Connect with us

technokrata

A Thermaltake bejelentette a CTE E550 TG és a Ceres 350 MX közepes kialakítású toronyházakat

therlmatake

Geek

A Thermaltake bejelentette a CTE E550 TG és a Ceres 350 MX közepes kialakítású toronyházakat

A Thermaltake bejelentette a CTE E550 TG és a Ceres 350 MX közepes kialakítású toronyházakat

Támogatja a legújabb rejtett csatlakozós alaplapokat

A Thermaltake, prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a CTE E550 TG és a Ceres 350 MX közepes kialakítású toronyházakat, amelyek kompatibilisek a rejtett csatlakozós alaplapokkal.

Hogy kiemelkedően letisztult belső teret érjenek el, egyre több PC-rajongó választja a rejtett csatlakozós alaplapokat, amelyeknél kiváló kábelmenedzsment érhető el a rendetlen kábelek hátulra történő elhelyezésével. Hogy megfeleljen a következő generációs alaplapok támogatásával kapcsolatos igényeknek, a Thermaltake új gépházakat vezet be a népszerű CTE és Ceres sorozatokba.

 

CTE E550 TG közepes kialakítású toronyház

A CTE E550 TG egy kétkamrás, közepes kialakítású toronyház, ami a CTE sorozatú házakat egészíti ki. Három edzett üveglappal rendelkezik és támogatja a legújabb rejtett csatlakozós alaplapokat, maximális látványt nyújtva. A CTE E550 TG fekete, Snow, Matcha Green és Gravel Sand színekben kapható, lehetővé téve a számodra legmegfelelőbb stílus kiválasztását.

  • Rejtett csatlakozós alaplap-kompatibilitás:

A szabványos alaplapokon kívül a CTE E550 TG támogatja az olyan rejtett csatlakozós alaplapokat is, mint az ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI, a ROG MAXIMUS Z790 HERO BTF és az MSI Z790 PROJECT ZERO, kiváló kábelmenedzsmentet biztosítva a zsúfolt kábelek hátrahelyezésével.

  • Mutasd meg a magad módján! Háromféle GPU-elrendezés:

A CTE E550 TG három különböző módot kínál a GPU elhelyezésére, így az alkatrészeket a saját ízlésednek megfelelően szerelheted be.

  1. Lebegő GPU: A GPU elhelyezése a ház közepén a mellékelt lebegő elrendezésű GPU-keret és a külön megvásárolható PCI-e 4.0 riser kábel segítségével.
  2. Felül jobb oldalt: A GPU függőleges felfüggesztése.
  3. Felül jobb oldalt szemből: Elhelyezés jobb oldalt fent az elfordított PCI-e nyílásokra függesztve úgy, hogy a grafikus kártya az oldalpanel felé néz.
  • Három edzett üveglap a csodálatos látványért:

A kiváló láthatóságra tervezett CTE E550 TG három edzett üveglappal rendelkezik elöl, a bal oldalon és hátul. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes mértékben megmutassák az aprólékosan összeszerelt alkatrészeket és a dinamikus RGB-világítást.

  • Kiváló hűtési megoldások:

A CTE E550 TG akár hat 140 mm-es és két 120 mm-es ventilátor, valamint egy 420 mm-es radiátor befogadására is alkalmas, így kivételes hűtési támogatást nyújt a csúcskategóriás alkatrészeknek.

Ceres 350 TGMX közepes kialakítású toronyház

A Ceres 350 MX kompatibilis a rejtett csatlakozós alaplapokkal és egy cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak setupjuk testreszabásához. A fekete, Snow, Matcha Green, Hydrangea Blue, Racing Green, Bumblebee és Bubble Pink színekben kapható Ceres 350 MX tökéletesen illeszkedik bármilyen felhasználási esethez.

  • Rejtett csatlakozós alaplap-kompatibilitás:

A szabványos alaplapokon kívül a Ceres 350 MX támogatja az olyan rejtett csatlakozós alaplapokat is, mint az ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI, a ROG MAXIMUS Z790 HERO BTF és az MSI Z790 PROJECT ZERO, kiváló kábelmenedzsmentet biztosítva a zsúfolt kábelek hátrahelyezésével.

  • Két cserélhető előlap:

A Ceres 350 MX két cserélhető előlapot kínál: egy edzett üveglapot és egy perforált fémpanelt. Az előbbi nagyszerű megjelenést, az utóbbi pedig jobb légáramlást nyújt. A felhasználók rugalmasan mutathatják meg épített PC-iket, ahogyan csak szeretnék.

  • Kiváló hűtési megoldások:

A Ceres 350 MX elöl akár egy 360 mm-es, felül pedig egy 280 mm-es radiátort is támogat. Az előtelepített két CT140 ARGB Sync és egy CT140 Sync PC-ventilátor mellett összesen akár öt 140 mm-es vagy hét 120 mm-es ventilátor befogadására képes, kiváló hűtési teljesítményt biztosítva.

  • Vizuálisan gyönyörködtető az LCD-körképernyővel:

Hozd ki a legtöbbet a Ceres 350 MX vizuális hatásaiból az opcionális 2,1 hüvelykes LCD-körképernyő készlettel történő bővítéssel!        Ez az egyedülálló LCD-körképernyő képes megjeleníteni az alkatrészek valós idejű információit, az időt és az éghajlati módot. A TT RGB Plus szoftveren keresztül tetszőleges képeket vagy GIF-eket is feltölthetsz, egyszerűvé és szórakoztatóvá téve a gépház személyre szabását.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Geek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés