Szerző |
Üzenet |
Orlando
platina tag
|
Az, hogy senkinél sincs beállítva, az mit jelent? Hogy nekik ottvannak a pipák, stb stb? Vagy a policy nem tiltja az offline filézés?Kicsit pontosítsd plz.
|
csüt. márc. 02, 2006 12:47 |
|
|
Zipike
ezüst tag
|
Orlando írta: Annyit tudok még, hogy ha a gyors felhasználóváltás engedve van, akkor nincs offline filézés. De neked ott vannak az opciók, szóval nagyon gyanús, hogy házirend blokkolja. Érdemes lenne a rendszergazdának végignézni a Default Domain Policyt vagy a többi házirendet. Az, hogy a többi gépen meg megy, nem perdöntő, hiszen lehet, hogy azokra a gépekre/felhasználókra teljesen más házirend érvényes. Szóval támadd be a domain administratort
Ahogy gondoltam Senkinél nincs beállítva semmi az Offline file-okra vonatkozóan. Na most akkor mi van
|
szer. márc. 01, 2006 22:17 |
|
|
Orlando
platina tag
|
Annyit tudok még, hogy ha a gyors felhasználóváltás engedve van, akkor nincs offline filézés.
De neked ott vannak az opciók, szóval nagyon gyanús, hogy házirend blokkolja. Érdemes lenne a rendszergazdának végignézni a Default Domain Policyt vagy a többi házirendet. Az, hogy a többi gépen meg megy, nem perdöntő, hiszen lehet, hogy azokra a gépekre/felhasználókra teljesen más házirend érvényes.
Szóval támadd be a domain administratort
|
hétf. feb. 27, 2006 23:26 |
|
|
Zipike
ezüst tag
|
Arpyka írta: Domain-ben van a gép?
Üdv.: Arpy
Igen. De a DC nem tiltja le az Offline file-okat mert minden más gépen műkszik.
|
hétf. feb. 27, 2006 18:06 |
|
|
Arpyka
ezüst tag
|
Domain-ben van a gép?
Üdv.: Arpy
|
vas. feb. 26, 2006 22:37 |
|
|
Zipike
ezüst tag
|
Zipike írta: Arpyka írta: Sziasztok,
Bocsi, hogy kérdezek. Le tudnád bővebben írni a kezelőfelületen hol és mit csinálsz? Mit szeretnél pontosan elérni? (csak pontosan szeretném érteni a problémád)
Köszi,
Arpy Angol XP SP2-ről van szó de leírom magyarul a menüpontokat (hátha ebből több van) Szóval a Sajátgépben ablkaban az Eszközök menüpont alatt van a Kapcsolat nlélküli fájlok fül. Itt lehet engedélyezni a Kapcsolat nélküli fájlokat. Az első checkbox (Kapcsolat nélküli fájlok engedélyezése) normális esetben aktív és be tudod kattintani ami aktiválja az összes többit lentebb. Na nekem az a problémám hogy nem csak a lenti sorok inaktívak hanem az összes. Remélem elég pontos voltam. Ha nem nyugodtan kérdezzetek. Köszi a segítséget. Zip
Bocsi. kimaradt hogy az Eszközök menü alatt a Mappa beállításaira kell kattintani és ott lesz a Kapcsolat nélküli fájlok fül.
|
vas. feb. 26, 2006 20:53 |
|
|
Zipike
ezüst tag
|
Arpyka írta: Sziasztok,
Bocsi, hogy kérdezek. Le tudnád bővebben írni a kezelőfelületen hol és mit csinálsz? Mit szeretnél pontosan elérni? (csak pontosan szeretném érteni a problémád)
Köszi,
Arpy
Angol XP SP2-ről van szó de leírom magyarul a menüpontokat (hátha ebből több van) Szóval a Sajátgépben ablkaban az Eszközök menüpont alatt van a Kapcsolat nlélküli fájlok fül. Itt lehet engedélyezni a Kapcsolat nélküli fájlokat. Az első checkbox (Kapcsolat nélküli fájlok engedélyezése) normális esetben aktív és be tudod kattintani ami aktiválja az összes többit lentebb. Na nekem az a problémám hogy nem csak a lenti sorok inaktívak hanem az összes.
Remélem elég pontos voltam. Ha nem nyugodtan kérdezzetek.
Köszi a segítséget.
Zip
|
vas. feb. 26, 2006 20:44 |
|
|
Arpyka
ezüst tag
|
Sziasztok,
Köszi,
Arpy
|
szomb. feb. 25, 2006 20:24 |
|
|
Zipike
ezüst tag
|
Orlando írta: Mappa beállításai/Kapcsolat nélküli fileok engedélyezése nem elérhető? Ha igen, akkor nézd meg a házirendben, ott nincs-e tiltva. Start Menü/Futtatás:gpedit.msc Angolból nem vagyok profi de megpróbálom: User configuration/Administrative templates/Network/Offline files(vagy folder) és jobbra a legelső pont, az szabályozza, hogy állítható-e az offline files Remélem, tudtam segíteni, csak pont nincs angol xp itt
Köszi a segítséget! Teljesen jó volt a fordítás de sajna nem segített A User Config-ban és a Computer Config-ban is átállítottam és engedélyeztem (vagyis megtiltottam hogy letiltsa ) de semmi változás. Próbálkoztam reboot-tal is, hátha csak az újraindítás után használja az új beállításokat, de így sem ment
|
szomb. feb. 25, 2006 12:38 |
|
|
Orlando
platina tag
|
Mappa beállításai/Kapcsolat nélküli fileok engedélyezése nem elérhető?
Ha igen, akkor nézd meg a házirendben, ott nincs-e tiltva.
Start Menü/Futtatás:gpedit.msc
Angolból nem vagyok profi de megpróbálom: User configuration/Administrative templates/Network/Offline files(vagy folder) és jobbra a legelső pont, az szabályozza, hogy állítható-e az offline files
Remélem, tudtam segíteni, csak pont nincs angol xp itt
|
szomb. feb. 25, 2006 7:31 |
|
|
Zipike
ezüst tag
|
Offline file nem elérhető
Hali!
Kerestem a fórumban eleget de sajnos nem találtam hasonló problémát. WinXP SP2 Eng op.rendszerről van szó. Az Offline file-okat be akarom kapcsolni de az egész ablak szürke (inaktív) ezért nem lehet semmit sem változtatni rajta. Olyan mintha nem lenne hozzá jogom de ha az adminnak sincs akkor kinek? Ha valaki találkozott már ilyennel kérem segítsen hogy engedélyezhessem az offline szinkronizációt.
Köszi a segítséget!
Zip
|
szomb. feb. 25, 2006 0:27 |
|
|