Connect with us

technokrata

A legújabb szupermobil: remek kamera, ragyogó kijelző

Kütyük

A legújabb szupermobil: remek kamera, ragyogó kijelző

A Casio bemutatta legfrissebb, multimédiás mobil készülékét.

A japán gyártó ezúttal nem csak a nagy felbontású kameráról, hanem a nagy felbontású kijelzőről is gondoskodott. A Casio Exilim W63CA névre keresztelt újdonság hátlapjában egy 8,1 millió képpontot számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot, mely természetesen autofókuszos, videó módban pedig 640×480 pixeles felvételeket készít, 30 képkocka/másodperces sebesség mellett. Ezenkívül említést érdemel még a YouTube támogatás, a 28 milliméteres nagylátószög, a fejlett arc- és mosolydetektáló funkció, a képstabilizátor, a kilenc AF pont, illetve a 3.264×2.448 pixeles maximális fotófelbontás.

A kamera mellett a kijelzőre sem lehet egyetlen rossz szavunk sem. A 3,1 colos képátlójú, vagyis az átlagnál mindenképpen nagyobb méretű panel a legfejlettebb OLED technológiára építkezik, felbontása pedig nem kevesebb mint 800×480 pixel.

Az alaphelyzetben 110 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 17,4 milliméter vastag készülék fedlapja nem egyszerűen csak felhajtható, hanem akár el is forgatható. A 124 gramm tömegű és microSD kompatibilis (600 MB belső memória), számos divatos színárnyalatban készülő Casio Exilim W63CA forgalmazását novemberben kezdik meg, sajnos csak Japánban (CDMA).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés