Connect with us

technokrata

A Zebra mobil dokkolója aranyérmet nyert

Laptop

A Zebra mobil dokkolója aranyérmet nyert

A Zebra RW 420 Route Palette multifunkcionális dokkoló eszköz aranyérmet nyert a Taropak Nemzetközi Vásáron a lengyelországi Poznanban. A Taropak a közép- és kelet-európai térség legjelentősebb logisztikai és csomagolástechnikai rendezvénye, melyen 31 országból közel 800 kiállító vett részt. A Zebra díjnyertes dokkolója az RW 420-as mobilnyomtatót hangolja össze a Motorola mobilszámítógépeivel. A dokkoló segítségével a szállítók közvetlenül tudják kinyomtatni a nyugtákat, számlákat és raktárleveleket.

#img1#A Taropak szakmai zsűrije a kiszállást igénylő munkát jelentősen megkönnyítő megoldásokat díjazva ítélte oda az aranyérmet a vezető vonalkód-nyomtatási termékeiről és alkalmazásairól ismert Zebra Technologies termékének, az RW 420 Route Palette dokkoló eszköznek.

Az ütésálló és ergonomikus kialakítású RW 420 Route Palette-tel a nyomtató és a mobil számítógép együtt használható és egyszerre tölthető. Az eszközök összekapcsolásával sem a mobil számítógép, sem a nyomtató nem köti helyhez a munkatársakat, akik így bárhol dolgozhatnak és nyomtathatnak is a számítógépen. Az RW 420 Route Palette-hez kapcsolt Motorola palmtop alkalmas az adatbevitelre, míg a hozzá tartozó mobilnyomtatóval nyugták, számlák, leltárlevelek és más dokumentumok nyomtathatók. Az eszköz egyszerűen elemeire bontható, így a nyomtató és a terminál külön is használható. Az RW 420 Route Palette vállpántja, illetve kézbe simuló markolata segítségével kényelmesen hordozható.

“A rangos elismerés alátámasztja, hogy a szakma díjazza erőfeszítéseinket. Célunk, hogy eszközeinkkel kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyük a mobil munkát” – mondta Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Kütyük

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

2024. szeptember 5. csütörtök
dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés