Connect with us

technokrata

Arany mobiltelefon: drága és buta!

Kütyük

Arany mobiltelefon: drága és buta!

A Sony Ericsson egyik legolcsóbb mobiltelefonja meglepő módon aranybevonatot kapott.


Az Egyesült Arab Emirátusokban a Carrefour vállalat úgy határozott, hogy bearanyoztat tíz darab Sony Ericsson J230i mobiltelefont, majd pedig ezen 130 gramm tömegűre hízlalt készülékeket kisorsolja azok között, akik június 2-ig normál J230i telefont vásárolnak maguknak. Egy-egy exkluzív, aranyozott mobiltelefon elkészítése egyébként mintegy 72 órába telik.

A Sony Ericsson J230-as telefonjába beépített FM rádió lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a navigációs billentyű egyetlen gombnyomásával kedvenc állomásukra hangoljanak, legyen az zene-, sport- vagy akár hírcsatorna.

A telefonhoz sztereó fülhallgató is tartozik, a felhasználói élmény további fokozása érdekében. A készülék hátulján található hangszóró teszi teljessé az összképet. A J230i típus esetében is választani lehet az egy- és többikonos menüstílusok között, a közvetlen kezelői felület pedig a funkciók egyszerű és gyors elérését biztosítja.

Rádióhallgatás, hívásfogadás, telefonszám kikeresése vagy SMS küldése mind-mind egyetlen gombnyomással kivitelezhető. A J230i hófehér, cseresznyepiros és mélykék színben kapható, és szintén személyre szabottá tehető a Style-Up elő- és hátlapokkal. Ráadásul a J230i akár 500 telefonszámot is tárolni képes telefonkönyvében és 200 SMS-t befogadó tárhellyel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés