|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 49 hozzászólás ] |
|
17" TFT milyet hol SULINETtel???
Szerző |
Üzenet |
ghilette
|
Nincs csík, jelentem 1 boldog 1710 S tulaj.
De nem megy az NFS /800*600 miatt???
|
szer. dec. 24, 2003 21:53 |
|
|
szta
arany tag
|
tuja, ha leszedted a frissitést, láthatóan megvastagodtak a betük....
énis jeleztem, hogy az enyém is csikol, de van amikor nem! valszeg videokártya a ludas. kiprobáltam egy 7 éves monitor analóg jelkábelével, hát..... képminöség nem volt, szóval nagyon fontos a jelkábel minösége is! DVI lenne a tuti
bááj
|
hétf. dec. 22, 2003 18:27 |
|
|
Tuya
|
Na csákány!!!!
Leraktam 60hz -re a moncsit és nem csikol,szal most örül a fejem....
Musicbox,én nekem is 1710S em van de nincs semmi mosodás,akkor a Tied sza r lehet,amugy meg a külső keretből érklező világitás teszi azt,hogy sötétebb vagy világosabb a kép...ez általában igy van....fontos,hogy egy magasságban ülj vele...
Amugy sztem az a lényeg,hogy nem sugároz vagyis jobb a szemnek.
Tuya
|
hétf. dec. 22, 2003 17:35 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Én mindenkinek azt mondom, hogy pénzkidobás a TFT monitor
várni kell még egy kis időt amig fejlődik, a monitorok terén amúgy sincs olyan gyorsléptékű fejlődés mint a videokártyák terén, olcsóbbak, jobbak lesznek idővel, nehogy az az 200 Ft vágjon földhöz amivel több energiát fogyaszt, 130 rugóért már egy qrva jó gépet lehet összerakni, jövőre az EU-ban még szigorúbb követelményeknek kell megfeleni a monitoroknak (sugárzás, stb.) még ha mobilt leteszem mellé az se zavarhatja, védem magam a sugárzástól és a buszmegállóban elütnek 6 embert , én is állhatnék ott.
|
szomb. dec. 20, 2003 11:04 |
|
|
akki
gyémánt tag
|
Én is vettem egy "bombázót" (F-415)
LG 1510S jobban tettszik, (képminőség) de durva az ára.
|
szomb. dec. 20, 2003 0:14 |
|
|
hegand
|
Én Csak Azt tudom ajálani hogy ne hagyatoki egy márkát se
amikor TFT monitort akartok veni és most nemrég a piacra
tört egy nagyon szivos márka az AG NEOVO minden termékére
3 év garanciát ad a F-417 monitort sikerült beszereznem a
DIGIPHONE KFT töl és nagyon megvagyok elégedve vele
eccerüen az acer nak oldalrol **** a képe a Belinea Nem
birja a sok ideig bekapcsolásal na lg röl ne beszéljünk
meg a pajtásaikrol mindenkinek aálom AG NEOVO egy cikket
találhatok a Digiphone Oldalán is érdemes megnézni
www.digiphone.hu
|
pén. dec. 19, 2003 23:44 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Most látom, hányszor ment el, ezért bocsi mindenkitől, mérgemben átraktam a gyerekeknek Club Radeon 9000 Pro videokártya ami talán roszabb az eredeti ATI-nál és beszarás jobb a kép ezt nem akaron elhinni!!!!!!
|
pén. dec. 19, 2003 23:10 |
|
|
szta
arany tag
|
enyémnek sincs baja, leszámitva a csikozást, ami videokártya hiba, valszeg
|
pén. dec. 19, 2003 21:38 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Sulinetben vettem egy LG 1710S TFT monitort bár ne kaptam volna, ez egy nagy rakás **** 130 rugóért, a betűk elmosódnak, a monitor felső szélén a kép sötétebb, előbb olvastam volna a teszteket, akinek nincs kidobandó pénze ne vegyen TFT monitort egyelőre ezek messze elmaradnak a CRT monitorok képétől, ennyi pénzért 2 db. 19" grafikus alkalmazásokra való CRT-t kaptam volna és nem boszankodnék 2 napja, hogy ráugrottam erre fosra, aki isteniti annak és másnak is elrettentő pédakép oda teszem a régi Samsung Syncmaster 753s mellé.ATI RADEON 9000 Pro videokártyám van.
|
pén. dec. 19, 2003 21:23 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Sulinetben vettem egy LG 1710S TFT monitort bár ne kaptam volna, ez egy nagy rakás **** 130 rugóért, a betűk elmosódnak, a monitor felső szélén a kép sötétebb, előbb olvastam volna a teszteket, akinek nincs kidobandó pénze ne vegyen TFT monitort egyelőre ezek messze elmaradnak a CRT monitorok képétől, ennyi pénzért 2 db. 19" grafikus alkalmazásokra való CRT-t kaptam volna és nem boszankodnék 2 napja, hogy ráugrottam erre fosra, aki isteniti annak és másnak is elrettentő pédakép oda teszem a régi Samsung Syncmaster 753s mellé.ATI RADEON 9000 Pro videokártyám van.
|
pén. dec. 19, 2003 21:22 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Sulinetben vettem egy LG 1710S TFT monitort bár ne kaptam volna, ez egy nagy rakás **** 130 rugóért, a betűk elmosódnak, a monitor felső szélén a kép sötétebb, előbb olvastam volna a teszteket, akinek nincs kidobandó pénze ne vegyen TFT monitort egyelőre ezek messze elmaradnak a CRT monitorok képétől, ennyi pénzért 2 db. 19" grafikus alkalmazásokra való CRT-t kaptam volna és nem boszankodnék 2 napja, hogy ráugrottam erre fosra, aki isteniti annak és másnak is elrettentő pédakép oda teszem a régi Samsung Syncmaster 753s mellé.
|
pén. dec. 19, 2003 21:22 |
|
|
bicskeib
ezüst tag
|
Nekem 1710B van, de semmi baja nincs, nem lehet, hogy szériahibás a Tiéd?
Vagy én vagyok vak...
|
pén. dec. 19, 2003 20:46 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Sulinetben vettem 129900.-Ft.-ért egy LG 1710S TFT monitort
legszívesebben a földhöz b.....m előtte Samsung Syncmaster 753s volt, az LG egy rakás **** , a betűk a monitor közepén elmosódnak, a monitor felső részén a szinek sötétebbek ennyi pénzért vehetem volna 2 db. 19" moncsit ami még grafikusuknak is jó lenne!!!!! Akinek nincs kidobandó pénze egyelőre várjon a TFT monitorokkal ez még nem egy kiforott dolog, hülye fejjel ráugrottam erre a ****, utána olvastam a teszteket róla,bár előbb tettem volna csak már itt az év vége és sehol sincs semmi!
|
pén. dec. 19, 2003 20:37 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
legszívesebben a földhöz b.....m előtte Samsung Syncmaster 753s volt, az LG egy rakás **** , a betűk a monitor közepén elmosódnak, a monitor felső részén a szinek sötétebbek ennyi pénzért vehetem volna 2 db. 19" moncsit ami még grafikusuknak is jó lenne!!!!! Akinek nincs kidobandó pénze egyelőre várjon a TFT monitorokkal ez még nem egy kiforott dolog, hülye fejjel ráugrottam erre a ****, utána olvastam a teszteket róla,bár előbb tettem volna csak már itt az év vége és sehol sincs semmi!
|
pén. dec. 19, 2003 20:37 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
|
pén. dec. 19, 2003 20:35 |
|
|
szta
arany tag
|
hát..... öszintén szólva nemtom. 16 ms-es lg-m van ezen jól megy minden, de viszonyitási alapom nincs más termékekkkel, viszont: ajánlanám, minél kisebb legyen az a response time, mégha többet is kell rááldozni. elvégre is monitort nem félévente veszünk....
|
pén. dec. 19, 2003 15:01 |
|
|
ghilette
|
kicsit off, bocs.
25 ms elég a játékok élvezetéhez???
19" Siemens.
|
csüt. dec. 18, 2003 21:44 |
|
|
szta
arany tag
|
hát ja
|
csüt. dec. 18, 2003 16:58 |
|
|
Tuya
|
Sztem nem kell félni a csikozástól,mert nem létezik,hogy minden monitor igy árnyákcsikokat eregetne,sztem csak a videokártya ****,pl nekem internetről van driverem és lehet ezért is csikol...
Tuti monitorkártyfüggő,mert különben elfogadhatatlan lenne ez a monitor(úgy értem ha mindegyik függetlenül a kártyától csikolna akkor sorozethibával állnánk szemben arról meg tudnánk,irtak volna a lapok)...azért nem tudnám sokáig ezt tolerálni....most csak ezért nem csesztetem,mert vidéken van,meg nincs rá idöm....
A lényeg mindenkinek ajánlom a moncsit az S-t és B-t is mert k***a jó,csak attól félek,hogy aki sulinettel akarja az más **** idén,mert úgy hallom ,hogy a készletek a 0-val egyenlőek és csak kacatok vannak már....
Mindenki mostanra karácsonyra tervezte a Sulinetet és akkora szopás van most,hogy nem is igaz,tömeg a boltosok meg csak igérgetnek és nem tudnak pontos infot adni....korábban kellett volna kapcsolna én azt mondom...
|
szer. dec. 17, 2003 15:03 |
|
|
ghilette
|
Nekem egy GexCube Radeon 9600PROSEm van @ PRO órajellel. Ezek szerint nem szabványos a VGA kimenete? Ezen van DVI is, azon átalakítóval lehetne. Sajnos nem lehet kipróbálni, de 3 napon belül kicserélik. Azért megpróbálom...
|
szer. dec. 17, 2003 13:43 |
|
|
szta
arany tag
|
nos... nekem is produkálja a csíkokat... de!
most egy tnt2 m64 van benne, leadtek gyártmány... ezzel csikozott. alaplaponvan egy integrált kacat, mostani teszt szerint azzal nem csinálja. ezek elött járt benne egy geforce 2 mx, meg egy vanta kártya is, na ott sem emléxem, hogy lett volna csikozás: valószinüleg kártyafüggő a dolog!!
mondom valószinüleg!!
bááj
|
szer. dec. 17, 2003 8:34 |
|
|
ghilette
|
Én a héten szeretnk egy LG 1710 S monitort venni, de félek ettől az árnyéktól - ez normális? Elég durva egy 130e monitortól, hogyha ezt produkálja. Másnak jól megy?
|
kedd dec. 16, 2003 23:48 |
|
|
Tuya
|
Sztem igen!
Bárki megveheti neked aki suliba jár és a családban adóznak 60 felett...
SZTA
Akkor ez van 7végén próbálom más géphet kötni,vagyis más videokártya és meglátom mi lesz a csikokkal....reméelm eltünnek,mert különben nagyon szomorú leszek...mjad tudositok...
|
kedd dec. 16, 2003 14:48 |
|
|
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Sulinetes TFT monitort szeretnék venni...
...csak nem vagyok rá jogosult
de van olyan ismerősöm, akinek 60enél több az adója és van fősulin tanuló gyereke
én meg átvenném tőle, neki csak a számla kell, nekem meg majd jövö márciusban a 60e Ft
ilyet lehet?
|
kedd dec. 16, 2003 8:29 |
|
|
szta
arany tag
|
ha visszaveszed 60 hz-re, 1. eltérsz a gyári ajánlástól, 2. a képen megjelenő betünk nem lesznek tűélesek, hanem kissé mosodottabbak, ugyanugy mintha nem a gyári felbontásban használnád.
látom sajnos a csíkokat.... vagyis most épp nem, lehet hogy a szemem fáradt már el, de majd teszek be más videokártyát, mert megint egy "új" van benne, tnt2 m64 from leadtek, és ezelött nem láttam csikozást
bááj
|
hétf. dec. 15, 2003 22:04 |
|
|
Tuya
|
Stavros!
Nekem is 1710S em van,de azon nem fogsz DVI kimenetet találni szal,nem fog digitálisan menni....egy kérdésem lenne hozzád,nem látsz árnyékokat szaladgálni a háttértben...ilyen kis csikokra gondolok...ha fehér a kép akkor láccik a legjobban....
SZTA!!!
CSak nem Te is látod a csikokat???Mintha itt emlitetted volna....még mindig nem probáltam ki más videokártyával,pedig nagyon kiváncsi vagyok,hogy ez télleg ilyen vagy csak nálam ****....haveromnak 1710B van és neki semmi csikozás nincs.....szal inkább az S-es lehet bajos....
Stavros Neked S van nézd meg jól nem furkározik ott semmmi????
A 75HZ vel mondtatok valamit,mert nekem 75re van állitva....vicces lenne ha visszavenném és nem csikolna.....
Amugy a monitor gyönyorü az 1 cm keret a legdurvább...a többinek széles 2-3cm keretei vannak:((((
Szóljatok hozzá PLZ,mert a végén vissza kell cipelnem Pestre,mert sztem ez a csikolás nem szabadna,hogy legyen...
Tuya
|
hétf. dec. 15, 2003 10:39 |
|
|
szta
arany tag
|
ha analóg jelről hajtod, a gyári ajánlás az 1280*1024@75 vagy mi a szösz: ha digitálról, akkor 1280*1024@60
az lg l1710b-nél, és az s-nél is az egész szerkezetet tudod forgatni, nincs külön megoldás rá.
a prohardware tesztben valszeg gézos volt a monitor, mostanra talán kiforrottab. mindenesetre ki kell fogni....
|
hétf. dec. 15, 2003 8:34 |
|
|
Stavros
|
Ti láttok különbséget 60 és 75 Hz között?
Én vagyok hülye vagy a tükör görbe, de nálam semmi.
Úgy hallottam, hogy ha magasabb frekin megy hamarabb kiégnek a "szemcsék". Neeeeem?
1 másodperc / 16ms = 60, azaz 60 Hz-nél eleve nem tud többet megjeleníteni. Vagy nem jól látom? Akkó minek a 75 Hz? Vagy inkább 14 ms-al számoljak? Akkor viszont kell...
Hogyis van ez?
Prohardveren olvastam: "öröm az ürömben az oldalirányban is elforgatható talp. Az ügyes megoldásnak köszönhetően teljes 360 fokban forgatható a monitor panelje."
Ez mit jelent??? Azaz hogyan, mit forgatok??????
Ja és erről mi a véleményetek? Előre leszögezem, hogy nincs viszonyítási alapom: "A monitor színei élettelen hatást keltettek, a szürkeárnyalatok enyhe lilás elszíneződést mutattak."
|
hétf. dec. 15, 2003 4:10 |
|
|
szta
arany tag
|
hi tutti az a kfki, valószinüleg még abból a szállitmányból maradt tft, ami akkor jött, mikor én vettem az enyémet....
a talp felöli részét ne feszegesd, az nem állitható (be is b*szna) ha lecsavarozod a talpat a panelröl, láthatsz lyukakat rajta....
egyébként.... ma én is megláttam a rohangáló csikokat, ez valószinüleg csak a 75 Hz-ben hajtásnál jön elő, mert 60 Hz-n nem látok olyat (minél hamarabb be kell szereznem egy DVI-s kártyát!!!!!!!!!) föleg világosabb háttérnél láttam, konkrétan rózsaszin háttér használatakor ))))))
ehhe ehhe
báj
|
vas. dec. 14, 2003 22:09 |
|
|
Formic
|
Sziasztok.
Nekem egy LG L1710B van. Elvileg 16ms valaszido bar a tesztben kevesebbnek irtak. Egy radeon 9600 Pro hajtja meg DVI-n es teljes mertekben megvagyok vele elegedve, bar elosszor nem akartam TFT-t de kellemesen csalodtam. Kicsit szenvedni kell a beallitasokkal de semmi kulonosebb problema. Ja es Quake 3at kiprobaltam vele semmi utanhuzas semmi baj nem volt...
SZoval szerintem megeri bar nem olcso, amit tudom hogy jo meg az a Viewsonic VP171b.
|
vas. dec. 14, 2003 21:57 |
|
|
Stavros
|
Tegnap megvettem a gyönyörűségest. Mármint L1710S.
KFKI Direkt, háromnegyed óra sorbanállás, ideges pultosnéni, sok értetlen vevő...
A letéti konstrukciót akartam igénybe venni, hogy a 139.990-ből ne csak 60at kapjak vissza. A főnökúr (Gyuri, Gyula nemtom pontosan) felhomályosított egy két dologról. Mivel a HRP konzorciumtól rendelte ezt a TFT-t, nem vehetem igénybe csak az egy éves 60.000 Ftos konstrukciót, mert a HRP nem kötött szerződést egyetlen bankkal sem. Ha a CHS-től jött volna ugyanannyiba kerülne és mehetne a letétes, tartósbérletes akármi is. Így nem... Szóval kell vagy nem. Közben csörög a telefon, pultos néni felveszi és odaszól a mi Gyuri-Gyulánknak, hogy ugyan már van-e nálunk 17 colos TFT elfekvőben. Főnök pedig kérdően néz rám: "Hát ha a fiatalembernek nem kell..." Pultos néni rám mered. Akkor aszondom "Jó, elviszem." Pultos bemondja telefon: "Sajnos mind elfogyott..."
Mondta főnökúr, hogy esélytelen hogy még ebben az évben valami időben is megérkezzen. Nekem is ez volt az ötödik bolt, ahol volt még egyetlen egy darab. Hivtam mindenkit orrba-szájba, mire ráleltem a másik TFT-s topicban a csodaboltra a XI kerben. Szóval inkább azt tanátsolnám a kedves vásárló-közönségnek, hogy ne várjon a boltok utánrendelésére. Inkább telefonálgasson és menjen el akár Karakóröcsögére is, ha ott van olyan HW ami az illető ínyére van.
Mindenki vásárolni akar. Haver mesélte, hogy bement Photo Hallba nézelődni, látja 1 darab maradék HP Photosmart 320. Bejön másik arc, megkérdi mi van Sulinettel, eladó mondja hogy van nekünk fostalicska HP 320as, ne vedd meg, ****. Gyerek aszongya elviszem szóü nélkül mer INGYEN VAN... Haver röhög, kijön.
Egyébként tényleg gyönyörű képe van, design tutijó. Elején picit furcsa az árnyékosnak tűnő bal ill jobb felső sarok, de már egy nap után nem látom. Másik problémám, hogy a menü gombsorának a bal-jobb gombjai alig látszanak ki a keretből, nehéz nyomkodni. Árnyékok nálam sincsenek. Nálam Gef 2 MX 200ról megy analógról, mert a DVIs kimenetet nem találom a kártyán
KÉRDÉS:
Ugye a talp felőli felfüggesztést nem lehet állítani? Azaz csak a panel mögött lehet a nézeti szöget belőni? Ugye ne próbáljam feszegetni?
Hol van a falra-akasztó lyuk?
Szebbnek találjátok a képét az ACEReknél?
|
szomb. dec. 13, 2003 20:59 |
|
|
Butthead
ezüst tag
|
Acer AL1751WM: az első 16:9-es képarányú monitor, nagyon jók a paraméterei. Igaz, az ára is kicsit húzós (185e), de lehet lízingelni vagy tartós bérletre venni. Má nemtom, melyik, de 3 éven keresztül vissza lehet igényelni rá a 60 rugót. Én simán sulinetre veszem, mert a lízinggel sok lenne a papírmunka, és nem valószínű, hogy beleférne az idei évbe. Persze minden csak feltételes, de ígértek szállítmányt dec. második felére, úgyhogy remélhetőleg sikerül beszerezni.
http://www.preisvergleich-guenstiger.de ... 751wm.html
http://www.prad.de/guide/screen789.html
http://www.spielkinder.net/spielzeug.php?show=22
|
pén. dec. 12, 2003 10:17 |
|
|
Tuya
|
Nekem 1710S amim van szal azt nehezen hajtom DVI-ról.Nem,
volt + 20000ft-m,hogy DVI-t 1710B-t vegyek....sajna ez
van...szal analóg a lényeg a szemem nem rontja,mert TFT
innen meg már nem érdekel...jó nekem az is...ami zavar azok
a rohadt árnyékok amik a háttérben rohangálnak....az b@ssza
a csöröm,de nagyon.....:=(((((
|
csüt. dec. 11, 2003 10:27 |
|
|
szta
arany tag
|
de az lehet, amit ott irtak, hogy a beépitett táp bezavar a kébe, és csikos lesz??
ezt el tudom képzelni
|
csüt. dec. 11, 2003 0:20 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
A DVI és az analóg között azért van különbség. Pl. kisebb felbontásokban nagyon szembetűnő, hogy a monitor hardveres antialiasingja (vagy mije, a lényeg, hogy próbálja kicsit elmosni a képet) analógon elég bizonytalan, DVI-on tűéles. A felbontásváltás is villámgyors és maga a kép is hajszálnyit, de élesebb. Utánhúzás nincs egyik csatlakozásnál sem.
Nagyon fontos: én a prohardverben épp a TFT-monitorok tesztje után vesztettem el a hitemet. Az AG Neovo pumpálja oda a lóvét, teljes hazugság pl, amit az én monitoromról írtak. Megismételtem a tesztet ugyanolyan körülmények között, nagyon közelről, aprólékosan megnéztem a képet és köze nincs a tesztnek hozzá. A PROHARDVER HAZUDIK!!!
Üdv: Dester
|
szer. dec. 10, 2003 23:30 |
|
|
szta
arany tag
|
DVI-ről(digitál) hajtod, vagy d-sub-ról (analóg)?
|
szer. dec. 10, 2003 12:49 |
|
|
Tuya
|
A falraszerelést én is megcsánom,már csak a poén kedvéért is.....viszont az a futás nagyon zavar....ezzel valamit csinálnom kell..azért köszi
|
szer. dec. 10, 2003 12:21 |
|
|
szta
arany tag
|
hát...
már nem emléxem )
irtam a 16 ms-ról, az ugynevezett response time-ról, ami annyit tesz, hogy egy képpontot mennyi idö alatt villant fel, és mennyi idö alatt olt ki e kettönek az összege az a szám, amit megadnak. prohardware-n le van irva pontosabban.
minap kiprobáltam a colin 2-t egy nagyobb videokártyával, (gef4 mx 440) 1280*1024-ben és tök jó, semmi utánhuzás, semmi különbözö dolog a crt-ktől
ha a falba benyomsz két jó tiplit, akkor az meg fogja bombabiztosan, lehet, nyáron otthon én is kiprobálom.
azt, hogy árnyékot látsz menni a képen, az a beépitett táp miatt lehet, erre ugyszint a prohardware-n azt irták, hogy DVI-vel hajtva megszünik a jelenség, mindenesetre én nem látok hasonló jelenséget az enyémen, vagy a szemem a rossz, vagy valóban nincs is ilyen probléma. egyébként analógról hajtom, igy is maximálisan elégedett vagyok a képpel, dvi-vel kiprobálva sem láttam különbséget (lehet, rossz a szemem)
báj
ennyi jutott eszembe
|
szer. dec. 10, 2003 9:36 |
|
|
Tuya
|
Legyen kedved:)))))!!!!!
|
kedd dec. 09, 2003 10:53 |
|
|
szta
arany tag
|
irtam egy csomómindent ide, de nem küldte el, ha lesz kedvem ujra leirom
|
kedd dec. 09, 2003 7:22 |
|
|
csirkecsaba
arany tag
|
Sziasztok!Ajánlom figyelmetekbe a WWW.PROHARDWER.HU-n található TFT monitotok tesztjét.Aki ért hozzá leírhatná a véleményét, hogy igazat írnak-e...
Üdv: Csaba
|
hétf. dec. 08, 2003 22:13 |
|
|
.Dester.
gyémánt tag
|
Acer AL712. Nekem ez maximálisan bejött. 20 ms, de nem érezném, hogy bármikor lassú lenne. Megküldtem egy Winamp pluginnal 1280x1024-ben és bár az elméleti FPS 50 (1000/20), nem vettem észre hátrányt 50 felett sem. Mindenhez tökéletesen gyors, legyen szó játékról, filmről vagy bármi más alkalmazás használatakor. A beépített hangszórók meglepően jó minőségűek. Amúgy ezt a témát már többször kiveséztük, keress rá.
Üdv: Dester
|
hétf. dec. 08, 2003 19:33 |
|
|
Tuya
|
SZTA
Nekem 1710S es van és 2 hónapja vettem,mi az ,hogy azok "azok is 16 ms-osak, és ez a lényeg!!"???
Mi az a 16ms???Amugy az teccik benne ha csak a külsőt nézem,hogy kb 1 cm a keret ,pl itt a munkahelyemen egy Dell TFT elött ülök és 3 cm keret is ,de minek,sokkal nagyobb töle....szal az LG király.....
Van egy gondom amugy,de sztem videokártya miatt van...a gond,hogy fut a háttér...vagy mi...mint a tévéknél régen,de nem a kép,hanem ha nagyon figyelsz akkor mögötte árnyékok alulról felfelé .... ((
|
hétf. dec. 08, 2003 18:04 |
|
|
szta
arany tag
|
hi bicskeib!
énhaverjaim,is mind azt mondták, mijen jó ez a monitor!
én mikor nézegettem, milyet kellene venni, szinte azonnal lg-ről volt szó, utána csak azért olvasgattam teszteket, hogy mennyire "rossz", vagy mennyivel "jobb" mint más társai.
elötte lg 17 collost nyúztam, biztam (bizok) a márkában.
eddig bejött!
bááj
u.i.: elméletileg a lgl1710s-es is megvan 120 ezerből sulinettel! és ha minden igaz, azok is 16 ms-osak, és ez a lényeg!!
|
csüt. dec. 04, 2003 9:03 |
|
|
bicskeib
ezüst tag
|
Azért azt el kell ismerned szta, hogy az acerek olcsóbbak, és Stavros barátunk kihangsúlyozta ezt a paramétert. Azért az elmúlt pár hétben mindketten eléggé körbejártuk a kérdést, gondoltam feldobom neki, de én még mindig nagyon elégedett vagyok magammal , és persze hálás vagyok Neked!
Ha nem gáz +20e ft, akkor csakis az LG...napról-napra jobban tetszik nekem, azok a spanjaim akik látták úgyszintén azt mondták tuti.
Még a Samsung 172X ami ua, mint az LG1710B, de a samsung ügyfszolgálat azt mondta, hogy idén már tuti nem hoznak be többet, és nem tudom, hogy benne van-e a sulinetben...
Én azért szeretem a Samsungot, mert a terméktámogatásuk nagyon jó, és minden termékükhöz (már amit én tudok, vagy láttam) elég sok mindent adnak. (Pl. vettem egy digi videokamerát a nyáron, és adtak hozzá tokot, 3 (!!!) akkut, kábeleket, MS kártyát, minden túrót, csak a firewire kábelt kellett megvenni hozzá, a Sony-hoz meg semmit nem adtak volna és ugyanannyiba került volna...)
Nagyon eltértem a lényegtől, bocs.
Stavros!
LG1710B, LG1710B, LG1710B!!!!!!!
|
szer. dec. 03, 2003 15:42 |
|
|
szta
arany tag
|
már aszittem, bicskeib, hogy áruló lettél, és azért ajánlgatod az acereket )
|
kedd dec. 02, 2003 23:50 |
|
|
bicskeib
ezüst tag
|
Nézd meg az acereket is. www.acer.hu ezek a legolcsóbbak, de én lg-t vettem.
|
kedd dec. 02, 2003 22:11 |
|
|
szta
arany tag
|
|
kedd dec. 02, 2003 11:07 |
|
|
Stavros
|
Hol és milyen 17" TFT-t vegyek OLCSÓN Sulinettel?
|
kedd dec. 02, 2003 3:37 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 49 hozzászólás ] |
|