Connect with us

technokrata

Megérkezett az új, vezeték nélküli LG OLED evo AI M4

Smart-TV

Megérkezett az új, vezeték nélküli LG OLED evo AI M4

Megérkezett az új, vezeték nélküli LG OLED evo AI M4

Már 65 hüvelykes méretben is elérhető az LG OLED evo AI M4, amely az első és máig egyetlen olyan tévé, amely 144 Hz-es képfrissítésre képes vezeték nélkül 4K felbontásban.

Az LG Electronics (LG) megkezdi új OLED evo AI M4 sorozatú televíziójának globális bevezetését a hozzá tartozó Zero Connect Box-szal, amely a vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja a televízió és a csatlakoztatott eszközök között.

A vállalat a 77, 83 és 97 hüvelykes mellett egy 65 hüvelykes méretű modellt is a piacra dob. Az M sorozat modelljei rendkívül jól alkalmazkodnak a legtöbb fogyasztó személyes preferenciáihoz és életteréhez. A csúcstechnológiát képviselő LG α (Alpha) 11 AI processzorral működő OLED M4 kiváló otthoni moziélményt nyújt, míg a saját vezeték nélküli átviteli technológia új lehetőségeket nyit meg a felhasználók számára a térelrendezés tekintetében is.

Az LG OLED evo AI M4 az első olyan televízió, amely képes vezeték nélkül továbbított hangot sugározni és képet megjeleníteni 4K felbontásban 144Hz-en. A Zero Connect Box közvetlen vezetékes kapcsolat nélkül küldi a jelet a televízió önálló fénykibocsátásra képes pixelekből álló OLED képernyőjére.

A vezeték nélküli átvitelnek köszönhetően a Zero Connect Box szinte bárhol elhelyezhető a szobában, így a felhasználók rugalmasan rendezhetik be az életterüket, ízlésüknek megfelelően. Az eszköz számos új lehetőséget kínál a belsőépítészet terén, megtartva a lehetőséget a felhasználók számára, hogy szükség esetén könnyedén áthelyezhessék a képernyőt vagy magát a boxot.

A megoldás további előnye, hogy elősegíti a rendezett, kábelektől mentes tér kialakítását: a felhasználóknak nem kell többé elviselniük a kábeleket a tévé körül vagy azon gondolkozniuk, hogyan tegyék láthatatlanná azokat.

A vezeték nélküli csatlakoztathatóság mellett az LG OLED evo AI M4 lenyűgöző képminőséggel büszkélkedhet az LG OLED panelnek és az új α (Alpha) 11 AI processzornak köszönhetően. Az LG díjnyertes OLED tévéihez tervezett, három évtizede folyamatosan továbbfejlesztett, mesterséges intelligenciával működő processzora az eszközt képessé teszi arra, hogy a felhasználó preferenciáihoz és szokásaihoz igazodó, személyre szabott vizuális élményt nyújtson.

Az M4 képfeldolgozási sebessége, valamint neurális feldolgozóegysége (NPU) kiválóan alkalmassá teszi a képernyőt a játékra. A 4K tartalmak mellett is elérhető 144 Hz-es képfrissítési ráta gördülékeny játékmenetet és élethű képi megjelenítést tesz lehetővé.

Az LG OLED evo AI M4 tévészériája a Zero Connect Box-szal 97 hüvelykes kijelzővel már elérhető, a többi méret pedig még idén forgalomba kerül Magyarországon. A tévé 77 hüvelykes méretben megtekinthető az LG Bemutatótermében.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Smart-TV

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Kütyük

A Candy mikrohullámú sütőivel élmény lesz a főzés

2024. szeptember 5. csütörtök
dreame robotporszívó
fotónyomtatás otthon

Kütyük

Milyen nyomtatót válassz otthonra?

2024. augusztus 28. szerda

Office

Érkezik a PaperOffice az ASUSTOR NAS-ra

2024. augusztus 26. hétfő
bluetooth hangprojektor sound bar

Kütyük

Milyen hangszórót válasszunk?

2024. augusztus 24. szombat

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés