Szerző |
Üzenet |
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
kormos írta: Erre a sorra is ugyanaz a kiírás, unlink() is tiltott művelet.
Akkor marad a nuke könyvtár. Sajnos mást nem tudok javasolni, esetleg szólj a rendszergazdának, hogy törölje le.
|
kedd okt. 05, 2004 11:57 |
|
|
kormos
vas-tag
Csatlakozott: szer. szept. 22, 2004 18:36 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
<?php unlink(".global.php.swp"); ?>
Erre a sorra is ugyanaz a kiírás, unlink() is tiltott művelet.
|
kedd okt. 05, 2004 10:17 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
kormos írta: Sajnos ez a funkció le van tiltva az Ingyenes tárhelyen. Ha szeretné használni ajánljuk a WWW.TVN.HU => Webhosting csomagainkat, ahol korlátlanok a lehetsőgégek! "
Legalább helyesen irták volna : " csomagjainkat"
akkor tedd bele ezt a nyelvi könyvtárba
( modules/Recommend_Us/lang/hun/
vagy
modules/Recommend_Us/lang/eng/ )
és futtasd le.
Kód: <?php unlink(".global.php.swp"); ?>
Törölni már csak tudsz?!
|
kedd okt. 05, 2004 9:34 |
|
|
kormos
vas-tag
Csatlakozott: szer. szept. 22, 2004 18:36 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
[quote="Andrei"]
Kipróbáltam de sajna nemműködik. Az alábi hibaüzenetet kaptam!
" Warning: opendir()
Sajnos ez a funkció le van tiltva az Ingyenes tárhelyen. Ha szeretné használni ajánljuk a WWW.TVN.HU => Webhosting csomagainkat, ahol korlátlanok a lehetsőgégek! "
in /home/www/htdocs/0-users/../../.../.../.../torles.php on line 3
Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/www/htdocs/0-users/k/e/kecsla/a/b/torles.php on line 5
Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/www/htdocs/0-users/.../.../..../.../..../torles.php on line 13
|
hétf. okt. 04, 2004 23:03 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
|
Ebben az alkönyvtárban keresd: modules/Recommend_Us/lang/hun/
Ezt a file-t: .global.php.swp
A hun esetleg lehet az adott nyelvi könyvtár. Oda dobd be azt a phpt, utána az egész nuke törölhető lesz.
|
hétf. okt. 04, 2004 21:18 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
|
Re: Segítség weblap törléshez
kormos írta: Hali! Segítséget kérek! Kipróbáltam a php nuke-t weboldalamon de nem működött. Ezért leakartam törölni. Az összes állomány törlődött de a könyvtárakat sehogy nem birom törölni. Már mindenféle jogosultságot kipróbáltam de minden fentmarad. Mit lehet tenni? Kösz ha segítetek.
Ezexerint megy a php. Mivel nem tudom, hogy miként írják a phpnukek a könyvtárat ezért egy másodlagos megoldást írok. ezt a forrást mentsd el és futtasd le a phpnuke munkakönyvtáraiban, ahol nem enged törölni. Mivel a processben lefut a forrás, ezért nem baj, ha magát is törli.
Kód: <?php
$rdir = opendir(".");
while ($file = readdir($rdir)) { if ($file != "." && $file != ".." ) { unlink($file);
} }
closedir($rdir);
?>
ezután törölheted a könyvtárat is, mert nem marad pl .htaccess vagy hasonló rejtett fájl.
|
hétf. okt. 04, 2004 21:08 |
|
|
Cortez
gyémánt tag
|
Próbáld dos-ból volkov kommander-rel törölni, meg nézd meg hogy nem maradt e ott vmi titkos vagy rendszer file !
|
pén. okt. 01, 2004 20:21 |
|
|
Cortez
gyémánt tag
|
Milyen oprencered van és pontosan mit írt ki hibának ?
|
pén. okt. 01, 2004 15:46 |
|
|
kormos
vas-tag
|
Segítség weblap törléshez
Hali!
Segítséget kérek! Kipróbáltam a php nuke-t weboldalamon de nem működött. Ezért leakartam törölni. Az összes állomány törlődött de a könyvtárakat sehogy nem birom törölni. Már mindenféle jogosultságot kipróbáltam de minden fentmarad. Mit lehet tenni?
Kösz ha segítetek.
|
pén. okt. 01, 2004 14:58 |
|
|