Connect with us

technokrata

Átlépte az egymillió eladott darabot a Dreame új, hajlékony karral felszerelt robotporszívója

Kütyük

Átlépte az egymillió eladott darabot a Dreame új, hajlékony karral felszerelt robotporszívója

Átlépte az egymillió eladott darabot a Dreame új, hajlékony karral felszerelt robotporszívója

Elindult az intelligens takarítás új korszaka

Háromszorosára nőttek 2023-ban a Dreame Technology, az intelligens takarítási iparág globális vezetőjének robotporszívó eladási adatai az előző évhez képest, átlépve a 2,4 millió eladott porszívót világszerte.

Az egyedülálló Robotic Flex Arm technológiával felszerelt csúcskategóriás robotporszívóból, amely már hazánkban is elérhető, több mint egymillió darab kelt el, megszilárdítva ezzel a Dreame vezető pozícióját az okos takarítóberendezések piacán.

Extra segítő kar a takarításhoz

A Dreame műszaki csapata hat hónapon át több ezer tesztet folytatott le, mielőtt 2023 áprilisában bevezette volna a robotikus hajlékony kar technológiát. Kevesebb mint egy évvel később, 2024 februárjában a Dreame bemutatta a világ első dupla Robotic Flex Arm-jával felszerelt készülékét, amely egy oldalsó kefét és egy felmosóbetétet kombinálva a sarkoknál, réseknél és más elhanyagolt területnél is közel 100%-os lefedettségét és teljes tisztaságot biztosít.

A kutatások szerint a kettős robotkar teljesítményével – különösen a sarkok tisztításával – nagyon elégedettek a fogyasztók, az új kiegészítő sok felhasználó szerint döntő tényező lehet robotporszívó választáskor.

A termékinnováción túl a Dreame  a mögöttes alaptechnológiák terén is számos áttörést ért el. 2015 óta a Dreame startup csapata elsőként lépte át a 200 000RPM sebességet, és kezdte el a 160 000 és 180 000RPM sebességű  motorok tömeggyártását. Ezek a technológiai fejlesztések rendkívüli tisztítóerővel ruházzák fel a Dreame intelligens termékeit.

Stratégiai növekedés

A Dreame termékei több mint 100 országban, köztük az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Dél-Koreában és hazánkban is elérhetőek, ma már a cég bevételeinek több mint 50%-a nemzetközi piacokról származik. A helyi fogyasztói preferenciák és igények kielégítésével a Dreame növelni tudta piaci részesedését és vezető szerepet tölt be ezeken a regionális piacokon a felső kategóriás szegmensben.

2023 októberétől 2024 márciusáig világszerte a Dreame robotporszívói rendelkeztek a legnagyobb piaci részesedéssel, ez március elején elérte a 47,8%-ot, a csúcskategóriás piac esetében pedig több mint 60%-át. Olaszországban a Dreame 2024 márciusában 43%-os piaci részesedést ért el, Szingapúrban pedig 2024 első negyedévében 31%-os részesedéssel rendelkezett, biztosítva mindkét piacon vezető pozícióját.

A Dreame 2024 májusában tartott termékbemutató rendezvényén Yang Xiaochen, a Frost & Sullivan kínai regionális partnere két tanúsítványt adott át a Dreame-nek: „A világ első robotporszívója robotikus hajlékony karral” és »A világ első 200 000RPM-es nagysebességű digitális motorja«, megerősítve a Dreame technológiai vezető szerepét az intelligens takarítóberendezések iparágában.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés