Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 16:39

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 87 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Február 14-étől módosulnak a Pannon GSM szolgáltatásnevei 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Na, úgy érzem, most érett meg a topic a becsukásra.
Aki szeretne olyat hozzászólni, aminek nem a Pannongyalázóban, az Offtopikban vagy az index politikai fórumain van a helye, az szóljon, és kinyitom...

csüt. feb. 16, 2006 17:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Mi volt a a szigeti mms akció?

2x is elsütötték:
aki sziget ideje alatt küldi el ÉLETE ELSŐ MMS-ét (már itt kezdik a sötétítést, mert ugye mi az életed első mms-e? Honnan tudják, hogy az a te elsőd?), az valameddig ingyen mms-ezhet.

Természetesen levonták a szigeti mms-ek árát és utólag közölték, hogy az ingyenmms-ek csak SZEPTEMBERTŐL ingyenesek. (utólag elég szép húzás volt)

Ja, meg ne feledjük az előfizetéses djuice akciójukat, amit mindenhol, még az ászf(díjszabásban) is úgy hirdettek, hogy az első óra ingyenes, másodperc alapon lebeszélhető. Természetesen ezt sem így számlázták, hanem félperc alapon, azt később "javították" az ászf-t.

Szinte minden reklámukban a félretájékoztatásra alapoznak. Van amikor "csak" kétértelműen fogalmaznak, de gyakran nyíltan hazudnak is, mint pl. a fenti esetekben.

csüt. feb. 16, 2006 16:59
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Na igen, de nehogy már 6 milliárd embernek kelljen alkalmazkodnia egy kisebb népcsoporthoz. Az meg hogy ne ingereljük az alvó oroszlánt, hát lehet benne valami. De ez sem egészen jó így. Akkor meg pláne felbátorodnak, azt látják, amit ők mondanak, azt csinálja az egész világ.
Na ez az! Tökéletesen körbeírtad a problémát! Teljesen igazad van. Már csak egy megoldási javaslat kellene... :roll: (...de azt én sem tudok...)

csüt. feb. 16, 2006 16:28
Hozzászólás 
Na igen, de nehogy már 6 milliárd embernek kelljen alkalmazkodnia egy kisebb népcsoporthoz. Az meg hogy ne ingereljük az alvó oroszlánt, hát lehet benne valami. De ez sem egészen jó így. Akkor meg pláne felbátorodnak, azt látják, amit ők mondanak, azt csinálja az egész világ. Hát azért álljon már meg a menet. Na, mindegy a téma ezen része részemről lezárva.

Más. Javaslom a topic átnevezését, mondjuk Nagy Pannon topic-ra. Indok: Csak.
Bővebben: Ebben a topicban már mindenről volt, van szó ami a Pannonnal kapcsolatos, (meg ami nem) csak éppen a szolgáltatások neveiről nem esik szó.

csüt. feb. 16, 2006 13:05
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
bepe79 írta:
Ez milyen már? Innentől kezdve nem írhatsz akármit a topikokba, mert a mobil-szolgáltató "kardja" ott lebeg a fejed fölött lesújtásra várva? :?: Hát ez egy nagy LOL. Meg rofl és lmao is. Tehát ilyen erővel a pannon-fikázó vagy voda-fikázó (vagy gyalázó) topikot is egyből át lehetne küldeni a modoknak a /dev/null-ba (gy.k.: örök vadászmező). :roll:
Jujj de nagyon nem értitek, hogy miről van szó... Lobog az ifjúi szív, vérig sértődve a nekik nem tetsző dolgokon olyannyira, hogy gondolkodni el is felejtenek... MICIMACKÓ!!! GONDOL! GONDOL! GONDOL!... ;)

WTF? Hogy mi tetszik? :? Természetesen mindenki sajnálja azt, aki elszólta magát, nem arról van szó, hogy nem vagyunk lojálisak.

csüt. feb. 16, 2006 13:05
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Sok begyepesedett fejű vallási fanatikus. Hát ezt tanítják a vallások? Torolj meg mindent, tízszeresen!
Pontosan emiatt kellene okosan viselkedni, és nem ingerelni az alvó oroszlánt... Tisztában vagyunk vele, hogy milyenek és mire képesek. Ráadásul a balhé kitörése után a hülye magyar is megjelentette az inkriminált rajzokat, mert hogy: sajtószabadság van... No comment... Ha pedig egy vallás, vagy akármilyen kultúra, évszázadok óta rendelkezik a saját szabályaival, akkor azokat talán az "idegeneknek" is tiszteletben kellene tartani. Képzeld csak el milyen rettenetesen jó poén lenne egy féllábú fogyatékost sietésre buzdítani így: "...na aztán igyekezz! Egyik lábad itt, de a másik???..." Ugye milyen jó vicc volt? Hogyhogy neki nem tetszik? Megsértődött? Hát kit érdekel? Különben is! Milyen jogon vágta hozzám a mankóját?! Szólás szabadság van! ...máshol meg szólás után is van szabadság... ;) Ja! Egyébként gondolkodási szabadság is van ám! Ez olyasmi mint az, hogy minden embernek joga van a híd alatt aludni. Bár vannak akik nem élnek ezzel a jogukkal...

...én kérek elnézést... ;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ csüt. feb. 16, 2006 13:20-kor.

csüt. feb. 16, 2006 12:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Ez milyen már? Innentől kezdve nem írhatsz akármit a topikokba, mert a mobil-szolgáltató "kardja" ott lebeg a fejed fölött lesújtásra várva? :?: Hát ez egy nagy LOL. Meg rofl és lmao is. Tehát ilyen erővel a pannon-fikázó vagy voda-fikázó (vagy gyalázó) topikot is egyből át lehetne küldeni a modoknak a /dev/null-ba (gy.k.: örök vadászmező). :roll:
Jujj de nagyon nem értitek, hogy miről van szó... Lobog az ifjúi szív, vérig sértődve a nekik nem tetsző dolgokon olyannyira, hogy gondolkodni el is felejtenek... MICIMACKÓ!!! GONDOL! GONDOL! GONDOL!... ;)

csüt. feb. 16, 2006 12:36
Hozzászólás 
Hír az egyik portálról:

Ma reggel Pakisztánban felgyújtották a Kentucky Fried Chicken egyik éttermét és a Mobilink mobilszolgáltató egyik butikját is, miközben Peshavar mellett külföldi cégek gépkocsijait rongálták meg. A tüntetőket könnygázzal oszlatta szét a rendőrség. Az AFP-nek nyilatkozó egyik rendőr szerint a tüntetők elsősorban az egyik legnagyobb pakisztáni szolgáltatónak számító Telenorra zúdítják haragjukat, Norvégia ugyanis az egyik első olyan európai állam volt, ahol megjelentek a karikatúrák. A Telenor a magyar Pannon GSM Távközlési Rt. tulajdonosa.

Előre is elnézést kérek azoktól akiket megsértek a következő írásommal, de gondolkodjanak el egy kicsit.

Ez a megoldás? Még a középkorban élnek? Szólni kellene nekik hogy nézzenek már a naptárra. Egy nyamvadt karikatúra miatt ilyen cirkuszt csinálni? Sok begyepesedett fejű vallási fanatikus. Hát ezt tanítják a vallások? Torolj meg mindent, tízszeresen! És pont azok a csőcselékek, hordák műveli ezt, akik éppen hogy csak annak örülhetnek hogy legalább van lyuk a ------ükön. Érdekes módon a nyugati államok segélyeit, támogatásait azt persze bezsebelik, de ha egy kicsit is sértően néznek rájuk, akkor meg már lángokban áll az egész iszlám világ. Dehogy vallálososak ők. Minden egyes alkalamat, indokot, vagy mondvacsinált indokot felhasználnak arra, hogy balhét csinálhassanak. Olyanok mint a focidrukkerek. Azok sem a foci élményéért mennek, hanem hogy balhézhassanak, törjenek, zúzzanak. Karhatalom mit csinál? Jobb esetben a nyugattól kapott könnygázzal próbálják oszlatni a népet. Biztosra veszem, senkit sem tartóztattak le. Ezek már nem is emberek, hanem dühöngő vadállatok, akiket csak a tömegbe lövetéssel lehetne lecsillapítani. Az ilyen haramiának én nem adakozok, akármire is gyűjtenének. Pedig sokszor adakoztam már meg szoktam is, de a civilizált élethet fel nem nőtt bandának egy fillért sem.
Én a Telenor helyében úgy elhúznám onnan a csíkot, hogy még azt is elfelejteném hol van Pakisztán és a többi ilyen gondolkodású ország. Poshadjanak csak a saját kis levükben ha nem képesek civilizált ember módjára viselkedni. Megnézhetnék magukat hogy mivé vállnának ha minden nyugati cég kivonulna azokból az országokból. Jól is tennék.

Tudom ezzel most indulatokat szítottam, de én haragomban nem török-zúzok, gyújtogatok meg a másik életére török. És akkor csodálkoznak hogy gyűlölik őket az egész világon. Talán el kellene gondolkodni egy kicsit, hogy miért. Persze ha van mivel.

csüt. feb. 16, 2006 12:34
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Remélem nem csak büntetni járnak ide a szolgáltatók, hanem tanulni is a hibákból...

csüt. feb. 16, 2006 12:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Horvátországban az "ital"-t úgy írják, hogy piča, amit úgy ejtenek, hogy picsa...
Stimmel! Mindkettő élvezeti cikk... :lol:

csüt. feb. 16, 2006 11:40
írásjog megvonva

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Remélem nem csak büntetni járnak ide a szolgáltatók, hanem tanulni is a hibákból...

Ha így lenne, akkor (főleg) a Pannon és a Vodafone nem ott tartana most, ahol...

T68m írta:
de én szidni akarom a pannont! UUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutálom őket, miután megpróbáltak mocskos módon lehúzni, nemlétező hűségszerződés alapján fizetettni, adósságbehajtókat a nyakamra küldve! és persze letiltottak, fekete listára tettek, rontva ezzel a hírnevem!

minden aljas húzásukról beszámoltam és ezentúl is be fogok számolni itt, hogy mindenki tudja mennyire egy végtelenül aljas banda. beleértve a nyolcmásodpercet, a szigeti mms akciót és a többit is mind, tételesen.

Amióta 100%-ban a Telenoré, csak árnyéka egykori önmagának.
Nem tudom, mit vártak, hogy majd mindenki ugrálni fog örömében, hogy a díjcsökkentő havidíjas lett és szűkült az előfizus választék?! Persze, mint mindig, fő szempont, hogy kiszámítható és átlátható legyen minden... :twisted:
Arra is kíváncsi lennék, hogyan lehetne őket megfogni a lejárófélben lévő kártyákra adott hűséges 250 és 500Ft-okkal. Mert ez csak a statisztika kozmetikázására szolgál, aminek következtében megint el fognak tűnni a mínuszok az NHH jelentésekből.

Mindenesetre a tarifacsomag értékesítés megszüntetés miatt meg lehet őket fogni, mert be kellett volna jelentiük 30 nappal korábban, amit nem tettek meg.
Nos, ki akar nekik "örömöt" szerezni? :D

csüt. feb. 16, 2006 9:25
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
Hozzászólás 
guni. írta:
V3 topic csak egy van. A másik a V3i, vagy a V3x. De ennyi erővel akkor a 6230/6230i topicok is feleslegesek.

Guni

Mint ahogy volt korábban T68i és T68m topic. Ott is lezárták az egyiket. Pedig a két készülék ott sem teljesen azonos, vagy a K500i, K508i F500i. Azok is külön indultak, mégis egy topicban végezték. Na, akkor hogy is van?

csüt. feb. 16, 2006 8:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
Bronz. nem értelek. azért tűnik el egy topic mert valaki nem jól mérlegelt és infokat adott? vegyétek ki az ő hozzászólását. ok. általánosságban pedig sajnos igenis van cenzúra és önkényes fellépés. mikor egy moderátornak valami nem ok vagy kínos törli indoklás nélkül. ez nem korrekt. a mostani sem az. érdekes máskor egy moderátor meg tudta oldani hogy egy topicból kivegye azt ami neki nem tetszik. nem törölte el a topicot.
Na akkor mégegyszer, csak neked, hogy megértsél... Adva van egy szép nagy papír a falon, ahová mindenki írhat. Te meg felügyeled az egészet. Amikor van időd, megigazítod, radírozol, hozzáteszel, stb. Aztán hirtelen felhív valaki, hogy segíts rajta mert nagy bajban van, ugyanis a munkaadója kiteszi a papírra írottak miatt. Te mit csinálsz ilyenkor? Két napig tökölsz, hogy a saját szempontjaid szerint "mérlegeld", hogy szerinted mely hozzászólás(ok) lehetnek a kiveendők, vagy -mivel segíteni szeretnél,- leszeded az egész papírt a falról?

Na ennek figyelembe vételével irjál önkényről, cenzúráról, és a saját jogaid sérelméről. Lehet, hogy egyszer majd rajtad akar segíteni valaki? ;) Miért van az, hogy azok beszélnek terrorról, önkényről, cenzúráról akiknek halvány fogalmuk sincs róla? Fel sem merült benned, hogy nem Macikának nem tetszett valami? :evil:

Egyébként nagyszerű példáját lehetett látni itt a fórumon a mai magyar valóságnak: azonnali hőbörgés, ha valami kicsit sérti az ego-t, anélkül, hogy tájékozódnánk, vagy gondolkodnánk... Ide nekem az oroszlánt is, az a másik és az összes többi meg nagy ívben le van... Bármi áron. De a témának tényleg legyen vége.

Bronzi szomorú... :oops:

csüt. feb. 16, 2006 7:40
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
egy cég úgy döntött, hogy túl sok információ szivárgott ki

Nem akarom magam ismételni, de ebből a nagy semmiből mi volt az a túl sok, ami kiszivárgott? Hű maradt önmagához a cég, ez nem megújulás. Február 9: a nagy bejelentés. Bejelentve: meg fognak újulni, de csak 14-étől. 14: amint azt 9-én bejelentették, már meg is vannak újulva.
Mi is nagy feneket kerítettünk neki, ismerhetnénk már őket. Február 14-től új logójuk van és máshogy néz ki a honlap. Ez van.

[éppen mondjuk a vodánál már lassan olyan telefonok lesznek kifutók VitaMax-ban, ami a Pannonnál soha nem is volt kapható, de a típust egyébként árulják. Kívülről az látszik, hogy nem bírják megfinanszírozni a telefonokat, ha meg itt fejtegetjük, az már baj, mi? Az előfizetők olyan akciókat és tarifákat akarnak, mint amit más hirdet, ha itt nem kapják meg, akkor kirúgják a Pannont, még esetenként a 9-dik évben is.]

csüt. feb. 16, 2006 7:09
vas-tag

Hozzászólás 
en meg mindig azt mondom,hogy nyugi.
ahogy a regi topicban is irtam: az uj honlapon ott van,hogy folyamatosan megujulnak.

ki kell jonniuk utos dolgokkal, kulonben elfogynak az elofizetoik.
es ezt par mostani, vodahoz kepest gyenge, prepaid dijcsomaggal nem lehet veghez vinni.

csüt. feb. 16, 2006 6:42
Moderátor

Hozzászólás 
De jó, hogy többen is ideláncolt, ingyen dolgozó rabszolgának képzelnek engem...

Van más dolgom is nap közben, az egész topictörlésben nekem gyakorlatilag semmi érdemem/bűnöm nem volt.
Ma este is csak azért szóltam bele, mert amikor végre gépközelbe kerültem, akkor láttam, hogy rossz irányba megy a topic. Akikkel PÜ-ben elbeszélgettem, már mind máshogyan gondolják, amit gondolnak.

csüt. feb. 16, 2006 3:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mi volt a a szigeti mms akció?

V3 topic csak egy van. A másik a V3i, vagy a V3x. De ennyi erővel akkor a 6230/6230i topicok is feleslegesek.

Egyébként ha seggberugnának ilyesmiért és se szórakoznék azzal hogy csak a saját hsz-eimet töröljem, a többiben is lehet, amiből rá lehet jönni, hogy mi volt. Most ha meg marad minden második hsz, akkor sokkal előbbre lennénk? Mellesleg nem tök mindegy? Most már úgyis minden public, nem valószínű hogy a jövőben szükség lesz valamire, ami itt hangzott el.

Mondjuk kedélyek borzolása terén kétségkívül szerencsésebb lett volna, ha Macika elsőre nem egy "mert csak" jellegű indoklással áll elő és utána nem tűnik el több, mint 6 órára...

Guni

csüt. feb. 16, 2006 2:10
arany tag

Hozzászólás 
Volt 8 mp?Nem is tudtam.

csüt. feb. 16, 2006 1:00
Moderátor

Hozzászólás 
Azt szabad, csak a konkrét esetet meg a topictörlést hanyagoljuk, ha kérhetem.

csüt. feb. 16, 2006 0:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Most az egyszer próbáljatok meg csendben maradni...
Köszi.

de én szidni akarom a pannont! UUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutálom őket, miután megpróbáltak mocskos módon lehúzni, nemlétező hűségszerződés alapján fizetettni, adósságbehajtókat a nyakamra küldve! és persze letiltottak, fekete listára tettek, rontva ezzel a hírnevem!

minden aljas húzásukról beszámoltam és ezentúl is be fogok számolni itt, hogy mindenki tudja mennyire egy végtelenül aljas banda. beleértve a nyolcmásodpercet, a szigeti mms akciót és a többit is mind, tételesen.

csüt. feb. 16, 2006 0:49
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ja szerintem is zárjuk le a témát.Inkább beszéljünk a Pannon jövöjéről.(ha van neki) :D

csüt. feb. 16, 2006 0:47
Moderátor

Hozzászólás 
Kérlek benneteteket, zárjuk le a témát!
Megnyugodhattok, nem volt jelen esetben semmilyen összeesküvés vagy ilyesmi izgalmas dolog, csupán egy cég úgy döntött, hogy túl sok információ szivárgott ki. Ennyi.
Ha nem akarjuk, hogy még nagyobb gondban legyen a topictársunk, akkor zárjuk le a témát, az ő érdekében!
Most az egyszer próbáljatok meg csendben maradni...
Köszi.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nyuszy csüt. feb. 16, 2006 0:52-kor.

csüt. feb. 16, 2006 0:40
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Mobilio írta:
nyuszy. azt nem értem te mit nem értesz. a gond nem az hogy valakit védeni próbáltok hanem az hogy ezzel a címszóval mindent kitöröltetek. azt is ami nem kapcsolódik ahhoz a valakihez. ez a gond. miért volt szükség a legdrasztikusabb megoldásra? erre nem adtatok érdemi magyarázatot.

egyszerű: nem volt idő (ha az az ok) minden továbbidézést elemezni, gyorsabb volt mindent törölni. És ha igaz, akkor hiába...

ha a pannonnál ebből ügy van akkor már rég lementették az egészet.

csüt. feb. 16, 2006 0:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mobilio írta:
nyuszy. azt nem értem te mit nem értesz. a gond nem az hogy valakit védeni próbáltok hanem az hogy ezzel a címszóval mindent kitöröltetek. azt is ami nem kapcsolódik ahhoz a valakihez. ez a gond. miért volt szükség a legdrasztikusabb megoldásra? erre nem adtatok érdemi magyarázatot.

egyszerű: nem volt idő (ha az az ok) minden továbbidézést elemezni, gyorsabb volt mindent törölni. És ha igaz, akkor hiába...

csüt. feb. 16, 2006 0:33
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Ti komolyan ennyire *****k vagytok? :roll:
Bronzi ezt nem tippként írta... Valaki nagyon keményen ráfaragott, amiatt, hogy nekünk próbálta elmondani, amit tud. A topic azért lett törölve, hogy ne legyen még nagyobb baja, mint eddig...
Mit nem lehet ezen érteni? :evil:
BrOnZ írta:
Akkor ezt majd a továbbiakban azzal beszéld meg, akinek az állásába került, hogy kielégítse a kíváncsiságodat...

csüt. feb. 16, 2006 0:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nyissunk egy topicot, "Te miért utálod a pannon-t" címmel!

remélem nagyon-nagyon meg tudom majd szívatni őket, már elsőfokon. Aztán azt fellebezgetik (jópénzért), végül fizethetnek kamatostul! Már majdnem upc szinten vannak.

Nem írjuk át a topic címét, "feburár 14... és gyalázó"-ra?! :D

csüt. feb. 16, 2006 0:28
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez mind a nyamvadt logó miatt? Vagy hogy leszenk új csomagok?
Na mindegy.
Sajnálom azt a fórumtársunkat, mert jó gyerek volt.

Lehet Franzy írt egy cikkaet, innen szedve infóit, megkeresték a pannitól honnan az infó, és eljutottak ide. Vagy figyelik a fórumot, és csak a rossz jut ebből ide.

Mindenesetre PANNON KAPD BE! :evil:

csüt. feb. 16, 2006 0:25
arany tag

Hozzászólás 
Én akkor használtam amikor a MobilData 50-et promóciózták és 490-ért adták mint a 3-at vagy 3 hónapig tán.De akkor annyit WAPoztam,hogy mostanra már meg is untam.Szóval nem hiányzik.
De a Start tényleg drága ennyiért.

csüt. feb. 16, 2006 0:20
Moderátor

Hozzászólás 
Ti komolyan ennyire *****k vagytok? :roll:
Bronzi ezt nem tippként írta... Valaki nagyon keményen ráfaragott, amiatt, hogy nekünk próbálta elmondani, amit tud. A topic azért lett törölve, hogy ne legyen még nagyobb baja, mint eddig...
Mit nem lehet ezen érteni? :evil:
BrOnZ írta:
Akkor ezt majd a továbbiakban azzal beszéld meg, akinek az állásába került, hogy kielégítse a kíváncsiságodat...

csüt. feb. 16, 2006 0:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
akkor most kiszivárogtatok egy kis belső infót, hátha kirúgnak ezért a pannontól! (ja, de előbb vegyenek fel)

mivel feltettek a (három szolgáltatói) fekete listára, ez - jogi tanácsadom szerint) - kimeríti a hírnévrontás fogalmát, így - az eddigi követelésen felül - még ezt is hozzáírom a számlához!

Másik titkos infót is kérek:

Somlyai kivel kefél és mennyiért?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m csüt. feb. 16, 2006 0:31-kor.

csüt. feb. 16, 2006 0:18
Profil Honlap
Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Meglátjuk majd mi lesz márc.1-töl.Én még nem irom le azért teljesen a Pannont,remélem felélednek.
Az meg,hogy a pannon 300 mennyire versenyképes az vitatható.Nekem 250-em van amivel megvagyok elégedve annyi hogy 300-nál ott 1 Ft-al olcsóbb a percdij és így 21 Ft.

Én arra leszek kíváncsi, hogy a GPRS árakhoz hozzányúlnak-e március 1-től. Mármint lefelé, mert azt már felfele nem lehet vinni. A Start a 8 Ft-os árával és 10 kb-os számlázási egységével maga lett a horror. Október óta egy bájtot sem forgalmaztam a telefonnal. HA nem volt elég nekik a havi 2-300 Ft ami összejött a mailllel és a wappal, akkor nem kapnak semmit, mert a 3 megást nem rendelem meg 490-ért. Akkor inkább egyáltalán nem használom. Október 13-án volt utóljára GPRS forgalmam. Könnyen meg tudtam állni hogy nem wapozok és nem küldök mailt a telefonról. Most meg már nem is hiányzik. Többen vannak így a környezetemben. Úgyhogy szerintem a Start több száz %-os emelésével inkább többet veszítettek mint nyertek.

csüt. feb. 16, 2006 0:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
nálatok is tetű a fórum? (és a pannon :D :D :D)

csüt. feb. 16, 2006 0:12
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ha így van, az érdekes. Mert vagy viszonylag magas beosztásúak olvasgatják a topicokat, vagy spicliket tartanak fent hogy olvasgassák aztán jelentést tegyenek. Hú, ennek így nagyon politika szaga van, ami a jól ismert korábban eltelt évtizedekre emlékeztet.

elég egy jóindulatú munkatárs.

de mi lehetett az az info?

csüt. feb. 16, 2006 0:09
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hat ja, mert ha ekkora nagy hatalmas titok volt, hogy ennyiunknek nem ugrik be mirol is van szo, akkor emiatt szerintem egy botot arrebbmozditani nincs teteje... :) De mindegy, illetekeselvtars majd elmagyarazza holnap /ize, mar ma :)/.

csüt. feb. 16, 2006 0:00
Hozzászólás 
Én személy szerint nem igazán tartom jónak a most rendelhető számlás tarifákat. Nagy a lépcsőfok a tarifák között. A díjcsökkentő meg mostmár vicces. Olyan nagy a különbség az új csomagok között, hogy gyakorlatilag esély sincs arra hogy szükség legyen rá. Havi 590 Ft-ért meg pláne nem.

szer. feb. 15, 2006 23:57
Hozzászólás 
Ha így van, az érdekes. Mert vagy viszonylag magas beosztásúak olvasgatják a topicokat, vagy spicliket tartanak fent hogy olvasgassák aztán jelentést tegyenek. Hú, ennek így nagyon politika szaga van, ami a jól ismert korábban eltelt évtizedekre emlékeztet.

szer. feb. 15, 2006 23:54
arany tag

Hozzászólás 
Meglátjuk majd mi lesz márc.1-töl.Én még nem irom le azért teljesen a Pannont,remélem felélednek.
Az meg,hogy a pannon 300 mennyire versenyképes az vitatható.Nekem 250-em van amivel megvagyok elégedve annyi hogy 300-nál ott 1 Ft-al olcsóbb a percdij és így 21 Ft.

szer. feb. 15, 2006 23:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi volt az a "titok" ami ennyir felb*ta a pannont, hogy közvetve vagy közvetlenül a topic végét jelentse!

szer. feb. 15, 2006 23:50
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Bronz. nem értelek. azért tűnik el egy topic mert valaki nem jól mérlegelt és infokat adott? vegyétek ki az ő hozzászólását. ok. általánosságban pedig sajnos igenis van cenzúra és önkényes fellépés. mikor egy moderátornak valami nem ok vagy kínos törli indoklás nélkül. ez nem korrekt. a mostani sem az. érdekes máskor egy moderátor meg tudta oldani hogy egy topicból kivegye azt ami neki nem tetszik. nem törölte el a topicot.

szer. feb. 15, 2006 23:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Bronz!
Te pikkelsz rám?!
Szó sincs róla! Mindössze talán több empátia szorult belém... (...különösen mostantól, hogy meg is tudtam, hogy jól sejtettem az okot...)
Czumy írta:
Most akkor MI, fórumozók (szerinted leginkább én) tehetünk arról, hogy valaki nem volt kellően körültekintő??
Ne is haragudj, de ez demagóg duma, csakúgy mint a pen drive-os... Ha nem muszáj, nem reagálnék rá...
Czumy írta:
Ne haragudj, de nem értelek!
Na ez már bocs, de a Te bajod... ;)

szer. feb. 15, 2006 23:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
VonBraun írta:
Landsmann írta:
Na...

Neked hurok, ki leszel moderálva. Holnapra meg topic se lesz, mert a szádra merted venni ezt a nagy semmit, ami eddig történt az egész műanyagfelfújtban.

:D Aztán mindenki javasolhat 2-3 topikot, amit azonnali hatállyal törölniük kell a MODoknak! :D

Komolyra fordítva, szerintem március elején (valaki emlegette, hogy csak márc. elején jönnek az "igazi" újdonságok) se lesz több/jobb tarifacsomagja a Pannonnak. Az árakról nem is beszélve.

Jó is, meg szép is a Telenorkék Pannonunk, de kicsit "sótlan" (meg szánalmas is, de az már más kérdés).

A mobilarena.hu szerint jó kis csomag a Pannon300, versenyképes, meg minden. Majd elválik.

szer. feb. 15, 2006 23:34
Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Landsmann írta:
ha mondjuk magyarul a Studio szó valami obszcén kifejezés lett volna,

OFF!
Horvátországban van egy PULA nevű város, illetve Botswana hivatalos pénznema a PULA.

románul a pula=f.*.s.z
:D :oops: :oops: :oops:
Boccsánat!
ON!

Ha jól tudom, akkor a mai Szerbia területén van a Kula nevű város. (anyám ott született) Nálunk a kulának is van egyfajta jelentése. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég szer. feb. 15, 2006 23:39-kor.

szer. feb. 15, 2006 23:32
arany tag

Hozzászólás 
Ez lassan nem lesz itt offtopic.

szer. feb. 15, 2006 23:25
Hozzászólás 
VonBraun írta:
Landsmann írta:
Na...

Neked hurok, ki leszel moderálva. Holnapra meg topic se lett, mert a szádra merted venni ezt a nagy semmit, ami eddig történt az egész műanyagfelfújtban.

Ha így gondolod, jó lenne ha megnéznéd a hozzászólások születési dátumát. Ha megnéznéd, akkor logikussá válna, hogy mikor elkezdtem írni, akkor még 22:23-as hozzászólás volt az utolsó. Utána írt Bronz és a többiek, de én még akkor kopogtam a viszonylag hosszú hozzászólásomat. Mostmár kapisgálom miről van szó. De mikor elkezdtem írni, nem volt semmi. Ami utána történt, megértem és elhiheted hogy azt nem tartottam volna se akkor, se most semminek.

szer. feb. 15, 2006 23:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
ha mondjuk magyarul a Studio szó valami obszcén kifejezés lett volna,

OFF!
Horvátországban van egy PULA nevű város, illetve Botswana hivatalos pénznema a PULA.

románul a pula=f.*.s.z
:D :oops: :oops: :oops:
Boccsánat!
ON!

szer. feb. 15, 2006 23:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Czumy írta:
Nem gondolom, hogy nagy arcom volt!

Jogosnak éreztem a felháborodásomat és ezt mindenféle személyeskedés, káromkodás nélkül írtam meg.

Bronz!
Te pikkelsz rám?!

Most akkor MI, fórumozók (szerinted leginkább én) tehetünk arról, hogy valaki nem volt kellően körültekintő??

Ne haragudj, de nem értelek!

A történtek alapján, a "másik oldal" sem annyira hülye, mint amennyire mutatja!!

//Ha elméletben (s később a gyakorlatban is) lehetőség van arra, hogy egy milliárdos cég komplett belső anyagát (könyvelés, szállítói levelezések ...stb) több részletben, hosszú heteken keresztül ki lehet csempészni egy pendrive-on (s evvel jelentős anyagi kárt okozni), akkor azért a pnedrive gyártója a felelős???//

szer. feb. 15, 2006 23:16
a fórum lelke

Hozzászólás 

szer. feb. 15, 2006 23:16
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Na...

Neked hurok, ki leszel moderálva. Holnapra meg topic se lett, mert a szádra merted venni ezt a nagy semmit, ami eddig történt az egész műanyagfelfújtban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VonBraun szer. feb. 15, 2006 23:17-kor.

szer. feb. 15, 2006 23:15
Hozzászólás 
Na, ha már nem tudunk meg semmit, akkor legalább legyünk ON a topicot illetően. Egy jó fürdő után kicsit lenyugodtam.

Szóval. Az odáig oké hogy a szolgáltatások neveit megváltoztatták. Felőlem maradhatott is volna a név a szolgáltatás nevében. Az is jó, hogy magyarosították a neveket. Például a Datából Adat. De könyörgöm, miért kellett a legtalálóbb Mobilposta névből E-mail Studiót csinálni? Meg úgyszintén az SMS és MMS albumból is Studiót. Hát elég gyatrán hangzik, meg kell hagyni. Szerintem ezeket a neveket sosem fogom megszokni, de biztos hogy más sem. Nem fejez ki semmit. Főleg az E-mail Studio. Személy szerint ezt sajnálom a legjobban. Ez volt a legjobban eltalált szolgáltatásnév. Ez tényleg azt fejezte ki, amit takart.
Ja, hogy az egységesítés miatt. Aha. Ez a bajunk. A hülyeséghez annyira tudunk ragaszkodni, hogy azt tűzön-vízen keresztülvisszük. Tudom, a többi Telenoros cégnél is Studióznak. De azért kíváncsi lettem volna, ha mondjuk magyarul a Studio szó valami obszcén kifejezés lett volna, akkor is így hívták volna? Vagy kerestek volna egy olyan szót, ami minden érintett nyelven egységes, vagy egységesen nem jelent semmit?
Megértem én hogy a kinti recept alapján kellett adni az elnevezéseket, akárcsak a honlap kinézetének. Megmondom őszintén, számomra olyan rideg, vérszegény a színösszeállítás. A régi melegebb, barátságosabb volt. Mármint színvilágilag. Tartalmilag különösebben nincs bajom vele, viszonylag könnyen meglehet találni amit keres az ember, mert nagyjából minden ott van ahol volt, csak maguk a linkek kerültek át máshová az oldalon.
Viszont amivel már a régi honlapon sem voltam kibékülve, az a közlemények. Minden egyes közlemény, aminek a linkje a főoldalon volt, mind pdf formátumú. Sokkal jobb volt régen, mikor azok ott html alapúak voltak, de a közlemények linknél már pdf-ben. Sokkal gyorsabban elérhető, olvasható volt html-ben, mint pdf-ben. Mert ugye a bongésző rákérdez hogy mit akarok vele csinálni. Megnyitni, vagy menteni. Ha megnyitom, elindítja a programot, aztán az betöltődik és csak utána jelenik meg a közlemény. Amúgy meg már félig el is lett volna olvasva. Nem beszélve arról, hogy már többször találkoztam olyan géppel, amin volt net, de egy olyan program, ami a pdf-et megmutatja, nem. Jobb lett volna ha visszatértek volna a régi módozatra és a honlapról html-ben lehetett volna elérni. A Sajtóközleményekben lehetne továbbra is pdf-ben. Letöltés szempontjából valóban jobb, de online olvasás szempontjából nem.
Na, most így hirtelen ennyi.

Ja, még valami, de az már a 1220-ra vonatkozik. Mondjuk nekem nem volt bajom vele, mert mindig megadták azt az információt amit kértem, de ez a félig tegezős, félig magázós automata menüs ugyfélszolgálat kicsit tré-re sikerült. Ráadásul a bevezető szöveg alatt olyan hangos a zene, alig lehet érteni valamit. Ezenkívül olyan magas túnusú, sistergős a hang, hogy a fülem majd szét ment.

szer. feb. 15, 2006 23:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Igen, ami a törlést illeti: GOOGLE a barátod! :D

Jó, de mi van az utolsó oldalon?

szer. feb. 15, 2006 23:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 87 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő