Connect with us

technokrata

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

Archiváld és készíts biztonsági mentést dokumentumaidról egyszerűen!

Az ASUSTOR Inc. bejelentette a PaperOffice dokumentumkezelő rendszer (DMS) támogatását, egy rendkívül hatékony platformot kínálva a felhasználóknak a dokumentumok tárolására és menedzsmentjére, gazdag funkciókkal és kiváló menedzsmenthatékonysággal.

Az ASUSTOR NAS-eszközök gondoskodnak az adattárolás megbízhatóságáról és biztonságáról, míg a PaperOffice optimalizálja a dokumentumok archiválását, keresését és elérését, miközben leegyszerűsíti az adattárolást, növeli a produktivitást és a menedzsmenthatékonyságot, költséghatékony digitális menedzsmenteszközzé téve a NAS-t.

A PaperOffice DMS használata az ASUSTOR NAS-rendszeren lehetővé teszi a tárolt dokumentumok központi menedzsmentjét. A PaperOffice a MariaDB segítségével javítja a dokumentumok digitalizálásának hatékonyságát. A PaperOffice gyors keresés, offline munka és automatizált fájlmenedzsment funkciói az ASUSTOR NAS biztonsági mentési mechanizmusaival és pillanatkép funkcióival párosulva nemcsak a dokumentumtárolás biztonságát garantálják, hanem nagy mennyiségű dokumentum zökkenőmentes és hatékony kezelésében is segítik a vállalatokat.

*Rendszerkövetelmények: ASUSTOR NAS ADM 4.2 vagy újabb verzió.

További információért, kérjük, látogass el a https://www.asustor.com/ oldalra.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Office

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés