|
Szerző |
Üzenet |
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Oprendszerről vitatkozni szerintem felesleges.
Ez van ezt kell szeretni. Aki utálja az válasszon mást.
Az XP is az elődei sorsára fog jutni:
1. először csak sasoljuk mennyi minden van benne milyen csicsa,
2. aztán áttérünk rá és szidjuk a drivereket,
3. használjuk, megszokjuk
4. kijönnek az újabbak és már csak legyintünk rá mint most a win95-re ami azért sok mindenre jó és 1 giga helyet kevesebb mint 90 megával beéri
5. elfelejtjük. XP? Az meg mi?
röviden: Ha valaki olyan progikat használ amihez ez kell annak kötelező az áttérés, amugy szerintem a ME esetleg a win98 tök elégséges. Nem is tudom miért vettem XP-t? Trend?
|
kedd aug. 12, 2003 15:36 |
|
|
z-z
|
Röviden csak annyit, hogy még mindig az az oprendszer, amit egy hibásan futó service vagy akár felhasználói program meg tud fektetni.
Ebben még volna felzárkoznivalója az alternatív oprendszerekhez képest, de azért sokat fejlődött ebben is az elődeihez visznyítva.
A biztonsági javítások mennyisége még mindig riasztó szintén más rendszerekéhez képest. Ebben nem javult szerintem a helyzet.
A felhasználói felület, kezelhetőség rendben van, a telepítés egyszerű.
Maga az XP nem túl drága, viszont az alkalmazások ára... (mármint MS).
Mindent összeadva én szívesen használom, de ma már csak olyan dolgokra, amit mással nem tudok megoldani.
|
kedd aug. 12, 2003 11:32 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Nálam 1 év kilenc hónapja van fenn, és még nem raktam újra. (Ráadásul nem normál módon kínzom, alkalmazás-hegyeket telepítek fel-le rá folyamatosan.) Szóval ne általánosítsunk.
|
hétf. aug. 11, 2003 6:33 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Hali.
Az XP stabilitásáról: pénetek hajnalban kapcsoltam ki szombat reggel inditás, amikor elér oda, hogy a windows jelszót kérje újra indul. Újra meg újra. Kikapcs windows install, egyébként 2hete! volt felrakva. Én elvből úgy 3 havonta újra rakom de ez csak 2hét volt??? A vas egyébként ok NF7, 512 RAM, ATI Radeon stb.
Miért kell 1.5 évente új OS? Mert ez az üzleti stratégia pláne az amcsiknál, mindig valami új, jobb? szebb! stabilabb? Ha ez nem lenne akkor csak az új gépekre vásárolnának windows-t de így a régi gépeken is sok helyen cserélik, söt a nagyobb hadvere igény miatt pont ezért, hogy fusson lecserélnek sok gépet, és ezzel a software mellett a hardware eladási indexet is növelik. Kicsit olyan lavina effektus de müködik. Ezért utálom az amcsikat, az a pazarlás ami ott van, de ők diktálnak.
|
vas. aug. 10, 2003 22:51 |
|
|
Signal
|
A clusterméretet formázáskor lehet beállítani, akár
parancssori, akár grafikus programot tekintve. Lemezkezelő:
Run: diskmgmt.msc
Vagy pedig utólag a Partition Magic programmal lehetséges
méretkonvertálás. Én formázni szoktam, aztán rámásolok egy
komplett XP-t.
|
szomb. aug. 09, 2003 19:53 |
|
|
Obelix
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 117 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Signal!
Hol lehet ezt az általad említett clusterméretet beállítani?
előre is kösz!
|
pén. aug. 08, 2003 9:08 |
|
|
Signal
|
Illetve, FAT32 elvileg még gyorsabb lehet, azonos clusterméretet tekintve, úgyhogy azzal is lehet kísérletezni.
|
szomb. aug. 02, 2003 12:22 |
|
|
Signal
|
Akinek gyenge gépe van, viszont a vinyón nem sajnálja a helyet, csinálhat 16K vagy netán 32K clusterméretű NTFS-t, ami ugyan helypazarló, azonban az XP megtáltosodhat tőle. Főleg, ha a lapozófájl egy másik vinyóra kerül.
4K az alapértemezett cluster egyébként, ami egy jó optimum, mert nem is helypazarló és nem is lassú.
0.5K viszont már szívás lehet, mert bár helytakarékos, de lassú futást eredményezhet, ami főleg egy gyengébb gépen vehető észre.
|
szomb. aug. 02, 2003 12:18 |
|
|
bazsy
|
Én feldobtam multkor p233mmx re 128mb rammal, azon is ment....
Amugy stabilitás: ha néha nem telepitenék fel valamit nemtom meddig menne, de igy napi 10-12ora használat mellett volt már 20napos uptime:) Ujabban már driverek is vannak hozzá rendesen, és ujabb játékok simán mennek rajt, pár régivel vannak gondok, nem indul el meg ilyenek... Én mindenképp ajánlom, ha a winyohelyet nem sajnálja valaki:))
Bazsy
|
szomb. aug. 02, 2003 10:54 |
|
|
Viktor_h
vas-tag
|
signal:
Szerintem sok gond nincs a helyesírásommal, a magyar érettségin 5-ös jegyet kaptam nyelvtanjegyként + dícséretben részesítettek magyarból!! )
Amúgy kössz a segítséget!
|
pén. aug. 01, 2003 17:00 |
|
|
Wasp_
|
Sziasztok!
Kérdésem lenne a következő, ti szerintetek van értelme a Optimizer XP használatának? Elsősorban cerka tuladonosok véleményére lennék kíváncsi. Nekem pl: 728-s van, de a progival csak sima cerkára tudom hangolni a teljesítményt.
Esetleg tudnátok valami mérési trükköt ajánlani, amivel meglehetne mérni a process-xp teljesítményét cpu hangolás elött és után?
http://windowsx.idz.net/
|
pén. aug. 01, 2003 13:15 |
|
|
boj
|
elsőre nehezen vágtam, épp melyik felkiáltójelről beszélsz:)
|
pén. aug. 01, 2003 13:05 |
|
|
Signal
|
Nézd meg az Eseménynaplót, és keresd a felkiáltójelet! Ha egybeesik az időpont, akkor megvan az ok.
A felkiáltójelek alkalmazása a magyar nyelvben nem (sem) opcionális, hanem szabályok írják elő, hogy mikor szükséges.
Ebből adódóan, egy kijelentő mondat végére nem tehetek felkiáltójelet, csak úgy szórakozásból, mert borzasztó hülyén jön ki, kiabálásként hat.
Ez főleg olyan emberek számára lehet zavaró, akik kellőképpen vizuális típusúak, és/vagy netán még könyveken nőttek fel, nem pedig a képernyő előtt.
Felszólalásomat ne vedd személyes sértésnek, sőt vedd úgy, hogy nem is neked szól, hanem úgy általában {b} minden kiabálónak, {/b} akik ezt most olvassák.
|
pén. aug. 01, 2003 7:45 |
|
|
Viktor_h
vas-tag
|
Volna egy kérdésem:
Néha a Taskban az óra mellett megjelenik egy kis sárga háromszög fekete felkiáltójellel!
Eddig úgy vettem észre, hogy csak internet közben, de az Ad-Aware-en kívül semmilyen tűzfalat meg hasonlót nem használok! Mire rákattintanék eltűnik!
Mi lehet ez vajon?
|
pén. aug. 01, 2003 6:41 |
|
|
sam59
|
Helló! Kérném a segítséged az XP telepítéssel
kapcsolatban.Most, hogy újból telepítettem az XP-t
(korábban sikerült) nem indul el csak csökkentett módus-
ban.Normál indításnál a kék képernyöben megjelenik
elsőként:UNMOUNTABLE BOOT VOLUME meg a szokásos blabla, ha
van ötleted kérlek írj.köszi.
s.bartos@sanner.hu
|
vas. feb. 03, 2002 15:58 |
|
|
Dr_Hengelhoffer
ezüst tag
|
Mintha ilyen memória hibánál szokott lenni. de nem biztos.
|
szomb. feb. 02, 2002 15:20 |
|
|
Kunyik
|
Hello mindenki!
Nem tudom feltelepíteni az magyar XP-t, mert mindig "Végzetes hiba" keletkezik! A gépem: Abit ST6 Celeron-900Mhz
128Mb ram. Tehát a hardverrel nincs baj. Szóval ha valaki tud segítsen!
tjunior@freemail.hu
|
szomb. feb. 02, 2002 14:53 |
|
|
Dr_Hengelhoffer
ezüst tag
|
Sziasztok!
Nos a topik témájához illően, először is én nagyon megvagyok elégedve vele. A Plus-csomag okozott némi galibát, de lehet, hogy ez csupán csak a bénaságomnak köszönhető. egy uninstall megoldotta a problémát.
A gondom a következő: Emléxem, hogy nagyon tetszett az, hogy az asztalon lévő ikonok szövege körűl, nem volt az asztal háttérszinével megeggyező keret. Ez sajnos megint látszik az aktuális háttérképen. Nem tudom hová kattinthattam, de nem tudom eltüntetni. Esetleg van valakinek erre vonatkozóan ötlete?
|
szomb. feb. 02, 2002 9:51 |
|
|
KaboS
|
Most már csak magammal tárgyalok/írok!
Hát kiderítettem mi okozza floppy problémát!
Letöltöttem az UNPnP fájt Ami biztonsági problémákat hoz helyre, most ne részletezem! Szóval ez okozta a hibát!
Most újból van floppy meghajtóm!
Persze ha valakit érdekel valakit!
K@bOS
|
szer. jan. 09, 2002 13:49 |
|
|
KaboS
|
Ja és 9 pcanywhere pofára nyomta a system azért, valamennyire, azóta, kék ablak a kijelentkezésnél!
Távolítsa el az újjonan telepített programokat, meg hasonlók! Ebből következően 1-2 beállítás nem módosul!
Pl.
Virtuális memóriát állítottam és utána mindig azzal gyütt a gép, hogy megsérül és hogy beállíthatom itt és itt!
Én módosítottam ahogy kell, de nem csinál semmit!
Ha tud valaki erre még valami ötletet, az XP újratelepítésén kívül azt köszönöm.
K@boS
|
kedd jan. 08, 2002 15:03 |
|
|
KaboS
|
Szóval szívás Pcanywhere 10-zel! Symantec b*****! Kiszedték a gateway funciót belőle, hát ilyen parasztokat!
Tud valaki 10.5 lelőhelyet, bár én csak betához láttam törést! Vagy tud valaki ilyen prg-t, amivel távolról tudok gép képet piszkálni, de úgy hogy van benne gateway funkció!
Modemről tudjon hálóra fordítani! Hallottam valami másikról de nem tudom a nevét. Ha valaki tud segítsen. Ja és XP alatt fusson lehetőleg.
Ja és most vettem észre, hogy nincs floppy meghajtóm, ez szerintetek mitől van. Tápot kap, kábel rá van kötve, rendszert bootoltam ról! Eszközök közt a hajlékonylemez meghajtó sárga jelzés, 6 megszakításra ír ütközés! Ilyet még nem láttam! Ez XP!
K@boS
Thx.
K@boS
|
kedd jan. 08, 2002 14:40 |
|
|
Cov
|
KaboS>
Én (mivel ez azért még windows) abs nem bízok az ilyesmi
kompatibilitási beállításokban. Vagy megy vagy nem (bár ez
szomorú). Már régen rossz, ha később kell állítgatni :-/
jon>
"jatekra es programozozasra hasznalom a gepet, bar nalam ez a ketto ugyanaz"
Csak a Q3-as viccre utaltam... örülök, h ilyen jó játékot
leltél Magadnak a C++ban!
nul fájl, a jó öreg 6.22 (hehh)
A lan-dologhoz meg nem értek, de arra is (mint CD autorun)
hamar jön vmi értelmes felelet biztos...
Üdv, Cov.
|
kedd jan. 08, 2002 7:09 |
|
|
Hasse
|
{i}"Mar egyszer megkerdeztem, de hogy lehet a win2k -ban kikapcsolni az CD-k automatikus inditasat"{/i}
CD automatikus felismerésének letiltása: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesCdrom:AutoRun=0; (XP alatt nem jött be, mert F5 nyomkodása után sem frissíti a meghajtót)
AutoRun letiltása a lemezcsere érzékelésének meghagyása mellett: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer:NoDriveTypeAutoRun|=0x20 (adjál hozzá 32-t, ld. MSDN, de a tweakUI-val valamivel kényelmesebb)
|
hétf. jan. 07, 2002 22:55 |
|
|
littlezoli
|
Szereztem egy XP-t.
35 perc alatt ment fel a win2000 melle egy masik particiora, a modemen kivul felismert 3Com halokartyat, SB-t, videokartyat.
A MyComputer-Properties azt mondja Windows XP Profesional version 2002-nem kert semmi aktivalast )
Eddig jol fut, most elkezdem egy kicsit nyuzni, majd referalok.
MSI-6198
500 Mhz Celeron
128MB Ram
Nvidia Vanta 32 Mb
|
hétf. jan. 07, 2002 20:33 |
|
|
KaboS
|
Igazából nem hangsúlyoztam ki, de én a kompatibilitási programjára akartam utalni, hogy nem volt a helyzet magaslatán! Nem az, hogy feltesz, leszed, és újra jó! Ez szerintem nem érdekel senkit!
K@boS
|
vas. jan. 06, 2002 19:07 |
|
|
KaboS
|
Kisebb tapasztalás!
Feltettem PcAnywhere 9.0-át XP alá, ahogy kell szól, hogy nem kompatibilis! Nincs semmi, megyünk tovább majd a kompatibilitási programmal berendezzük!
Telepítés után restartot kér a rendszer! OK
Restart, aztán bámulás, XP behal, bejelentkező kis abalakba össze viszza minden karakter! Jól van! Kisebb tökölés után azért Csökkentett módba indítottam a gépet, így jó volt, bármely más üzemben hasonló hiba!
Csökkentett módba program eltávolít, s láss skodát vagyis csodát, XP full működik.
Jöhet 10 vagy inkább 10.5 pcanywhere! 1ébként a 10-es megy rajta gond nélkül, bár ott is kekeckedik a telepítésnél, a feles pedig kimondottam XPre van.
K@boS
|
vas. jan. 06, 2002 17:00 |
|
|
littlezoli
|
Koszi Cov, csak most volt idom vegigolvasni az egesz forumot, igerem ezutan "szorgalmasabb leszek" )
Legy vidam!
|
vas. jan. 06, 2002 16:23 |
|
|
KaboS
|
Asus CUSL2-C
Cerka2 800@1100
512 MB RAM
Matrox G450 32DDR
Így elég kultúráltam megy, de 256-on se volt probléma!
És 600-as CPU-val is jól ment.
K@boS
|
vas. jan. 06, 2002 16:20 |
|
|
littlezoli
|
Kinek milyen vason fut a ZIXP?
|
vas. jan. 06, 2002 15:22 |
|
|
Cov
|
jon:
Ha fut a játék XP alatt, akkor mindenképpen ajánlom.
Minden más esetben 98SE-t mondok. (Miben programozol? Q3-ban?)
De ha tényleg bejön a 2k akkor maradj nála, ott már javítva
vannak (SP) a bugok ugye... (na, többé-kevésbé)!
Nul állomány, esetleg szedd le ami feltette. Nekem is volt
ilyesmi játék (tesztre csak), de azt engedte törölni.
littlezoli:
Hát biztos fárasztó unánanézni a sok hozzászólásnak, ahol
már sokan leírták, h mi a minimális igénye. A kérdés inkább
az, h mi aaz amit "jól fut"-nak nevezel? 128MB rammal már
nem lehet a memória hiányára panaszkodni, és Celi400 felett
sem gond a CPU. Persze azért a több mindig jobb, főleg ram!
Üdv, Cov.
|
vas. jan. 06, 2002 13:12 |
|
|
littlezoli
|
Mi az a minimalis hardware amin jol fut az XP?
|
vas. jan. 06, 2002 11:35 |
|
|
littlezoli
|
Mi az a minimalis hardware amin jol fu az XP?
|
vas. jan. 06, 2002 11:33 |
|
|
jon
|
Cov: koszi a valaszt!
Imaid valaszra talaltak, elovastam a valaszod
Egyebkent mindig megnezem azokat a topicokat, ahova beirok, legalabbis elobb-utobb. Mivel altalaban az egyetem geptermeben jutok internethez, neha nincs sok idom, vagy be se jutok. Ezt a kerdest 2001. 12. 22 -en irtam ide, ami ugye a karacsonyi hazautazgatas elott van, a buszindulas elott nem sokkal, ezert nem volt idom elolvasni 153 beszolast.
En egyebkent foleg jatekra es programozozasra hasznalom a gepet, bar nalam ez a ketto ugyanaz. A vizsgaidoszak utan irni akarnek par haverral egy olyan diablo-doom2 keverek jatekot (azert nem kell semmi komolyra gondolni), na ehhez keresek normalis oprendszert. A win98 altalaban lefagy, ha problema van egy DirectX-es program futasaval, debugolni is nehezkes. A win2k -t par hete tettem fel, ez eddig nagyon bejott. Inkabb csak kivancsisagbol neznem meg az XP-t, de meg az is lehet, hogy megtetszik, es akkor juhéé!
A nul allomany igy kepzodott: egy haveromnak regi jatekokat kellet keresni, az en gepemen eppen akadt egy kilo beloluk. Megnezegettuk mindegyiket, es a Syndicate Wars(?) nevu felrakott rakta fel a nul -t.
Meg egy kerdes: hogy lehet win2k -ban kikapcsolni a CD autorun -t ?
|
szer. jan. 02, 2002 18:21 |
|
|
Tibi
|
Home OEM 37 E körül, Prof OEM 57 körül.
|
szomb. dec. 29, 2001 11:49 |
|
|
Xanyi
ezüst tag
|
Hát egyértelmű, hogy jobb a Prof, bár játék szempontból mind, mert ami megy az egyiken, az megy a másikon is! Nem tudom mennyi a kettő közt árba a különbség, de ha nem zavar téged az ár, akkor vedd a Proft!
Xanyi
|
pén. dec. 28, 2001 21:17 |
|
|
Tibi
|
Köszi.
Jogtisztán fog menni, de mégis az a valószínűbb, hogy a Professionalt fogom megvenni, mivel 1-2 játék érdekel csak, azok meg szerintem mennek rajta.
A többi cucchoz viszont jó lenne a prof.
|
pén. dec. 28, 2001 18:31 |
|
|
Xanyi
ezüst tag
|
Hát ez most egy jó kérdés!
Ha jogtisztán veszed (mint én akkor egyértelműen Home, mivel olcsóbb, egyébként meg teljesen ugyan az, mint a Prof, olyan dolgokban különbözik, amiket te szvsz soha nem fogsz használni!
Ha nem jogtisztán megy, akkor Professional! Ebből van Corporation Edition, tehát crackeléssel nem kell foglalkozni!
Xanyi
|
szer. dec. 26, 2001 21:23 |
|
|
Tibi
|
Köszi, még nincs XP-m.
Ezért is érdeklődöm ismét:
Ha hálózatot nem használok, csak otthon dolgozok, akkor melyiket javasoljátok? XP Home vagy Professional ?
Főleg multimédia, zene, webes dolgok, amikhez kellene.
|
szer. dec. 26, 2001 17:43 |
|
|
Cov
|
Ja! AZ a tűzfal elég gagyi, bár vmi Tiny-csökevény.
Van erre már egy topic "XP firewall" talán.
Ajánlom: Tiny Personal Firewall-t én is...
Üdv, Cov.
|
szer. dec. 26, 2001 3:43 |
|
|
Xanyi
ezüst tag
|
Tibi!
Arra a tűzfalra ne bízd magad, semmit nem lehet benne normálisan állítgatni, meg nem is nyújt rendes védelmet!
Ha rám hallgatsz, akkor ott a Tiny Personal Firewall vagy a ZoneAlarm, azoknak a legújabb változatai már XP kompatibilisek!
Xanyi
|
kedd dec. 25, 2001 22:00 |
|
|
Tibi
|
Mit tudtok az XP-be integrált tűzfalról? Mennyire megbízható? Jóval nehezebb "betörni", vagy nem jelentős a változás a korábbi rendszerekhez képest?
|
kedd dec. 25, 2001 18:04 |
|
|
Tibi
|
Üdv!
Ha igaz az MS állítása, miszerint az XP Home "szülőatyja" a Millennium, az XP Professional-é pedig a W2000, akkor a kettőnek teljesen másképp kellene viselkednie, nem ?!?!?!
Ha hálózatot nem használok, csak otthon dolgozok, akkor melyiket javasoljátok? XP Home vagy Professional ?!
|
kedd dec. 25, 2001 15:35 |
|
|
k_chris
platina tag
|
killah van NTFS reader win9x ala!
keress ra NTFS for win9x re pl google-on.
|
kedd dec. 25, 2001 14:36 |
|
|
KiLLaH
|
hi!
kérdés: nekem msot xp alatt NTFS5 amit használ.... most én akkor a win98SE winyomrol áttudom szedni a cuccost? vagy felejtsem is el ?
|
kedd dec. 25, 2001 13:32 |
|
|
Cov
|
.Tian. mit hol OK? Vagy mégse?
Érdekelne, mert még mindig az első
telepítés van fent, és szeretném már
format után felrakni (nem 98SE-re).
Pár infó jó jönne, h egyből úgy
lőjjem be, ne kísérletezgessek,
mivel még gyak-lag, csak 1X tettem fel...
Köszi, Cov.
|
kedd dec. 25, 2001 0:12 |
|
|
mikike
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 133 Tartózkodási hely: Tapolca
|
eddig én is maradtam inkább a 98nál az XP nem jött be
de ma volt egy haszna
egy pár megás (1 oldal) doksit akartam kinyomtatni (a kép volt benne pár mega) és hiába az 512 ram a word azt mondta kevés a memória
na irány az XP futtat word(97) nyomtató magától felismer(!) nyomtat, siker
elöbb-utóbb majd úgyis át kell állni
cak azt az NTFSet is kezelte volna rendesen...
|
hétf. dec. 24, 2001 17:23 |
|
|
.Tian.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 110 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Sziasztok!
Először kezdeném egy észrevétellel: engem nagyon zavart, hogy miért nem lehetek a saját gépemen ÉN a rencergazda, miért van rajtam kívül még egy fiók. Egy párszor már felraktam az XP-t, és emlékeztem, hogy egyszer nem kérte be a felhasználók nevét. Legútobb már így csináltam: amiután leokézod a Képernyő tulajdonságainak a beállítását (még a telepítés közben), utána a Mégse -re kell klikkelni, és láss csodát: csak Rendszergazda lesz a gépen.
Amivel viszont nem tudtam megbírkózni: InfraPort (soros, COM 2-n), N6210 , Oxygen Phonemanager vagy LogoManager és a drága XP.
Olvastam már, hogy valakinek szintén nem sikerült összehoznia... De szerintem biztosan van itt vki, aki okosabb nálunk:)) ME alatt ment minden rendesen, tehát hardverhiba kizárva.
Bocsi, ha hosszú voltam, segítsetek lécci!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Üdv:
Tian
|
hétf. dec. 24, 2001 16:21 |
|
|
Lirle
|
Sziasztok! Köszönöm válaszotokat, legfőbképpen Cov.-ét !
Egy új kérdésem, vagyis mond6juk ugy is, hogy kérésem lenne. ez pedig a következő:
1. Szeretném feltelepíteni a gépemre, a Linux Solaris Operációs rendszert, de előtte szeretném kérni segítségeteket, hogy mire számítsak, gondolom ti már tapasztaltabbak vagytok. 2. Az az egy baj one vele, hogy English-nyelvű ;-( és sajnos nem vagyok egy prof. Einstein hogy midnent hibátlanul csináljak. 1X már majdnem sikerült felraknom, de vmi gond akkor is adódott. 3. Ha valaki le tudná fordítani magyarra, a "telepítés-t"- és el tudná küldeni nekem, nagyon örülnék...egyébként arra gondolok ilyNkor, hogy nem nagyon értem a telepítésnél beadott angol részeket, hogy most itt pontosann mit kellene megadni.
Válaszotokat, és segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
ui.:Boldog karácsonyt, és Boldog új évet kívánok mindenkinek !
Üdv: Lirle (Tamás)
ui2.:Mért 3 cd a Solaris?!
|
szomb. dec. 22, 2001 19:02 |
|
|
Cov
|
Bocs,de ha most ide sokan beírják a választ azt sem olvasod
majd L? Aztér én reménykedem h igen,
és lássuk is, amennyire én tudom:
-Kell DirectX? Már van benne 8.1-es, szerintem ez elég.
-A ténylegest átfordítom lényegesre, és szerintem nincs,
egészen pontosan nem használom ki szerintem. Nekem csak
stabil gépem legyen, fusson amit használok (progik+zene).
Nem XP kérdés: hát ha 6.22 nem látja, akkor nem tudom.
Mellesleg hogyan "képződött" az az állomány???
ui: az IS-ben lehet vitatkozni. Mellesleg szerintem
nem is nagy a gépigénye. 128MB, és Celi450 MÁR korrekt.
ui2: ha tényleg lassabbak (nem játszom) azért az baj, de
nekem se ez a profilom, és biztos EZ is javul majd (driverek)
Üdv, Cov.
|
szomb. dec. 22, 2001 14:16 |
|
|
Tibi
|
Üdv!
Lehet, hogy a Microsoft Magyarországnál valamit nem jól tudnak?! Ugyanis többször felhívtam őket (2-MSINFO - 2-674636), és azt mondták, hogy az XP Home a Millennium magjára, az XP Professional pedig a W2000 magjára épül!!!
Ez mondjuk valóban sántít, mert akkor mi köze is lenne a kettőnek egymáshoz?!?!
Lenne egy fontos kérdésem: használ valamelyikőtök XP Professional magyar változatot? Mert azt hallottam, hogy gondok vannak a magyar változattal. De miféle gondok?!?!
|
szomb. dec. 22, 2001 0:22 |
|
|