Connect with us

technokrata

ADSL: dupla sebesség, azonos áron

Kütyük

ADSL: dupla sebesség, azonos áron

Számlabemutató akció a TVnet-nél.

Kibővített ügyfélszolgálati háttérrendszerrel, új weboldallal, és áttörő kampánnyal készül a nyárra a TVnet. A június 6-án induló lakossági Számlabemutató akció keretében a szolgáltató változatlan áron, dupla sávszélességet biztosít azok számára, akik – más szolgáltatóhoz tartozó – aktuális havi internetszámlájukat személyesen bemutatják a TVnet központi ügyfélszolgálatán. Az akciójában a felhasználó internetezési sávszélessége – a korábbi szolgáltató árától függően, az 1-2 megbit/sec sebességű szolgáltatás esetén – nem csupán megduplázódhat, hanem akár triplázódhat is.

A vállalat ez év januárjában adta hírül, hogy lakossági ügyfelei számára is elérhetővé válik a jelenleg legnagyobb sávszélességet adó, ún. TVnet ADSL 3G, szélessávú, korlátlan letöltést biztosító internetszolgáltatásuk. A Számlabemutató akció keretében már az új előfizetők is akár a leggyorsabb TVnet ADSL 3G csomaggal, azaz 6,5 Mbit/sec sebességgel netezhetnek.

„A kampány során elsősorban olyan új ügyfelekre számítunk, akik gyakorlott, tapasztalt internethasználók, és akiknek az ár mellett a szolgáltatás sebessége is különösen mérvadó.” – mondta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója.

A nyár első két hónapjában tartó akciója során a TVnet kb. 10%-os ügyfélszám növekedést vár, ezért a folyamatosan bővülő telefonos szolgáltatásain túl új, még átláthatóbb és informatívabb weboldallal, júniustól pedig kétszer akkora területen, megduplázott ügyfélszolgálati létszámmal fogadja (Lehel út. 11. szám alatti) belvárosi ügyfélszolgálati irodáján a hozzájuk ellátogatókat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés