Connect with us

technokrata

Mobil net féláron, Microsoft meglepetéssel

Kütyük

Mobil net féláron, Microsoft meglepetéssel

Microsoft internet kezdő csomag minden Vodafone Internet tarifacsomag mellé – korlátlan adatfelhasználás, szélessávú vezeték nélküli internetes hálózat már 300 településen.

A Vodafone február 16-tól 50%-os kedvezménnyel kínálja az újonnan kötött internetes tarifacsomagjait az előfizetés kezdetétől számított három hónapon át. Ráadásul az első 3.500 új internet előfizető egy Microsoft csomagnak is örülhet a most indult promócióban. A prémium minőségű Microsoft webkamera és vezeték nélküli egér megkönnyíti a legelterjedtebb videó és üzenetküldő alkalmazások, köztük Magyarország egyik legnépszerűbb chatprogramja, a Windows Live Messenger használatát is.

Az internetezéshez szükséges K3565 modem valamennyi csomag esetében elvihető 0 forintért kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén, de az Internet Szabadon csomaggal már elérhető 1 évvel is.

A Vodafone csomagjai közül mindenki egyszerűen kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet, hiszen az első hónapban a Vodafone korlátlan adatfelhasználást biztosít az 1 GB-os és 5 GB-os csomagok esetén is. Így bárki könnyen felmérheti a számára szükséges csomagméretet és igény esetén akár át is válthat az igényeinek jobban megfelelő nagyobb tarifára.

A Vodafone folyamatosan bővülő szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata már 300 magyarországi településen érhető el, ami a magyar lakosság 60% feletti lefedettségét jelenti.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés