudas, nulla kezelhetoseg. Ezeknel meg a C35 is 100x jobb volt, pedig az egy alsokategorias tipus.

Szia! Ezzel egyáltalán nem értek egyet! A Xelibri kedves, aranyos és teljesen egyedi telefon, nagyon kreatív megoldásokkal! Én a menyasszonyomnak vettem egyet és tök jó. Telefonálni és smst küldeni tud, mi kell még? Másra úgyse használja! Táadásul 10k HUF csak és független.

kedd máj. 25, 2004 12:14
vas-tag

Hozzászólás 
Hali!
Kezdjük ott, hogy nem leszel nagyobb arc, ha lefikázol a telefonom miatt... Két ember miatt kell telefon, szerintem ez elég erre.
Másrészt az ember szeret új dolgokat kipróbálni.
Miért foglalkozok ennyire ezzel a sz*rral? Mert szerintem képvisel valamit. Ha nem hiszed, járj utána a neten.
A lényeg: Ne cinkelj le, inkább próbálj meg segíteni! Lehet, hogy egyszer pont én fogom tudni a választ a Te kérdésedre.

Dinnye

kedd máj. 25, 2004 12:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

kedd máj. 25, 2004 11:01
vas-tag

Hozzászólás Siemens Xelibri 2 Segítség kéne!!!
Hali mindenkinek!
Segítség kéne! Xelibri 2-es telómra szeretnék csengőhangot feltenni. Nem találtam software-t USB-s adatkábelhez. EMS-t senki sem tud küldeni....
Remélem, valaki tud segíteni az ügyben, mert így kicsit drága volt a kábel.
Az e-mail címem: dinnyebazsi@freemail.hu
Előre is köszi: Dinnye

hétf. máj. 24, 2004 22:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 15 hozzászólás ]