Connect with us

technokrata

Gyilkolás és mágia

Kütyük

Gyilkolás és mágia

Az id Software és a Fountainhead Entertainment együttműködésével az Eletronic Arts kiadta az Orcs & Elves játékot, a DOOM RPG készítői által jegyzett legújabb mobilkalandot.


Az Electronic Arts bemutatta az Orcs & Elves-t, egy vadonatúj, fantáziadús, első személy nézetű, körökre osztott szerepjátékot (turn-based RPG), amely kizárólag mobiltelefonra készült az id Software és a Fountainhead Entertainment együttműködésével.

A DOOM RPG sikerét követve, az Electronic Arts ismét összeállt az id Software-rel és a Fountainhead Entertainment-tel, hogy létrehozzanak egy játékot, ami a következő generációs DOOM RPG grafikus motorját használja fel, így eddig soha nem tapasztalt játékélményt nyújt a mobiltelefon tulajdonosoknak.

A játék egy élménydús fantáziavilágba repíti a játékosokat, egyesítve az FPS (First Person Shooter) és a körökre osztott szerepjátékok taktikai elemeit. A játék lényege, hogy egy mágikus, beszélő pálca segítségével a játékosok felderíthetik az ősi, rejtélyekkel, legendás vadállatokkal és tömérdek kinccsel teli Dwarven erődöt.

Az Orcs & Elves a kardok és a varázslat világába kalauzolja el a játékosokat, több mint 5 órás, akciódús játéklehetőséggel. A játékosok tizenegy misztikus fegyverrel harcolhatnak – a lángoló kardtól kezdve, az erős nyílpuskáig – miközben több mint harmincöt gonosz ellenséggel kell megküzdeniük, köztük szörnyekkel, gonosz tündérekkel és élőhalottakkal. A Dwarven fellegvár megmentéséért zajló hősies út igen hosszú. A mobiltelefon játékosoknak át kell jutniuk a sötétség hatalmán, kincseket kell felhalmozniuk, ki kell védeniük a fondorlatos csapdákat, valamint meg kell fejteniük a kirakókat és a misztikus karakterek titkait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés