Szerző |
Üzenet |
kispedro
gyémánt tag
|
Sajnos, amit találtam (S60-as), azt írja ki, hogy telepítése nem támogatott. Van 3rd-s is, de az csak demo, viszont felmegy. 15 napig használható.
Esetleg nincs meg valakinek full verzióban? Mailban elfogadnám.
|
pén. jan. 18, 2008 18:07 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Köszönöm!
|
pén. jan. 18, 2008 17:32 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
kispedro írta: Sziasztok! Nem tudtok olyan alkalmazásról, vagy valami beállítási lehetőségről, amivel azt tudom elérni, hogy a hívó fél képe nagyobba jelenjen meg? Olyan picibe jelenik meg bejövő híváskor, hogy szinte semmi értelme.
Full screen caller a program neve.
|
pén. jan. 18, 2008 8:13 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Sziasztok!
Nem tudtok olyan alkalmazásról, vagy valami beállítási lehetőségről, amivel azt tudom elérni, hogy a hívó fél képe nagyobba jelenjen meg? Olyan picibe jelenik meg bejövő híváskor, hogy szinte semmi értelme.
|
csüt. jan. 17, 2008 23:17 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Sikerült! Én voltam figyelmetlen!
|
vas. jan. 28, 2007 18:16 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Nokia 3250 – Felhasználói útmutató írta: 8.Zene ¦ Zenelejátszó A zene mód bekapcsolásához és a Zenelejátszó elindításához forgassuk el a telefon alsó részét úgy, hogy a zene lejátszását szabályozó gombok a kijelzovel azonos oldalon legyenek. Másik lehetoségként válasszuk a Menü > Zene > Zenelejátszó parancsot. Zenetár A Zenetár adatbázisban tárolódnak a választható zeneszámok. A zenetárból választhatjuk ki a hallgatni kívánt zenét, illetve ott hozhatunk létre és kezelhetünk lejátszási listákat. A zenetár megnyitásához a zenelejátszó fo nézetében lapozzunk a elemhez, és nyomjuk meg a vezérlogombot. Ha frissíteni szeretnénk a zenetárat, illetve zeneszámokat szeretnénk keresni a telefon memóriájában vagy a memóriakártyán, válasszuk az Opciók > Zenetár frissítése parancsot. A sikeres frissítés után láthatóvá válnak a zenetár változásai. A zenetárból többféle módon választhatunk zenét. Például egy adott album lejátszásához válasszuk az Albumok parancsot, lapozzunk a kívánt albumhoz, majd válasszuk az Opciók > Lejátszás parancsot. Azalbum bizonyos zeneszámainak meghallgatásához válasszuk az Albumok lehetoséget és egy albumot, jelöljük ki a zeneszámokat, ésválasszuk az Opciók > Lejátszás parancsot. Ha szeretnénk egy bizonyos eloadó zenéit megtalálni, válasszuk az Eloadók lehetoséget, majd az Opciók > Keresés parancsot, és írjuk be azeloadó nevét. Lapozzunk a megfelelo eloadóhoz, és nyomjuk meg a vezérlogombot. A szöveg beírásához a kommunikáció módot be kell kapcsolni. Zeneszámlisták Egy saját zeneszámlista összeállításához és mentéséhez válasszuk a Számlisták > Opciók > Új számlista lehetoséget. Válasszuk ki azt a 57 Zene memóriát, ahova a zeneszámlistát menteni szeretnénk, és írjuk be a zeneszámlista nevét. Jelöljük ki a megfelelo zeneszámokat, és nyomjukmeg a vezérlogombot. Egy zeneszámlista meghallgatásához válasszuk a Számlisták lehetoséget, lapozzunk a zeneszámlistához, és válasszuk az Opciók > Lejátszás parancsot. Más nézetekbol további zeneszámokat adhatunk egy mentett zeneszámlistához. Például egy album hozzáadásához válasszuk az Albumok lehetoséget, keressük ki az albumot, jelöljük ki azt, majd válasszuk az Opciók > H.adás a számlistához > Mentett számlista parancsot. Lapozzunk ahhoz a zeneszámlistához, amelybe az albumotfel szeretnénk venni, majd nyomjuk meg a vezérlogombot.
Ki kéne nyitni néha...
Üdv!
|
vas. jan. 28, 2007 17:05 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Én is először erre gondoltam, de nincs ilyen opció a lejátszó programban.
Ha tudnám, hogy hol keresi a zenéket jó lenne. Gyárilag 4 zene volt rajta, de még mielőtt meglestem volna, hogy melyik könyvtárban, már letöröltem. Azokat látta a program. Bár a pc suite zeneátmásoló (mp3/aac konverter) progi, alapből a telefon memóriájának a music könyvtárába teszi a zenéket, mégsem látja az mp3 lejátszó progi. Fura.
|
vas. jan. 28, 2007 16:31 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Gondolom, a zenelejátszón belül hozzá kell adni a mappát a lejátszóhoz, maiben a zene van.
Üdv!
|
vas. jan. 28, 2007 16:17 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Lenne még egy kérdésem. A memóriakártyáján, akár melyik könyvtárba teszem az mp3-akat, vagy aac-ket, a telefon mp3 lejátszóját elindítva azt írja ki, hogy nem található zene a telefonon. Persze, ha fájl manager-ben megkeresem a zenét és ráklikkelek, akkor elindul.
Hova kell másolnom a zenéket, hogy az mp3 lejátszó felismerje őket?
|
vas. jan. 28, 2007 16:10 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Tetszett bizony. Most van egy 3650-em is. Meg van egy N90-es, ami alapból kellene, hogy tudja a word-öt, excel-t, ppt-t, de még nem igazán sikerült nyomatnom vele.
|
szomb. jan. 27, 2007 0:25 |
|
|
Stee
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. júl. 10, 2004 11:10 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Itt a faágon.
|
kispedro írta: Volt 7650-esem. A kijelzőjétől nem félek, de a kamerájától annál inkább. Olyan diétlen helyre tették, hogy mikor kezébe veszi valaki a telót, rögtön összefogdossa az optikát. Igazából a zenehallgatást ki is használnám, mert az mp3 lejátszóm kezdi beadni a kulcsot. Fényképezésre, meg van egy jó kis 3.2 MP-es kompaktom. Azthiszem akkor talán a 3250-est választom. Olyan bizonytalan vagyok! Vagy mégsem?
Hát érdekes helyen van a kamera az biztos, de azért nem vészes. Még eszembe jutott 1-2 dolog, miket tudhat a telcsi a megfelelő progikkal. Word, excel (függvényekkel), ppt dokumentumok megnyitása, szerkesztése(!). Navigációs progik futtatása. Stb.
Nekem 6600 volt az első Symbianos telcsim, rengeteget fejlődött azóta a rendszer. Ha a 7650-ed tetszett akkor, ezt egészen biztosan szeretni fogod.
|
szomb. jan. 27, 2007 0:02 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Régen mutatta haverom az ő olyan telefonját és tőle hallottam, hogy rds van benne, de akkor lehet, hogy ő is rosszul tudta. Amúgy az a telefon olyan szépen csörgött.
|
pén. jan. 26, 2007 23:55 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
kispedro írta: 6288-al kapcsolatban sajnálok 1-2 tulajdonságot, ami eltűnt a 6270 elődje után. Abban pl. rds-es volt a rádió, ... Mármint a 6270-ben? Abban tudtommal nem RDS, hanem visual radio volt, ami wapon húzta le az infót, már ha a rádióállomás támogatta.
Üdv!
|
pén. jan. 26, 2007 23:54 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Volt 7650-esem. A kijelzőjétől nem félek, de a kamerájától annál inkább. Olyan diétlen helyre tették, hogy mikor kezébe veszi valaki a telót, rögtön összefogdossa az optikát. Igazából a zenehallgatást ki is használnám, mert az mp3 lejátszóm kezdi beadni a kulcsot. Fényképezésre, meg van egy jó kis 3.2 MP-es kompaktom. Azthiszem akkor talán a 3250-est választom.
Olyan bizonytalan vagyok! Vagy mégsem?
|
pén. jan. 26, 2007 23:49 |
|
|
Stee
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. júl. 10, 2004 11:10 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Itt a faágon.
|
kispedro írta: Értem! Szóval akkor S60-as van rajta, mint a 7650/3650-en. De mivel, hogy 90-es verziójú, ezért nem fognak rajta futni a 7650/3650-es alkalmazások. Vagy mégis? Igen az a telefon nem a fotózásáról híres, hanem inkább a zene dolgairól. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem. Nem tudom összehasonlítani a tulajdonságait. Sajna mind a kettő felé húz a szivem, de csak az egyiket vehetem meg. 6288-al kapcsolatban sajnálok 1-2 tulajdonságot, ami eltűnt a 6270 elődje után. Abban pl. rds-es volt a rádió, akkor pl. nagyon tetszett a sztereó csengőhang, meg ilyenek. Nem tudom miért butították le. 6288-hoz 512-es memókártyát adnak, 3250-hez 1 gigásat. Hát nem tudom. Légyszives segítsetek! 1-2 fontos tulajdonságot, ha mondanátok, hogy melyik miért érné meg jobban, mint a másik, ami alapján tudna valaki dönteni, hogy melyiket vegye. Hátha úgy tudnék dönteni.
A 7650/3650-re írt alkalmazások nem fognak rajta futni, de azoknak a progiknak az újabb verziói már kompatibilisek lehetnek a telcsivel, ha a készítők veszik/vették a fáradtságot, és megcsinálták a 9.1-re való verziót.
További tulajdonságok, amik a 3250 felé billenthetik nálad a mérleg nyelvét: Már nagyon sok proginak elkészítették a 9.1-re jó vezióját, ezért szinte bármilyen progit letölthetsz a telefonra. Pl.: Tölthetsz rá jobb/szebb MP3 lejátszó progit, mint a gyári. Átrendezheted majdnem teljesen a menü szerkezetét. Különböző híváskezelő progikat tehetsz rá: feketelista, stb. Szépen szól a telefon. Van hozzá távírányítós headset, amibe bármilyen 3.5-es jack dugóval rendelkező fülest bedughatsz.
3G viszont nincs. Embere válogatja kinek fontos, kinek nem.
|
pén. jan. 26, 2007 23:49 |
|
|
Stee
ezüst tag
|
kispedro írta: Szeretnék holnap venni telefont és most vacilálok, hogy ilyet vegyek, vagy 6288-ast. Lenne erről a telefonról 1-2 kérdésem: A kamerájában van makró mód? Tényleg symbian 90 oprendszer fut rajta? A Nokia oldalán azt írják, hogy S60-as: http://www.nokia.hu/3250xpressmusic/features.html"S60 platform Symbian operációs rendszeren" Előre is köszönöm a válaszokat.
A kérdéseid sorrendjében:
Nincs.
Nem. Symbian 9.1-es oprendszer fut rajta.
Tényleg azt írják. De az S60 az a kezelőfelület megnevezése.
Egyébként szerintem nyugodtan vegyél 3250-est, jó kis teló.
Zenére pedig sokkal praktikusabb, már csak azért is, mert itt a telefonon
helyben tudsz bármikor playlist-et csinálni, míg ez a művelet a 6288-on még
megkíván egy számítógépet is. Meg rengeteg előnye van még a symbian-nak,
de tény, hogy ha nem volt még symbian-os telód, akkor szokni kell kicsit.
Az LCD-re viszont vigyázz, mert (szerintem) könnyen törhető (tapasztalat, én
cseréltem ki haver telcsijében, mert egy közepes zakózás után
több, apró darabra hullott. A telón egy karcolás nem lett kívülről!).
|
pén. jan. 26, 2007 23:22 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Értem! Szóval akkor S60-as van rajta, mint a 7650/3650-en. De mivel, hogy 90-es verziójú, ezért nem fognak rajta futni a 7650/3650-es alkalmazások. Vagy mégis?
Igen az a telefon nem a fotózásáról híres, hanem inkább a zene dolgairól.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem. Nem tudom összehasonlítani a tulajdonságait. Sajna mind a kettő felé húz a szivem, de csak az egyiket vehetem meg.
6288-al kapcsolatban sajnálok 1-2 tulajdonságot, ami eltűnt a 6270 elődje után. Abban pl. rds-es volt a rádió, akkor pl. nagyon tetszett a sztereó csengőhang, meg ilyenek. Nem tudom miért butították le.
6288-hoz 512-es memókártyát adnak, 3250-hez 1 gigásat.
Hát nem tudom. Légyszives segítsetek! 1-2 fontos tulajdonságot, ha mondanátok, hogy melyik miért érné meg jobban, mint a másik, ami alapján tudna valaki dönteni, hogy melyiket vegye. Hátha úgy tudnék dönteni.
|
pén. jan. 26, 2007 23:17 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
kispedro írta: Szeretnék holnap venni telefont és most vacilálok, hogy ilyet vegyek, vagy 6288-ast. Lenne erről a telefonról 1-2 kérdésem: A kamerájában van makró mód? Tényleg symbian 90 oprendszer fut rajta? A Nokia oldalán azt írják, hogy S60-as: http://www.nokia.hu/3250xpressmusic/features.html"S60 platform Symbian operációs rendszeren" Előre is köszönöm a válaszokat.
Bár nem vagyok Nokia tulaj, de néhány észrevételt talán tudok tenni:
S40 = Series 40 = normál telefon. Ilyen a 6288
S60 = Series 60 = Symbianos Smartphone. A 90 a verziószáma, pontosabban 9.0. Tehát S60 Symbian 9.0.
Makrót tudtommal nem tud a kamerája, de nem is fényképezésre szánták ezt a telót. Pl. videot biztos, hogy jobbat tud a 6288...
|
pén. jan. 26, 2007 23:02 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Szeretnék holnap venni telefont és most vacilálok, hogy ilyet vegyek, vagy 6288-ast. Lenne erről a telefonról 1-2 kérdésem:
A kamerájában van makró mód?
Tényleg symbian 90 oprendszer fut rajta?
A Nokia oldalán azt írják, hogy S60-as: http://www.nokia.hu/3250xpressmusic/features.html
"S60 platform Symbian operációs rendszeren"
Előre is köszönöm a válaszokat.
|
pén. jan. 26, 2007 22:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Fancy-boy írta: Macika írta: Czumy írta: Lehet, hogy átírták benne a product code-ot... Bizony-bizony, már free progival is megy... Az IMEI-címke viszont nem hazudik, ott az eredeti Product Code van! Nem csodálkoznék nagyon, ha esetünkben nem egyezne a belső és a külső szám... Az IMEI cimkén megvan a Product Code, de hogy a belső számot is megkapjam mit kell begépelni a mobilba? Üdv
Feletted van Macika hozzászólása és az elérhetőségei, keresd fel valamelyiken és Ő majd segít rajtad...
|
szer. jan. 17, 2007 19:43 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 23, 2006 7:56 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: Czumy írta: Lehet, hogy átírták benne a product code-ot... Bizony-bizony, már free progival is megy... Az IMEI-címke viszont nem hazudik, ott az eredeti Product Code van! Nem csodálkoznék nagyon, ha esetünkben nem egyezne a belső és a külső szám...
Az IMEI cimkén megvan a Product Code, de hogy a belső számot is megkapjam mit kell begépelni a mobilba?
Üdv
|
szer. jan. 17, 2007 18:17 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Czumy írta: Lehet, hogy átírták benne a product code-ot... Bizony-bizony, már free progival is megy...
Az IMEI-címke viszont nem hazudik, ott az eredeti Product Code van!
Nem csodálkoznék nagyon, ha esetünkben nem egyezne a belső és a külső szám...
|
kedd jan. 16, 2007 23:40 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Az eredeti product code meg ott van az akku alatti matricán, ami elárulja, hogy hová szánták a telefont.
Üdv!
|
kedd jan. 16, 2007 22:18 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Fancy-boy írta: Nem kaptam hozzá Nokia garancia levelet és a gari is elég kevés csak pár hónap:( Amúgy szerintem ez magyarországra szánt telefon mert házilag frissítettem rajta szoftvert és ha külföldre szánták volna akkor angol vagy valamilyen más nyelv lett volna rajta a frissítés után, de nekem magyar volt.Vagy rosszul tudom?
Lehet, hogy átírták benne a product code-ot...
Min. 12 hónap az, amit vállalniuk kell, de 2005. év vége óta 2 év a hivatalos garancia MINDEN Nokia mobilra!
|
kedd jan. 16, 2007 20:09 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 23, 2006 7:56 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nem kaptam hozzá Nokia garancia levelet és a gari is elég kevés csak pár hónap:(
Amúgy szerintem ez magyarországra szánt telefon mert házilag frissítettem rajta szoftvert és ha külföldre szánták volna akkor angol vagy valamilyen más nyelv lett volna rajta a frissítés után, de nekem magyar volt.Vagy rosszul tudom?
|
kedd jan. 16, 2007 19:57 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Fancy-boy írta: Czumy írta: Fancy-boy írta: Vissza is vittem a mobilmesterhez ahol vettem és azt monták hogy szoftveres gond szerintük és rárakják a legújabb szoftot, montam hogy már ráraktam erre azt válaszolták hogy rakjam rá újra a szoftvert és ha mindig nem jó menjek vissza hozzájuk és hagyjam ott 1napra a telót és ők is rányomják a szoftvert. Nem ajánlom senkinek hogy ott vegyen telefont. Ööö, izéé... olcsó húsnak...?! Szerintem egyáltalán nem volt túl olcsó vagy te ilyen gazdag vagy?
Mihez képest?
Nem téged akartalak lefikázni, de én nem sajnálok egy ilyen értékű mobilra 8-10000 Ft-tal többet kiadni azért, hogy annak származása legális legyen és érvényes 2 éves gyártói garanciát kapjak rá!!
Kaptál-e Nokia-s garlevelet?
Mennyi a garancia a telefonra (3, 6, 12 hónap)?
de ezektől az ukránoktól ne is várj túl sokat...
Feltételezem, hogy nem hazánkba szánt Nokiákat forgalmaz a Mobilmester sem.
HA hivatalos, 100%-ig legális úton forgalmazott hozott, magyarországi Product Code-os NOKIA-t vettél volna (pl. a MediaMarkt-ban, EW-ben, Saturn-ban, vagy szolgáltatónál), AKKOR ilyen problémád biztos, hogy nem lett volna.
A zug-gsm-boltok a magyar hivatalos nagyker ár alatt adják azokat a "küszöb-garanciás" mobilokat, amiket Németországból hoznak be (és amik nem az európai, hanem a török/ázsia piacra készültek eredetileg). Az rajtuk lévő SW "nem tud magyarul", ezért a saját szervizükben cserélnek rajta szoftvert, és persze Hivatalos Magyar Nokia garancia sem érvényes rá!
De ezt már pár alkalommal kitárgyaltuk...
|
kedd jan. 16, 2007 19:27 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
|
Czumy írta: Fancy-boy írta: Vissza is vittem a mobilmesterhez ahol vettem és azt monták hogy szoftveres gond szerintük és rárakják a legújabb szoftot, montam hogy már ráraktam erre azt válaszolták hogy rakjam rá újra a szoftvert és ha mindig nem jó menjek vissza hozzájuk és hagyjam ott 1napra a telót és ők is rányomják a szoftvert. Nem ajánlom senkinek hogy ott vegyen telefont. Ööö, izéé... olcsó húsnak...?!
Szerintem egyáltalán nem volt túl olcsó vagy te ilyen gazdag vagy?
|
kedd jan. 16, 2007 19:14 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Fancy-boy írta: Vissza is vittem a mobilmesterhez ahol vettem és azt monták hogy szoftveres gond szerintük és rárakják a legújabb szoftot, montam hogy már ráraktam erre azt válaszolták hogy rakjam rá újra a szoftvert és ha mindig nem jó menjek vissza hozzájuk és hagyjam ott 1napra a telót és ők is rányomják a szoftvert. Nem ajánlom senkinek hogy ott vegyen telefont.
Ööö, izéé... olcsó húsnak...?!
|
kedd jan. 16, 2007 19:04 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
|
Vissza is vittem a mobilmesterhez ahol vettem és azt monták hogy szoftveres gond szerintük és rárakják a legújabb szoftot, montam hogy már ráraktam erre azt válaszolták hogy rakjam rá újra a szoftvert és ha mindig nem jó menjek vissza hozzájuk és hagyjam ott 1napra a telót és ők is rányomják a szoftvert.
Nem ajánlom senkinek hogy ott vegyen telefont.
|
kedd jan. 16, 2007 18:28 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
|
Azt hittem hogy sikerült megcsinálni a GPRS frissítéssel, de csak annyi változott hogy több ideig maradt jó.Már megint késik.
Lehet vissza kéne vinnem a gsm boltba.
|
szomb. jan. 13, 2007 15:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Inkább a szoftver, ami valahogy rosszul vezérli az időt.
Üdv!
|
szomb. jan. 13, 2007 14:08 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
|
McLaca írta: Akkor állítsd át a GPRS-t állandóra, és a dátu/idő auto frissítést állitsd "be"-re. Így a GPRS hálózatból fogja frissíteni az időt.
Üdv!
Köszönöm a segítséget így már jó.De akkor ez azt jelenti hogy a telefon rossz mert GPRS frissítés nélkül is jónak kéne lennie, nem?
Üdv
|
szomb. jan. 13, 2007 13:57 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Akkor állítsd át a GPRS-t állandóra, és a dátu/idő auto frissítést állitsd "be"-re.
Így a GPRS hálózatból fogja frissíteni az időt.
Üdv!
|
szomb. jan. 13, 2007 13:28 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
|
McLaca írta: A GPRS állandó kapcsolatra van állítva?
Üdv!
Nincsen állandó kapcsolatra állítva.Amúgy a telefont 2napja vettem gsm boltban.
Üdv
|
szomb. jan. 13, 2007 13:09 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
A GPRS állandó kapcsolatra van állítva?
Üdv!
|
szomb. jan. 13, 2007 12:41 |
|
|
Fancy-boy
ezüst tag
|
3250
Olyan gondom van a 3250-el hogy beállítom rendesen az időt, aztán eltelik kb.1óra és már késik 10percet Az már csak ráadás hogy bekapcsoltam ma a telefont és a tegnapi dátumot mutatta.
Vajon mitől lehet?
Tegnap raktam rá a legújabb szoftvert hogy hátha megjavul de nem.Lehet én vagyok béna?
|
szomb. jan. 13, 2007 10:58 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Melyik a legújabb sw rá?
|
szomb. okt. 07, 2006 11:55 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Ma hivatalosan is bejelentették a NOKIA 3250 Xpress Music-ot:
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=100883&ac=2
Feketében sokkal szebb. Nekem ez nagyon lányos.
|
szer. szept. 27, 2006 17:36 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=100847&ac=2
"A Nokia 3250 Express Music névre keresztelt újdonság az alapmodellétől eltérő, felfrissített színvilágú designt kapott, de ami ennél talán sokkalta fontosabb: az alapcsomagban egy 1 GB tárolókapacitású microSD memóriakártyát is találhatunk."
|
hétf. szept. 25, 2006 23:35 |
|
|
Kifi MIfi
vas-tag
|
Hi!
Szeretnék 1kis segítséget. 3250-es hez Smart Moviet és hozzávaló codecet keresnék. Ha tudnátok linket vagy valami elérési címet +köszönném előre is.
|
kedd aug. 15, 2006 11:32 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Egy idézet a forgatás "előnyéről":
"Véleményem szerint ez a forgatás inkább mókás, sem mint hasznos funkció. Van ugyanis egy elég nagy probléma ezzel kapcsolatban: az odáig rendben van, hogy amikor forgatunk egyet, elindul az ahhoz az álláshoz kapcsolódó program (mondjuk a kamera), ám amikor visszatekerünk a normál billentyűzetre, az adott program nem záródik be, csak lekerül a futó programok közé, tehát továbbra is foglalja a memóriát. Ugyanakkor az sem lenne jó megoldás, ha bezáródnának, mert zenehallgatás közben nem lehetne SMS-t írni (hiszen ha visszaforgatnánk a rendes billentyűzetre, bezáródna a zenelejátszó)."
PDAMana-s tesztből
Szerző: Bodnár Csaba
|
csüt. júl. 20, 2006 10:32 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
AndrySoft írta: Laceee írta: Macika írta: Laceee írta: ...max azért jobb mert a K750i vakus... Csak a pontosság kedvéért, a K750i nem vakus, sőt eddig egyetlen mobiltelefon sincsen (és nem is volt) forgalomban, amelyik vakus lett volna. Van benne két intenzív fehér LED, ami mobilfényként funkcionál. bocs:) elnézést akkor elég intenzív fény van benne ami nincs a 3250ben Miért, AF az van benne ??? Bizony, fényképezőgépben elég soká lehet megverni a K750/W800/W810 csapatot...
|
vas. júl. 02, 2006 15:18 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Laceee írta: Macika írta: Laceee írta: ...max azért jobb mert a K750i vakus... Csak a pontosság kedvéért, a K750i nem vakus, sőt eddig egyetlen mobiltelefon sincsen (és nem is volt) forgalomban, amelyik vakus lett volna. Van benne két intenzív fehér LED, ami mobilfényként funkcionál. bocs:) elnézést akkor elég intenzív fény van benne ami nincs a 3250ben
Miért, AF az van benne ???
|
vas. júl. 02, 2006 14:49 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Nokia mintaboltban elég esélyes, ill. a gyorsboltban is megnézheted, van-e (szokott).
Üdv!
|
vas. júl. 02, 2006 12:02 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
HS 20-as gyári fülest hol lehet venni hozzá?
|
vas. júl. 02, 2006 10:42 |
|
|
Laceee
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Hajdúnánás
|
Macika írta: Laceee írta: ...max azért jobb mert a K750i vakus... Csak a pontosság kedvéért, a K750i nem vakus, sőt eddig egyetlen mobiltelefon sincsen (és nem is volt) forgalomban, amelyik vakus lett volna. Van benne két intenzív fehér LED, ami mobilfényként funkcionál.
bocs:) elnézést akkor elég intenzív fény van benne ami nincs a 3250ben
|
csüt. jún. 15, 2006 1:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Laceee írta: ...max azért jobb mert a K750i vakus... Csak a pontosság kedvéért, a K750i nem vakus, sőt eddig egyetlen mobiltelefon sincsen (és nem is volt) forgalomban, amelyik vakus lett volna.
Van benne két intenzív fehér LED, ami mobilfényként funkcionál.
|
szer. jún. 14, 2006 0:38 |
|
|
Laceee
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Hajdúnánás
|
jó szőke vagyok megtaláltam mindent
nekem nagyon bejött a teló
Masszív nem annyira műanyag feeling
az oldala fémből van ezért picit nehéznek lehet találni de megszokható
a joy-t picit nehéz használni de én balkezesen hamar ráálltam, de lehet azért mert nincs nagy tenyerem
A tekerésnél vki írta hogy hamarabb bejön a kamera...
hát ha lassan tekeri az ember akkor ne várjon mást de ha gyorsabban (nem őrült módjára) tekeri akkor nem indul el a kamera...
képek amit csinál türhető
K750i vel összehasonlítva nappal simán leálázza.Este is max azért jobb mert a K750i vakus...
Én csak ajánlani tom a telót , aki meg fikázta a fórumba annak vagy nincs ilyen telója és úgy itéli el vagy csak pár nappig fogta a kezében...
|
szer. jún. 14, 2006 0:21 |
|
|
Laceee
ezüst tag
|
én még arra nem jöttem rá hogy hova rakjam az mp3-makat hogy a médialejáccó meg is találja mert valahogy nem akarja megtalálni csak .aac fájlokat írja ki
jah és átconvertáltam .aac-ra is egy számot de úgy se tetszett neki
|
hétf. jún. 12, 2006 12:52 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Macika írta: dhlzoli írta: Hali ! Vodás kártyával SMS-t fogad de nem küld!? Valakinek v.mi hasonló gondja volt már? Tel független és 2 napos! Gyárilag független, vagy csinált független a teló?
Ennél a típusnál a kérdés az, hogy függő, vagy független. (BB5)
|
vas. máj. 28, 2006 20:01 |
|
|