Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 11:32

Hozzászólás a témához  [ 577 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Következő
Nokia 6270: szuper mobil miniSD kártyával 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
ZaZa30 írta:

Ja bocs, azt nem írtam.
T-mobile-os vagyok -dominós- és jelenleg GPRS WAP Start-ot használok.

Mintha valahol azt olvastam volna, hogy csak internet előfizetéssel megy, de lehet, hogy tévedek. Kérdezd meg a T-mobile-t az a biztos.

kedd aug. 15, 2006 5:49
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Melyik szolgáltatóval?
Gyári GPRS beállításokkal (főleg Nokia oldalról származóval) írtak ilyen gondról.
Internet előfizetéssel mennie kell, egyéb esetekben át kell vizsgálni kézzel a GPRS beállításokat.

Üdv!

Ja bocs, azt nem írtam.
T-mobile-os vagyok -dominós- és jelenleg GPRS WAP Start-ot használok.

hétf. aug. 14, 2006 8:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Melyik szolgáltatóval?
Gyári GPRS beállításokkal (főleg Nokia oldalról származóval) írtak ilyen gondról.
Internet előfizetéssel mennie kell, egyéb esetekben át kell vizsgálni kézzel a GPRS beállításokat.

Üdv!

vas. aug. 13, 2006 20:57
arany tag

Hozzászólás 
Kipróbáltam az opera minit a telefonon, de a következő hibaüzenetet kaptam: KNIEXT_NewGlobalRef failed

Tudja valaki a megoldást? Külföldi fórumokon nem találtam érdemleges választ.

Köszi!

vas. aug. 13, 2006 18:35
Moderátor

Hozzászólás 
mammut-nokia írta:
Hivatalosan nem rakunk garanciában magyar nyelvet küldöldi készülékre. Ha ez valahol mégis megtörténik, akkor ezt ne nagyon hangoztassátok, nehogy kiderüljön :)
Köszi :)

szomb. júl. 15, 2006 1:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Hivatalosan nem rakunk garanciában magyar nyelvet küldöldi készülékre. Ha ez valahol mégis megtörténik, akkor ezt ne nagyon hangoztassátok, nehogy kiderüljön :)

pén. júl. 14, 2006 19:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Kedves Macika,

nem akarok vitatkozni veled, mert az elmúlt két hónapban 4 Németországban vásárolt Nokia telefont szoftvereltettem hivatalos Nokia boltban (sőt kettőben) és mind a 4 készüléken rajta van a magyar nyelv. A 4-ből két készüléket a múlt héten vittem a Nokiahoz. Tehát innentől kezdve azt gondolsz amit akarsz, de az állításod nem felel meg a valódi gyakorlatnak.

Ismétlem: hivatalos Nokia márkaboltokról beszéélek. Nem szoktam telefonokat putri kis GSM-boltokba vinni, ahol rá-flash-elnek valami baromságot.

Minden szoftvereltetés hivatalos Nokia márkaboltban, ingyen, bérmentve és német garanciapapír (azaz számla) alapján ment.

pén. júl. 14, 2006 14:51
Moderátor

Hozzászólás 
phonefreak írta:
Macika írta:
phonefreak beidézett hozzászólására egyből reagálok is.

Igaz, hogy ha megvette Münchenben, akkor él az EU-s Nokia gari. DE!
Csak a számla kiálllítási helye szerinti nyelvre szoftverezik.
Akár hány Nokia telefont vettem Németországban, egyikben sem volt magyar nyelv, de itt Pesten mindegyikre rákerült a magyar nyelv a frissítés után. Tehát nem tapasztaltam a Te állításodat, pedig már legalább 8-10 telefont szoftvereltettem itt Pesten és azokat is néha többször kellett.
Biztos, hogy megnézted, mikor írtam ezt???

Azt írtam, hogy a HIVATALOS gyári márkaszervizben NEM rakják fel ingyen a magyar nyelvet azokra a készülékekre, amiket nem magyar piacra gyártottként azonosít be a Product Code alapján az FLS-4-es Nokia Box.
Ez nagyjából fél éve van így, előtte nem foglalkoztak vele.
Ma már nem csinálják meg ingyen, csak az eredeti nyelvre!

Ugyanezen időpont óta nem fogadják el HW-s javításra önmagában az európai garanciajegyet, csak ha megvan hozzá az eredeti külföldi beszerzési számla is.

pén. júl. 14, 2006 12:05
Moderátor

Hozzászólás 
S5600 írta:
Vékony fém vagy kemény műanyaglappal felülről lefelé erőszakolod őket. Kicsit el lehet mozdítani.

Az mit jelent ha *#war0anty# kód beütése esetén csupa 0 szerepel a serial number helyén?
Viszont *#06# kódra kiírja a korrekt gyári számot.
Az azt jelenti, hogy már lett flashelve a gyár óta a készülék.
Azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem hivatalos helyen, hiszen a hivatalos, gyári, MobilASK-knál lévő FLS-4 BOX is így csinálja meg.

pén. júl. 14, 2006 12:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Vékony fém vagy kemény műanyaglappal felülről lefelé erőszakolod őket. Kicsit el lehet mozdítani.

Az mit jelent ha *#war0anty# kód beütése esetén csupa 0 szerepel a serial number helyén?

Az IMEI számot a *#06# kód beütésére adja elő mindegyik telefon.
A *#war0anty# a "szerviz menü", itt tudod megnézni a telefon szériaszámát, a készítésének dátumát, a vásárlás dátumát (ezt te tudod megadni), a javítások számát vagy időpontját.

csüt. júl. 13, 2006 23:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Csak a számla kiálllítási helye szerinti nyelvre szoftverezik.

Akár hány Nokia telefont vettem Németországban, egyikben sem volt magyar nyelv, de itt Pesten mindegyikre rákerült a magyar nyelv a frissítés után. Tehát nem tapasztaltam a Te állításodat, pedig már legalább 8-10 telefont szoftvereltettem itt Pesten és azokat is néha többször kellett.

csüt. júl. 13, 2006 9:40
arany tag

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára S5600 csüt. júl. 13, 2006 9:49-kor.

csüt. júl. 13, 2006 8:22
arany tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Gombokat megigazítottam. Memóriakártyát kicseréltem. Nyitott állapotban használom nem csukva így nem lötyög. Oplogó helyére üres logót teszek be és a háttérkép olyan amire a bal szélre szerkesztettem be az oplogót. Headset csatlakozóját szintén megszereltem.

Ezek után működőképes a telefon. A baj az hogy ezeket a műveleteket még a nokiának kellett volna elvégezni és nem a vevőnek.

Azoknak savanyú a szőlő akik még soha nem használtak ilyen telefont de kritizálják. Ezt most nem kezdem újra.

Hogyan lehet a gombokat megigazítani?

szer. júl. 05, 2006 11:09
arany tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Gombokat megigazítottam. Memóriakártyát kicseréltem. Nyitott állapotban használom nem csukva így nem lötyög. Oplogó helyére üres logót teszek be és a háttérkép olyan amire a bal szélre szerkesztettem be az oplogót. Headset csatlakozóját szintén megszereltem.

Ezek után működőképes a telefon. A baj az hogy ezeket a műveleteket még a nokiának kellett volna elvégezni és nem a vevőnek.

Azoknak savanyú a szőlő akik még soha nem használtak ilyen telefont de kritizálják. Ezt most nem kezdem újra.

Tudom Nekem sem kellene beleszólni, de azért mégis... (Nekem sincs ilyen, csak egy 6280-as)

Nem gondolod, hogy mégis a Te készülékedben lehet a hiba? Hiszen házilag kellett szerelned (gombok igazítása, headset csatlakozója)!

Én lassan két (vagy már három) hónapja használom a telefonomat de azóta is tökéletesen működik. A lötyögése sem változott, 1 mm a kezdetek óta. Kétlem, hogy ha a Nokia össze tudta rakni rendesen a 6280-ast akkor a 6270-nél ne tudná reprodukálni.
Nem a Nokiát akarom védeni, de hogyha Neked feltüntek ezek a hiányosságok/problémák akkor valószínűleg másnak is. Akkor pedig a többi tulaj is panaszkodna, "nyugaton" pedig még hangosabban, tehát biztosan eljutna erre a fórumra is a híre. Ugyis nagy divat mostanában a Nokiat szapulni.

Annak viszont én is örülök, hogy most már végre birtokba veheted a telefonod és megelégedéssel használod! Csak így tovább! Nagyon sok jó cucc van mindkét készülékre! Én pl. a telefonon kersztül netezek és az msn-t is sokat használom.

Üdv: Szabolcs

pén. jún. 23, 2006 16:27
ezüst tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Szerintem pedig pont illik ide a dolog. Azért kiritizálod mert neked nincs. Amúgy mindenbe belekötsz?

Az idézett mondás szerintem sem illik ide...
Nekünk picit úgy tűnik, hogy elhamarkodottan nyilvánítottál véleményt a múltkor...

De örülünk, hogy minden rendbe jött és hogy meg vagy elégedve!

pén. jún. 23, 2006 15:54
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem pedig pont illik ide a dolog. Azért kiritizálod mert neked nincs. Amúgy mindenbe belekötsz?

pén. jún. 23, 2006 14:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó.
Akkor go! google, és keresd meg, milyen esetekre használják a "Savanyú a szőlő" mondásunkat.
(Elárulom, nem ilyenre. :))

Üdv!

pén. jún. 23, 2006 7:50
arany tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
S5600 írta 2 oldallal ezelött írta:
Na ma megvettem az áhított telefont. De máris a pokolba kívánom a nokiát. A piros és zöld gombok alatt kb 1 mm rés tátong. Ez nem lehet igaz hogy egy ilyen drága telefont nem képesek összerakni rendesen. Nevetséges. Miez? Dacia?

Összecsukott állapotban lötyög a felső rész mint állat. Nevetséges.

Ha a galériában mászkálok a memóriakártyán akkor elég gyakran lefagy, és amúgy is marha lassú, sokkal lassabb mint a 6230.

Ha oplogót teszek be, az a kijelző közepén jelenik meg felül és nem balra zárva, mint a szolgáltatói felirat amikor nincs oplogó.

A headset nem csatlakozik rendesen, érintésre elmozdul és bal feléből elmegy a hang.

Egh, nagy rakás izé ez a telefon.

További problémám: vadi új a teló, de naponta kb. 50-szer lefagy... nem hiszem el, hogy mindig problémás telefonokat fogok ki. 3,66 szoftver van rajta, leginkább akkor fagy, amikor a memkártyán nézelődök a galériában. A memkártya eredeti nokia, a dobozban volt mellékelve.

HOGY LEHETTEM MEGINT EKKORA BALEK HOGY NOKIÁT VETTEM????

S5600 írta:
(...) rossz hír azoknak akiknek savanyú volt a szőlő.

...azért mert "rossz" döntést hoztál minimális információ birtokában (már ami a 6270-t illeti)?

...most akkor mi is a gondod?! :shock:

pén. jún. 23, 2006 7:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az, hogy neki volt savanyú. :D
Nyilván magára értette.

Üdv!

csüt. jún. 22, 2006 20:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta 2 oldallal ezelött írta:
Na ma megvettem az áhított telefont. De máris a pokolba kívánom a nokiát. A piros és zöld gombok alatt kb 1 mm rés tátong. Ez nem lehet igaz hogy egy ilyen drága telefont nem képesek összerakni rendesen. Nevetséges. Miez? Dacia?

Összecsukott állapotban lötyög a felső rész mint állat. Nevetséges.

Ha a galériában mászkálok a memóriakártyán akkor elég gyakran lefagy, és amúgy is marha lassú, sokkal lassabb mint a 6230.

Ha oplogót teszek be, az a kijelző közepén jelenik meg felül és nem balra zárva, mint a szolgáltatói felirat amikor nincs oplogó.

A headset nem csatlakozik rendesen, érintésre elmozdul és bal feléből elmegy a hang.

Egh, nagy rakás izé ez a telefon.

További problémám: vadi új a teló, de naponta kb. 50-szer lefagy... nem hiszem el, hogy mindig problémás telefonokat fogok ki. 3,66 szoftver van rajta, leginkább akkor fagy, amikor a memkártyán nézelődök a galériában. A memkártya eredeti nokia, a dobozban volt mellékelve.

HOGY LEHETTEM MEGINT EKKORA BALEK HOGY NOKIÁT VETTEM????

S5600 írta:
(...) rossz hír azoknak akiknek savanyú volt a szőlő.

...azért mert "rossz" döntést hoztál minimális információ birtokában (már ami a 6270-t illeti)?

...most akkor mi is a gondod?! :shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Czumy csüt. jún. 22, 2006 22:19-kor.

csüt. jún. 22, 2006 17:11
arany tag

Hozzászólás 
Tehát vettem 4e forintért egy másik kártyát bele ami ráadásul 512 MB kapacitású és azzal már nincsenek fagyási gondok. Úgyhogy végül is nem szívtam meg a vásárlást. Gondolom ez rossz hír azoknak akiknek savanyú volt a szőlő.

csüt. jún. 22, 2006 14:48
Moderátor

Hozzászólás 

Csak a számla kiálllítási helye szerinti nyelvre szoftverezik. Ez egyébként is benne van a telefonban, az IMEI alatt, Code: XXXXXXX képében.

csüt. jún. 15, 2006 22:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
:)
nem sokat szerkesztettem, csak copy-paste, aztán hadd szóljon! a keresés meg (ehhem, ez itt a reklám helye) igen egyszerű a fórumkereő.hu segítségével.
viszont az összes szoftverminőség, anyagminőség kommentet már tényle nem volt türelmem beidézni, és értelme se lett volna.
ezt se fogja már elolvasni, akinek szántam, hiszen itthagyta a fórumot :) (ugye?!?)

csüt. jún. 15, 2006 22:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Uramatyám, Londelmor, Neked aztán van türelmed keresni és szerkeszteni. :)
Konkrétan Kakuk100 HSZ-ére emlékeztem, de nem volt erőm nekiállni kibányászni (kicsit sokat melózok mostanában... :(). Viszont hálás köszönet Neked, hogy előkerítetted!

Üdv!

csüt. jún. 15, 2006 21:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
csak neked, csak most:

hohand írta:
Attól még, hogy nem kapható itthon, gsmboltban lehet frissítettni!Ahol vettem én is, ott is megcsinálják,ráadásul ingyen!1év gari!!

McLaca írta:
Boldog-boldogtalan megcsinálja a szoftfrissítést, fórumtagok közt is találhatsz jópár olyat, aki figyeli az új szoftokat, és fel is teszi őket, ha megkéred.

Üdv!

phonefreak írta:
Én még decemberben vettem egyet Münchenben. Ami a garanciát illeti nem aggódom, mivel EU-garancia van a gépen, azaz a NOKIA Magyarország köteles szoftot frissíteni a garanciális időszakban, és éppen mivel fennáll az egész EU-ban ez a szoft-garancia, ezért a magyar NOKIA is megkapja mindig az aktuális szoftververziót, hogy eleget tudjon itt is tenni a NOKIA garanciális kötelezettségének. Amúgy szerintem nagyon jó készülék.

kakuk100 írta:
Igen én is letöltöttem hozzá a magyar nyelvű használatit. Megkérdezetem egy Nokia boltban, hogy ha veszek egy 6270 et akkor hol tudom a szoftvert frissíteni ha valami gond van. Azt mondták náluk lehet bármikor. Ezért is vettem meg a telót. Nem tudom miért gondolták meg az utolsó pillanatban, hogy nem forgalmazzák itthon. Biztos valamelyik okos találta ki aki nem lehet egy nagy üzletember, mert sokat adtak volna el belőle ha behozzák. Igy a Gsm boltok csináltak jó üzletet.

mint láthatod, ha normálisan álltál volna hozzá, akkor 4 lehetőséget is találtál volna szoftverfrissítésre.

a telefon minőségéről és a szoftverről annyit írtak, hogy nincs kedvem most megkeresgéljem, és belinkeljem mindet, de ha ennyire érdekel, akkor használd, a fórumkeresőt, vagy olvasd végig az amúgy nem annyira hosszú topicot. de tudom ezt teljesen feleslegesen ítam már ide, hiszen te egyszer már megígérted, hogy itthagyod a fórumot...

csüt. jún. 15, 2006 15:46
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
emlékszik még valaki 6230 IP-jére? (vagy más is képes ilyesmire?) :)

egyébként S5600, ha képes lennél olvasni, és esetleg visszább is olvasni, mint amikor regisztráltál, akkor nem keverednél ilyen felesleges szóvltásba (sőt, akár megspórolhattál volna magadnak egy telefonvásárlást is).

Milyen ip? Az nem csak pc-nek van? Telefonnak is? De most hogy jön ide a 6230??? 6270-ről van szó!!!

Lécci mutasd meg hogy hol szerepel ebben a topikban olyan észrevétel hogy valaki más is járt már úgy hogy új nokia 6270 vett és naponta 50-szer lefagy a memóriakártya miatt. Kerestem, de nem találtam ilyen témájú hozzászólást. Ha találtam volna ilyen hszt akkor nyilvan nem vettem volna ilyen telefont.

csüt. jún. 15, 2006 14:54
Moderátor

Hozzászólás 
S5600 írta:
Nem hiszem hogy én lennék itt az egyetlen.
Jaaa, ha nem Te vagy az egyetlen, ha mások is, akkor az már nem ciki.

Érdekes hozzáállás...

csüt. jún. 15, 2006 13:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
emlékszik még valaki 6230 IP-jére? (vagy más is képes ilyesmire?) :)

egyébként S5600, ha képes lennél olvasni, és esetleg visszább is olvasni, mint amikor regisztráltál, akkor nem keverednél ilyen felesleges szóvltásba (sőt, akár megspórolhattál volna magadnak egy telefonvásárlást is).

csüt. jún. 15, 2006 12:46
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ha meg nem gondoltad komolyan, akkor a szavahihetőséged lett oda.

Nem hiszem hogy én lennék itt az egyetlen.

McLaca írta:
megcsinálták már több telefonra és talán pont erre a telefonra is megcsinálták már

És itt hol a bizonyíték? Ha megcsinálják egy másik típusú telefonra az miért bizonyítja, hogy erre is megcsinálják? Ha egy Ferrari tud 300 km/h tempóval száguldani, akkor ez bizonyítja azt, hogy egy Trabi is tud ennyivel menni?

Sokkal egyszerűbb lenne ha belátnád hogy olyan infókkal dobálóztál, amiről nem tudsz semmit ahelyett hogy utólag nyakatekert módon akarsz kimagyarázni valamit.

csüt. jún. 15, 2006 12:40
Moderátor

Hozzászólás 
S5600 írta:
McLaca írta:
Csakhogy nekem van rá bizonyítékom, hogy megcsinálják

McLaca írta:
Talán pont erre a telefonra is megcsinálták már

Ez a flame öregem.
A hsz számod pedig tedd ki nyugodtan az ablakba.
Majd ha lesz saját tapasztalatod a telefonról akkor irogass róla.
Ha korrekt akarsz elnni, betartod, hogy nem írsz többet ide és nem is olvasol.

Ha meg nem gondoltad komolyan, akkor a szavahihetőséged lett oda.

csüt. jún. 15, 2006 12:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
S5600 írta:
McLaca írta:

Ez a flame öregem.

No akkor kis magyar nyelv: ... megcsinálták már több telefonra és "talán pont erre a telefonra is megcsinálták már..."
Némá', az a 'pont' az milyen beszédes kis kötőszó (annak, aki beszéli az anyanyelvemet).

Értsd meg, hogy a problémaforrás jelenleg te vagy... Főleg, mert szándékosan nem akarod azt megérteni, amit írok (írunk), hogy kötekedhess. Ha neked ez így jó, hát élvezd.
Továbbiakban S5600 ignored.

Üdv!

csüt. jún. 15, 2006 9:55
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Csakhogy nekem van rá bizonyítékom, hogy megcsinálják

McLaca írta:

Ez a flame öregem.

csüt. jún. 15, 2006 7:39
Moderátor

Hozzászólás 
S5600 írta:
köszönöm szépen de belőletek ennyi éppen elég volt

további jó "szakértő" fórumozást
Kezd tisztulni a fórum.

Ma délután két szükségtelen tag hagyott el bennünket.
Az egyik segítséggel, a másik magától. :)
Alakul!

szer. jún. 14, 2006 23:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez jó. Beesik gizike és elkezd fröcsögni. Egyébbként, ha hivatalosan Mo.-on kapható SZTEREO hangszórókra vágysz, vegyél Motorola E398-at...

szer. jún. 14, 2006 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
S5600 írta:
Szerintem az többet nyom a latba...
Súlymérték, tehát latban (úgymint kilóban nyom valami valamennyit, és nem kilóba, tehát "hol" és nem "hová")
S5600 írta:
Az előbb azt írtad, hogy bizonyítékod van, hogy megcsinálják.
Most azt írod, hogy "talán megcsinálták már".
Kérném a pontos idézetet, hogy hol írtam ezt.
Túl sok hülye ügyféllel volt ma dolgom ahhoz, hogy erre reagáljak. Sőt, ilyenkor nem is tanácsos ilyenekkel csesztetni, mert esetleg olyat írok, ami ellent mond józanságomnak...

S5600 írta:
Ennyit a szavahihetőségedről, komolytalan emberke vagy.
Tekintettel fórumbéli tagságomra (új és régi motor alatt összesen) és HSZ számomra (nem szenvedek megalomániában, nem kell félreérteni), illetve ezzel szembeállítva a Tiédet, kijelenthetem, nem Te fogod ezt eldönteni.
Részemről a flame befejezve, sok lett az OFF.

Üdv!

szer. jún. 14, 2006 20:49
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Idézet:
Tévedtem.

nem ez volt az egyetlen eset, és ha rögtön beláttad volna az elején, és nem a gyártón és a fórum tagjain töltöd ki a mérged, akkor megspóroltunk volna pár felesleged hsz-t.

aha most már az is az én hibám hogy hibás terméket ad ki a kezéből a nokia

hát ez egyre jobb

köszönöm szépen de belőletek ennyi éppen elég volt

további jó "szakértő" fórumozást

két percig sem használta a telefont de oldalakon keresztül ontja a "szakértői" véleményét róla - NEVETSÉGESEK VAGYTOK

szer. jún. 14, 2006 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
Valótlan állításokból én is össze tudnék hozni ennyi hozzászólást :)

személyeskedéssel nem sokra mész akkor sem. és ha több, mint egy hónapja lennél tagja a fórumnak, akkor esetleg tudhatnád, hogy éppen kit hülyézel le. de nem vagyok ellene, remek nyitás volt ez részedről, hiszen mostmár nyilván rengetegen akarnak majd szívesensegítenineked...

Idézet:
Tévedtem.

nem ez volt az egyetlen eset, és ha rögtön beláttad volna az elején, és nem a gyártón és a fórum tagjain töltöd ki a mérged, akkor megspóroltunk volna pár felesleged hsz-t.

de tudod mit, legyen neked igazad :) mindenki szemét, mindenki hazudik, csak Te vagy korrekt (mert egy hete használod a 6270-et), de a világ ellened van, élen a Nokiával, aki szánt szándékkal keresztbetett Neked, és vacak telefont sózott rád, amit soha senki sehol nem fog megjavítani, pénzért sem, még akkor sem ha csecsemők hullanak az égből. igen, bebuktad a pénzed, amit ebbe a telefonba áldoztál, de erről Te egyáltalán nem tehetsz (hiszen már egy hete használod a telefont), csakis a Nokia, és a Terminál fórum felhasználói!
most jobb? :)

skynet írta:
hehe, én már találkoztam ilyennel :D 4 db energizer közül semelyik 2-vel se volt hajlandó bekapcsolni a fényképezőgép (éjjel-nappaliban vettem). de a csávó korrekt volt, mert adott helyette 2 gp-t, azokkal ment rögtön.

én KöKi-n vettem egyszer cipésztől ilyen fóliázott elemet, adtam érte 80ft-ot (nem volt nálam százas, na :D ), de teljesen jó volt, a suliig kibírta a walkmanben az utat, meg még vissza is hazáig.

szer. jún. 14, 2006 11:51
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
(ha már csak egy 200-as szorzó van kettőtök hozzászólászáma közt)

Valótlan állításokból én is össze tudnék hozni ennyi hozzászólást :)

Továbbá hiába a 34534643 hozzászólás, ha nem használta a telefont, és nincsenek személyes tapasztalatai a készülékkel kapcsolatban.

Szerintem az többet nyom a latba, hogy én egy hete már használom a telefont és én valóban voltam nokia szervizben, ahol nem vállalják a szoftverfrissítést, mint az, hogy valakinek 23534634634 hozzászólása van, és légből kapott, félrevezető infókat ír ide.

Nekem nincs samsung telefonom, soha nem is volt, ezért evidens, hogy nem állok le valakivel vitatkozni arról, hogy adott samsung modell mit tud és mit nem. Gondoltam, hogy ez másik irányba is evidens. Tévedtem.

szer. jún. 14, 2006 11:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
lehetne egy kicsit normálisabb hangnemben is (ha már csak egy 200-as szorzó van kettőtök hozzászólászáma közt...). mindazonáltal ha magad végigolvasnád a saját telefonod topicját, akkor biztosan te is megtalálnád, hiszen van itt több olyan felhasználó is, akinek van/volt ilyen telefonja.

szer. jún. 14, 2006 10:44
arany tag

Hozzászólás 
Én nem tudom megkeresni az ő nem létező bizonyítékát. Ezért kértem tőle a segítséget, ő hátha tudja, hol létezik.

szer. jún. 14, 2006 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:

azért állj már le egy kicsit... azért mert lusta vagy a saját érdekedben elolvasni egy topicot nehogy már más legyen a hülye... :hm:

szer. jún. 14, 2006 10:25
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Van az országban pár tíz db. szerviz.
Talán pont erre a telefonra is megcsinálták már, de olvasgasd a fórumot, valamely topictárs megírta, hogy bizony megcsinálják, de csak a honos ország szerinti verzióra.

Üdv!

Ne ködösíts, ne handabandázz, hanem mutasd fel a bizonyítékot, amire hivatkozol. Írd le, hogy melyik az a nokia hivatalos szerviz ahol vállalják a szofvertcserét nokia 6270 telefonra. Cím és telefonszám?

Az előbb azt írtad, hogy bizonyítékod van, hogy megcsinálják.
Most azt írod, hogy "talán megcsinálták már".

Fejezzük be az egész dolgot, mert ennek semmi értelme. Úgy látom sok az olyan, aki össze-vissza ír mindent, amiről nem is tud semmit, és dobálózik ide-oda a "bizonyítékokkal".

szer. jún. 14, 2006 10:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
S5600 írta:
úgy látom Te nem érted
mutass egy hivatalos helyet ahol árulják a 6270 telefont hazánkban
és akkor ott veszek neked egyet ajándékba

a helyzet az, hogy nincs ilyen bolt, hiszen kis hazánkban nem forgalmazzák hivatalosan, hiszen a Nokia nem szeretné, hogy az itteni emberek megvegyék. pont erről van szó.
ilyenkor három dolgot tehetsz:
1. nem veszed meg, veszel másik telefont.
2. megveszed szürkeimportból, de ebben az esetben vállalod, hogy semmiféle garanciád nem lesz rá (nagyon jó esetben talán a boltban, ahol vetted hajlandóak szotfvert frissíteni)
3. megveszed külföldön, ahol forgalmazzák. hazai garanciád ilyenkor sem biztos, hogy lesz (ez gyártótól függ), de legalább tényleg új, és eredeti a telód.

szer. jún. 14, 2006 10:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van az országban pár tíz db. szerviz.
Talán pont erre a telefonra is megcsinálták már, de olvasgasd a fórumot, valamely topictárs megírta, hogy bizony megcsinálják, de csak a honos ország szerinti verzióra.

Üdv!

szer. jún. 14, 2006 10:04
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Jó. Csakhogy nekem van rá bizonyítékom, hogy megcsinálják. Igaz, elképzelhető, hogy pénzért.

Akkor légy szíves, oszd meg velem, hogy melyik szervizbe kell vinni, mert akkor én is velük csináltatom meg. Ha fizetni kell, nekem az is jó.

szer. jún. 14, 2006 9:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
S5600 írta:
Az idézett 2. ponttal kapcsolatban javaslom, előbb láss tisztán a témában, és aztán írj róla. Amit írsz az nem igaz.
Jó. Csakhogy nekem van rá bizonyítékom, hogy megcsinálják. :P
Igaz, elképzelhető, hogy pénzért.
Ha a 2-es pontot idézed, nem tudom, hogy jön ide a hangszórótéma, de ne mondd nekem, hogy döngetnek a mélyek azon a 3-4mm-es hangszórón...
Nem, nem hallottam még a hangszóróját, bár nyomkodni már volt módom, ha majd ismét Pesten járok, megkérem a dunakeszii (így kell írni? :D) ismerősömet, jöjjön be Pestre és hozzon MP3-at is a telefonján...
Egyébként ő Ausztriából hozta.

Üdv!

szer. jún. 14, 2006 9:49
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
úgy látom nem nagyon értetted meg mit mondok.

ha hivatalos helyről veszed (Nokia bolt, szolgáltató, nagyobb áruházak, stb), akkor lesz rá garanciád is, és nem fogsz vele így járni, mert lesz hova menned reklamálni. ennyi.

úgy látom Te nem érted
mutass egy hivatalos helyet ahol árulják a 6270 telefont hazánkban
és akkor ott veszek neked egyet ajándékba

szer. jún. 14, 2006 9:48
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
2. A Nokia szerviz a külföldön vásárolt, illetőleg Magyarországon nem forgalmazott modelleken is elvégzi garanciálisan a szoftverfrissítést - a vásárlás helyének megfelelő szoftververzióra, tehát magyar verziót nem fog rátenni, ha Timbuktuban vetted, de a Timbuktuba szánt verziót igen.
Ha Neked nem csinálták meg garanciában, akkor valószínűleg nem teljesen 100%-os a telefon forrása.

Látom, nem akar elhalni a téma.
Te használtál már ilyen telefont? Kérlek szépen, válaszolj erre az egyszerű csacska kérdésre egy igen vagy egy nem szócskával. Előre is köszönöm. Csak azért kérdem, mert olyan jó sokat tudsz írni a két hangszórójáról, ami szerinted nem sokat ér.

Az idézett 2. ponttal kapcsolatban javaslom, előbb láss tisztán a témában, és aztán írj róla. Amit írsz az nem igaz.

Telefonon beszéltem egy hivatalos nokia szervizzel, közölték, hogy 6270-es telefonon nem cserélnek szoftvert, nem vállalják a munkát. Akár fizetek érte akár nem. Akár itthon vettem szutyok gsm boltban, akár külföldön vettem hivatalas nokia forrásból.

Egy másik nokia szervizbe személyesen mentem, ott is feltettem a kérdést. Cserélnek-e szoftvert nokia 6270 telefonon? A válasz határozott NEM. A telefont meg sem nézték, nem kérdezték, hogy hol vettem, itthon vagy külföldön, hivatalos nokia garanciás vagy szutyok gsm garanciás.

Na, most már tényleg fejezzük itt be. Javaslom, szerezz egy ilyen telefont kölcsönbe, használd pár napig, menj be vele egy nokia szervizbe, és ezek után írj tapasztalatokat, ne pedig légből kapott véleményeket fejts ki itt.

szer. jún. 14, 2006 9:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
úgy látom nem nagyon értetted meg mit mondok.

ha hivatalos helyről veszed (Nokia bolt, szolgáltató, nagyobb áruházak, stb), akkor lesz rá garanciád is, és nem fogsz vele így járni, mert lesz hova menned reklamálni. ennyi.

szer. jún. 14, 2006 9:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Te meg egymagad megállapítod az egész fórumról, hogy gyakorlatilag csak Te fogtad a kezedben ezt a telefont, senki más...

1. viszonteladótól sem vennék telefont, eddig is csak a márkaképviseletekre szorítkoztam, de mostanában inkább - ha Nokiát akarok venni - a hivatalos képviseletet részesítem előnyben, illetve a nagyobb műszaki áruházláncokat.
Mellesleg ha a Nokia matricát az orrod előtt tépik fel a dobozról, akkor legalább 98% az esélye, hogy nem teherautóról "leesett" példánnyal van dolgounk.

2. A Nokia szerviz a külföldön vásárolt, illetőleg Magyarországon nem forgalmazott modelleken is elvégzi garanciálisan a szoftverfrissítést - a vásárlás helyének megfelelő szoftververzióra, tehát magyar verziót nem fog rátenni, ha Timbuktuban vetted, de a Timbuktuba szánt verziót igen.
Ha Neked nem csinálták meg garanciában, akkor valószínűleg nem teljesen 100%-os a telefon forrása.

3. Ha a telefon beszrik, az nem jelenti azt, hogy maga a márka, vagy a modell ÚSZAV, egyszerűen lehet egy hibás példányod is.

Üdv!

szer. jún. 14, 2006 9:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 577 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Következő