Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 0:08

Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Kábel TV-s sebesség 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
OK, köszi!
A részletes tájékoztató i sjól jött.

Üdv: Adrián

hétf. júl. 19, 2004 8:12
Profil Privát üzenet küldése
Site Admin

Hozzászólás 
Ha a csellóra, abban ki tudlak segíteni (én is zenész vagyok).

Magyarországon négy pakkot szánnak az egyszeri otthoni internetezőnek, ezek (fel/letöltési sebesség kbit/sec-ben): Cselló light (416/64), Cselló (512/128), Cselló classic (768/256), Cselló plusz (1024/512).

Ezek közül a Cselló és a Cselló classic egy árban van. Én a Cselló pluszt nyúzom már vagy 8 hónapja, ez a magyarországi lakossági csomagok között a leggyorsabb a feltöltési sebességben (nekem ez fontos). Ritkán volt vele gondom (mondjuk a múlt héten pont szívtam vele), és magyar oldalról stabilan jönni szokott 100-110 KByte-tal az anyag (külföldről is összejön a 80 KB, vagy még több)

Részletesebb leírást itt találsz:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=09204402045610

szer. júl. 14, 2004 15:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ez esetben a kérdésed semmi konkrétumot nem tartalmal olyan mintha azt kérdeznéd mennyi az autó ára? Erre a kérdésre senki nem tudna válaszolni hisz túl általános. Tudni kellene milyen autómárka melyik típusa és melyik autókereskedés, ezek után lehet konkrét választ adni.

Ha megmondod melyik internetszolgáltató termékére gondolsz és azon belül melyik csomagra akkor meg lehet mondani ahhoz milyen paraméterek tartoznak.

szer. júl. 14, 2004 0:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Úgy értettem, hogy az a sebesség, amit elvileg (azaz a szerződésben leírtak alapján) biztosítanak.
Természetesen változó a sebesség, többb dologtól is függ, de a szerződésbeni sebességre gondoltam.

kedd júl. 13, 2004 23:42
arany tag

Hozzászólás 
Ez így nem túl konkrét kérdés. Hogy érted ezt hogy mennyi a sebessége?

Az internetszolgáltatók jellemzõen csomagokat csinálnak és azokhoz maximum sebességet rendelnek és úgy értékesítenek. A sebesség korlátozás az ISP-tõl függ, van ahol pont annyi mint amit a szerzõdésben vállalnak van ahol némileg fölötte állítanak.

Maga a fizikailag elérhetõ sebesség az alkalmazott technológiától és eszközöktõl függ. Régen nem volt túl szabványos ez a terület, kvázi az eszközgyártóknak voltak házi szabványaik más eszközökkel nem is voltak kompatibilisen. A DOCSIS szabvány sokat lendített a fejlõdése, jelenleg ez a legelterjedtebb és folyamatosan fejlõdik a szabvány. A 2.0-ás DOCSIS 30/30 Mbps-re az EuroDOCSIS 50/30 Mbps-re képes ha jól tudom.

kedd júl. 13, 2004 18:06
ezüst tag

Hozzászólás Kábel TV-s sebesség
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni?
Mennyi a kábel TV-s internet sebessége kB/s v. MB/s-ban?
Köszi!

kedd júl. 13, 2004 15:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6 hozzászólás ]