Connect with us

technokrata

Támogatás az Overland Tandberg RDX QuikStor USB 3.0-hoz

Kütyük

Támogatás az Overland Tandberg RDX QuikStor USB 3.0-hoz

Támogatás az Overland Tandberg RDX QuikStor USB 3.0-hoz

Az ASUSTOR Inc. bejelentette együttműködését a tárolómegoldásokat gyártó Overland-Tandberggel™, hogy teljeskörűen támogassák az RDX QuikStor külső streamerdokkolót az ASUSTOR NAS-eszközökön.

Az RDX QuikStor egy stabil és sokoldalú biztonságos tárolási megoldás, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyorsan készítsenek biztonsági mentést a fontos adatokról szalagos meghajtójuk közvetlen USB-n keresztüli csatlakoztatásával egy ASUSTOR NAS-hoz. Ez a módszer biztosítja, hogy az adatokat magas biztonságú környezetben tárolják fizikai elszigeteléssel, védve a statikusságtól, ütődésektől és egyéb adatvédelmi veszélyektől.

Amikor egy ASUSTOR NAS-hoz csatlakozik, az ADM automatikusan felismeri az RDX QuikStort, mint egy külső USB-tárolóeszközt. Az RDX sStor céleszközként szolgálhat az ütemezett biztonsági mentésekhez, és amint befejeződik a biztonsági mentés, a szalag automatikus kiadásra kerül, létrehozva egy áthatolhatatlan fájlvédelmi módot a fizikai elszigetelésen keresztül. A fékezhetetlenül növekvő kibertámadásokkal és biztonsági fenyegetésekkel szemben ez a fizikai elkülönítési módszer segít a vállalkozásoknak, szakembereknek és tartalomgyártóknak elkerülni az emberi hibákat és a hálózati támadásokat, amelyek további károkat okozhatnak az értékes fájlokban. Lehetővé teszi a 3-2-1 biztonsági mentési stratégia és a helyszínen kívüli tárolás egyszerű megvalósítását, hogy megvédje a fájlokat a különféle fenyegetésektől, beleértve a rosszindulatú programokat és a természeti katasztrófákat.

*Rendszerkövetelmények: ADM 4.2.5.RN33 vagy újabb

Kompatibilitási lista: https://www.asustor.com/service/storage?id=storage&brand_id=313

További információért, kérjük, látogass el a https://www.asustor.com/ oldalra.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés