Connect with us

technokrata

Epson Stylus Photo R800 innovatív szoftverrel

Laptop

Epson Stylus Photo R800 innovatív szoftverrel

Albumok, panorámaképek, valamint plakátok megtervezése és kinyomtatása – azaz a profi próbanyomatok gyors és egyszerű előállítása nem gond az új Epson PageProofer EX-szel.

Az Epson PageProofer szoftver utódja nemcsak leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, de teljesen új lehetőségeket is kínál a hivatásos fotósoknak és fénymásoló-üzleteknek. A felhasználó a színkezelő, képbeállító és layout-kezelő funkciókkal gyorsan és hatékonyan érhet el tökéletes eredményt a legkülönfélébb termékek előállítása során. Az Epson PageProofer EX maximális rugalmasságot biztosít, aminek különösen nagy a jelentősége a művészeti munkák esetében. A szoftver a boltokban 29.990 forintos áron kapható, az ingyenes próbaverzió a www.epson.de oldalról tölthető le. Ráadásul a népszerű Epson Stylus Photo R800 nyomtató mostantól Epson Creativity Suite-tal és egy új driverrel érkezik.


Az Epson PageProofer EX ideális megoldást jelent a szakembereknek, fénymásoló-szaküzleteknek és mindazoknak, akik nem a PostScript technológián alapuló hatékony és gyors nyomtatási megoldásra vágynak. A program számos layout-mintát tartalmaz, amelyek segítségével több különböző kép egyszerre hozható össze egyetlen dokumentumban, valamint egyedi elrendezések is létrehozhatók és elmenthetők. Az Epson professzionális szoftvere segítségével gyorsan készíthetők albumok és mappák, de 360 fokos panorámaképek és pontosan megtervezett próbanyomatok is. Még az illegális nyomtatás megakadályozására szolgáló vízjeleket is könnyen felviheti, akárcsak a vágóéleket, fejléceket és lábjegyzeteket, a nyomdai margóket és a háttérszíneket. Ráadásul a szöveget is könnyen beillesztheti, ami plakátok, szalaghirdetések gyors elkészítését teszi lehetővé.

A színkezelés alapvető jelentőséggel bír a digitális nyomtatásban – az Epson PageProofer EX éppen ezen a területen kínál teljes rugalmasságot. Ez annak köszönhető, hogy az Epson PageProofer EX színkezelő funkciója lehetővé teszi az egyedi médiák színprofiljainak beállítását a nyomtatás során.

Főbb tulajdonságok:
-A képi elrendezést szolgáló funkciók növelik a nyomtatás hatékonyságát
-Bannerek nyomtatása szegélyfunkció segítségével
-Windows-os, illetve Mac-es változatban is kapható
-Automatikus layout üzemmód a szkenneléshez
-Egyedi beolvasás szabad layout üzemmódban
-Az Epson PageProofer EX a következő nyomtatókhoz használható: Epson Stylus Pro 4800, Epson Stylus Pro 7800, Epson Stylus Pro 9800 és Epson Stylus Photo R2400
-Ajánlott kiskereskedelmi ár: 29.990 forint.

Az Epson Stylus Photo R800 A4-es fotónyomtató új meghajtó szoftvere több mint egy megszokott interfész a számítógép és a nyomtató között, ugyanis ellenőrzi is az elkészült képet – kezdőknél, profinál egyaránt. A meghajtó szoftver Adobe RGB, Epson Vivid, valamint Epson Standard (sRGB) alapú színkezelést végez. A felhasználók pontosan kiválaszthatják a kívánt színtartományt. A tapasztalt felhasználók is jó hasznát vehetik a különböző nyomdai hordozóanyagok szerint optimalizált ICC profiloknak. Ezenkívül az új driverrel a nyomtatás minősége, az oldal beosztása és a printer karbantartása közvetlenül ellenőrizhető.

Az Epson RAW Print segítségével könnyen kinyomtathatók az egyszerű JPEG formátumokhoz hasonló választott RAW képformátumok. Az Epson Print CD segítségével nem jelent nehézséget a CD címkék megtervezése és kinyomtatása. A PIF Designer-rel képszegélyek hozhatók létre a kompatíbilis Epson digitális fényképezőgépekben való felhasználásra. Az Epson Web-to-Page a honlapok hatékony és papírtakarékos nyomtatását teszi lehetővé, míg az Epson Darkroom Print a tipográfiai elrendezést beállító helytakarékos, expozíciós és szűrő funkcióval rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés