Connect with us

technokrata

3D játékok és TV-adások az új Samsung csúszkamobilon

Kütyük

3D játékok és TV-adások az új Samsung csúszkamobilon

A Samsung piacra dobta legújabb csúszkamobilját, mely elsősorban TV-vevő szolgáltatásairól, illetve 3D grafikus játékairól ismerszik meg.


A Samsung SPH-B3200 típusjelzésű újdonság segítségével minden további nélkül nézhetők a műholdas sugárzású digitális (DMB) televíziós műsorok, melyek képe a TV-kimenetnek köszönhetően hagyományos TV készülékeken is megjeleníthető.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy nagyméretű TFT kijelző gondoskodik: a függőleges és vízszintes üzemmódot egyaránt támogató display 262 ezer színárnyalatú és 240×320 pixeles felbontású. A beépített digitális fényképezőgép lelke egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor, az optika melletti LED-vaku pedig a sötétben történő fotózást segíti.

Az SPH-B3200-ban többek közt egy nagyteljesítményű 3D grafikus gyorsítót is elhelyeztek a fejlesztők, mely 3 millió poligon/másodperces sebessége révén kiváló játékélményt biztosít a felhasználók számára. A Samsung a játékosokra gondolva egy 8-irányú navigációs gombot, négy dedikált játékgombot, valamint egy megnövelt erejű vibramotort is tett a telefonba.

A 80 MB belső memóriájú, microSD (TransFLash) kompatibilis Samsung SPH-B3200 ára Dél-Koreában átszámítva mintegy 130 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés