Connect with us

technokrata

Google Toolbar Firefox alá

Laptop

Google Toolbar Firefox alá

A webes (kép- és hír)keresést, felpattanó ablakok kiszűrését, a blogolást egyaránt megkönnyítő eszköztár napokon belül a Firefox tulajdonosok számára is használható lesz.

A Google Toolbar pár kattintás után feltelepíthető a számítógépre – s mivel használata ingyenes, ezért megjelenését követően hamar nagy népszerűséget vívott ki magának. Mivel a böngészőbe integrálódik, ezért még gyorsabbá tehető a keresés. Képes blokkolni a felpattanó ablakokat, illetve a webes naplók, azaz a blogok frissítésében is segédkezhet a Toolbar.

Mit tud még? Az AutoFill a webes űrlapok kitöltését gyorsíthatja fel azáltal, hogy automatikusan kitölti a már ismert adatokkal a kérdőívek egy-egy sorát. Érdemes még megemlíteni a BlogThis funkciót – ezen szolgáltatás használatával bárki azonnal létrehozhat egy szöveges bejegyzést az éppen aktuálisan böngészett site-ról.

Az évek óta létező Google Toolbar az utóbbi egy évben igen széles teret nyert Firefox böngésző alá is elkészült végre. Az Internet Explorerrel szemben alternatívát jelentő browserhez tartozó kiegészítés július 7-én, szerdán lesz elérhető az Interneten, olvasható a fejlesztők webhelyén. A böngésző 1.0-s vagy annál nagyobb változataival használható, Windows 2000 és XP, Mac OS X 10.2 és Linux 8.0 vagy annál újabb operációs rendszerek alatt működik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés