Connect with us

technokrata

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

Kütyük

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

A modern konyha csendes forradalma: a mikrohullámú sütők.

Ezek az eszközök nem csupán lépést tartanak a mai rohanó élettel, hanem átformálják a főzés fogalmát. Kompakt dizájnjuk, intuitív kezelőfelületük és úttörő innovációik révén a Candy mikrók nem egyszerű konyhai gépek – ők azok a láthatatlan erők, amelyek a mindennapokat könnyebbé és élvezetesebbé teszik.

A Candy mikrohullámú sütők a modern háztartások nélkülözhetetlen eszközei, melyek nemcsak időt takarítanak meg, hanem egyszerűen és hatékonyan teszik lehetővé az ételek elkészítését. Az innovatív olvasztó és melegítő funkciók, valamint a széleskörű automatikus főzőprogramok révén pillanatok alatt ízletes fogásokat varázsolhatunk az asztalra. A beépített kvarc fűtőszálak biztosítják a gyors és egyenletes hőelosztást, így az ételek mindig tökéletesen sülnek vagy melegszenek át, megőrizve eredeti ízüket. Ez a sokoldalúság különösen értékes egy forró nyári napon, amikor a konyhában töltött időt minimalizálni szeretnénk: a mikrók nemcsak időhatékony megoldást kínálnak, hanem egészségesebb ételkészítést is lehetővé tesznek, kevesebb olaj felhasználásával.

A Candy legújabb mikrohullámú sütői nemcsak a praktikus programok terén nyújtanak kiemelkedőt, hanem a grillfunkció bevezetésével új dimenziót adnak a mikrózásnak. Ezzel a funkcióval ropogós, aranybarnára sült ételeket tehetünk az asztalra, lenyűgözve vendégeinket. Ezek a mikrók viszont nem csak a belső tulajdonságaikkal tűnnek ki, hanem külső megjelenésükben is figyelemre méltók. A kompakt kialakítás, az elegáns érintővezérlésű panel és a különféle színválaszték garantálják, hogy mindenki megtalálja a konyhájához legjobban illő modellt. A beépíthető változatok tökéletesen illeszkednek a konyhabútorba, míg a szabadon álló modellek praktikusak azok számára, akik gyakran változtatják konyhájuk elrendezését.

Ne feledkezzünk meg a mikrók tisztán tartásáról sem, hiszen egy kis odafigyeléssel nem csak meghosszabbíthatjuk készülékünk élettartamát, de biztosíthatjuk, hogy ételeink mindig frissek és ízletesek maradjanak. Egy egyszerű praktika mikrónk tisztán tartásához: egy mikrózható edénybe vizet és néhány csepp citromlevet vagy ecetet téve forraljuk fel, hogy a keletkező gőz fellazítsa a szennyeződéseket. Ezután óvatosan vegyük ki az edényt és egy nedves szivaccsal vagy mikroszálas kendővel töröljük át a mikró belső terét, a forgótányért és a támasztékait.

Mikrós lecsó – a legfinomabb megúszós vacsoraötlet nyárra

Hozzávalók: ½ kg paprika, 25 dkg paradicsom, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 tk pirospaprika, 2 ek olaj, 2 db tojás, tejföl, snidling

A paprikát félbevágjuk, kiszedjük belőle a magokat, majd háromszögbe vágjuk. A paradicsomot cikkekre, a hagymát és a fokhagymát pedig vékony szeletekre szeljük. A felaprított zöldségeket egy hőálló, mikróban használható tálba tesszük, majd tetszés szerint sózzuk, borsozzuk és olajjal meglocsoljuk.

Alaposan megkeverjük, majd berakjuk a mikróba 800 watton 15 percre. Ennek letelte után átkeverjük és újabb 10 percre, maximum fokozatra visszatesszük.

10 perc után kivesszük a tálat a mikróból, megszórjuk pirospaprikával és ráöntjük a felvert tojásokat. 3-5 további percre visszatesszük a mikróba, ismét maximum fokozaton.

Az elkészült ételt tejföllel és apróra vágott snidlinggel díszítjük.

A recept forrása: Streetkitchen


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés