Connect with us

technokrata

Megérkezett a Samsung Omnia család

Kütyük

Megérkezett a Samsung Omnia család

Az Omnia sikerein felbuzdulva a Samsung bemutatta az Omnia II-t, az Omnia Pro sorozatot és az Omnia Lite-ot.

Az új Omnia okostelefon sorozat a hatalmas sikert aratott Samsung Omnia-t követi, mely valódi mérföldkőnek számított a mobilpiacon. Az új sorozat bevezetésével a Samsung most már valóban mindenkinek kínál okostelefonokat – a szórakozni vágyóktól kezdve az üzleti felhasználókon keresztül az egyszerű felhasználókig.



“Minden egyben” újraértelmezve: Omnia II (I8000)


Az Omnia II-t olyan okostelefon használóknak tervezték, akik teljes és kényelmesen kezelhető multimédiás élményre vágynak. Mindezt a Windows Mobile 6.1 Professional biztosítja számukra.

A világ legnagyobb, 3.7″ méretű, kristálytiszta WGA megoldással szerkesztett AMOLED képernyőjével az Omnia II még napfénynél is verhetetlen képminőséget kínál.

Nagyobb ikonjaival és egyszerű szerkezetével az Omnia II valóban érintés-optimalizált kezelőfelülettel rendelkezik. Az innovatív TouchWiz 2.0 kezelőfelület és a 3D hatások a multimédiás alkalmazásokat még élvezhetőbbé-, a “multi-taskingot” pedig kényelmessé és szórakoztatóvá varázsolják. A továbbfejlesztett R Touch (Resistive Touch) gyorsabb és pontosabb reakciót tesz lehetővé, így a készülék tökéletesen felhasználóbarát érintőképernyős élményt nyújt.

A tovább finomított képernyő és kezelőfelület még élvezhetőbbé varázsolja a multimédiás funkciókban gazdag Omnia II használatát, beleértve a DVD-hez közeli (480p) videó felvételi/lejátszási funkciót, a zavartalan internetes böngészést, és az interaktív 3D-s játékokat. A felhasználók útközben is könnyen kereshetnek, és gyorsan letölthetnek tartalmakat, köszönhetően az Omnia II-ben található HSUPA 5.76Mbps, HSDPA 7.2Mbps, és Wi-Fi kapcsolatnak. A nagy memória egészen 48GB terjedelemig engedi a felhasználónak kedvenc tartalmai tárolását.

A munka – szabadidő egyensúly nyertese: OmniaPRO B7610


Az OmniaPRO B7610 munkára és szórakozásra egyaránt optimalizált alkalmazásokkal büszkélkedhet, így felhasználói megtarthatják a munka-szabadidő egyensúlyát. A kiegyensúlyozott teljesítményhez kiegyensúlyozott design társul, a hibrid Touch/QWERTY forma sokoldalúsággal és még egyszerűbb használattal kényeztet.

A munka során a felhasználók élvezhetik a több címre beállítható push email szolgáltatás gyorsaságát, mellyel a készülékre azonnal megérkeznek az exchange szerverről az üzenetek.


A Microsoft Office Suite segítségével, a munkahelyi szerveren tárolt dokumentumok amellett, hogy elérhetőek, egyszerűen szerkeszthetőek, alakíthatóak és lementhetőek az OmniaPRO B7610-ról a cég szerverére..



PC-szintű internetes böngészési élményt kínál az Opera 9.5 és a gyors adatátvitel, köszönhetően a beépített HSDPA és a Wi-Fi kapcsolatnak.

Kikapcsolódásként, de akár munka esetén is kiváló képek készítését teszi lehetővé az OmniaPRO B7610 5 megapixeles, mosoly-felismerési funkcióval is rendelkező kamerája. Az elkészített képek és videók tökéletes minőségű visszaadását garantálja a briliáns AMOLED képernyő. A multi-codecnek köszönhetően többféle videoformátum és kódolás lejátszása válik lehetővé.


Úton lévőknek jelent komoly segítséget úti céljuk gyors megtalálásában a beépített A-GPS, mely előre letölti a műhold-adatokat, jelentően csökkentve ezáltal a várakozási időt a GPS bekapcsolásakor.



A Tökéletes Személyi Asszisztens: OmniaPRO B7320


Kompakt kialakításával és ergonómikus QWERTY billentyűzetével a Samsung OmniaPRO B7320 igazi hordozható üzenetközpont, mely a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy bárhova magukkal vigyék postafiókjukat. A készülék a céges push email funkciót is támogatja.

Azoknak, akik számára fontos a kapcsolattartás és a hálózati jelenlét, az OmniaPRO B7320 lehetővé teszi a hozzáférést a legkedveltebb közösségi portálokhoz, mint a Facebook vagy a MySpace, illetve kényelmesen cseveghetnek az MSN, a Google Talk és a Yahoo Chat programokkal.

A beépített 3 megapixeles kamera, az RDS-sel kiegészített FM rádió és a Wi-Fi folyamatos szórakozást tesznek lehetővé, bárhol is legyünk.

Az Egyszerű Mindenes: OmniaLITE (B7300)


Az OmniaLITE azok számára készült, akik rengeteg multimédiás alkalmazással, internettel és üzleti alkalmazásokkal is rendelkező, mégis egyszerűen használható okostelefonra vágynak. A TouchWiz 2.0 kezelőfelület és a letölthető online alkalmazások igazán felhasználóbaráttá varázsolják, míg a 3D-s multimédia lejátszó kitűnő szórakozási élményt kínál.

Az OmniaLITE számos üzleti eszközzel és multimédiás alkalmazással rendelkezik. A felhasználói használhatják a multi-push email szolgáltatást, a Microsoft Office Suite segítségével pedig megtekinthetik és szerkeszthetik irodai dokumentumaikat utazás közben is. A beépített Opera böngésző és a HSDPA & Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyen és gyorsan böngészhessenek a neten. A beépített multi-codec támogatású kiváló minőségű videó, a 3Megapixeles kamera és az A-GPS valódi mobil élményt nyújtanak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés