Connect with us

technokrata

Új Intel adattároló platform

Laptop

Új Intel adattároló platform

A kisvállalatok és egyéni felhasználók egyre növekvő mennyiségű digitálisan tárolt információik védelmére keresnek megoldást.


Ezen igény kielégítésére a számítógép viszonteladók a napokban egy az Intel által kifjelesztett olyan, új tárolási platformot dobtak piacra, melynek tervezésekor a kisvállalkozások és a felhasználók igényeit tartották szem előtt.

˝Az Intel Entry Storage System SS4000-E kialakítása olyan, amely megkönnyíti a kisvállalatok számára a tárolást, és ezzel együtt biztosak lehetnek afelől, hogy adataik védve vannak˝ – nyilatkozta Jeff Hogenboom, az Intel Értékesítési és Marketing Csoportjának (Intel Sales and Marketing Group) alelnöke, a viszonteladói csatorna működéséért felelős ügyvezető igazgató. ˝Az adattárolás napjainkban az informatika egyik leggyorsabban fejlődő szegmense, és az SS4000-E segítségével olyan világszínvonalú platformot kínálunk viszonteladóinknak, amelyek segítségével a legjobb tárolási megoldásokat építhetik ki az ügyfeleiknek˝.

A kisvállalatok számára az Intel Entry Storage System SS4000-E könnyen kezehető és elérhetó árú megoldást nyújt akár két terabájtnyi anyag tárolására is. A standard Network Attached Storage (NAS) technológián alapuló tárolási platformok segítséget nyújtanak a nagy és fontos adat fájlok központosításában, valamint a nagyobb produktivitás érdekében egy időben több felhasználónak is hozzáférési lehetőséget biztosítanak.

E mellett az igényes felhasználók a digitális otthoni technológiákat arra is használják, hogy megosszanak egymássak digitális tartalmakat, fotóalbumokat, digitális zenéket, filmeket, illetve játékokat töltsenek le – mindezen pedig elképesztő gyorsasággal töltik meg a hagyományos merevlemezeket. Ez lehetőséget biztosít a viszonteladók számára arra, hogy kiterjesszék szolgáltatásaikat és biztosítsák a családok számára azt a lehetőséget, hogy központilag tárolják és védjék fontos digitális információikat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés