Connect with us

technokrata

Papírvékony: jön az 5 mm-es Motorola telefon!

Kütyük

Papírvékony: jön az 5 mm-es Motorola telefon!

Újabb információk láttak napvilágot a Motorola jelenleg még készülőfélben lévő legújabb ultra-vékony mobiljával kapcsolatban.


Nem hivatalos források szerint a hagyományos kialakítású, rejtett antennás Motorola SCPL (scalpel, szike) a korábbi híradásokkal ellentétben nem 6, hanem alig 5 milliméter vastag, készülékháza pedig rendkívül ellenálló titánból készül.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a nagyméretű TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontással rendelkezik és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép pontos felbontása egyelőre ismeretlen, azonban több mint valószínű, hogy 1,3-2 megapixeles felbontásról beszélhetünk.

A Motorola nem kevesebb mint 512 MB memóriát zsúfol az SCPL-be, melynek bővítőslotjába akár 4 GB kapacitású microSD memóriakártyát is be lehet helyezni.

Említést érdemel továbbá a sztereó FM rádió, a fejlett MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás, a 3,5 milliméteres audiócsatlakozó, valamint a Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátvitel.

A Motorola SCPL várhatóan csak 2007-ben lát majd napvilágot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés