Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 12:03

Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ] 
Offline file nem elérhető 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Az, hogy senkinél sincs beállítva, az mit jelent? Hogy nekik ottvannak a pipák, stb stb? Vagy a policy nem tiltja az offline filézés?Kicsit pontosítsd plz.

csüt. márc. 02, 2006 12:47
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Orlando írta:
Annyit tudok még, hogy ha a gyors felhasználóváltás engedve van, akkor nincs offline filézés.

De neked ott vannak az opciók, szóval nagyon gyanús, hogy házirend blokkolja. Érdemes lenne a rendszergazdának végignézni a Default Domain Policyt vagy a többi házirendet. Az, hogy a többi gépen meg megy, nem perdöntő, hiszen lehet, hogy azokra a gépekre/felhasználókra teljesen más házirend érvényes.

Szóval támadd be a domain administratort :)

Ahogy gondoltam :( Senkinél nincs beállítva semmi az Offline file-okra vonatkozóan. Na most akkor mi van :?:

szer. márc. 01, 2006 22:17
platina tag

Hozzászólás 
Annyit tudok még, hogy ha a gyors felhasználóváltás engedve van, akkor nincs offline filézés.

De neked ott vannak az opciók, szóval nagyon gyanús, hogy házirend blokkolja. Érdemes lenne a rendszergazdának végignézni a Default Domain Policyt vagy a többi házirendet. Az, hogy a többi gépen meg megy, nem perdöntő, hiszen lehet, hogy azokra a gépekre/felhasználókra teljesen más házirend érvényes.

Szóval támadd be a domain administratort :)

hétf. feb. 27, 2006 23:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Arpyka írta:
Domain-ben van a gép?

Üdv.: Arpy

Igen. De a DC nem tiltja le az Offline file-okat mert minden más gépen műkszik.

hétf. feb. 27, 2006 18:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Domain-ben van a gép?

Üdv.: Arpy

vas. feb. 26, 2006 22:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Zipike írta:
Arpyka írta:
Sziasztok,

Bocsi, hogy kérdezek. Le tudnád bővebben írni a kezelőfelületen hol és mit csinálsz? Mit szeretnél pontosan elérni? (csak pontosan szeretném érteni a problémád)

Köszi,

Arpy

Angol XP SP2-ről van szó de leírom magyarul a menüpontokat (hátha ebből több van) Szóval a Sajátgépben ablkaban az Eszközök menüpont alatt van a Kapcsolat nlélküli fájlok fül. Itt lehet engedélyezni a Kapcsolat nélküli fájlokat. Az első checkbox (Kapcsolat nélküli fájlok engedélyezése) normális esetben aktív és be tudod kattintani ami aktiválja az összes többit lentebb. Na nekem az a problémám hogy nem csak a lenti sorok inaktívak hanem az összes.
Remélem elég pontos voltam. Ha nem nyugodtan kérdezzetek.
Köszi a segítséget.
Zip

Bocsi. kimaradt hogy az Eszközök menü alatt a Mappa beállításaira kell kattintani és ott lesz a Kapcsolat nélküli fájlok fül. :oops: :oops:

vas. feb. 26, 2006 20:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Arpyka írta:
Sziasztok,

Bocsi, hogy kérdezek. Le tudnád bővebben írni a kezelőfelületen hol és mit csinálsz? Mit szeretnél pontosan elérni? (csak pontosan szeretném érteni a problémád)

Köszi,

Arpy

Angol XP SP2-ről van szó de leírom magyarul a menüpontokat (hátha ebből több van) Szóval a Sajátgépben ablkaban az Eszközök menüpont alatt van a Kapcsolat nlélküli fájlok fül. Itt lehet engedélyezni a Kapcsolat nélküli fájlokat. Az első checkbox (Kapcsolat nélküli fájlok engedélyezése) normális esetben aktív és be tudod kattintani ami aktiválja az összes többit lentebb. Na nekem az a problémám hogy nem csak a lenti sorok inaktívak hanem az összes.
Remélem elég pontos voltam. Ha nem nyugodtan kérdezzetek.
Köszi a segítséget.
Zip

vas. feb. 26, 2006 20:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Köszi,

Arpy

szomb. feb. 25, 2006 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Orlando írta:
Mappa beállításai/Kapcsolat nélküli fileok engedélyezése nem elérhető?

Ha igen, akkor nézd meg a házirendben, ott nincs-e tiltva.
Start Menü/Futtatás:gpedit.msc

Angolból nem vagyok profi de megpróbálom: User configuration/Administrative templates/Network/Offline files(vagy folder) és jobbra a legelső pont, az szabályozza, hogy állítható-e az offline files

Remélem, tudtam segíteni, csak pont nincs angol xp itt :?

Köszi a segítséget! Teljesen jó volt a fordítás de sajna nem segített :( A User Config-ban és a Computer Config-ban is átállítottam és engedélyeztem (vagyis megtiltottam hogy letiltsa :) ) de semmi változás. Próbálkoztam reboot-tal is, hátha csak az újraindítás után használja az új beállításokat, de így sem ment :(

szomb. feb. 25, 2006 12:38
platina tag

Hozzászólás 
Mappa beállításai/Kapcsolat nélküli fileok engedélyezése nem elérhető?

Ha igen, akkor nézd meg a házirendben, ott nincs-e tiltva.
Start Menü/Futtatás:gpedit.msc

Angolból nem vagyok profi de megpróbálom: User configuration/Administrative templates/Network/Offline files(vagy folder) és jobbra a legelső pont, az szabályozza, hogy állítható-e az offline files

Remélem, tudtam segíteni, csak pont nincs angol xp itt :?

szomb. feb. 25, 2006 7:31
ezüst tag

Hozzászólás Offline file nem elérhető
Hali!

Kerestem a fórumban eleget de sajnos nem találtam hasonló problémát. WinXP SP2 Eng op.rendszerről van szó. Az Offline file-okat be akarom kapcsolni de az egész ablak szürke (inaktív) ezért nem lehet semmit sem változtatni rajta. Olyan mintha nem lenne hozzá jogom de ha az adminnak sincs akkor kinek? :roll: Ha valaki találkozott már ilyennel kérem segítsen hogy engedélyezhessem az offline szinkronizációt.

Köszi a segítséget!
Zip

szomb. feb. 25, 2006 0:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 11 hozzászólás ]