Connect with us

technokrata

Itt a széthajtható csokimobil, az LG KG810

Kütyük

Itt a széthajtható csokimobil, az LG KG810

Az LG Electronics hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan megkezdi legújabb ˝csokimobiljának˝ az európai és ázsiai kereskedelmi forgalmazását.


A felsőkategóriás ˝Chocolate Phone˝-ok közé sorolt KG810, vagy más néven MG810 a közelmúltban komoly sikereket elért KG800-as modelltől eltérően nem szétcsúsztatható, hanem széthajtható kialakítást kapott. Mivel egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul került az újdonságba, így az gyakorlatilag a világ bármely részén használható.

Az ultra-vékony kialakítású, csillogó felületű LG KG810 külsején, a kiegészítő LCD alatt három dedikált zenelejátszó gombot találhatunk, melyek érdekessége, hogy infravörös szenzoruk révén nem kell lenyomni, hanem elég csak megérinteni őket. Ez a megoldás egyébként garanciát jelent arra, hogy zsebünkben nem nyomodnak meg véletlenül a billentyűk.

A mindössze 14,6 milliméter vastag (Motorola V3: 13,9 milliméter) és 82 gramm tömegű LG KG810 kapcsán említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles felbontású beépített kamera, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az MP3 zenelejátszó, az integrált sztereó FM rádió, a 128 MB-os belső memória, valamint a vezeték nélküli Bluetooth adatátvitel.

A készülék hazai debütálásának pontos időpontja, illetve ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés