Connect with us

technokrata

Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne!

Laptop

Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne!

Egy korszerű eszközökkel felszerelt iroda nem csupán hatékonyabb működést tesz lehetővé, hanem hosszú távon komoly költségmegtakarításokat is eredményez.

Mégis a szervezetek nehezen szánják rá magukat az innovatív befektetésekre, egyrészt a jelentős kiadási oldal, másrészt az átállással kapcsolatos nehézségek következtében. A vállalat IT szakembereinek idejét és energiáit jelentősen megterhelik az új irodai eszközök beállításai. Az egyedi azonosítók, hozzáférések és címjegyzékek létrehozásán túl, még rengeteg – akár éjszakába nyúló – apró tennivaló is adódik mire a rendszer teljesen elkészül.

A Canon egyedi Eszközinformáció kézbesítési funkciójának segítségével jelentősen rövidíthetjük, illetve egyszerűsíthetjük az irodai multifunkciós készülékek üzembe helyezését. Annyit kell csupán tennünk, hogy a vállalati hálózatra kapcsolt azonos eszközök közül egyet beállítunk referenciakészüléknek. A szolgáltatás segítségével a referenciakészüléken keresztül az információkat könnyedén alkalmazhatjuk a hálózatra csatlakoztatott összes berendezésre. Ezzel a megoldással rengeteg időt, és energiát takaríthatunk meg, mivel nem szükséges egyesével ugyanazokat a paramétereket beállítani minden készüléken.

Az Eszközinformáció kézbesítési funkció lényege, hogy több, a vállalati hálózatra csatlakoztatott azonos készülék kezelhető és tartható karban, ha például egy színes berendezést beállítunk referenciakészülékként, és eszközinformációit a hálózaton máshol elhelyezkedő készülékekre is elküldjük. A címjegyzékeket, a továbbítási és azonosító-kezelési beállításokat is megoszthatjuk. A karbantartási feladatokat is jelentősen egyszerűsíthetjük, mivel a rendszerkezelőnek távvezérlés vagy számítógép segítségével csupán egyszer szükséges beprogramoznia az eszközinformációkat a referenciakészüléken.

Tovább

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés