Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 19:08

Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
Sharp GX15+Bluetooth nem megy+SMS küldés 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
SharpGx15tulaj írta:
Gariérvényesítés 3 napon belül hogy is műxik? Tom, hogy 3 napon belül csere, de milyen feltételekkel? Ki bizonyítja, hogy ez rossz vagy jó, vagy mindentől függetlenül ha kérem csere? Egyik se alkalmazható szerintem full szigorúan nézve, bár a fene tudja. Majd átolvasom, de tapasztalatok is érdekelnek.

A 3 napos csere sem úgy megy már általában mint régen. Ha 3 napon belül visszaviszed, hogy elromlott, akkor ott azonnal nem cserélik, hanem elküldik egy szakszervízbe és majd ők állapítják meg hogy tényleg hibás a készülék, vagy nem jól használta a tulaj. Ha jogos, kicserélik, ha semmi baja, akkor nem.

szomb. jan. 22, 2005 23:58
vas-tag

Hozzászólás 
Nem feltétlenül a telefon baja, ezt írom már pár hozzászólás óta. Ha csak a GX fórumba írnám, akkor csak Sharp-ban érdekeltek válaszolnának.

Nem tudom miért lehet, hogy összepárosításnál a kapcsolat megszakad. 1x már működött, olyan könnyen meg a BT és a teló se "romlik el" remélem. Ezért is raktam külön, hátha valakinek vannak ilyen szakadozásokról tapasztalatai, hogy mi okozhatja stb.

Holnap megpróbálom egy olyan gépre felrakni, ahol még nem volt felrakva. (egyszerűbb, mint a sajátot újrarakni) aztán kiderül mivan.
El tudom képzelni, hogy software-es probléma, vagy driver nem jól megy fel, de már leszedtem full aztán vissza... szal nemtom.

Gariérvényesítés 3 napon belül hogy is műxik? Tom, hogy 3 napon belül csere, de milyen feltételekkel? Ki bizonyítja, hogy ez rossz vagy jó, vagy mindentől függetlenül ha kérem csere? Egyik se alkalmazható szerintem full szigorúan nézve, bár a fene tudja. Majd átolvasom, de tapasztalatok is érdekelnek.

szomb. jan. 22, 2005 23:30
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha a nokia6230 és egyéb telók minden bajáról, kínjáról új topik nyitódna, átláthatalan lenne a fórum.
Tehát Sharp GX15 a saját fórumába.

szomb. jan. 22, 2005 21:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
azért, mert nem feltétlenül a teló hibája -sőt-, lehet a BT-é is. Vagy SW.

szomb. jan. 22, 2005 21:22
Moderátor

Hozzászólás 
SharpGx15tulaj írta:
itt mindig ilyen bunkó módon hurrogják le ha valaki új(néven) idejön?

Igen, mivel ott is nyugodtan feltehetted volna a kérdést... minek egy telóról száz helyen beszélni.

szomb. jan. 22, 2005 21:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
itt mindig ilyen bunkó módon hurrogják le ha valaki új(néven) idejön?

nem biztos, hogy a teló hibája! még nem sikerült eldöntenem, hogy melyik miatt szakad meg. ezért írtam külön topic-ba.

Vizsla1: A handset (telóban megfelelően bekapcsolva) csak keresi a telót, de nem műxik.

Vagy írjam be 2x ugyanazt egy csak Bluetooth-os és csak GX-15-ös topic-ba??

Ha népszerűtlen a téma úgy is "lecsúszik" a listáról, nem tudom miért kell egy ből" húzz innen" stílusra váltani...

SMS... hm... lehet 128 Ft alatt voltam mikor próbáltam? ez megmagyarázná, mert amúgy 2 vodás kártya, amelyikkel nem sikerült azt már rég használtam egy másik telóban. Vszínű ez a 128 Ft-os korlát a baj. Ezt vodánál nem tudtam. Thx.

szomb. jan. 22, 2005 20:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
1. Lehet, hogy a Sharp GX15-tel foglalkozó topicban már találtál volna erre választ.

2. A telefon akkor kommunikál a handset managerrel (és viszont), ha a telefonon a PC-szoftver van bekapcsolva, s azon belül a Bluetooth kommunikáció.

3. Nagyon sokáig tart, amíg a telefon a SIM-ről beolvassa az adatokat. Az SMS-központ, érvényesség, formátum beállítások a SIM-en tárolódnak. Ha egy telóba többféle SIM-et raksz, s mindegyken jön SMS, vagy Te küldesz, az tárolódik a telefon SMS memóriájában (márha van még neki hely), és ha egy másik SIM-et teszel bele, látni fogod, amit egy előző SIM-mel/re küldtek.

4. Prepaid ügyfelek esetében bruttó 128 Ft-os egyenleg alatt még ingyen sms-t (1730, 1270, 1754 stb.) sem lehet küldeni.

5 Az is lehet, hogy egy frissen vásárolt/frissen töltött prepaid SIM-ről van szó, amivel még nem történt meg az első díjköteles hívás, s még nem aktiválta rendszer az SMS-csatornát.

szomb. jan. 22, 2005 20:43
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Sharp GX15+Bluetooth nem megy+SMS küldés
SharpGx15tulaj írta:
Hi!

Eme készüléket vettem pénteken, de csak 1x sikerült összehozni a géppel azóta nem megy, és nem tudom miért.

A lényeg annyi, hogy megtalálják meg látják egymást, de a párosítás során csak annyit csinál a Windows, hogy azt a hangot adja ki amikor egy hardver csatlakozott a géphez, és utána rögtön azt ami akkor mikor eltávolítanak valamit. Tehát párosításkor rögtön megszakad a kapcsolat valamiért. Akármilyen szolgáltatáshoz próbálom társítani. A Handset mûködött tegnap 1x, ma már nem.

Sharp GX-15 a teló X-Micro a Bluetooth. (USB)

Másik -lehet hülye- kérdés: miért van az, hogy az egyik kártyámmal tudok SMS-t küldeni, ha belerakom a másikat azzal nem. Az SMS beállításokat nem telón tárolja?? Még pénznek kell annyinak lennie rajta. De csak vár, és "az üzenet elküldése sikertelen".

Köszönök minden segítséget elõre is, még ha csak tipp is.

Péter

1. sms beállítások egy részét (a fontosabbakat) a kártya tárolja!!!

2. húzzá' a gx15 topicba.

3. ez a topic zárható!

szomb. jan. 22, 2005 20:37
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás Sharp GX15+Bluetooth nem megy+SMS küldés
Hi!

Eme készüléket vettem pénteken, de csak 1x sikerült összehozni a géppel azóta nem megy, és nem tudom miért.

A lényeg annyi, hogy megtalálják meg látják egymást, de a párosítás során csak annyit csinál a Windows, hogy azt a hangot adja ki amikor egy hardver csatlakozott a géphez, és utána rögtön azt ami akkor mikor eltávolítanak valamit. Tehát párosításkor rögtön megszakad a kapcsolat valamiért. Akármilyen szolgáltatáshoz próbálom társítani. A Handset működött tegnap 1x, ma már nem.

Sharp GX-15 a teló X-Micro a Bluetooth. (USB)

Másik -lehet hülye- kérdés: miért van az, hogy az egyik kártyámmal tudok SMS-t küldeni, ha belerakom a másikat azzal nem. Az SMS beállításokat nem telón tárolja?? Még pénznek kell annyinak lennie rajta. De csak vár, és "az üzenet elküldése sikertelen".

Köszönök minden segítséget előre is, még ha csak tipp is.

Péter

szomb. jan. 22, 2005 20:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9 hozzászólás ]